Kaapo Kakko pelaa New Yorkin kirkkaissa valoissa ja asuu lapsiperheen yläkerrassa – "Vähän odotin, että olisin saanut oman kämpän"

yle 10:06 18.10

NHL:ään murtautunut Kaapo Kakko asuu yhdysvaltalaisperheessä ja odottaa amerikkalaista ajolupaa


Kaapo Kakko muutti lapsiperheen yläkertaan New Yorkin pohjoispuolelle: ”Vähän odotin, että olisin saanut oman kämpän”

iltasanomat 02:00 18.10

NHL:ään murtautunut Kaapo Kakko asuu yhdysvaltalaisperheessä ja odottaa amerikkalaista ajolupaa.


Pyhimys myöntää uutuuskirjassa – välit Paperi T:hen viilenivät suosikkitrion hajoamiseen: ”Ehkä meidän on vielä käsiteltävä jotkin asiat”

iltalehti 21:21 01.10

Teflon Brothers -yhtyeen uutuuskirja Teflon Bible valaisee laajasti myös yhtyeen jäsenten uraa. Yksi tiistaina julkaistavassa Teflon Bible (Johnny Kniga) -kirjassa käsitellyistä aiheista on Ruger Hauerin hajoaminen. Jo aiemmin Pyhimyksen, Paperi T:n ja Tommishockin muodostaman rap-trion hajoamiseen johtaneiksi syiksi on paljastunut erityisesti se, ettei Pyhimyksen aika enää riittänyt sekä omaan soolouraansa, Teflon Brothersiin, Ruger Haueriin että lapsiperheen arkeen.


Pikkupoika sai raivokohtauksen kaupassa – henkilökunnan reaktiosta somehitti

stara 07:00 24.08

Jokainen lapsiperheen vanhempi tietää, että pikkulapsilla voi tulla kiukkukohtaus ihan


Lapsiperheen all inclusive -pakettimatka Bulgariaan paljastui painajaiseksi – hotelli homeessa, lapset eivät saaneet ruokaa: ”Meno ravintolassa oli eläimellistä”

iltasanomat 15:04 12.08

Aurinkomatkat on saanut palautetta hotellista ennenkin.


61-vuotias rouva piinasi naapuriperhettä yli vuoden – töhri oven kananmunilla, työnsi postiluukusta ulostetta: ”Hiljaa apinat”

iltasanomat 16:14 12.07

Lapsiperheen postiluukusta asioita työnnellyt, autoa naarmutellut ja loukkaavia lappusia kirjoitellut naapuri sai hovioikeudessa tuomion muun muassa vainoamisesta.


Kesäreissuun lasten kanssa? Muista pakata nämä tavarat mukaan

stara 10:40 08.07

Olipa kyseessä huvipuistovierailu tai piknik kotikaupungin uimarannalle, kannattaa lapsiperheen kanssa


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:40 08.07

Olipa kyseessä huvipuistovierailu tai piknik kotikaupungin uimarannalle, kannattaa lapsiperheen kanssa


Lapsiasiainvaltuutettu Elina Pekkarisen mielestä suomalaiset ovat vastuullisia vanhempia: ”Monet ottavat liikaakin paineita”

iltasanomat 11:02 11.05

Uusi lapsiasiainvaltuutettu Elina Pekkarinen tuntee lapsiperheen kiireet: hän sai kolme lasta vajaassa kahdessa vuodessa, opiskeli ja alkoi sitten tehdä väitöskirjaa ja töitä sosiaalipäivystyksessä.


Kun isä kuuli kertakäyttövaipoista, hän hyppäsi heti moottoripyörän selkään – 3 äitiä kertoo, millaista lapsiperheen arki on 1950-, 1990- ja 2010-luvuilla

yle 19:15 09.05

Sirkka Korkialan arkea pyykkikone helpotti niin, että hävetti. Tytär ei luopuisi tiskikoneesta. Tämän tyttären olisi helpompaa ilman somea.


ratkaisijana ylivoimamaalillaan ruma tappioputki jatkuu Venäjän kanssa yhä

Hot topics