”Mitä helvettiä tämä on?” - Suomalaisvalmentaja ihmetteli pikkumaan kiekkotoimintaa: Onnistui taikomaan huiman menestysputken iltalehti 19:43 24.04

Entinen TPS:n ja Pelicansin valmentaja Riku-Petteri Lehtonen tekee kovaa tulosta Italiassa. Rittenin kausi päättyi sunnuntaina Alppiliigan seitsemännessä finaalissa kirvelevään 7-5-tappioon Asiagolle. - Fiilis on vielä vähän tyhjä, kun kausi päättyi tappioon. Tämä joukkue ei ole kertaakaan mun aikana päästänyt seitsemää maalia omiin. Sattui sitten tähän peliin. Meiltä tippui kolme hyvää pelaajaa pois loukkaantumisten takia pudotuspelien aikana. Asiago on ammattilaisjoukkue, me emme ole. Siinä varmaan syyt tulokselle, 47-vuotias Riku-Petteri Lehtonen sanoo Iltalehdelle.


Classic-legenda ärähti surkeasta alusta - Happee aiheutti todellisia kauhunhetkiä mestareille: ”Emme olleet sillä tasolla kuin piti” iltalehti 20:49 21.04

Tampereen Classicin kokenut puolustaja Juha Kivilehto ei aio lopettaa uraansa. Classicin Lassi Vänttinen totesi ottelun jälkeen, että ura todennäköisesti loppui. Toinen kokenut, 36-vuotias Juha Kivilehto, ei sen sijaan aio lopettaa uraansa. - Minulla on Classicin kanssa sopimus ensi kaudesta. Lähdemme hakemaan vielä yhtä mestaruutta, Kivilehto totesi.


Jyrki Lehtolan kolumni: Vip-Guevarat iltasanomat 08:08 21.04

Suomalaiset ovat sellaisia kateellisia kademieliä kateellisine kateuksineen, että jos täällä joku yrittää vähänkin jotain uutta yhteiskunnallista superkivaa, niin se haukutaan ennen kuin tiedetään, mistä on edes kyse.


Harvinainen yhteiskuva: prinssi Albert ja raikulivuosien tytär tenniskatsomossa iltalehti 13:48 20.04

Jazmin Grace Grimaldi on nyt 26-vuotias. Monacon ruhtinas Albertilla on 26-vuotias "lehtolapsi" Jazmin Grace Grimaldi. Jazmin Gracen äiti on tarjoilija Tamara Rotolo. Albert tunnusti isyytensä vasta, kun tytär oli jo 14-vuotias.


Tulvavesi noussut pelloille ja kellareihin Pohjanmaalla, tulvahuippu vielä tulossa: ”Olemme saaneet oman järven” iltalehti 18:22 18.04

Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan jokien pinnat jatkavat nousuaan. Vaikein tilanne on Kyrön- ja Laihianjoella, myös Lapuanjoessa riittää haastetta. Kyrönjoki on noussut Ilmajoen Nikkolassa ja Lapuanjoki Kauhavan Ylihärmän Liinamaassa tämän kuun aikana jo yli neljä metriä. Esimerkiksi Liinamaassa vesi velloo nyt pelloilla laajalla alueella, sillä tulvaraja on ylittynyt reilulla kahdella metrillä. - Liinamaan tämän hetken tilanteeseen vaikuttaa paljon se, että Kauhavanjoki on tuonut tullessaan ison vesimäärän Lapuanjokeen. Vedenpinnan odotetaan jatkavan yhä nousua vähintään kymmeniä senttejä, kertoo Ely-keskuksen johtava vesitalousasiantuntuja Katja Haukilehto.


Arvostettu maalivahtivalmentaja arvioi liigafinalistien ykkösveskarit – ilmassa yksi kysymysmerkki MTV 14:39 17.04

SM-liigafinalisteilla on asettaa tolppien väliin kaksi rautaista ykkösvahtia: Kärpillä Veini Vehviläinen ja Tapparalla Dominik Hrachovina. Arvostettu maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen näkee ainoaksi kysymysmerkiksi Vehviläisen finaalikokemuksen puutteen. 


Kieltäytymisaalto Leijonista - nyt puhuu Jääkiekkoliiton puheenjohtaja: ”Se on noin 100 000 euroa” iltalehti 07:05 17.04

Jääkiekon MM-kisoista kieltäytyneiden huippukiekkoilijoiden määrä on ollut tänä keväänä lähes ennätyksellinen. Tanskassa järjestettävästä turnauksesta ovat eri syihin vedoten kieltäytyneet ainakin Aleksander Barkov, Jussi Jokinen, Rasmus Ristolainen, Artturi Lehkonen, Kari Lehtonen, Jesse Puljujärvi, Teemu Hartikainen, Oskar Osala, Mikko Koskinen, Esa Lindell ja Petri Kontiola. Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela odottaa etenkin nuorilta pelaajilta nähtyä halukkaampaa osallistumista maajoukkuetoimintaan. Hän sanoo ymmärtävänsä loukkaantumiset, Jokisen kaltaisten veteraanien perhesyyt ja sopimuksettomien pelaajien loukkaantumisriskin.


Kommentti: Kansanedustajien sopeutumiseläke on passiivimalli parhaasta päästä iltasanomat 17:32 16.04

Kansalle aktiivimalli ja ansiosidonnaisen lyhennys – kansanedustajilla on liki velvollisuus lopettaa sopeutumiseläkkeensä, kirjoittaa politiikan toimittaja Mika Lehto.


Minna Lindgren kirjoitti hilpeän menestyskirjan vihaisesta leskestä – ”Siinä mistä mummot innostuvat on voimaa” iltasanomat 13:15 15.04

Mitä on olla vanha ja viriili yhteiskunnassa, jossa gallupit loppuvat 61–65-vuotiaisiin? Minna Lindgren kirjoitti aiheesta Vihainen leski -romaanin Ehtoolehto-dekkariensa hengessä.


Eduskunnan kuulema asiantuntija: ”Syytä sanoa ääneen, että potilastietojen salassapito Suomessa on ehkä heikointa koko Euroopassa” uusisuomi 10:50 15.04

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hallintoylilääkäri, Helsingin yliopiston terveysoikeuden professori Lasse Lehtonen pitää huolia suomalaisten potilastietojen turvallisuudesta aiheellisina.


Eduskunnan kuulemma asiantuntija: ”Syytä sanoa ääneen, että potilastietojen salassapito Suomessa on ehkä heikointa koko Euroopassa” uusisuomi 10:50 15.04

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hallintoylilääkäri, Helsingin yliopiston terveysoikeuden professori Lasse Lehtonen pitää huolia suomalaisten potilastietojen turvallisuudesta aiheellisina.


Jyrki Lehtolan kolumni: Muutos alkaa somesta iltasanomat 08:08 14.04

Raivona. Mä olen raivona.


Näihin ei ole tällä tasolla varaa, TPS! Palloseura hölmöilee urakalla iltalehti 19:22 09.04

Oskari Setänen tunaroi maalissa, eikä kahden miehen ylivoima tuottanut tulosta. Näihin mokauksiin ei ole tällä tasolla varaa, TPS! Palloseuran veskari Oskari Setänen imuroi reilun 50 sekunnin pelin jälkeen Tapparan Mikko Lehtosen siniviivalta ohjaamaan rannelaukauksen maaliin.


Huh, huh, mikä imaisu! TPS-vahti Oskari Setänen tunaroi urakalla iltalehti 18:47 09.04

Tappara pääsi Mikko Lehtosen ”ilmaisella” maalilla johtoon 52 sekunnin pelin jälkeen. Elmeri Eronen tasoitti pikapikaa. TPS-vahti Oskari Setänen imuroi hirmuisella tavalla 52 sekunnin pelin jälkeen Tampereella. Kirvesrintojen puolustajan Mikko Lehtosen hyökkäyssiniviivan tuntumasta laukoma rannekuti painui reppuun ohi hölmistyneen maalivahdin. Tappara siirtyi johtoon 1-0.


KeuPa pommitti molemmat TUTO-vahdit vaihtoon - Kaarlehto antautui puolesta kentästä jatkoaika.com 19:02 08.04

Mestiksen toisessa finaaliottelussa Turussa vierasjoukkue KeuPa takoi ensimmäisessä erässä neljä maalia. TUTO vaihtoi maalivahtia peräti kahteen otteeseen.


Asiantuntijalta synkkä ennakkoarvio Unkarin vaalituloksesta: Oppositiolle entistäkin tukalammat olot, internetin käyttöä rajoitetaan iltalehti 12:46 08.04

Katalin Miklóssy arvioi, että Orbán ei enää saa kahden kolmasosan enemmistöä parlamentista - eikä sitä tarvitsekaan. Unkarin sunnuntaina käytävissä parlamenttivaaleissa pääministeri Viktor Orbán ja Fidesz-puolue etenevät vääjäämättömästi kohti vaalivoittoa - jo kolmatta kertaa peräkkäin. - Todella ihmeitä pitää tapahtua, että Orbán ei voittaisi. Sen sijaan en usko, että hän saisi kahden kolmasosan enemmistön, arvioi Aleksanteri-instituutin yliopistonlehtori, unkarilaistaustainen Katalin Miklóssy.


Jyrki Lehtolan kolumni: Hesa on paras, nuoret ei iltasanomat 08:08 07.04

Twemokratia on sitä, että päättää itsevaltaisesti asioista ja ihastelee sen jälkeen 30 kertaa Twitterissä, että olipa hyvä yhteispäätös, ihmiskunta iloitsee.


NHL-suomalaisten topit ja flopit: Rantanen ja Laine kovimmat onnistujat, konkarit ruosteessa jatkoaika.com 16:00 04.04

Jatkoaika otti kantaa suomalaispelaajien onnistumisiin ja epäonnistumisiin maaliskuun aikana. Suomalaisista kovinta jälkeä tekivät ehdottomasti Mikko Rantanen ja Patrik Laine. Valtteri Filppulan vastuu pieneni Flyersissa, Kari Lehtonen ei onnistunut torjumaan Starsia pudotuspeleihin.


Tapparan maajoukkuepakilta Mikko Lehtoselta tiukka näkemys mestaruustaistelusta – ”Niillä ei tee yhtään mitään” iltasanomat 15:59 04.04

Ensimmäistä Suomen mestaruutta metsästävä Mikko Lehtonen tiivisti pudotuspelien hengen osuvasti.


Liigajoukkueen pukukopissa päivittäistä naljailua ja imitointia murteen takia - ”Kyllä sen heti tietää, mistä olen kotoisin” iltalehti 14:53 04.04

Veli-Matti Vittasmäki on turkulainen Tampereella. Tapparan kopissa puhutaan tällä kaudella painokasta turkua. Siitä pitävät huolen Veli-Matti Vittasmäki ja Mikko Lehtonen, kesällä saapuneet TPS-kasvatit. - Olen edelleen ylpeä turkulainen, Vittasmäki nauraa.


- keskusteluja tulossa - todellinen harjoituksiin Harkitsi jopa ihmettä tuolla isän äkillinen kuolema Mintun oli omistajalle Pelaajat hämmästyttivät puhtaalla pelillä lohkovoittoon raiskaajan käyttämä kondomi S-ryhmän saivat tietää olevansa Salah iskenyt jo Tällainen on Sebastian tuli minulle yllätyksenä” tyylipuhdasta vaikea lähteä eteenpäin” Viron poliisi epäilee vuoristoratamatsi

Uutiset