Suoran Putous-lähetyksen hämmentävin hetki – sketsihahmo pieraisi yllättäen mtv 21:30 21.01

Timo Lavikaisen uusi sketsihahmo Bjarne "Mursu" Walrus yllätti hahmonsa esittelyn päätteeksi.


Putouksen uusi sketsihahmo polkee duunareita Björn Wahlroosin kustannuksella - Timo Lavikainen lähettää terveiset pohatalle iltalehti 22:50 20.01

Timo Lavikaisen sketsihahmo Bjarne ”Mursu” Walrus muistuttaa ulosanniltaan yritysjohtaja Björn ”Nalle” Wahlroosia. Timo Lavikainen nähtiin lauantaina Putouksen ensimmäisessä livelähetyksessä tavallaan kaksiosaisena sketsihahmona. Tyylikkäästi silinterihattuun ja tummaan pukuun sonnustautunut hahmon "yläpää" istui sinisissä haalareissa ja työmaakypärä päässään olevan duunarin harteilla. Ohjelmassa selvisi, että Bjarne ”Mursu” Walrus on rahamiehiä, joka ratsastaa duunarilla. Sketsihahmon nimi viittaa tunnettuun suomalaiseen yritysjohtajaan, muun muassa Sampo-konsernin ja Nordean hallitusten puheenjohtajaan Björn Wahlroosiin, joka on yksi Suomen suurituloisimmista.


Ernest Lawson astuu toista kertaa Putoukseen: "Enää ei pelota, mutta jännittää kyllä" mtv 10:13 13.01

Ernest Lawson on Mikko Penttilän, Pilvi Hämäläisen, Timo Lavikaisen ja Roope Salmisen tavoin mukana Putouksessa toista kertaa.


Timo Lavikaisen vinkit uusille Putous-tähdille: "Rento meininki ja tähtäin vyön kohdalle!" mtv 18:17 12.01

Näyttelijä Timo Lavikainen sanoo, että uudella Putous-kaudella tullaan näkemään jopa aiempaa rankempia sketsejä.


Timo Lavikaisen pojan syntymä ei sujunut ongelmitta: ”Mitään ei voi suunnitella ennalta” iltasanomat 18:37 09.01

Timo Lavikainen suhtautuu isyyteen nykyään rennommin.


Vastasyntynyt lapsi ja Putous täyttävät Timo Lavikaisen arjen: "Minulla ei ole vaikeuksia nukkumisen suhteen" mtv 17:02 09.01

Näyttelijä Timo Lavikaisesta tuli toista kertaa isä joulukuun lopussa.


Poikavauvan tuore isä Timo Lavikainen vähillä yöunilla Putoukseen: ”Lapsi antaa voimaa” iltalehti 13:48 09.01

Isä Nitrona viime Putous-kauden sketsihahmokisassa hauskuuttanut näyttelijä Timo Lavikainen elää parhaillaan kotonaan pikkulapsiarkea. Näyttelijä Timo Lavikaisen, 43, perhe kasvoi joulukuun lopussa poikavauvalla. Tulokas on hänen ja Maikki-puolison ensimmäinen yhteinen lapsi. Timolla pikkulapsiarjesta on ehtinyt jo vierähtää pitkä tovi, sillä hänen tyttärensä aikaisemmasta suhteesta on jo parikymppinen. Lisäksi näyttelijän perheeseen kuuluu puolison 10-vuotias Heta-tytär. Iltalehti tapasi Lavikaisen uuden Putous-kauden lehdistötilaisuudessa tiistaina. Vauva-arki on Lavikaisen mukaan käynnistynyt vähillä yöunilla.


MTV: Putous-tähti Timo Lavikaisen perheeseen syntyi poika – ”Kaveri tulikin ulos naama edellä” iltasanomat 13:26 02.01

Timo Lavikainen ja hänen vaimonsa ovat saaneet perheenlisäystä.


MTV: Putous-tähti Timo Lavikaisen perhe kasvoi - poika tuli! iltalehti 12:40 02.01

Näyttelijä kertoo MTV:lle, että vauva oli ensin tulossa naama edellä. Viime Putous-kaudella Isä Nitrona nähty Timo Lavikainen, 43, on nyt vastasyntyneen poikalapsen isä. MTV kertoo, että Lavikaisen Maikki-vaimo synnytti parin ensimmäisen yhteisen lapsen 29. joulukuuta.


MTV: Putous-tähti Timo Lavikaiselle perheenlisäystä - huima ikäero esikoiseen iltalehti 10:14 17.12

Parin ensimmäisen yhteisen lapsensa laskettu-aika on 23. joulukuuta. Sketsisarja Putouksesta tuttu näyttelijä Timo Lavikainen kertoo vaimonsa odottavan lasta, jonka on määrä syntyä joulun alla, uutisoi MTV. Parin ensimmäisen yhteisen lapsen laskettu-aika on 23. joulukuuta. Uusioperheessä on ennestään tyttäriä, mutta tuleva vauva on Lavikaisen mukaan poika.


Putous-tähti Timo Lavikaiselle perheenlisäystä – kuopuksen laskettu aika jouluna: ”Meille syntyy Jeesus-vauva” iltasanomat 19:58 12.12

Näyttelijä Timo Lavikaisen ja hänen puolisonsa ensimmäisen yhteisen lapsen laskettu aika on jouluna.


Uutiset