Tappara valitsi uuden toimitusjohtajan iltalehti 14:50 24.04

Tappara-pomo Mikko Leinonen on jäämässä eläkkeelle. Mikko Leinosen työtä Tamhockey Oy:n toimitusjohtajana jatkaa kauppatieteiden maisteri Mika Aro. Seura tiedotti asiasta keskiviikkona iltapäivällä. Aro on toiminut 2007–19 Power Finland Oy:n toimitusjohtajana ja useiden pk-yritysten hallituksen jäsenenä.


Näkökulma: HPK haavoitti syvästi Kärppiä ensimmäisessä finaaliottelussa – oululaisten tilanne ihmetyttää MTV 07:32 21.04

Vaikka Hämeenlinnan Pallokerho kärsi kirvelevän 1-4-tappion Oulun Kärpille lauantai-iltana, oli se silti erittäin lähellä voittoa, kirjoittaa MTV Urheilun toimittaja Otto Leinonen.


Näkökulma: Tuleva finaalisarja on oikea herkkupala – vastakkain on kaksi kauden parasta joukkuetta MTV 08:02 20.04

Jääkiekon SM-liigan finaalisarja Kärppien ja Hämeenlinnan Pallokerhon välillä käynnistyy lauantaina Oulussa. Finaalisarjasta on lupa odottaa erittäin viihdyttävää spektaakkelia, kirjoittaa MTV Urheilun toimittaja Otto Leinonen.


Näkökulma: HPK:n finaalipaikan takana loogisia syitä MTV 21:29 15.04

Hämeenlinnan Pallokerho on edennyt SM-liigan finaaleihin. Finaalipaikan takana on systemaattista ajattelua, sekä pelin laaja-alaista tutkimista, kirjoittaa MTV Urheilun Otto Leinonen.


Näkökulma: Kärpät on vielä kaukana finaalipaikasta MTV 22:23 12.04

Oulun Kärpät on vain voiton päässä finaalipaikasta, mutta silti se on vielä kaukana siitä. Oululaisilla on vielä paljon parantamisen varaa, kirjoittaa MTV Urheilun toimittaja Otto Leinonen.


Näkökulma: Kärpät on vielä kaukana finaalipaikasta – pelaamisessa vielä runsaasti parannettavaa MTV 22:23 12.04

Oulun Kärpät on vain voiton päässä finaalipaikasta, mutta silti se on vielä kaukana siitä. Oululaisilla on vielä paljon parantamisen varaa, kirjoittaa MTV Urheilun toimittaja Otto Leinonen.


Näkökulma: Sami Kapasen tuplarooli KalPassa oli ongelmallinen – uusi päävalmentaja voi tuoda tarvittavan muutoksen MTV 07:32 04.04

KalPa tiedotti tiistaina, että joukkueen päävalmentajan Sami Kapasen sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Kapasen siirtyminen Sveitsiin avaa kuopiolaisjoukkueelle mahdollisuuden kehittyä, kirjoittaa MTV Urheilun toimittaja Otto Leinonen.


Näkökulma: Ville Nieminen näytti suuruutensa tappion hetkellä, mistä moni voisi ottaa mallia MTV 13:45 31.03

Lahden Pelicansin kausi päättyi kitkerään tappioon lauantai-iltana, kun Helsingin IFK päätti lahtelaisten kauden puolivälierissä otteluvoitoin 4-2. Päävalmentaja Ville Nieminen näytti tappionkin hetkellä, että ihminen voi käyttäytyä aikuismaisesti, vaikka kauden päättyminen ottaisi päähän, kirjoittaa MTV Urheilun toimittaja Otto Leinonen.


Näkökulma: HPK eteni lähes sensaatiomaisesti välieriin – taustalla selkeitä syitä ja uudenlaista ajattelua MTV 08:32 31.03

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen adjutantteineen ovat luoneet vahvan peli-identiteetin Hämeenlinnaan. Sen ansiosta HPK marssi vakuuttavasti sekaisin olleen Turun Palloseuran yli ja eteni välieriin, kirjoittaa MTV Urheilun toimittaja Otto Leinonen.


Näkökulma: HIFK on iskenyt Pelicansin polvilleen – etenkin yksi osa-alue on ollut lahtelaisille myrkkyä MTV 08:02 28.03

Helsingin IFK on kääntänyt puolivälieräsarjan Lahden Pelicansia vastaan päälaelleen ja on voiton päässä välieräpaikasta. HIFK on lyönyt lahtelaiset kuilun partaalle aggressiivisella paineistuspelaamisella, kirjoittaa MTV Urheilun toimittaja Otto Leinonen.


Näkökulma: Yksi voitto ei takaa vielä mitään – TPS on etenkin näissä asioissa HPK:ta jäljessä MTV 06:02 27.03

Hämeenlinnan Pallokerho on ollut toistaiseksi pelillisesti Turun Palloseuraa edellä joukkueiden välisessä puolivälieräsarjassa, kirjoittaa MTV Urheilun toimittaja Otto Leinonen.


IS näki Daruden viisuesitykset etukäteen – yksi nousi ylitse muiden: ”Suomen viisuhistorian hienoin esitys” iltasanomat 19:23 02.03

Daruden ja Sebastian Rejmanin biisiehdokkaista pitäisi Tel Aviviin lähettää ehdottomasti Look Away, arvioivat toimittajat Tatu Onkalo ja Pauliina Leinonen.


Esa Tikkanen iloitsee: "Seinällä Mikko Leinonen, Paavo Nurmi ja minä" uusisuomi 04:29 12.02

Esa Tikkanen voitti NHL:ssä viisi Stanley Cupia. Niistä neljä ensimmäistä tuli Edmonton Oilersissa. Viidennen Stanley Cupinsa Tiki voitti New York Rangersissa.


Esa Tikkane iloitsee: "Seinällä Mikko Leinonen, Paavo Nurmi ja minä" uusisuomi 04:29 12.02

Esa Tikkanen voitti NHL:ssä viisi Stanley Cupia. Niistä neljä ensimmäistä tuli Edmonton Oilersissa. Viidennen Stanley Cupinsa Tiki voitti New York Rangersissa.


Uutiset