Lasse Lehtisen kolumni: Venäjä laajentaa viinitarhoja iltasanomat 08:08 14.07

Venäläisillä lentoyhtiöillä ei heinäkuun alusta alkaen ole ollut lupaa lentää Georgiaan. Putinin mukaan päätöksen taustalla on naapurimaassa leimahtanut ”russofobia”, kirjoittaa Lasse Lehtinen.


Lasse Lehtisen kolumni: Somekansan arvoisat edustajat iltasanomat 08:08 01.07

Poliitikkoja panetellaan, sinutellaan ja sätitään estoitta. Mutta he itsekin alkavat tässä suhteessa muistuttaa valitsijoitaan, ikävä kyllä, kirjoittaa Lasse Lehtinen.


Airbnb-asuntojen hurja määrä sai päreet palamaan – matkailuyrittäjät kustansivat Salahotellit-lehtisen yle 17:37 17.06

Rovaniemeläiset matkailuyrittäjät lähtivät tiedotussotaan Airbnb:tä ja muuta lyhytaikaista vuokrausta vastaan.


Lasse Lehtisen kolumni: Balkanilla ruuti on kuivaa iltasanomat 08:08 17.06

Balkanilla valtaväestö ponnistelee jokapäiväisen toimeentulon kanssa, mutta huumekaupalla, ihmiskaupalla ja elinkaupalla tehdään omaisuuksia.


Sardiniassa toiseksi yltänyt Suninen iloitsi uransa parhaasta suorituksesta, konkarikartturi suitsutti uutta aisapariaan: "Ajoi kyllä poika hienosti" yle 16:29 16.06

M-Sportin Teemu Suninen ajoi toiseksi Sardinian MM-rallissa. Viikonloppu uuden kartturin Jarmo Lehtisen kanssa sujui tasaisen varmasti.


Lasse Lehtisen kolumni: Jyrääkö politiikka aritmetiikan? iltasanomat 08:08 03.06

Julkisten palvelujen ”yksityistäminen” on pahimman luokan huijausta. Veroilla nekin palvelut maksetaan, kirjoittaa Lasse Lehtinen.


Tämä Timo Jutilan kultahaastattelu nousi huimaksi kulttiklassikoksi, tuoreet kultaleijonatkin vinoilivat legendalle: ”Ilman muuta saa käyttää!” iltalehti 18:01 28.05

Vanha mestari ounasteli jo MM-turnauksen alussa, että Suomella on kultasaumat. Timo Jutila on oraakkeli. Hän kertoi Slovakian MM-kisojen alussa, että Leijonilla on erittäin hyvät saumat voittaa MM-kultaa. – Kaikki on mahdollista. Kolmatta mestaruutta tässä tavoitellaan. Vaikka Lehtisen Jere saisi toisen, niin mulle se olis jo kolmas, Jutila, 55, virnuili Kosicessa pari viikkoa sitten.


HS: Tapio Lehtisen 322 päivää kestänyt yksinpurjehdus meni pieleen jo ennen kisaa – ”Se oli vaan typerä virhe” iltasanomat 20:48 20.05

Tapio Lehtinen purjehti maailman ympäri. Matka kesti 322 päivää putkeen. Nähtyä nopeamminkin olisi voinut mennä ilman yhtä ikävää virhettä.


Lasse Lehtisen kolumni: Konnia ja herrasmiehiä iltasanomat 08:08 13.05

Kun kansakunnan sijaiskärsijät astelivat eturiviin, asekätkijät ja kriminaalit nousivat ja tekivät kunniaa, kirjoittaa Lasse Lehtinen.


hallinnon jättimäiset asekaupat härnäys­lennot USAn ilma­voimien iäkkäin päivää tapahtunesta pahoinpitelystä raakuus oli liikaa

Uutiset