Lassi Lappalaiselta tyylikäs viimeistely MLS:ssä – tarkka pusku upposi alakulmaan Zlatanin osuman jälkeen

yle 09:57 22.09

HJK:sta Montreal Impactiin kesällä siirtynyt Lassi Lappalainen vastasi joukkueensa ainoasta maalista Zlatan Ibrahimovicin edustamaa Los Angeles Galaxya vastaan.


Serie A -sopimuksen solminut Huuhkajat-taituri sai kovaa kohtelua: "Se nipisteli ja puristeli"

MTV 07:07 09.09

Pirteästi pelannut Suomen laituri Lassi Lappalainen sai maistaa italialaista ilkeyttä jalkapallon EM-karsintaottelussa Tampereen Ratinalla.


Hradecky kapteenina Italiaa vastaan – Skrabb ja Lappalainen pelikuntoisina

yle 15:15 08.09

Huuhkajat lähtee tutuilla painotuksilla Italiaa vastaan.


Takaiskuja Huuhkajille: Kaksi peluria sivuun Kreikka-ottelusta – "Sääli"

MTV 17:33 05.09

Jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva kertoo, että maajoukkueelta uupuu kaksi pelaajaa illan EM-karsintaottelusta Kreikkaa vastaan. Hyökkäyspään miehet Lassi Lappalainen ja Simon Skrabb eivät ole kokoonpanossa vammojen takia.


Lappalainen ja Skrabb sivussa illan Kreikka-pelistä: "Ei järkeä riskeerata"

yle 17:24 05.09

Jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva kertoo, että maajoukkueelta uupuu kaksi pelaajaa illan EM-karsintaottelusta Kreikkaa vastaan.


Huuhkajien Simon Skrabb ja Lassi Lappalainen sivussa Kreikka-pelistä

iltasanomat 14:44 05.09

Kaksi Huuhkajien pelaajaa on loukkaantumisten vuoksi poissa illalla.


Tällä Huuhkajien neliköllä on takana tuhansien kilometrien matka Tampereelle – maajoukkueen kulut nielevät peräti 70 000 euroa viikossa

iltalehti 21:01 04.09

Pelaajien liikuttelu Pohjois-Amerikan MLS-liigasta Eurooppaan ei ole helppoa eikä halpaa. Huuhkajissa on nyt melkoinen Amerikan meininki. Ratinan stadion täyttyy molempiin karsintapeleihin, ja joukkueessa on peräti neljä pelaajaa Pohjois-Amerikan MLS-liigasta. Nelikölle Rasmus Schüller, Lassi Lappalainen, Jukka Raitala ja Robin Lod Suomen ottelut Kreikkaa ja Italiaa vastaan tarkoittavat melkoista rumbaa. Schüller ja Lod saapuivat Suomi-paitaan Minnesotasta, Lappalainen ja Raitala Montrealista. Ilmeiset haasteet ovat matkustaminen ja aikaero.


Huuhkajien uusi komeetta aloitti räväkästi maailmantähtien joukossa – neljä maalia kolmessa viikossa: ”Ei se liian helpolta tuntunut”

iltalehti 07:55 04.09

21-vuotiaan Lassi Lappalaisen lahjakkuus tiedettiin, mutta silti tämä aloitti ulkomaisen ammattiuransa odottamattomasti, sarjakuvamaiseen tyyliin. Lassi Lappalainen kävi allekirjoittamassa sopimuksen Serie A:n Bolognan kanssa ja jatkoi matkaansa Pohjois-Amerikkaan MLS-sarjaan Montreal Impactiin. Hänet nimettiin avaukseen Philadelphia Unionia vastaan 28. heinäkuuta.


Lassi Lappalaisen, 21, hektinen vuosi – tekstiviesti aloitti huiman matkan Huuhkajissa, seurakuvioissa riittänyt käänteitä

iltasanomat 07:01 04.09

Lassi Lappalainen, 21, ponnahti puskista A-maajoukkueeseen ja sai siirron Serie A:han.


MLS-liigassa maalinteossa rymistellyt Lassi Lappalainen tietää, miten Kreikka kaatuu – siirtää viimeistelypaineet tutuille harteille

yle 19:14 03.09

Lassi Lappalainen seurasi Zlatan Ibrahimovicin jalan jälkiä MLS-liigassa, kun hänet valittiin viikon pelaajaksi heti ensimmäisen ottelunsa jälkeen. Nyt Lappalainen antaa näyttöjä Bolognaa varten Suomi-paidassa.


Huuhkaja-pelaajat säteilevät maailmalla: Lappalaisella taas kahden maalin ilta Pohjois-Amerikassa

yle 10:18 18.08

Heinäkuussa Montreal Impactiin siirtynyt Lassi Lappalainen on tehnyt neljässä MLS-ottelussaan neljä maalia.


Uusi suomalaistähti on syttynyt – Lassi Lappalainen teki jälleen kaksi maalia MLS:ssä

iltasanomat 09:27 18.08

Heinäkuun lopulla HJK:n jättänyt laituri teki toisen kerran kaksi maalia.


Suomalaiset tulessa joka puolella: Nuori Huuhkajat-laituri iski kahdesti ja syötti – aloittanut uudessa seurassa vakuuttavasti

MTV 07:46 18.08

Lassi Lappalainen osui kahdesti, kun Montreal Impact pelasi FC Dallasin kanssa 3-3-tasapelin Yhdysvaltain jalkapalloliiga MLS:ssä. Huuhkajien laitahyökkääjä pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia.


HJK:n päävalmentaja Toni Koskela kertoo, miksi Lassi Lappalainen menestyy: ”Kaikki mahdollisuudet on olemassa noilla ominaisuuksilla”

iltalehti 16:58 30.07

HJK:sta Bolognan kautta Montrealiin siirtynyt Lassi Lappalainen valittiin heti MLS:n viikon pelaajaksi. Lassi Lappalainen osui kahdesti Philadelphiaa vastaan. HJK:n päävalmentaja Toni Koskela on nähnyt läheltä Lappalaisen kehityksen. Viime kaudella Koskela valmensi Lappalaista RoPS:ssa.


Uskomaton debyytti! Lassi Lappalainen valittiin Zlatanin tavoin heti MLS:n viikon pelaajaksi – myös Alexander Ring nostettiin parhaiden joukkoon

iltalehti 08:00 30.07

Lassi Lappalaisen taival MLS:ssä ei olisi voinut alkaa paremmin. Pohjois-Amerikan jalkapallon pääsarjassa MLS:ssä valitaan viikon joukkue, johon nostetaan viikon aikana parhaiten pärjänneet pelaajat. Mukaan valitaan avauskokoonpano ja seitsemän vaihtopelaajaa. Viime viikon tähdistössä on mukana peräti kaksi suomalaista, sillä Huuhkajista tutut Lassi Lappalainen ja Alexander Ring. Lappalainen on nappasi suurimman kunnian, sillä hän debytoi MLS:ssä vasta viime viikolla ja sai jo nyt viikon pelaajan tittelin. Viimeksi samaan on pystynyt Zlatan Ibrahimovic vuonna 2018.


Uskomaton debyytti! Lassi Lappalainen valittiin heti MLS:n viikon pelaajaksi – myös Alexander Ring nostettiin parhaiden joukkoon

iltalehti 08:00 30.07

Lassi Lappalaisen taival MLS:ssä ei olisi voinut alkaa paremmin. Pohjois-Amerikan jalkapallon pääsarjassa MLS:ssä valitaan viikon joukkue, johon nostetaan viikon aikana parhaiten pärjänneet pelaajat. Mukaan valitaan avauskokoonpano ja seitsemän vaihtopelaajaa. Viime viikon tähdistössä on mukana peräti kaksi suomalaista, sillä Huuhkajista tutut Lassi Lappalainen ja Alexander Ring. Lappalainen on nappasi suurimman kunnian, sillä hän debytoi MLS:ssä vasta viime viikolla ja sai jo nyt viikon pelaajan tittelin.


Lassi Lappalainen Zlatanin jalanjäljillä: valittiin heti MLS:n viikon pelaajaksi

yle 07:24 30.07

Suomalaispelaajan räväkkä alku MLS:ssä noteerattiin heti komeasti.


Pohjois-Amerikan debyytissä hurmanneelle Huuhkajat-hyökkääjälle heti tunnustusta – samaan pystynyt viimeksi Zlatan Ibrahimovic

MTV 07:08 30.07

Yhdysvaltain jalkapallosarjassa pelaavan Montreal Impactin suomalaishyökkääjä Lassi Lappalainen on valittu liigassa viikon pelaajaksi.


Lassi Lappalainen sai unelma-alun MLS:ssä - pyssytti heti kaksi maalia

iltalehti 14:06 28.07

Ensimmäinen maali syntyi jo neljännellä minuutilla. HJK:sta Montreal Impactin paitaan loikannut Lassi Lappalainen sai unelma-alun MLS:ssä. Hän teki ensi-illassaan kaksi maalia, kun Philadelphia Union kaatui 4-0. Ensimmäisen maalinsa 20-vuotias suomalainen iski vain neljän minuutin jälkeen. Toisen hän viimeisteli pitkän kuljetun kruunuksi toisella puoliajalla.


Amerikkalaisyleisö osoitti seisaaltaan suosiota kaksi maalia iskeneelle suomalaistulokkaalle – Huuhkajat-laituri nauratti toimittajia ja sai oudon kysymyksen parrankasvustaan

MTV 13:30 28.07

Huuhkajien laitahyökkääjä Lassi Lappalainen aloitti lainapestinsä Yhdysvaltain MLS-liigassa vahvasti. Debyytissä kaksi maalia iskenyt Lappalainen nauratti ottelun jälkeen toimittajia.


kuumottavan tosi-tvn

Hot topics