Perussuomalaisten teettämä tutkimus: Enemmistö suomalaisista ei halua taata maksuttomia terveyspalveluita ja lääkkeitä laittomasti maassa oleville iltalehti 18:53 16.04

Valtaosa suomalaisista ei haluaisi lakisääteistä laajempia palveluita paperittomille, selviää perussuomalaisten TNS-gallupilla teettämästä tutkimuksesta. Enemmistö suomalaisista ei kannata laittomasti maassa oleville tarjottavia maksuttomia sosiaali- ja terveyspalveluita ja lääkkeitä. Asia selviää perussuomalaisten huhtikuussa TNS-gallupilla teettämästä kyselytutkimuksesta, johon vastasi 1 277 henkilöä. Asiasta kysyttiin kevään 2018 puoluebarometrin yhteydessä. Laittomasti maassa olevista on puhuttu myös paperittomina, jolla on viitattu ihmisiin, jotka elävät maassa ilman laillista oleskeluoikeutta. Esimerkiksi turvapaikanhakijan oleskelu muuttuu laittomaksi siinä vaiheessa, kun turvapaikkahakemukseen tehty kielteinen päätös saa lainvoiman tai maasta poistamispäätös tulee täytäntöönpanokelpoiseksi, sisäministeriö kertoo .


Tähtiräppäri otti laittomasti täytettä takapuoleensa – kärsi valtavista kivuista mtv 22:21 10.04

Juuri raskautensa paljastanut Cardi B kertoi kammottavasta kokemuksestaan.


Trump määrää kansalliskaartin Meksikon rajalle iltalehti 00:00 05.04

Valkoisen talon mukaan kansalliskaarti lähetetään parantamaan raja-alueen turvallisuutta. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump allekirjoittaa keskiviikkona määräyksen, jolla kansalliskaartin joukkoja lähetetään Meksikon rajalle, kertoo . Valkoisen talon mukaan kansalliskaarti lähetetään parantamaan raja-alueen turvallisuutta. Lähde kertoo Washington Postille, että kansalliskaartin on tarkoitus avustaa rajavartijoita, ennen kuin tiukempi lainsäädäntö sallii maassa laittomasti oleskelevien karkotuksen.


Israel vetää takaisin suunnitelman afrikkalaissiirtolaisten asuttamisesta länsimaihin iltalehti 05:48 03.04

Italia ja Saksa ilmaisivat olleensa tietämättömiä koko asiasta. Uutistoimisto AFP:n mukaan Israel oli kaikessa hiljaisuudessa laatinut YK:n pakolaisapujärjestö UNHCR:n kanssa sopimuksen, jonka myötä maassa oleskelevista afrikkalaissiirtolaista runsaat 16 000 olisi asutettu länsimaihin, kuten Italiaan, Kanadaan ja Saksaan. Sopimus olisi vastaavasti antanut suunnilleen samansuuruiselle joukolle väliaikaisen oleskeluluvan Israeliin. Alun perin Israel aikoi karkottaa kymmeniä tuhansia siirtolaisia takaisin Afrikkaan. Tarjolla olisi ollut sekä "lähtöpaketteja" eli ilmaiset lennot ja matkarahaa, kun taas maahan laittomasti jääneitä olisi uhannut vangitseminen.


Seurakunnan laittomasti irtisanomalle Mitro Revolle jää korvauksista käteen vain roposia iltasanomat 12:40 29.03

Verojen ja kulujen jälkeen Mitro Repo nettoaa korvaustuomiosta arviolta vain runsaat 10?000 euroa.


Ainulaatuiset ääninäytteet julki Manchester United kaatoi valmentaman Venäjän Voiko uskomaton tilanne

Uutiset