Miltä tuntuu, kun SM-liigaan ei pääse takaisin? Toni Leinonen pelasi yli 100 peliä HIFK:ssa – juuttui sitten Mestikseen ja lopetti 27-vuotiaana: ”Jääkiekkoilija on ollut identiteettini”

iltasanomat 15:06 18.09

Miltä tuntuu, kun putoaa SM-liigasta eikä pääse sinne takaisin? Toni Leinosta asia riepoi niin paljon, että hän ripusti luistimet naulaan 27-vuotiaana.


Hallitseva mestari vei finalistien kohtaamisen, kaukaloon välivuoden jälkeen palannut Emmi Leinonen iski kahdesti – myös sarjanousija HIFK heti murskavoittoon

yle 17:54 07.09

Naisten jääkiekkoliiga käynnistyi lauantaina Kuopiossa pelattavassa avausturnauksessa.


Hallitseva mestari vei finalistien kohtaamisen, kaukaloon välivuoden jälkeen palannut Emmi Leinonen iski heti kahdesti

yle 17:54 07.09

Naisten jääkiekkoliiga käynnistyi lauantaina Kuopiossa pelattavassa avausturnauksessa.


Ex-NHL-kiekkoilija Ville Leino esittelee viimein Eveliina-rakkaansa – rakentavat yhdessä taloa uutuusohjelmassa

iltalehti 20:42 05.09

Ville Leino ja Eveliina Alanne ovat mukana TV5:n Design by Lauri -ohjelmassa tänä syksynä. Entisen NHL-tähti Ville Leinon naisystävä Eveliina Alanne on vältellyt julkisuutta. Tänä syksynä pariskunta on kuitenkin mukana Design by Lauri -ohjelmassa, jossa muusikko Lauri Ylönen suunnittelee taloja tunnetuille suomalaisille. Ohjelmasta on julkaistu esittelyvideo sekä promokuva. Kuvassa Leino ja Alanne esiintyvät vierekkäin. Videolla pariskunnasta nähdään vilaus.


Mikko Leinonen on innoissaan CHL-kaudesta – ”Tänä vuonna menemme pitkälle”

jatkoaika.com 20:00 26.08

Tappara on ollut Liigassa kestomenestyjä, mutta CHL:ssä joukkue ei ole vielä kertaakaan edennyt neljän parhaan joukkoon. Toimitusjohtaja Mikko Leinonen haluaa siihen muutoksen.


Let’s Play Sex -dokumentti tänään tv:ssä: ”Barbien panobileet, klassikko”

iltalehti 05:00 19.08

Kotimaisessa lyhytdokumentissa käsitellään seksuaalisen uteliaisuuden heräämistä. Dokumenttisarja Docstop palaa tänään tauon jälkeen ohjelmistoon. Ensimmäiseksi saa vuoron Veera Leinon lyhytdokumentti Let’s Play Sex, jonka aiheena on seksuaalisen uteliaisuuden herääminen ja kiihottuminen. Leino kehottaa jakamaan nolotkin lapsuusmuistot, koska se saattaa olla vapauttavaa. Dokumentissa neuvoa noudattavat muun muassa Miia, Petra, Tuula, Jaakko ja Aleksi. He kertovat, kuinka löytöretket salattiin visusti vanhemmilta.


Mona-Liisa Nousiainen, 36, kuoli traagisesti – opettaja muistelee herkästi: ”Hän ’nukahti’ somasti kehtolaulunsa päätteeksi”

iltasanomat 10:28 16.08

Mona-Liisa Nousiaisen (1983–2019) soitonopettaja Seppo Leino kirjoitti muistokirjoituksen 36-vuotiaana traagisesti menehtyneestä huippuhiihtäjästä, joka oli myös harmonikkamestari.


Mona-Liisa Nousiainen, 36, kuoli traagisesti – opettaja muistelee herkästi: ”Hän ”nukahti” somasti kehtolaulunsa päätteeksi”

iltasanomat 10:28 16.08

Mona-Liisa Nousiaisen (1983–2019) soitonopettaja Seppo Leino kirjoitti muistokirjoituksen 36-vuotiaana traagisesti menehtyneestä huippuhiihtäjästä, joka oli myös harmonikkamestari.


Robert Leino hankittiin Ilvekseen isoon rooliin ? "Pyrin vastaamaan huutoon"

jatkoaika.com 16:00 07.08

26-vuotias Robert Leino pelasi viime kaudella uransa parhaan kauden ja juhli kasvattajaseuransa HPK:n paidassa Suomen mestaruutta. Nyt Leino janoaa uusia kehitysaskelia ja lisää menestystä Ilveksen paidassa.


Tällainen on Suomen hyttysguru: Reima Leinonen rakastaa itikoita, jotka saavat suomalaiset lähettämään jopa tappouhkauksia

yle 19:30 18.07

Reima Leinonen haluaa puhua hyttysistä niin yksinkertaisesti, että hyönteisiin vähemmän perehtyneetkin ymmärtävät mistä puhutaan.


NHL:n kulttipelaaja laukoi suorat sanat: haukkui Ville Leinoa laiskaksi – näin puolen miljoonan voiton vaatteilla takonut Leino vastaa

iltalehti 12:37 17.07

Ville Leino oli valmis lähettämään Billebeino-paketin entiselle joukkuekaverilleen. Tappelijana uransa NHL:ssä luonut John Scott on jo lopettanut pelaajauransa ja tehnyt sen jälkeen muun muassa podcastia. Scott on suosittu, sillä hänet äänestettiin viimeisellä kaudellaan tähdistöotteluun ja sai kulttipelaajan maineen.


Ville Leinon vaatefirma takoo komeaa tulosta – liikevaihto nousi jo reippaasti yli kahden miljoonan euron

iltalehti 09:47 16.07

Billebeino teki päättyneellä tilikaudella voittoa lähes 450 000 euroa. Ville Leinon ja Juhani Putkosen omistama Billebeino takoo komeaa tulosta. Vaatefirma kertoo tiedotteessaan päättyneen tilikauden liikevaihdon olleen 2,3 miljoonaa euroa ja voiton lähes 450 000 euroa. Liikevaihto nousi edellisestä vuodesta noin 31 prosenttia.


Entisen NHL-tähden Ville Leinon yritys takoi lähes puolen miljoonan euron voiton

iltasanomat 08:39 16.07

Ville Leino pelasi urallaan lähes 300 NHL-ottelua.


Tältä Spektin ökyhäät näyttivät sulhasen näkökulmasta - julkaisi odotetun kuvakollaasin

iltalehti 06:44 09.07

Spekti, eli Samuli Huhtala, ja vaatesuunnittelija Emelie Björnberg avioituivat Italiassa kesäkuussa. Spektin ja vaatesuunnittelija Emelie Björnbergin luksushäistä on tihkunut jonkin verran tietoa julkisuuteen häävieraiden julkaistua tunnelmiaan juhlahumusta. Juhlat kestivät useamman päivän. Häävieraiden joukossa nähtiin esimerkiksi Vappu Pimiä, Jare Tiihonen, Ville Leino, Jekku Berglund, Dan Tolppanen, Arman Alizad, Arthur Borges, Kiira Korpi-Borges, Mikko Leppilampi ja Jasper Pääkkönen. Nyt myös Samuli Huhtala eli Spekti on jakanut hääkuvia Instagram-sivullaan. Kuvaajaksi on merkitty Tebian Finland eli Teppo Lakaniemi. Kuvakollaasin saatetekstiksi Spekti on kirjoittanut:


Myrkkytoukkien vitsaus iski Eurooppaan – ihmisiä jopa silmä­leikkauksiin koukku­päisten poltin­karvojen vuoksi

iltasanomat 20:31 06.07

Suomessa vastaavasta invaasiosta ei toistaiseksi ole vaaraa, kertoo perhostutkijain seuran puheenjohtaja Reima Leinonen.


Eino Leinon päivä sai suomalaisten runosuonet kukkimaan sosiaalisessa mediassa – "kesäyön on onni omanani, kaskisavuun laaksot verhouu"

yle 15:49 06.07

Eino Leinon teokset ovat oivaa materiaalia kesäisten kuvien saatteeksi.


Eino Leinon päivä sai suomalaisten runosuonet kukkimaan sosiaalisessa mediassa – "kesä-yön on onni omanani, kaskisavuun laaksot verhouu"

yle 15:49 06.07

Eino Leinon teokset ovat oivaa materiaalia kesäisten kuvien saatteeksi.


RoPS ei sulattanut yöttömän yön ottelussa kohahduttanutta tuomiota – seura vie punaisen kortin jatkokäsittelyyn

iltalehti 08:40 30.06

Veikkausliigaseura RoPS vaatii selitystä lauantaiselle kovalle tuomiolle. RoPS isännöi lauantaina KPV:tä erikoisessa pelissä, sillä yöttömän yön otteluksi ristitty kamppailu alkoi vasta kello 22.15. Mittelö päättyi 0-0. Ottelussa nähtiin kohua aiheuttanut tuomio, kun erotuomari Mikko Leino katsoi RoPSin Taye Taiwon syyllistyneen käsivirheeseen oman joukkueen rangaistusalueella. Tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku, ja Taiwo sai suoran punaisen kortin.


Uusi päivä -sarjasta tuttu Matti Leino on yksi Salatut elämät -tekijöiden uuden Rantabaari-sarjan tähdistä - myös heidät nähdään mukana

iltalehti 07:51 27.06

Näyttelijä Matti Leino nähdään syksyn Rantabaari-uutuussarjassa. Lisäksi sarjassa nähdään uusia kasvoja. Näyttelijä Matti Leino, 31, on tullut tutuksi muun muassa Uusi Päivä -sarjasta. Leino nähdään syksyllä Salatut elämät -ohjelman tekijöiden uudessa Rantabaari-draamasarjassa. Fleerance-näyttelijänä toimivan Leinon arki on kiireistä. Hänellä on joskus päällekkäisiä projekteja, ja päivät voivat venyä pitkiksikin. Päivän aikana saattaa joutua matkustamaan kolmeen eri kaupunkiin. Kuten freelance-työlle on tyypillistä, välillä on hektisempää ja välillä rauhallisempaa.


emoyhtiön konkurssi säikäytti liigaa, jossa olisin tätä virhettä, Venäjän joukkuetta

Hot topics