Jyrki Lehtolan kolumni: Ketä ei äänestäisi? iltasanomat 08:08 22.09

Jokainen puolue on suomalaisen äänen arvoinen, kirjoittaa Jyrki Lehtola kolumnissaan.


Ketterälle kolme uutta sopimusta - Kaarlehto ja Alho lainalle Imatralle jatkoaika.com 23:37 18.09

Imatran Ketterä on tehnyt sopimukset harjoituskaudella joukkueen mukana olleiden Sebastian Sjöholmin, Henry Karjalaisen sekä Mikko Haaparannan kanssa. Imatralaisryhmä saa lisäksi lainapelaajia SaiPasta ja Jukureista.


Jyrki Lehtolan kolumni: Riku ja Tunna pelastavat kaiken iltasanomat 08:08 15.09

Riku Rantala: Mä oon Riku Rantala ja tää voi tulla teille yllätyksenä, mut oon ollut paha, huh huh, mut nyt oon taas hyvä, kun mä paljastan, et oon ollut paha.


Kommentti: Ahdisteluterveiset kansalle Arkadianmäen humulaitoksesta iltasanomat 17:23 12.09

Eduskunnassa rehottavan seksuaalisen häirinnän pitäisi soittaa kaikkia hälytyskelloja, kirjoittaa politiikan toimittaja Mika Lehto.


Asiantuntijan huomio Annika Saarikon ja Krista Kiurun riidasta: ”Hallituksen malli johtaisi työn verotuksen kiristymiseen” uusisuomi 10:31 09.09

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hallintoylilääkäri ja Helsingin yliopiston terveysoikeuden professori Lasse Lehtonen arvioi, ettei perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikon (kesk) ja sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajan Krista Kiurun (sd) soteen liittyvässä riitelyssä ole kyse pelkästään käsitteistä.


Jyrki Lehtolan kolumni: Miksi Helsinki vihaa heikkoja? iltasanomat 08:08 08.09

No niin! Ylös sieltä sohvalta ja varmaan oot noussutkin, koska oot HELSINKILÄINEN!


Vau! Liigamaalivahdilta hauska tribuutti Kummeli-hahmolle MTV 20:10 07.09

Jääkiekon Liigaseura Ilves on esitellyt seuran Twitter-tilillä joukkueen tulevan kauden maalivahtien maskit. Joukkueen veskareinahan jatkavat Riku Helenius ja Antti Lehtonen.


Britannian värikäs ex-ulkoministeri Boris Johnson eroaa vaimostaan – taustalla useita syrjähyppyjä ja lehtolapsi, huhutaan pettäneen jälleen iltasanomat 20:04 07.09

25 vuotta naimisissa ollut pari vahvisti erouutisen sen jälkeen, kun The Sun oli kirjoittanut suhteen olevan kriisissä Johnsonin uuden suhteen takia.


Paula Lehtomäki valittiin Pohjoismaiden ministerineuvoston uudeksi pääsihteeriksi iltasanomat 16:23 06.09

Lehtomäki aloittaa uudessa tehtävässään maaliskuussa 2019.


Jyrki Lehtolan kolumni: Kuka on nainen ja mitä väliä? iltasanomat 08:08 01.09

Toimittajat, nuoremman polven mietteliäät toimittajat. Ihania! Eivät halua enää kirjoittaa avokadosta parisuhteissa, vaan vakavista aiheista. Politiikasta. Mediasta. Politiikasta ja mediasta.


Kommentti: Puolueet heittäytyivät täysillä vaalikiimaan vailla taskulaskimia iltasanomat 20:03 31.08

Puolueet ovat jo virittäytyneet vaalitunnelmiin ja lupailevat kaikkea hyvää omille kannattajaryhmilleen, kirjoittaa politiikan toimittaja Mika Lehto.


Näkökulma: Mikä Touko Aaltoa vaivaa? uusisuomi 17:17 31.08

Touko Aallolla on imago-ongelma ja se on vihreille ongelma, kirjoittaa Iltalehden politiikan ja talouden toimittaja Marko-Oskari Lehtonen.


Matias Lehtoselle ei sopimusta Tapparaan - palaa vahvistamaan TUTOa jatkoaika.com 14:20 30.08

Tapparassa koeajalla ollut Matias Lehtonen tekee paluun Turkuun, mutta pelit kirvesrinnoissa ovat silti mahdollisia.


Raunon erikoinen pelastustehtävä: Kuoleman partaalle kylmettyneen söpöläisen olemassaolo tuli kaikille yllätyksenä MTV 18:00 26.08

Teuvalainen Rauno Lehtola joutui viime torstaina yllättävään pelastustehtävään. Yllättävään monellakin tavoin, sillä pelastettavaa kohdetta ei pitänyt edes olla olemassa.


HUSin ylilääkäri Pihlajalinnan ”hätkähdyttävästä” päätöksestä: ”Käytännössä yksityisiä terveysmarkkinoita hallitsevat jatkossa kaksi suurta” uusisuomi 10:52 26.08

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin HUSin hallintoylilääkäri, Helsingin yliopiston terveysoikeuden professori Lasse Lehtonen pitää Pihlajalinnan hätkähdyttäväksi kuvailtua päätöstä vetäytyä valinnanvapauspilotista esimerkiksi markkinaehtoisen toiminnan riskeistä.


Pitkän uran tehneen lehtorin synkkä tuomio nykynuorista: "Vanhemmat hyysäävät ja lukioon tullaan ilman pohjatietoja – monella ei ole unelmia mistään" MTV 05:59 26.08

Lukioissa kytee aikapommi, sanoo pitkän linjan lukiolehtori. Hänen mukaansa peruskoulunsa päättävien nuorten osaamisen taso heikkenee vuosi vuodelta, minkä lisäksi lukioihin ajautuu pakon edessä paljon nuoria, joita lukio-opiskelu ei kiinnosta.


CNN: Trump Towerin entisen ovimiehen väite vuoti julkisuuteen – onko Trumpilla lehtolapsi taloudenhoitajan kanssa? iltasanomat 14:20 25.08

Entisen ovimiehen Dino Sajudinin mukaan hän on tähän asti vaiennut suhteesta vaitiolosopimuksen vuoksi.


Jyrki Lehtolan kolumni: Tv-syksy 2018 iltasanomat 08:08 25.08

Kun tv-yhtiöissä mietitään, mikä on tärkeää, vastaus on vuosia ollut sama: televisio, kirjoittaa Jyrki Lehtola kolumnissaan.


Kommentti: Keskusta uhkaa jäädä seinäruusun asemaan iltasanomat 06:14 22.08

Pääministeripuolue ei peittele lainkaan valmistautumistaan huhtikuun eduskuntavaaleihin, kirjoittaa politiikan toimittaja Mika Lehto.


16-vuotiasta uhriaan 23-vuotias nainen surmattiin Airiston suur­operaatiossa Helsingin Suomalaisen kannattajan naisjärjestön ”Alaikäisten odotettua nopeammin tuhotyöstä ja taposta tuota heti valvova apulaisoikeusministeri lähdössä video Petteri Nummelinin

Uutiset