Yhdistetyn maajoukkueeseen kaksi nuorta suomalaislupausta – joukossa nuorten talviolympialaisten hopeamitalisti

MTV 13:30 14.05

Suomen Hiihtoliitto julkaisi torstaina yhdistetyn miesten maajoukkueen, johon kuuluvat ensi kaudella Ilkka Herola, Eero Hirvonen, Leevi Mutru, Arttu Mäkiaho, Wille Karhumaa ja Perttu Reponen. Neljä ensin mainittua ovat muodostaneet maajoukkueen rungon jo muutaman vuoden ajan.


Kuinka hyvin osaat Leevi and the Leavingsin kappaleet? Testaa 13 kysymyksellä

iltasanomat 17:00 25.04

Pohjois-Karjala, Rin Tin Tin, Poika nimeltä Päivi... Gösta Sundqvist (1957–2003) kirjoitti lukuisia hittejä, joista tuli jo vuosia sitten Leevi and the Leavings -klassikoita. Miten hyvin osaat hittikappaleet?


Teemu Selänteen Leevi-poika täytti 20 vuotta – fanit riemastuivat isän ja pojan uskomattomasta yhdennäköisyydestä: ”Herranen aika”

iltasanomat 18:15 23.04

Leevi Selänne saavutti 20 vuoden iän ja sai muhkeat onnittelut läheisiltään.


Nyt on treenattu laukausta! Teemu Selänteen video yhdestä vanhasta seinästä kertoo kaiken

iltalehti 13:16 22.04

Teemu Selänne laittoi kotipihallaan sijaitsevan treenipaikan uuteen uskoon. Teemu Selänne esitteli tiistaina Instagram-tarinoissaan kotipihallaan sijaitsevan nurkkauksen, jossa hän on vuosien varrella hionut laukaustaan. Paikalla ovat kenties laukoneet myös lapset Eemil, Eetu, Veera ja Leevi. Toistoja ja tulisia kuteja on selvästi riittänyt, sillä puusta tehty nurkkaus oli täynnä valtavia reikiä.


Jorma Uotinen hämmästyi nuoresta tanssijalupauksesta: "Edustat meille jotain sellaista, mitä me emme vielä tiedä"

mtv 20:16 05.04

Valloittava tanssitaituri Leevi Lehtonen hurmasi jälleen vauhdikkaalla esityksellä.


TIS: Joskun ja Karimin reissu jäi lyhyeksi – Mitä heille kuuluu nyt?

iltalehti 22:55 02.04

Temptation Island Suomi -pari soutaa ja huopaa. SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSIA! Viettelysten saarella koettiin melkoinen yllätys, kun viime kaudelta tutut Josefin eli Josku sekä Karim paukahtivat paikalle. He korvasivat ohjelmasta kesken pois lähteneet Pinjan ja Kallen. Edellisellä kaudella Josku osallistui Temppareihin pariskuntastatuksella Leevin kanssa, Karim oli mukana sinkkuna. Josku vaihtoi kuitenkin lennossa Leevin Karimiin.


Jättiyllätys! Karim ja Josefin saapuvat Temptation Island Suomeen Kallen ja Pinjan tilalle

iltalehti 12:24 30.03

Karim ja Josefin tutustuivat Josefinin seurustellessa vielä Leevin kanssa. Temptation Island Suomessa nähdään tällä viikolla kiinnostava käänne, kun saarelle saapuvat Josefin ja Karim testaamaan tuoreen suhteensa kestävyyttä. Pari tapasi kesällä Temptation Island Suomen kuudennen tuotantokauden kuvauksissa. Josefin osallistui ohjelmaan tuolloinkin varattuna, Karim sinkkuna. Kuvausten jälkeen Josefin erosi Leevistä ja alkoi seurustella Karimin kanssa. Pari muutti nopeasti yhteen. Karimilla on myös Josefinin nimi tatuoituna iholle ja Josefinilla Karimin nimi. Nyt Temptation Island Suomi -ohjelman tekijät ovat vahvistaneet Instagramissa, että Karim ja Josefin todella saapuvat mukaan Temppareihin tälläkin kaudella. Asetelma on kuitenkin uusi, sillä tällä kertaa Karim on varattu ja pääsee sinkkunaisten keskelle ja Josefinin ja Karimin suhde on tuore. Kestääkö suhde houkutukset? Se jää nähtäväksi.


Jättiyllätys! Varatun viime tuotantokaudella iskenyt Karim vei Josefinin takaisin Temptation Island -kuvauksiin

iltalehti 12:24 30.03

Karim ja Josefin tutustuivat Josefinin seurustellessa vielä Leevin kanssa. Temptation Island Suomessa nähdään tällä viikolla kiinnostava käänne, kun saarelle saapuvat Josefin ja Karim testaamaan tuoreen suhteensa kestävyyttä. Pari tapasi kesällä Temptation Island Suomen kuudennen tuotantokauden kuvauksissa. Josefin osallistui ohjelmaan tuolloinkin varattuna, Karim sinkkuna. Kuvausten jälkeen Josefin erosi Leevistä, alkoi seurustella Karimin kanssa ja pari muutti yhteen. Nyt Temptation Island Suomi -ohjelman tekijät ovat vahvistaneet Instagramissa, että Karim ja Josefin todella saapuvat mukaan Temppareihin tälläkin kaudella. Asetelma on kuitenkin uusi, sillä tällä kertaa Karim on varattu ja pääsee sinkkunaisten keskelle ja Josefinin ja Karimin suhde on tuore.


Tanssijanurasta unelmoiva Leevi, 14, herkistyi Jorma Uotisen sanoista: "Pelkäsin, että tykkääkö hän mun tanssista"

mtv 20:29 22.03

Leevi esitti Talent Suomi -ohjelmassa säkenöivän esityksen. 


Hurmaako 14-vuotias Leevi jälleen Talent-yleisön? Tanssitaituri nähdään kauden toisessa semifinaalissa

mtv 17:30 22.03

Häikäiseekö lahjakas tanssija Leevi Talentin tuomariston semifinaalissa.


Sirpa Selänne jakoi hellyttävän yhteiskuvan lapsistaan – iloitsee pakon sanelemasta perheajasta

iltalehti 11:58 21.03

Sirpa ja Teemu Selänne iloitsevat siitä, että perheen kaikki lapset ovat samaan aikaan kotona. Yhdysvalloissa asuvat Sirpa ja Teemu Selänne nauttivat parhaillaan siitä, että parin kaikki neljä lasta ovat samaan aikaan kotona. Sirpa on jakanut Instagram-tilillään kaksi kuvaa lapsistaan. Ensimmäisessä otoksessa Leevi, Eemil, Veera ja Eetu poseeraavat kameralle asiaan kuuluva hymy huulillaan, toisessa otoksessa meno on puolestaan leikkisämpi. Kuvauspaikkana on perheen tenniskenttä.


14-vuotias Leevi saa yleisön hurraamaan – rohkea tanssiesitys vie nuoren miehen jatkoon

mtv 20:55 01.03

14-vuotias Leevi nähdään Talentin lavalla. Lahjakas tanssija häikäisee tuomaritkin taidoillaan. 


Sota rikkoi Takasen perheen: Timo lähetettiin Ruotsiin, Leevi jäi Suomeen kaipaamaan – nyt Anna Takanen on pukenut sotalapsien surun kirjaksi

iltasanomat 06:39 13.02

Anna Takasen isä lähetettiin sotalapseksi Ruotsiin. Suru siitä on kuin varjo, joka vaikuttaa sukupolvien ajan.


Surkuhupaisa tilanne Lahdessa – oma pelaaja torjui joukkuekaverinsa vedon päällään

MTV 21:02 07.02

Lahdessa Pelicansin ja Sportin välisen ottelun kolmannessa erässä nähtiin uskomaton torjunta, kun Pelicansin hyökkääjä Leevi Tukiainen pysäytti maaliin menossa olleen laukauksen päällään.


KalPa kukisti Ässät maali-iloittelussa – Leevi Aaltonen iski liigauransa avausmaalin

yle 21:31 04.02

Kuopiolaisten kakkosketju oli kovassa iskussa.


Unelmahäät-pari Susanne ja Leevi muuttivat yhteen pakon edessä, kun tulipalo yllätti – sitten tulivat alkoholiongelma, syöpä ja rahahuolet

iltasanomat 06:33 27.01

Tämän illan Unelmahäät-jaksossa toisilleen tahdon sanovat Susanne ja Leevi, joiden parisuhdetta ovat koetelleet vuosien varrella lukuisat vastoinkäymiset.


Voiko näin paljon vaikeuksia ollakaan? Unelmahäät-parin koti tuhoutui kahdesti, syöpä iski, työpaikka ja luottotiedot menivät ja alkoholiongelma varjosti

iltalehti 05:32 27.01

Susanne, 29, ja Leevi, 32, ovat kokeneet vähintäänkin oman osansa vastoinkäymisistä. Eurajoella asuvien Susanne Frimanin, 29, ja Toni ”Leevi” Kemppaisen, 32, rakkaustarina ei ole ollut sieltä helpoimmasta päästä. Pari saa toisensa tänään Dplay+:ssa julkaistavassa Unelmahäät-jaksossa. Se nähdään keväällä TV5:lla. Susannen ja Levin yhteiseloa on koeteltu vuodesta 2014 asti. Aiemmin toisiaan suorastaan vihanneen parin välit olivat alkaneet tuohon aikaan juuri lämmetä, kun Leevin isältään ostama kotitalo paloi poroksi. Kodittomaksi jäänyt Leevi muutti Susannen luo ja sillä tiellä ollaan tavallaan edelleen.


Unelmahäät-morsian ei halua tehdä töitä: "Olen käynyt kokeilemassa työelämää"

iltalehti 06:33 26.01

Susanne Friman, 29, viihtyy parhaiten kotiäitinä. Unelmahäitä vietetään huomenna maanantaina Eurajoella. Maksullisessa Dplay+:ssa esitettävässä uudessa jaksossa toisensa saavat Susanne Friman, 29, ja Toni ”Leevi” Kemppainen, 32. Molemmat ovat häiden aikaan työttöminä, joskin Leevi suunnittelee palaavansa "telinehommien" pariin syksymmällä.


Suomi viides yhdistetyn joukkuekisassa – mäkiosuuden tulokset kertovat karua kieltä

iltalehti 16:23 25.01

Suomi oli viides yhdistetyn maailmancupin joukkuekisassa lauantaina. Saksan Oberstdorfissa ylivoimaisen voiton otti Norja. Saksa (+1.34,3) oli toinen ja Japani (+2.50,4) kolmas. Suomen joukkueessa hiihtivät Leevi Mutru, Wille Karhumaa, Ilkka Herola ja Eero Hirvonen. Joukkue oli mäkiosuuden jälkeen kuudes. Herola ponkaisi mukavat 122 metriä, mutta Hirvonen, Mutru ja Karhumaa jäivät alle 100:n metrin.


TIS-pari Josefin ja Karim ottivat rakkaustatuoinnit ensimmäisenä seurustelupäivänä – näin pari perustelee ratkaisua

iltalehti 06:38 09.01

Temptation Island Suomen kuvauksissa tutustuneet ja rakastuneet Karim ja Josefin elävät avoliitossa Helsingissä. Temptation Island Suomessa suhdettaan testannut Josefin ei seurustele enää Leevin kanssa, vaan viereltä löytyy nykyään hyvillä keskusteluilla sydämeen jo saarella vähitellen uinut Karim. Viimeisen iltanuotion jälkeen Josefin ja Leevi erosivat. Suomessa Josefin alkoi viettää aikaa saarella tapaamansa Karimin kanssa. Pari vaihtoi ensimmäisen suudelmansa Temptation Island Suomessa myös nähdyn Viivin kotona. Viivi osallistui ohjelmaan Lancen kanssa.


Hot topics