Harkimo erosi kokoomuksen eduskuntaryhmästä ja kokoomuksesta virallisesti - saa ryhmärahaa 1575 euroa kuukaudessa, kokoomus järjestää työhuoneen iltalehti 11:26 20.04

Harkimoa esitetään Liike Nyt ry -nimisen yhdistyksen puheenjohtajaksi. Harry "Hjallis" Harkimo on eronnut virallisesti kokoomuksen eduskuntaryhmästä sekä myös puolueen jäsenyydestä. Harkimo lähetti eroilmoituksensa kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajan Kalle Jokiselle ja kokoomuksen eduskuntaryhmän pääsihteerille Laura Rissaselle sähköpostitse torstaina kello 17.30.


Uutuuskirja valaisee Kimi Räikkösen karaokebravuuria - ”Tulkinta vaatii hieman nesteytystä” iltalehti 13:21 18.04

Kustannusosakeyhtiö Siltala julkaisi uusia otteita elokuussa ilmestyvästä Tuntematon Kimi Räikkönen -elämäkertakirjasta. Video: Kimi Räikkönen kertoo, miten hänen formulauransa alkoi Finlandia-voittaja Kari Hotakaisen työstämän kirjan käännösoikeudet on myyty useisiin maihin. Englanninkielisistä käännösoikeuksista maksettiin tovi sitten summa, jonka kustantaja Aleksi Siltala arvioi olevan suurin, mitä yksittäisestä suomalaisesta kirjasta on milloinkaan maksettu.


Plagiointikohuun joutunut Laura Huhtasaari perehtyi monikulttuurisuutta käsittelevään graduunsa uudelleen: ”Olin kaksikymppisenä sinisilmäinen” iltalehti 21:32 16.04

Kansanedustaja Laura Huhtasaari (ps) pitää pro gradu -työhönsä kohdistunutta syynäystä kohtuuttomana. 15 vuotta vanhan työn lukeminen uudelleen ja uudelleen oli hänen mukaansa kuitenkin mielenkiintoista. Kansanedustaja Laura Huhtasaaren (ps) pro gradu -työn ympärillä yli vuoden vellonut plagiointikohu on saanut päätöksen. Jyväskylän yliopisto linjasi maanantaina, että Huhtasaaren työ Kulttuuriset käytännöt monikulttuurisessa perusopetusryhmässä ei kaikilta osin noudata hyvää tieteellistä käytäntöä. Huhtasaari kertoo Iltalehdelle pitävänsä koko tapausta poliittisena pelinä ja lokakampanjana. Hän uskoo, että mitään kohua ei olisi syntynyt, jos hän ei olisi niin näkyvästi mukana politiikassa.


Laura Huhtasaari lyttää plagiointiselvityksen: "Koko jutun idea oli lokakampanja" MTV 21:23 16.04

Laura Huhtasaari kertoo blogissaan, että Jyväskylän yliopiston selvitys hänen gradustaan 15 vuoden jälkeen oli hänen mielestään kohtuuton. Huhtasaaren mukaan syy epäselvyyksiin oli viittauskäytäntöjen muuttuminen.


Laura Huhtasaari vastaa plagiointisyytöksiin: Koko jutun idea oli lokakampanja MTV 21:23 16.04

Laura Huhtasaari kertoo blogissaan, että Jyväskylän yliopiston selvitys hänen gradustaan 15 vuoden jälkeen oli hänen mielestään kohtuuton. Huhtasaaren mukaan syy epäselvyyksiin oli viittauskäytäntöjen muuttuminen.


Yliopisto vahvistaa: Laura Huhtasaaren gradussa plagiointia MTV 21:00 16.04

Jyväskylän yliopiston selvitys Laura Huhtasaaren pro gradu -tutkielmasta on valmistunut. Gradussa on hieman plagiointia.


Nyt puhuu Laura Huhtasaari - näkee gradun syynäyksen ja plagiointipäätöksen lokakampanjana: ”Toivon, että yliopistokin vähän miettisi” iltalehti 20:35 16.04

Jyväskylän yliopiston rehtori päätti maanantaina, että kansanedustaja Laura Huhtasaaren (ps) pro gradu -työ ei ole kaikilta osin noudattanut hyvää tieteellistä käytäntöä. - Kohtuutonta, pettyneeltä kuulostava kansanedustaja Laura Huhtasaari (ps) tiivistää Iltalehdelle näkemyksensä Jyväskylän yliopiston rehtorin päätökseen, jonka mukaan Huhtasaaren pro gradu -työssä ei kaikilta osin ole noudatettu hyvää tieteellistä käytäntöä. Jyväskylän yliopiston johtava lakimies Sanna Anttilainen kertoi Iltalehdelle, että viitteet ja suorat lainaukset rajautuvat työn kirjallisuusosioon, josta ne muodostavat noin kymmenen prosenttia. Anttilaisen mukaan päätöksessä on arvioitu, että koska kyseessä on pro gradu -työ ja siinäkin vain rajattu osio, loukkaus ei ole kokonaisuutena luonteeltaan erityisen vakava.


Huhtasaari: Gradun plagiointiepäily ”kohtuutonta” iltasanomat 20:34 16.04

Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari pitää graduunsa kohdistunutta plagiointiepäilyä ja sen tutkintaa kohtuuttomana.


Laura Huhtasaari gradukohusta: ”Koko jutun idea oli lokakampanja” uusisuomi 18:50 16.04

Perussuomalaisten kansanedustaja ja puolueen varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari pitää kohtuuttomana, että hänen 15 vuotta sitten tekemäänsä pro graduun sovelletaan nykyisiä ohjeita.


KSML: Huhtasaaren gradu osin hyvän tieteellisen käytännön vastainen iltasanomat 17:25 16.04

Laura Huhtasaaren gradua on epäilty osittain plagioiduksi.


Jyväskylän yliopisto teki päätöksen Laura Huhtasaaren gradusta – Yle: Plagiointia, mutta vain vähän uusisuomi 17:14 16.04

Jyväskylän yliopiston rehtori on tehnyt päätöksen liittyen perussuomalaisten kansanedustajan ja varapuheenjohtajan Laura Huhtasaaren pro gradu -tutkielman plagiointiepäilyihin.


Laura Huhtasaaren gradun plagiointisyytökset selvitettiin - johtava lakimies: ”Kaikilta osin ei ole noudatettu hyvää tieteellistä käytäntöä” iltalehti 16:36 16.04

Kansanedustaja Laura Huhtasaaren (ps) pro gradu -työ on osin hyvän tieteellisen käytännön vastainen. Jyväskylän yliopiston mukaan loukkaus ei ole kuitenkaan kokonaisuutena arvioiden luonteeltaan erityisen vakava. Kansanedustaja Laura Huhtasaaren (ps) Kulttuuriset käytännöt monikulttuurisessa perusopetusryhmässä pro gradu -työn ympärillä vellonut kohu on saanut päätöksen. Huhtasaari sai osakseen plagiointisyytöksiä, kun liberaalipuolueen puoluesihteeri Tuomas Tiainen syytti Huhtasaaren napanneen sanasta sanaan muiden kirjoittamia tekstejä työnsä osiin. Jyväskylän yliopiston johtava lakimies Sanna Anttilainen kertoo Iltalehdelle, että yliopiston rehtori on tehnyt maanantaina asiassa päätöksen.


Sanna ja Laura todistavat räppitaitonsa suorassa lähetyksessä – tapasivat legendaarisessa nettipalvelussa mtv 10:43 15.04

X Factor Suomi -ohjelman suorat lähetykset polkaistaan käyntiin tulevana sunnuntaina 15. huhtikuuta. Lavalle nousee muun muassa rapduo SANA, jonka matka X Factorissa ei ole sujunut vailla vastoinkäymisiä.


Käytä rahaa oikein – tässä 3 asiaa, joihin kannattaa panostaa stara 18:00 14.04

Kirjailija Laura Vanderkam on selvittänyt rahan tuomaa onnea ja sitä,


Haluatko miljonääriksi -kisaaja kilauttaa kaverille, mutta viis veisaa tämän neuvoista: ”Viimeinen kerta kun soitettiin appiukolle” iltasanomat 17:15 13.04

Laura turvautuu Haluatko miljonääriksi -ohjelmassa oljenkorteen, muttei kuuntele appikukon neuvoja.


Toimeentulotukea hakenut yksinhuoltajaäiti Laura sai Kelalta tylyn kirjeen - käskettiin myydä lapsen omaisuus: ”Stressi nousi, miten pärjätään” iltalehti 20:43 12.04

Helsingissä asuva kahden lapsen yksinhuoltajaäiti Laura sai Kelalta päätösilmoituksen, jonka mukaan hänen yläkouluikäisen lapsensa sijoitusrahasto-osuus on myytävä, ennen kuin Laura voi hakea perheelleen perustoimeentulotukea. Kelan mukaan päätös on virheellinen. "Päätökseen on kirjattu omaisuutena lapsesi nimissä oleva sijoitusrahasto-osuus. Omaisuus tulee myydä, jos haet jatkossa perustoimeentulotukea. Sinulle on annettu aikaa omaisuuden myyntiin 20.4.2018 saakka." Tällaisen päätöksen helsinkiläinen yksinhuoltajaäiti Laura sai alkuviikosta Kelalta haettuaan toimeentulotukea. - Hirveä stressi nousi, että miten pärjätään, jos toimeentulotuki nyt evätään. Olen opiskelija ja kahden lapsen yksinhuoltaja, Laura kertoo Iltalehdelle.


Laura Malmivaara jakoi suloisen lapsuuskuvan - määrätietoinen hymy jo pikkutyttönä! iltalehti 14:07 08.04

Näyttelijä julkaisi Instagramissa kuvan lähes 40 vuoden takaa. Näyttelijä Laura Malmivaara, 44, jakoi Instagramissa suloisen kuvan lähes 40 vuoden takaa. Levottomat-elokuvastakin tuttu näyttelijä hymyilee määrätietoisena. Kuvassa hänellä on yllään valkoinen kukkapaita. Malmivaara kertoo, että kuva on otettu vuonna 1979 Hämeenlinnassa, joten hän on kuvassa arviolta noin viisivuotias. Hän kertoi Apu-lehden haastattelussa alkuvuonna, että hänen äitinsä sisko työskenteli aikanaan muotokuvaajana Hämeenlinnassa. Tiedossa ei ole, onko täti valokuvannut pikku-Lauran lapsuuskuvaan.


Anne Kyllönen oli tiukan taistelun ykkönen - Ville Nousiainen ankkuroi Kouvolan Hiihtoseuralle miesten viestikultaa iltalehti 15:16 07.04

Kainuun Hiihtoseura vei SM-kultaa naisten 3x5 kilometrin viestissä. Kultakamppailua käytiin lopulta kolmen joukkueen voimin. Kainuulaiset voittoon ankkuroi Anne Kyllönen. Voitto tiukasta kirikamppailusta toi lohtua vaikean talven läpikäyneelle maajoukkuehiihtäjälle. Kainuun Hiihtoseuran joukkueessa hiihtivät myös Anita Korva ja Heini Hokkanen. Toiseksi sijoittui vain 0,8 sekuntia voittajalle hävinnyt Vuokatti Ski Team ankkurinaan Eveliina Piippo, kolmanneksi Laura Monosen ankkuroima Hämeenlinnan Hiihtoseura. Hämeenlinnalaisten ero kärkeen oli 0,9 sekuntia.


Soini suomii Halla-ahon ja Huhtasaaren Venäjä-puheita: ”Onneksi en enää johda perussuomalaisia - olisin kulkenut karvatollukat kitalaessa” iltalehti 14:57 07.04

Ulkoministeri Timo Soini (sin) haukkuu entiset puoluetoverinsa. Ulkoministeri Timo Soini (sin) haukkuu perussuomalaisten johtajien kannanotot Britannian myrkytystapauksen yhteydessä. - Laura Huhtasaaren ja Jussi Halla-ahon kannanotot Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittisista linjanvedoista Britannian myrkytystapauksesta ja sen aiheuttamista toimista ovat karua luettavaa. Puuttuu sekä kokemus että ymmärrys. Huhtasaaren puheet Brysselin orjailusta venäläisdiplomaattien karkottamisessa puhuu puolestaan. Karkotuksista ei päätetty Brysselissä vaan pääkaupungeissa, Soini kirjoittaa.


Italiasta Jabbah” tuomittiin USAssa Missä valioliigaseuroissa porsaineen silminnäkijän Suomessa pelaava lihaskimppu

Uutiset