Kestosuokin asema säilyy - Putouksen avausjaksolla miljoonayleisö iltalehti 16:02 21.01

Putouksen paluu kiinnosti suuresti suomalaisia, selviää ohjelman katsojaluvuista. Suosikkiohjelma Putous palasi eilen tauolta. Yhdeksännellä tuotantokaudella juontajana toimii Roope Salminen. Näyttelijöinä nähdään Alina Tomnikov, Kiti Kokkonen, Pihla Penttinen, Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Timo Lavikainen ja Mikko Penttilä. Keskikatsojamäärä avausjaksolla oli 1,1 miljoonaa. Eniten suomalaisia kiinnosti sketsihahmokilpailun viimeinen osio, jolloin keskitarojamäärä nousi 1,2 miljoonaan.


Putous jatkuu tänään - sketsihahmot heti julki iltalehti 08:25 20.01

Yhdeksännellä kaudella on mukana niin vanhoja kuin uusiakin kasvoja. Putouksen yhdeksäs tuotantokausi käynnistyy tänään. Heti avausosassa paljastetaan myös kutkuttavat sketsihahmot. Niiden takaa löytyy niin vanhoja kuin uusiakin tuttavuuksia, kun suorassa lähetyksessä ruutuun saadaan Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Timo Lavikainen, Mikko Penttilä, Alina Tomnikov, Pihla Penttinen ja Kiti Kokkonen. Juontajana jatkaa Roope Salminen, joka taitaa hänkin sketsin teon. Niiden, sinisten paitojen ja tulikokeiden lisäksi ohjelmassa nähdään yhä katsojien sydämiin sukeltaneita Putous Junior -videota. Videoita voi taas lähettää osoitteeseen m


Martin Luther Kingin neuvonantaja suosittelee opiskelijoille istumalakkoa – ”Salamurhasta tuli politiikan teon väline” iltasanomat 10:17 14.01

James Lawson, 89, opiskeli Gandhin väkivallattoman vastustamisen filosofiaa Intiassa. Yhdysvalloissa hänestä tuli Martin Luther Kingin neuvonantaja, ja Intian opit pantiin käytäntöön kansalaisoikeustaistelussa. Nyt hän suosittelee opiskelijoille istumalakkoa.


Ernest Lawson astuu toista kertaa Putoukseen: "Enää ei pelota, mutta jännittää kyllä" mtv 10:13 13.01

Ernest Lawson on Mikko Penttilän, Pilvi Hämäläisen, Timo Lavikaisen ja Roope Salmisen tavoin mukana Putouksessa toista kertaa.


Ernest Lawsonin mielestä yksi vanha Putous-hahmo on selvästi ylitse muiden: "Kova äijä!" mtv 21:45 11.01

Näyttelijä Ernest Lawsonin on helppo vastata, kun häneltä kysytään, kuka menneiden kausien Putous-sketsihahmoista on jäänyt vahvimmin hänen mieleensä.


Isyys yllätti Putous-tähti Ernest Lawsonin – ystävien tarinat vanhemmuudesta kauhistuttivat: ”Varauduin paljon pahempaan” iltasanomat 09:11 10.01

Ernest Lawson palaa Putouksen yhdeksännelle tuotantokaudelle täysin uudesta elämäntilanteesta.


Ernest Lawsonin vastasyntynyt lapsi on antanut isänsä nukkua: "Olin valmistautunut siihen, että olen ihan nollat taulussa" mtv 19:05 09.01

Ernest Lawson uskoo, että pienen vauvan myötä Putous ei pyöri kotona juurikaan mielessä.


Tervetuloa Suomen suurimman viihdeohjelman kulisseihin mtv 15:35 05.01

Ilmiöksi noussut koko perheen viihdeohjelma Putous on piristänyt suomalaisten lauantai-iltoja jo kahdeksan tuotantokauden verran. Putouksen räiskyvä tähtitehdas uusiutuu kolmella näyttelijällä kun estradille nousevat Alina Tomnikov, Pihla Penttinen ja Kiti Kokkonen. Juontajana jatkaa Roope Salminen ja kokoonpanossa nähdään myös niin ikään viime kaudelta tutut Ernest Lawson, Pilvi Hämäläinen, Timo Lavikainen sekä Mikko Penttilä.


Putous-tähti Ernest Lawson kävi läpi totaalisen muodonmuutoksen – kuva paljastaa uuden tyylin mtv 13:13 24.12

Putouksesta tuttu näyttelijä Ernest Lawson poseeraa tuoreessa Instagram-kuvassa lookissa, josta miestä on vaikea tunnistaa.


Putous-tähden lapsi syntyi: ”Isyys: 5/5” iltalehti 16:44 22.12

Ernest Lawson on ottanut uuden roolin ilolla vastaan. Mies on nyt isä. Putouksessa viime kaudella ihastuttanut Ernest Lawson on nyt isä. Mies julkaisi kuvan itsestään vaunulenkillä Instagram-sivullaan. Kuvan saatteeksi mies kirjoitti ytimekkäästi: - Isyys: 5/5.


Putous-tähti Ernest Lawsonista tuli isä! ”Isyys: 5/5” iltasanomat 15:35 22.12

Ernest Lawson ja hänen vaimonsa ovat saaneet perheenlisäystä.


Ernest Lawsonista tuli isä – Instagram-tili täyttyy sydämistä mtv 09:38 22.12

Putouksesta tutusta näyttelijästä, Ernest Lawsonista on tullut isä.


Uutiset