Ex-opiskelija kertoo HS:ssa: Suhde lehtoriin päättyi karuun yllätykseen – ”Hän sanoi kutsuvansa vahtimestarin jos yritän hänen luennoilleen” iltasanomat 08:48 20.07

Opiskelija kirjoittaa Helsingin Sanomissa pettyneensä yliopiston reaktioon, kun hän kertoi päättyneestä suhteesta lehtoriin.


Anna: Laulaja Johanna Pakonen, 42, kertoo etäsuhteestaan 10 vuotta nuoremman poikaystävän kanssa – ”Näemme kuukaudesta 2-7 päivänä” iltasanomat 08:00 19.07

Johanna Pakonen ja Antti Lehto kertovat Anna-lehdessä suhteestaan.


Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen voittivat lohkonsa EM-beach volleyssa iltasanomat 20:48 18.07

Suomalaisparit jatkoon EM-kisoissa.


Jyrki Lehtolan kolumni: Tämän vuoksi kannatan Liike Nytiä iltasanomat 08:08 14.07

Eilen kävin mummollani, vanhalla naisella, joka tarjosi pahaa pullaa ja puhui epäselvästi paskaa. Kotimatkalla olin kaatua OneWheelilläni havahtuessani: Tämänkin voisi tehdä toisin.


Jyrki Lehtolan kolumni: Väärin homoiltu iltasanomat 08:08 30.06

Talouden kliseissä pinkki raha on siistiä, tuoksuu hyvältä ja se hamuaa paremman katteen tuotteita, kirjoittaa Jyrki Lehtola.


Kooveen puolustukseen täydennystä Suomi-sarjasta, Lehtonen jatkaa hyökkäyskalustossa jatkoaika.com 22:17 28.06

Viime kauden Suomi-sarjassa kahdessa eri seurassa kiekkoillut Saska Putkonen siirtyy Kooveen riveihin. Tamperelaisryhmä teki lisäksi jatkosopimuksen hyökkääjä Ville Lehtosen kanssa.


Ammattihoitajan sivuprojekti arvovoittoon: ”Tämä on tällaista kuutamoravivalmennusta” iltasanomat 16:40 23.06

Riikka Lehto nousi PowerParkissa parrasvaloihin myös ravivalmentajana.


Jay-Z vastaa huhuihin lehtolapsestaan: "Lapsi ei ole minun" mtv 19:20 19.06

Jay-Z kommentoi ensimmäistä kertaa hänestä liikkuvia isyyshuhuja uudella kappaleellaan.


Teatterikorkea­koulu irtisanoi lehtorin – dekaani: yliopisto ei hyväksy huumaus­aineita iltasanomat 21:54 17.06

Irtisanottu lehtori ei vielä ole päättänyt, aikooko hän riitauttaa irtisanomisensa.


Sote-asiantuntija ennakoi Juha Sipilän suunnitelmia: ”Mahtaako tämä vielä perustuslakivaliokuntaa tyydyttää?” uusisuomi 16:56 17.06

Yksi perustuslakivaliokunnan sote-lausuntoaan varten kuulemista asiantuntijoista, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hallintoylilääkäri ja Helsingin yliopiston terveysoikeuden professori Lasse Lehtonen ennakoi, että Juha Sipilän (kesk.) hallitus lieventää ehdotustaan sosiaali- ja terveydenhuollon menokehyksen osalta.


Mitä kuuluu kannonnokassa kyyhöttäneelle lehtopöllön poikaselle? Somekiistan keskiöön joutunut pörröpallo pelastui MTV 08:43 15.06

Aamun Huomenta Suomessa vieraillut Birdlife Suomen suojelu- ja tutkimusjohtaja Teemu Lehtiniemi kertoi, mitä kohua herättäneelle lehtopöllön poikaselle kuuluu nyt.


Räjähdysmäisesti levinnyt pöllökuva vääristelysyytösten kohteena – pöllön pesä on paikallaan, kuvaaja kiistää syytteet MTV 16:23 14.06

Sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota saanut kuva lehtopöllön poikasesta kannonnokassa on herättänyt myös vastustusta ja epäiltyjä vilunkipelistä.


Räjähdysmäisesti levinnyttä pöllökuvaa syytetään vääristellyksi – pöllön pesä on paikallaan, kuvaaja kiistää syytteet MTV 16:23 14.06

Sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota saanut kuva lehtopöllön poikasesta kannonnokassa on herättänyt myös vastustusta ja epäiltyjä vilunkipelistä.


Räjähdysmäisesti levinnyttä pöllökuvaa syytetään vääristelystä – pöllön pesä on paikallaan, kuvaaja kiistää syytteet MTV 16:23 14.06

Sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota saanut kuva lehtopöllön poikasesta kannonnokassa on herättänyt myös vastustusta ja epäiltyjä vilunkipelistä.


Kommentti: Pääministeri tai ex-puoluepomo – Petteri Orpon on johdettava kokoomus vaalivoittoon iltasanomat 11:51 11.06

Kokoomuksella on uusi puheenjohtaja seuraavassa puoluekokouksessa, jos Orpo ei voita huhtikuun eduskuntavaaleja, kirjoittaa politiikan toimittaja Mika Lehto.


Jyrki Lehtolan kolumni:Olisinpa tiennyt, kuinka viisaaksi kasvan iltasanomat 08:08 09.06

Avautumisia, joita ei näkynyt #olisinpatiennyt-somekampanjassa.


”Lopputuloksena lehmänkaupoista voi kokoomukselle jäädä käteen vain hapantunut maito” uusisuomi 09:49 03.06

Yksi perustuslakivaliokunnan sote-lausuntoaan varten kuulemista asiantuntijoista, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hallintoylilääkäri ja Helsingin yliopiston terveysoikeuden professori Lasse Lehtonen luokittelee valiokunnan muutosvaatimukset niihin, jotka ovat teknisesti helppoja mutta poliittisesti vaikeita, sekä niihin, jotka ovat pol


Jyrki Lehtolan kolumni: Murhatut suomalaistoimittajat iltasanomat 08:08 02.06

Me täällä tuhlaamme aikaamme venäläistoimittajiin, joilla ei ole edes omaa tv-ohjelmaa, mikä meitä vaivaa?


Kommentti: Sote tai jätä – hermopeli kiristyy loppumetreillä iltasanomat 16:09 30.05

Perustuslakivaliokunnan lausunto voi soten ja hallituksen kaataa, pelikuvioista huolimatta hallituksen ainoa motiivi on saada sote maaliin, kirjoittaa politiikan toimittaja Mika Lehto.


Jyrki Lehtolan kolumni: Hukassa: Sosialismin alttari iltasanomat 08:08 26.05

”Aave kummittelee Euroopassa, kommunismin aave.”, kirjoittivat Friedrich Engels ja Karl Marx Kommunistisessa manifestissaan vuonna 1848.


valtava muinainen sarkofagi

Uutiset