Kommentti: Tärkein tilasto huutaa Jari-Matti Latvalan uran päättymisen puolesta – suomalainen voi silti saada jatkoaikaa kolmella tavalla

yle 09:20 15.10

Jari-Matti Latvala ja Kris Meeke roikkuvat lähes yhtä löysässä hirressä, kirjoittaa Yle Urheilun toimittaja Micke Suopuro.


Näin Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan eroon johtanut kriisi eteni

mtv 13:40 14.10

Maisa Torpan ja rallikuski Jari-Matti Latvalan parisuhde kariutui lopullisesti.


Maisa Torppa vahvistaa eronneensa Jari-Matti Latvalasta: "Me pysymme ystävinä"

mtv 12:27 14.10

Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan suhde on päättynyt.


Maisa Torppa vahvistaa: Ero Jari-Matti Latvalasta totta! Kieltää kolmannet osapuolet

iltalehti 12:15 14.10

Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo eronneensa lopullisesti rallitähti Jari-Matti Latvalasta. Maisa Torppa kertoo Instagramissa eronneensa Jari-Matti Latvalan kanssa. – Jo kolme ja puoli vuotta sitten hämmästyttiin Jari-Matin kanssa siitä, kuinka paljon ihmisiä kiinnosti meidän kahden parisuhde. Annettiin muutamat haastattelut ja kuviteltiin tilanteen siitä rauhoittuvan. Meidän vuodet yhdessä on sujunut pääsääntöisesti todella onnellisesti ja rakkauden täyteisesti. Tietysti on ollut haasteita esim koko aikainen rallin aiheuttama stressi ja Jari-Matin entinen tyttöystävä rallipiireistä, joka vainosi meitä todella pitkään, Maisa Torppa kirjoittaa.


Tänak on jäädyttänyt Latvalankin tilanteen – manageri hämmästelee virolaisten toimintaa: "Tuntuu ihmeelliseltä, miten he asioita hoitavat"

yle 12:50 13.10

Timo Jouhkin mielestä on normaalia, että nopein kuljettaja määrittää tahdin kuskimarkkinoilla. MM-kärjen sopimussaaga hakee kuitenkin vertaistaan.


Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan häät peruttu

stara 21:20 12.10

Seiska on uutisoinut jo muutaman viikon ajan Jari-Matti Latvalan ja


Viihdelehti Stara.fi

stara 21:20 12.10

Seiska on uutisoinut jo muutaman viikon ajan Jari-Matti Latvalan ja


Näin Jari-Matti Latvalan ja Maisan Torpan häädraama eteni: vakava keskustelu Vantaalla, Maisa sulki oven ja lähti Monacoon

iltasanomat 11:39 12.10

Ralliautoilija Jari-Matti Latvala taisteli kuluneen viikon työ- ja rakkauselämänsä parissa. Perjantaina hän ilmoitti, että häät Maisa Torpan kanssa on peruttu.


Jari-Matti Latvala on lähes ulkona MM-sarjasta – Toyotan suunnanmuutos voi avata mahdollisuuden: "Sitä ei pidä jättää käyttämättä"

yle 08:32 12.10

Jari-Matti Latvalan manageri Timo Jouhki muistuttaa, että Toyota ei mieti mitään vaihtoehtoja ennen Ott Tänakin sopimuksen varmistumista.


Maisa Torppa kommentoi Iltalehdelle häiden perumista – luopui kihlasormuksestaan: "Meillä oli iso riita"

mtv 14:35 11.10

Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan suhde on vähintäänkin karikkoinen.


Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan viimeisin yhteiskuva keräsi seuraajien kannustusta: "Olette täydellinen match"

mtv 14:09 11.10

Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa ovat olleet yhdessä reilut kolme vuotta.


Maisa Torppa – kihlasormus jäi Monacoon: ”Olen aivan loppu”

iltalehti 13:09 11.10

Maisa Torppa ei tällä hetkellä tiedä, onko hänen ja Jari-Matti Latvalan kihlaus purkautunut vai ei. Maisa Torpan äänestä kuulee, että viikkokausien mediamyllytys on jättänyt jälkensä. – Olen aivan loppu, Maisa myöntää Iltalehdelle tuskin kuuluvalla äänellä.


Jari-Matti Latvala ulos MM-sarjasta? Managerilta suoraa puhetta: ”Aika pitkältihän se on niin”

iltasanomat 12:19 11.10

Jari-Matti Latvalan pitkä ura MM-ralleja kiertävänä ammattilaiskuljettajana saattaa olla ohi tämän kauden jälkeen.


Häät peruttu! Näin Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan rakkaustarina eteni

mtv 11:55 11.10

Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa ovat olleet yhdessä reilut kolme vuotta.


Näin Jari-Matti Latvala kommentoi häiden perumista – lue tiedote sanasta sanaan

iltalehti 11:18 11.10

Jari-Matti Latvala tiedotti perjantaina, että häät Maisa Torpan kanssa on peruttu. Iltalehti julkaisee Latvalan julkaiseman tiedotteen sanasta sanaan. Lehdistössä viime aikoina esiintyneiden, yksityiselämäänsä koskevien spekulaatioiden takia ja selventääkseen tämänhetkistä tilannetta, Jari-Matti Latvala haluaa antaa lehdistölle seuraavan lausunnon:


Jari-Matti Latvala vahvistaa – häät Maisa Torpan kanssa peruttu

iltalehti 10:49 11.10

Ralliautoilija Jari-Matti Latvala tiedotti asiasta perjantaiaamuna. –?Kuluneet viikot ovat olleet erityisen vaikeita, ja on valitettavaa, että yksityiselämääni koskevat viimeaikaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet perheeseeni, ystäviini ja tiimini. Tämä on hyvin ikävä tilanne, ja haluankin panna pisteen kaikelle lisäspekuloinnille yksityiselämääni liittyen. Hääni Maisa Torpan kanssa on päätetty perua, Latvala kommentoi tilannetta tiedotteessaan. Latvalan sopimusneuvottelut ensi kauden paikasta Toyotalla ovat pahasti kesken. Tämä on Latvalan mukaan myös syynä siihen, miksi hän päätti perua häänsä.


Kommentti: Jari-Matti Latvala – kiltin miehen raskas päätös

iltasanomat 10:48 11.10

Suuri kivi putosi Jari-Matti Latvalan harteilta, kun hän perui häänsä, kirjoittaa Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Rita Tainola.


etsitään eurooppaministerien kokouksessa ja tallin ykköstähden maailman kallein taulu tänään ratkaisuja etsitään VG-62n ottelussa Harjavallassa

Hot topics