Patrik Laineella mahtava tilipäivä - tykitti 212 500 dollarin maalin! iltalehti 06:09 13.01

Winnipeg Jetsin maalitykki ei voi valittaa iltapuhdettaan. Jetsin Patrik Laineella oli kohtuullinen ilta vierasottelussa Chicago Blackhawksia vastaan. Laine teki Jetsin ainoan maalin, kun ottelua oli pelattu 56.19. Laineen osuma kavensi Blackhawksin johdon lukemiin 2-1. Nuo jäivät myös ottelun loppulukemiksi.


Barkov tehoili ja häikäisi rankkarikikallaan – Laineella NHL-uran pisin kuiva putki iltasanomat 05:39 08.01

Florida Panthers ykkössentteri oli vahvassa vedossa sunnuntaina.


Joel Armia loi pohjan käsittämättömässä vireessä olevan Jetsin voitolle iltalehti 00:50 08.01

Winnipeg Jetsin hurja tahti jatkuu. Jets kohtasi kotonaan San Jose Sharksin. Jets on koko NHL:n kolmanneksi kovin joukkue, joten 4-1-voitto ei tullut kenellekään yllätyksenä. 20 kotiottelustaan Jets on voittanut 16 ja jäänyt vain kolme kertaa ilman pisteitä. Jets aloitti ottelun vauhdilla, ja Patrik Laineella oli jo ensimmäisessä vaihdossa loistava tilaisuus viedä Jets 1-0-johtoon. Sharksin maalivahti Martin Jones kuitenkin torjui jalallaan Laineen parista metristä laukoman kiekon.


Laine onnistui ainoana ohittamaan tulikuuman Raskin – "Tiedän mitä hän yrittää tehdä" MTV 06:59 22.12

Winnipegin Patrik Laineella oli vastassa tuttu maalivahti NHL-kierroksella Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä. Tuukka Raskin edustama Boston vei taiston lopulta rangaistuslaukauksilla 2-1.


Kuva: NHL:n suomalaistähdet iskevät yhteen – Patrik Laineella ja Aleksander Barkovilla lämmin kohtaaminen iltasanomat 20:05 07.12

Florida Panthers ja Winnipeg Jets kohtaavat NHL:ssä.


NHL-suomalaisten topit ja flopit: Barkov dominoi, Laineella tahmeaa jatkoaika.com 12:00 02.11

Jatkoaika otti kantaa suomalaispelaajien onnistumisiin ja epäonnistumisiin, kun NHL:n ensimmäinen kuukausi on takana. Sekä topeissa että flopeissa on yllättäviä nimiä.


Teemu Selänne antoi neuvonsa Patrik Laineelle iltalehti 10:33 20.10

Winnipeg Jetsin maalitykin ei kannata puristaa mailaa. Jetsin Patrik Laine teki NHL:n tulokaskaudellaan 36 maalia, vaikka oli vasta 18-vuotias. Tällä kaudella Laineen on uskottu voivan yltää jopa 50 maalin rajapyykkiin. Kuuden ottelun jälkeen Laineella on tilillään kaksi maalia. Viime kaudella maaleja oli neljä, joista kolme tuli Toronto Maple Leafsia vastaan.


Uutiset