Pelicansin miehistössä poissaolojen suma - Laine ja Kukkonen paikkaajiksi jatkoaika.com 15:40 02.08

Useista poissaoloista kärsivä Pelicansin kokoonpano täydentyy Mikko Laineella ja Joakim Kukkosella.


Patrik Laineellakin meni sormi suuhun - Jets törttöili kotiyleisönsä kauhistukseksi iltalehti 05:50 15.05

Winnipeg Jets hölmöili, Vegas Golden Knights kiitti ja tasoitti voitot 1-1:een. Jetsillä olisi ollut oiva tilaisuus mennä NHL:n läntisen konferenssin välierissä johtoon voitoin 2-0, mutta Golden Knightsin erinomainen puolustuspelaaminen ja Jetsin kiekonmenetykset romuttivat Patrik Laineen ja kumppanien toiveet toisen kotivoiton ottamisesta. Golden Knights aiheutti maalivahtinsa Marc-Andre Fleuryn johdolla Jetsille 1-3-tappion sarjan siirtyessä nyt kahden ottelun ajaksi Las Vegasiin. Voitot ovat 1-1. Paikka Stanley Cupin loppuotteluihin irtoaa neljällä voitolla.


Video: Patrik Laineen hirmupyssy kuritti NHL:n sensaatiojoukkuetta! Winnipeg kaatoi Vegasin, suomalaiset supervireessä iltalehti 07:24 13.05

Patrik Laineella ja Joel Armialla oli todella suuri rooli, kun Winnipeg Jets kaatoi Vegas Golden Knightsin konferenssifinaalien avauksessa 4-2. Suomalaiskaksikko iski jo avauserässä maalin mieheen alle minuutin sisään. Laine iski 2-0-maalin ajassa 6.49, Armia seurasi perässä ajassa 7.35. Laineen ylivoimaosuma syntyi jo suorastaan tavaramerkiksi muodostuneella tavalla. Vegas-alivoima unohti tilanteessa Jets-pelien kultaisimman säännön: "älä missään tapauksessa anna Laineen päivystää aloituspisteen tienoilla". Lopputulema oli hirmuinen kuti ylänahkaan suoraan Blake Wheelerin syötöstä.


Oho! Patrik Laineella ja Joel Armialla erikoiset ottelua edeltävät rituaalit NHL:ssä MTV 19:13 18.04

Winnipeg Jetsin molemmat suomalaishyökkääjät, Patrik Laine ja Joel Armia, ovat omaksuneet erikoiset ottelua edeltävät rituaalit NHL:ssä.


Yle: Patrik Laine lataa poikkeuksellista tekstiä pudotuspelien alla: ”Monella alkaa käsi vapista” iltalehti 14:02 11.04

Suomalainen maalitykki on ainakin omien puheittensa perusteella valmis ratkaisemaan otteluita pudotuspeleissä, selviää Ylen haastattelussa. Ensi yönä alkavien NHL:n pudotuspelien yksi seuratuimmista pudotuspelisarjoista, ainakin suomalaisesta näkökulmasta, on Winnipeg Jetsin ja Minnesota Wildin välinen pudotuspelisarja. NHL-uransa ensimmäisiin pudotuspeleihin valmistautuvalla Jetsin Patrik Laineella on pudotuspelien alla tervettä uhoa ja itseluottamusta. Hänen mukaansa maailman kovimman jääkiekkoliigan pudotuspelit eivät huimaa. Laineen mielestä pudotuspelit ovat kuin hänelle luotuja ja paineen alla hän tuntee olevansa parhaimmillaan.


Patrik Laine tyri unelmapaikan ja paiskoi suivaantuneena mailaansa - karkasiko maalipörssin voitto? iltalehti 05:41 06.04

Jetsin pudotuspelivastustaja ratkesi. Patrik Laine taistelee maalipörssin voitosta, mutta verkko ei heilu runkosarjan ratkaisuhetkillä riittävän usein. Calgary Flamesia vastaan Laineella oli todellinen unelmapaikka, kun tarjoilijamestari Blake Wheelerin syöttö löysi ylivoimalla tutun lavan tutulta paikaltaan. Laine tähtäsi, viritti ja tähtäsi vielä kerran - mutta kiekko päätyi takaylänurkan sijasta Jon Gilliesin hanskaan.


Mahtava kuvapari! Jets hassutteli Patrik Laineen huimasti muuttuneella ulkonäöllä - ”Jos et rakasta minua...” iltalehti 06:40 05.04

Winnipeg Jets hassutteli Patrik Laineen huimasti muuttuneella habituksella Twitterissä. Legendaarinen sanonta kuuluu: jos et rakasta minua huonoimmillani, et ansaitse minua parhaimmillani. Jetsin sometiimi käytti fraasia varsin luovasti julkaisemalla kuvaparin Laineesta. Toisessa kuvassa suomalainen on juuri varattu NHL:ään. Tukka viimeisen päälle mintissä ja parta ajettuna. Toisessa, vastaotetussa kuvassa Laineella on pitkä tukka ja röyhkeästi rehottava parta.


Patrik Laineella kirittävää pörssissä: Ovetshkinin maali päätti ex-TPS-vahdin illan MTV 07:27 27.03

Venäläistähti Aleksandr Ovetshkin teki NHL-kauden 45. osumansa, joka jäi myös ottelun voittomaaliksi Washington Capitalsin hakiessa pisteet New York Rangersilta 4-2-lukemin.


Patrik Laineella on mahdollisuus murskata NHL-ennätys – ero aiempaan ennätykseen voi olla hätkähdyttävä! iltasanomat 07:22 27.03

Patrik Laine lähentelee 50 maalin kautta NHL:ssä.


Laineella posketon saldo – Dallas-tähden mitta täynnä: "Taas lainemaisia juttuja meitä vastaan" MTV 07:31 19.03

Patrik Laineen saldo Dallas Starsia vastaan jääkiekon NHL:ssä parani entisestään Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä.


38-vuotiaana – äänesti vahingossa väärin hetkeltä Eduskunta HockeyGM avasi Jokereiden kotivireen laaduntarkkailumme petti lauttaturman uhrien etsintöjä muutokselle vihreää valoa riitoihin SaiPan kokoonpanosta,

Uutiset