Päivän ravivihje: Toto5, Lappeenranta 13.9. iltalehti 06:38 13.08

Toto5-ravit Lappeenrannassa. Illan Toto5-peli järjestetään Etelä-Karjalassa, Lappeenrannassa. Toto5-kohteet ovat tasaisen oloisia, mutta varmaehdokkaitakin löytyy. Vihjesysteemin pankiksi poimitaan neljännen kohteen Lassic Point. Jo 9-vuotias ruuna paransi toissastartissaan ennätystään 12,9-lukemiin täydellä 2100 metrin matkalla. Nyt on maililla osunut hyvä lähtöpaikka, joten ennätys saattaa tälläkin kerralla parantua. Toto5-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto4, Lappeenranta 1.8. iltalehti 12:41 01.08

Pankki päätöskohteessa. Lappeenrannan torstairavien Toto4-kohteet ovat sopivan haasteellisia vailla suuria ennakkosuosikkeja. Vihjesysteemin pankiksi valitaan päätöskohteen Lassic Point, joka jaksaa porhaltaa 9-vuotiaanakin. Viime vuonna Matias Salon valmentama ruuna nappasi seitsemän voittoa. Tänä vuonna tahti on tasaantunut, mutta kunto on mallillaan. Vermossa syntyi viimeksi kuolemanpaikaltakin (johtohevosen rinnalta) uusi täyden matkan 12,9-ennätys. Mailin matkalla tuostakin on pudottamisen varaa. Toto4-vihjerivi:


Ravivihje: Toto4 Lappeenranta 1.8.2019 iltasanomat 10:38 01.08

Lassic Point on Lappeessa sopivammassa tehtävässä kuin aikoihin, mutta isompi suositus laaditaan silti ilman varmaa.


Reetta vaihtoi nyrkkeilyn bikini fitnessiin: ”Ei murtunut nenää tai muuta” - Nousi nyt harvalukuiseen joukkoon iltalehti 12:20 21.06

Reetta Kanniaisen kisakausi päättyi yllättäen jo toukokuussa, mutta syy oli paras mahdollinen. Hän saavutti ammattilaiskortin bikini fitnessissä ja liittyi harvalukuiseen suomalaishuippujen joukkoon. – Vieläkin on vähän vaikea uskoa, että mitä tuli tehtyä, hän kertoo. Vuoden 2017 SM-kultamitalisti ja MM-kutonen palasi tänä keväänä kisoihin välivuoden jälkeen. Toukokuussa hän saavutti ensin Fitness Classicissa yleisen sarjan kokonaiskisan voiton, sijoittui oman pituusluokkansa neloseksi EM-kisoissa ja kruunasi kevään kokonaiskisan voitolla IFBB:n Diamond Cupissa Budapestissä.


Päivän ravivihje: Toto65, Seinäjoki 13.6. iltalehti 10:10 13.06

Seinäjoen torstairaveissa järjestetään Toto65-peli, joka kulminoituu kolmantena kohteena juostavaan Ilkka-ajoon. Sarja on laadittu siten, että nelivuotiaat Suomessa syntyneet lämminveriset starttaavat perusmatkalta ja vuotta vanhemmat kilpurit 20 metrin takamatkalta. Suuri suosikki on muun muassa Villinmiehen Tammakilvan voittanut Rose’s Tara, mutta muutama muukin vakuutti karsinnoissa. Vihjesysteemin pankiksi poimitaan päätöskohteen Mr Money Robber, joka viimeksi Kaustisella voitti ennätysajallaan. I:<12 Hope Sunrise, 6 Mr Classico, 8 Gretchen, 10 Feeling Flash, 4 Nazareth, 1 Wasa Warcraft (5,7)


Päivän ravivihje: Toto4, Oulu 27.5. iltalehti 12:22 27.05

Toto4-ravit Oulussa tänään kello 18. Ruotsin Solvallan Elitloppet-viikonlopun jälkeen mitkä tahansa ravit kalpenevat vertailussa. Oulun maanantairavit eivät ehkä tasollaan muutenkaan häikäise, mutta pelillisiä haasteita esimerksiki Toto4-kohteet tarjoavat. Äimäraution radan avainkuskina on Mauri Jaara, jolla on ajokki joka kohteessa. Suszie Que ja Bea Conchita lienevät voittotaistossa, eikä päätöskohteen Filius Felixin voittokaan yllättäisi kehnosta tulosrivistään huilimatta. I: 2 Suzie Que, 6 Tonight Leader, 11 Classical Trip, 5 Ginger Halm, 3 BWT Alarm, 8 Blady Saga, 9 Furman Web (12,1)


Vuosien houkuttelu tuotti tulosta: maailmanmestari Lastikka vahvistamaan Classicia yle 09:30 09.05

Ville Lastikka siirtyy tamperelaiseen Classiciin Hämeenlinnasta.


Björninen jatkaa euron tappion, Erkka Kansalaistorin Kommentti Tarvitaan kunnanjohtaja Valitettavasti on aika kova pelataan ja tutkii astronautin toimia – Mercedes

Uutiset