Kaksi kuollut Belgian kerrostaloräjähdyksessä MTV 11:08 16.01

Kaksi ihmistä on löydetty kuolleena eileisen kerrostaloräjähdyksen jäljiltä Belgian Antwerpenissä.


Kadonnut retkiluistelija löytyi kuolleena Lohjanjärven Ruumissaaren läheisyydestä iltalehti 08:49 16.01

Poliisi ja rajavartiolaitos löysivät miehen veden varasta tiistain pikkutunneilla. Lohjalla maanantaina kadonnut retkiluistelija löytyi tiistaina aamuyöllä hukkuneena, Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan Iltalehdelle. Tutkinnanjohtaja, rikosylikonstaapeli Vesa Forsström kertoo, että poliisi ja rajavartiolaitos löysivät iäkkään miehen hukkuneena Lohjanjärven Ruumissaaren läheisyydestä aamuyöllä hieman kello yhden jälkeen.


Iäkäs retkiluistelija katosi Lohjanjärvellä – löytyi aamuyöllä hukkuneena läheltä Ruumissaarta MTV 08:35 16.01

Lohjalla eilen kadonnut retkiluistelija on löytynyt kuolleena, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikosylikomisario MTV Uutisille. Miehen omaisille on viety suruviesti.


Iäkäs retkiluistelija katosi Lohjanjärvellä – löytyi aamuyöllä hukkuneena MTV 08:35 16.01

Lohjalla eilen kadonnut retkiluistelija on löytynyt kuolleena, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikosylikomisario MTV Uutisille. Miehen omaisille on viety suruviesti.


Iäkäs retkiluistelija katosi Lohjanjärvellä – löytyi hukkuneena MTV 08:35 16.01

Lohjalla eilen kadonnut retkiluistelija on löytynyt kuolleena, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikosylikomisario MTV Uutisille. Miehen omaisille on viety suruviesti.


Hoitaja ei käynyt, vanhus löytyi kuolleena – Ministeri Saarikko: Kotihoidon ongelmat ei vain yhden kunnan asia MTV 18:42 15.01

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) pitää äärimmäisen valitettavana tapausta, jossa espoolaisvanhuksen epäillään kuolleen kotihoidossa tapahtuneen laiminlyönnin vuoksi. Saarikko sanoo tietävänsä, että ongelmia on myös muissa kunnissa.


Kallion lukion rehtori irtisanotun lehtorin tapauksesta: Alun katastrofitunnelmasta on selvitty, hyvä, että asiaan on tullut päätös MTV 17:14 15.01

Helsingin kaupunki ilmoitti tänään irtisanovansa Kallion lukion teatterin lehtorin, joka kaupungin mukaan muun muassa häiritsi opiskelijoita seksuaalisesti. Kallion lukion rehtori pitää päätöstä tervetulleena.


Anna-Leena Härkönen ärsyyntyi Teneriffan-lennollaan rasittavasta ilmiöstä koneen vessajonossa – oletko huomannut tällaista käytöstä? iltasanomat 15:31 15.01

Anna-Leena Härkönen kirjoitti siitä, miten lentokoneen vessaan jonottamisesta oli tulla riita lomalennolla. Lentokoneessa monet pienet asiat voivat käydä matkustajien hermoille.


Kotihoitaja jätti käynnin väliin, vanhus löytyi kuolleena: Espoo havahtui ja ottaa kotihoidon käynnit erityistarkkailuun MTV 13:19 15.01

Espoo ottaa kotihoidon käynnit erityistarkkailuun ja seuraa käyntien toteutumista päivittäin, kaupunki tiedottaa. Kaupunki lupaa myös tarkistaa, että kotihoidon toimintaohjeita noudatetaan tilanteissa, joissa asiakas ei avaa ovea kotihoitajalle.


Madeleine McCannin katoamista tutkinut yksityisetsivä löydettiin kuolleena iltasanomat 07:52 15.01

Poliisi tutkii petoksestakin syytetyn Kevin Halligenin, 56, kuolinsyytä.


Uutissuomalainen: Rikosuhripäivystyksessä ennätysmäärä asiakkaita iltalehti 05:03 15.01

Viime vuoden määrä lähestyy jo 5 000 asiakasta. Valtakunnallisen rikosuhripäivystyksen asiakasmäärä on noussut uusiin ennätyslukemiin, kertoo Uutissuomalainen. Vuonna 2015 rikosuhripäivystyksessä oli 2  600 tukisuhdetta. Vuoden 2016 määräksi arvioidaan 4  700 asiakasta. Uutissuomalaisen mukaan asiakasmäärä nousee vuosittain. Rikosuhripäivystyksen toiminnanjohtajan Leena-Kaisa Åbergin mukaan asiakkaiden määrän kasvu on seurausta valtion panostuksista. Rikosuhripäivystys on pystynyt lisäämään henkilökuntaansa ja myös toiminnan markkinointia.


Portugalilaismedia vahvistaa: kadonnut suomalaismies löytyi kuolleena iltalehti 22:57 14.01

35-vuotias suomalaismies oli kateissa Madeiran saarella. Uhrin omainen on tunnistanut ruumiin. Kateissa ollut suomalaismies on löytynyt kuolleena Madeiralta, portugalilainen kertoo. Miehen Madeiralle matkannut lanko on tunnistanut ruumiin.


Paikallismedia kertoo suomalaismiehen viimeisistä hetkistä Madeiralla: Ei löytänyt hotellilleen, putosi kohtalokkain seurauksin kuolemaan MTV 21:39 14.01

Portugalin Madeiralla perjantaista asti kadoksissa ollut suomalainen turisti on löydetty kuolleena.


Portugalilaislehti: Madeiralla kadonnut 35-vuotias suomalaismies löytyi kuolleena iltasanomat 20:43 14.01

Kuolinsyy pyritään varmistamaan ruumiinavauksessa.


Madeiralla kadonnut suomalaismies löytyi kuolleena – omaiset toivovat rauhaa surun keskellä MTV 20:08 14.01

Portugalissa Madeiralla perjantai-iltana kadonnut 35-vuotias suomalaismies on löytynyt kuolleena.


Uutiset