Laura Manninen, 46, juoksi maratonin Suomen mestariksi – rikkoi 35 vuotta vanhan ennätyksen: ”Vatsavaivoja lukuun ottamatta meno oli vahvaa”

iltalehti 13:43 22.09

Manniselle SM-kulta oli jo uran kolmas. Jaakko Nieminen ja Laura Manninen voittivat miesten ja naisten maratonin Suomen mestaruuden Espooossa. Niemisen voittoaika oli 2.27,40 ja Mannisen puolestaan 2.45,52. Niemiselle SM-kulta oli uran neljäs ja Manniselle kolmas.


Tanssinopettaja Marko Keränen hehkuttaa Laura Lepistöä: "Olen ihan sataprosenttisen varma, että..."

mtv 16:07 21.09

Tanssinopettaja Marko Keränen odottaa innolla Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman starttia.


Kysely paljasti taitoluistelun nurjat puolet – Laura Lepistö lupaa toimia: ”Kääritään hihat, ei vain puhuta”

iltasanomat 10:31 21.09

Laura Lepistö pitää hyvänä, että taitoluistelun epäkohdista puhutaan. Hänellä itsellään on lajista kuitenkin vain positiivisia kokemuksia.


Entinen kokoomuspoliitikko uhkasi polttaa Laura Huhtasaaren talon – tuomittiin sakkoihin

iltasanomat 15:33 19.09

Satakunnan käräjäoikeus tuomitsi torstaina sakkoihin kokoomuksen entisen Porin-varavaltuutetun Tero Niskasen.


Laura Huhtasaaren talon polttamisesta puhunut ex-kokoomuspoliitikko tuomittiin perättömästä vaarailmoituksesta

yle 14:57 19.09

Porilainen entinen kokoomuksen varavaltuutettu soitti maaliskuussa hätäkeskukseen ja ilmoitti sytyttävänsä silloisen kansanedustajan Laura Huhtasaaren talon tuleen.


Big Brother -kisaaja Kevin pukeutuu hameisiin: ”Mua ei kiinnosta esiintyä heteronormatiivisten ulkonäkösääntöjen mukaan”

iltasanomat 11:25 19.09

Big Brotherista tuttu Kevin ja hänen ystävänsä Laura haluaisivat ihmisten lopettavan toisten ulkonäön mollaamisen. He toivoisivat ihmisten olevan armollisempia myös itselleen.


Laura Hallamaan kolumni: Vauvakato ei ole sukupolveni vika

yle 06:45 17.09

Yhdessä yössä kaikki huolestuivat syntyvyydestä, vaikka meissä jo syntyneissäkin olisi huolehdittavaa, kirjoittaa Laura Hallamaa.


Huippuluistelija Laura Lepistö nähdään syksyllä tanssikengissä – valmentaja hehkuttaa jo nyt: "Tässä aletaan oikeasti tekemään töitä"

mtv 14:08 15.09

Suomen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö pääsee jälleen estradille, kun hän laittaa luistinten sijaan tanssikengät jalkaansa.


Suosittu suomalainen fitnesstubettaja lankesi yksinkertaiseen huijausviestiin: Youtube-tili kaapattiin – tilalle tuli hamsterivideoita, tilaajat kaikkosivat

iltalehti 09:00 15.09

Tubettaja Laura Rosillan tilaajat ihmettelivät, kun treeniohjeiden sijaan alkoi tulla hamsterivideoita. Laura Rosilla on suosittu tubettaja, joka jakaa kanavallaan treeni- ja ruokavinkkejä. Reilu viisi viikkoa sitten hän lankesi yksinkertaiseen huijausviestiin, joka seurauksena hänen Youtube-tilinsä kaapattiin.


Maajussi-Juhon ja Lauran tapaaminen yllätti – jännitys karisi ensinäkemällä

mtv 12:01 14.09

Maajussille morsian -ohjelman uusimmassa jaksossa nähdään, kuinka Naantalin pikatreffit sujuvat. 


Kun ihminen kuolee, viimeisenä toimii kuuloaisti: Laura Arpiainen suunnittelee tiloja, joissa on hyvä kuolla

iltasanomat 10:02 14.09

Käyttäjät unohtuvat usein suunnittelussa, sanoo Aalto-yliopiston sosiaali- ja terveysalan rakentamisen professori Laura Arpiainen.


Laura Lepistö hehkuttaa tv:ssä Tommi-rakastaan – ”Yksi tärkeimpiä tukipilareita”

iltasanomat 17:28 12.09

Laura Lepistö myöntää Atlantin yli -ohjelmassa, että yksi hänen menestyksekkään uransa tärkeimpiä asioita on ollut Tommi-puolison tuki.


Laura Lepistö murtuu kyyneliin tv:ssä – luistelu-uran loppuminen vei pohjalle: ”Se oli elämäni rankinta aikaa”

iltasanomat 10:02 11.09

Laura Lepistö käy läpi uraansa ja tukiverkostoaan purjehtiessaan Atlantin yli.


Yli 200 kisaa F1-sarjassa ajanut Jarno Trulli muutti täydellisesti elämänsä suuntaa formulauransa jälkeen – ”Ei liikaa velvollisuuksia”

iltasanomat 08:47 10.09

Formula 1 -sarjaa kausilla 1997–2011 ajanut italialainen Jarno Trulli seurasi innostuneena 12-vuotiaan Enzo-poikansa otteita kartingin MM-kisoissa Alahärmässä.


Jyväskylän Kirittäret on yhden voiton päässä pesäpallon Suomen mestaruudesta – Lapuan Virkiä nappasi pronssit

iltalehti 18:50 07.09

Jyväskylän Kirittäret on kiinni pesäpallon Suomen mestaruudessa. Lapuan Virkiä palasi mitalikantaan SM-pronssilla. Pesäpallon hallitseva Suomen mestari Jyväskylän Kirittäret on yhden voiton päässä toisesta peräkkäisestä naisten SM-kullasta. Kirittäret voitti lauantaina kotikentällään pelatussa toisessa finaaliottelussa Porin Pesäkarhut 2–1 (5–2, 0–1, 2–2, 2–1) ja johtaa sarjaa voitoin 2–0. Ensimmäisellä jaksolla Kirittärien näkyvin pelaaja oli jokeri Siri Eskola, joka löi joukkueen viidestä juoksusta neljä. Kotiutuskisassa ratkaisevat juoksut merkattiin Iina Valkeejärvelle ja Mari Mantsiselle, jotka kotiuttivat Camilla Kirsilän ja Laura Toikkasen. Pesäkarhuilta kotiutuskisan ainoat onnistujat olivat kaksikko Pinja Arbelius–Eveliina Tuominen.


Laura Salminen jäi ulos 5-ottelun MM-finaalista – "Tällä reissulla paras matka on kotimatka"

yle 22:47 04.09

Laura Salminen ei saavuttanut finaalipaikkaa 5-ottelun MM-kisoissa Unkarin Budapestissä.


Yhdysvaltalaisprofessori kauppasodasta: Jossain vaiheessa Trump löytää jonkun näennäisratkaisun, jota hän kutsuu voitoksi

yle 19:20 03.09

Professori Laura Tysonin mielestä Yhdysvallat tuottaa kauppasodalla enemmän harmia Kiinalle kuin omalle taloudelleen.


Missifinalisti-Lauralla rankka sairaushistoria: reuma todettiin 1-vuotiaana – ”Kaikesta voi selvitä”

iltalehti 18:32 03.09

Laura Lahtinen peräänkuuluttaa positiivista ajattelua ja kehuu vuolaasti terveydenhuoltoa. Laura Lahtinen, 19, kisaa Miss Suomen kruunusta. Lahtelaisneidolla on taustallaan sairaushistoriaa ehkä hippasen enemmän kuin muilla missifinalisteilla.


Tässä ovat tyrmäävät Miss Suomi -sinkut! Raksa-Emmi avoimena kipuilusta parisuhteissa: ”Kun hoidan miestenkin työt, heitä harmittaa”

iltalehti 22:33 02.09

Miss Suomi -finalistien sinkut kertoivat Iltalehdelle, millainen mies sytyttää. Suurin osa Miss Suomi -finalisteista on onnellisesti seurustelusuhteessa. Miss Suomi -finalistien joukosta löytyy kuitenkin kolme upeaa sinkkukaunotarta. Emmi Suuronen, Laura Lahtinen ja Katariina Juselius nauttivat täysin palkein sinkkuelämästään. Jokainen heistä kuitenkin toivoo elämäänsä miestä. Kouvolalainen työmaainsinööri Emmi Suuronen on tottunut työskentelemään miesvaltaisella alalla. Elämässä riittää vauhtia ja kiirettä, eikä sopivaa kaksilahkeista ole tarttunut mukaan matkaan.


Lauranella oli koti viimeksi vuonna 1994 – tällaisissa oloissa hän elää asuntoautossa tien varrella

iltasanomat 20:01 31.08

Koirat, viidakkoveitsi ja otsalamppu turvaavat autossa elävän Laurane Iveyn elämää Kalifornian Sacramentossa.


? "En voisi ainoa toivo Aragonin kesän olympialaisista manipulointiepäilyjen kostaa vaimonsa pettämisen, NHL-ottelun Dan Girardi olympialaisissa ”Dominointiamme väläyttävät

Hot topics