Trump lähetti twiitin, jossa puhutaan mellakoitsijoiden ampumisesta – Twitter puuttui asiaan

iltasanomat 11:52 29.05

Twitter on jälleen puuttunut Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin tviitteihin.


90-vuotias mummo tuli väliin, kun poliisi pidätti lapsenlasta Texasissa – Yhdysvalloissa kuohuttaa jälleen uusi video poliisin voimankäytöstä

iltasanomat 11:11 29.05

Texasissa sijaitsevan Midlandin kaupungin poliisia syytetään etnisestä profiloinnista ja liiallisesta voimankäytöstä mustia kohtaan. Pidätetyn 21-vuotiaan väitetään ohittaneen stop-merkin pysähtymättä.


Ricciardo myönsi neuvotelleensa Ferrarin kanssa ennen kuin teki sopimuksen McLarenille

yle 10:40 29.05

Ricciardon mukaan Sainz on sopiva kuljettaja Ferrarille.


Mies löytyi kuolleena hiekka­kuopan alueelta Kotkassa – tutkitaan murhana

iltasanomat 10:32 29.05

Asiaa tutkivat Keskusrikospoliisi ja Kaakkois-Suomen poliisilaitos. Vihjeitä kaivataan.


Twerkkaaja Tinze yllättää artistiuralla – tällainen on kuuma ensimmäinen musiikkivideo

iltalehti 10:25 29.05

Twerkkaaja Tinze aloittaa artistiuran. Bakara-kappaleen musiikkivideo on tänään perjantaina ensinäytössä Iltalehden sivuilla. Twerkkaajana ja tanssijana tunnettu Tia-Maria Sokka, eli Tinze, 29, tekee uuden aluevaltauksen. Hän kertoi vastikään aloittavansa artistiuran Universal Musicin tuella. Television Fitnesspäiväkirjoista suurelle yleisölle tunnetun Tinzen julkaisema musiikki perustuu visuaaliseen elämykseen, tanssiin ja twerkkaukseen ilmiönä. Nyt Iltalehden sivuilla nähdään Tinzen ensimmäinen musiikkivideo. Kesäinen Bakara-kappale on tehty yhteistyössä Teflon Brothersien ja F:n kanssa.


Nuori mies löytyi kuolleena syrjäiseltä hiekkakuopalta Kotkassa – KRP: "Mikään ei viittaa siihen, että kyseessä olisi satunnainen uhri"

yle 10:12 29.05

Vuonna 1995 syntynyt kotkalainen mies löydettiin kuolleena keskiviikkona.


Nuori mies löytyi kuolleena syrjäiseltä hiekkakuopalta Kotkassa – KRP tutkii murhana: "Mikään ei viittaa siihen, että kyseessä olisi satunnainen uhri"

yle 10:12 29.05

Vuonna 1995 syntynyt kotkalainen mies löydettiin kuolleena keskiviikkona.


Näkemys: Joukkueiden liiallinen määrä laskee pelaajan vaatimustasoa suomalaisilla kiekkokentillä

jatkoaika.com 10:00 29.05

Liigassa ja Mestiksessä on juuri tulleen päätöksen mukaan ensi kaudella yhteensä 29 organisaatiota. Tämä aiheuttaa ison ongelman koko suomalaisen jääkiekkoilun tulevaisuudessa.


Erikoinen seksifantasia meni pahasti pieleen – talosta heräsi ihan väärä ihminen

iltasanomat 09:52 29.05

Erikoista seksifantasiaa toteuttamaan palkattu mieskaksikko murtautui erehdyksessä väärään taloon Australiassa pelästyttäen sen asukkaan puolikuoliaaksi, kertoo BBC.


NHL-joukkueen supertähti ja pistelinko koki jälleen kovan pettymyksen: ”Olen kyllästynyt ja turhautunut”

iltalehti 09:50 29.05

Buffalossa ei ole nautittu pudotuspelikiimasta vuosiin. Buffalo Sabres jäi tälläkin kaudella ulos NHL:n pudotuspelitaistoista. Se korpeaa joukkueen kapteenia Jack Eichelia. Vuoden 2015 kakkosvaraus on pelannut Sabresissa 354 ottelua mukavin tehoin 137+100=337. Joukkueen kokonaismateriaali ei ole kuitenkaan ollut riittävällä tasolla, minkä johdosta pelit ovat tupanneet päättymään aina keväällä runkosarjaan.


"Jalkapallon uudelleen aloittaminen viestii toivosta koko maalle" – Italia on alkanut palata normaaliin

yle 08:56 29.05

Edellisen kerran Italiassa pelattiin huippujalkapalloa 9. maaliskuuta.


Etelä-Koreassa otettiin jälleen käyttöön korona­rajoituksia

iltasanomat 08:45 29.05

Uudet tartunnat ovat saaneet virustorjunnan mallimaan pelkäämään toista aaltoa.


Kun Mark Messier puhui, Esa Tikkanenkin hiljeni – suomalaislegenda muistaa edelleen urheiluhistoriaan jääneen kohukommentin: "Ihan käsittämätöntä"

MTV 06:31 29.05

New York Rangersin unelma Stanley Cupista oli murskaantumassa vuoden 1994 konferenssifinaalissa New Jersey Devilsiä vastaan, kunnes Mark Messier antoi urheiluhistoriaan jääneen kommenttinsa. Esa Tikkanen muisteli MTV Urheilulle ikimuistoista NHL-tapausta. 


Jopa puolet Husin alueen korona­tartunnoista jää edelleen jäljittämättä – apulais­yli­lääkäriltä tärkeä muistutus: ”Se on jokaisen ymmärrettävä”

iltasanomat 06:06 29.05

Husin apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalaisen mukaan koronavirus leviää edelleen väestössä tilanteen tasaantumisesta huolimatta.


Muistatko vielä Big Brother -Kakin? Takana rahapulan täyttämät vuodet kolmen lapsen isänä ja vaativa sydänoperaatio

iltalehti 05:28 29.05

Muistatko vielä Big Brotherissa liki 15 vuotta sitten tutuksi tulleen Kari ”Kaki” Hautoniemen? Vuonna 2006 Suomessa nähtiin Big Brother -ohjelman toinen tuotantokausi. Tuolloin suomalaiset saivat tutustua television kautta Kari ”Kaki” Hautoniemeen, joka valloitti katsojien sydämet aurinkoiselle olemuksellaan ja aitoudellaan. Iltalehti otti selvää, mitä Kakille kuuluu nykyään. Tuttu ääni vastasi Iltalehden puheluun pari viikkoa sitten keskeltä lapsiperheen äitienpäivävalmisteluja. Kakilla ja hänen vaimollaan on tätä nykyä 2-, 4-, ja 8-vuotiaat lapset, joiden kanssa entinen BB-tähti on touhunnut koko aamun saadakseen kasaan puitteet koko perheelle ikimuistoiseen äitienpäivään.


Realitytähti riisui alusvaatteisilleen – kuva kuohuttaa verkossa

stara 05:00 29.05

Realitykaunotar Georgia Harrison on tullut tunnetuksi Love Island -ohjelmasta, jonka


Kalastamaan lähtenyt iäkäs mies löytyi kuolleena Pohjois-Pohjanmaalla

iltasanomat 04:13 29.05

Uponnut soutuvene löytyi pelastuslaitoksen lennokilla.


Hot topics