Lahjontaskandaali syvenee – Täydelliset naiset -tähti saattaa välttää vankilatuomion mtv 14:07 22.04

Felicity Huffmanin tuomio yliopistolahjontaskandaalissa saattaa jäädä kotiarestin tasolle. 


Lahjontaskandaalin keskiössä oleva Täydelliset naiset -tähti joutui yllättävän "pilan" kohteeksi – some repesi huvittavalle videolle mtv 12:53 17.04

Sosiaalinen media on riemastui Täydelliset naiset -klipistä, jota käytettiin Felicity Huffmaniin liittyvän lahjontaskandaalin uutisoinnin yhteydessä.


Lori Loughlin kiistää lahjontaskandaalisyytökset iltalehti 21:51 15.04

Lahjonta ja valehtelu ovat puhuttaneet Yhdysvalloissa viime aikoina, kun rikkaat vanhemmat ovat yrittäneet saada lapsensa kepulikonstein arvostettuihin opinahjoihin. Monen varakkaan yhdysvaltalaistähden uutisoitiin viime kuussa sotkeutuneen petossoppaan. Muun muassa Full House ja 90210 -sarjoista tunnetun Lori Loughlinin, 54, on väitetty maksaneen satoja tuhansia saadakseen tyttärensä huippuyliopistoon. Myös näyttelijä Felicity Huffman sai syytteen samasta asiasta.


Lori Loughlin palkkasi huippujuristit – vapautettiin lahjontaskandaalisyytöksistä iltalehti 21:51 15.04

Lahjonta ja valehtelu ovat puhuttaneet Yhdysvalloissa viime aikoina, kun rikkaat vanhemmat ovat yrittäneet saada lapsensa kepulikonstein arvostettuihin opinahjoihin. Monen varakkaan yhdysvaltalaistähden uutisoitiin viime kuussa sotkeutuneen petossoppaan. Muun muassa Full House ja 90210 -sarjoista tunnetun Lori Loughlinin, 54, väitettiin maksaneen satoja tuhansia saadakseen tyttärensä huippuyliopistoon. Myös näyttelijä Felicity Huffman sai syytteen samasta asiasta.


Täydelliset naiset -tähti Felicity Huffman tunnusti syyllisyytensä lahjontaskandaalissa: vastaavasta rikoksesta jopa 20 vuotta vankeutta iltasanomat 10:26 09.04

Felicity Huffman tunnusti maksaneensa kymmeniä tuhansia euroja lahjuksia järjestääkseen ulkopuolisen parantelemaan lapsensa vastauksia.


Täydellinen nainen Felicity Huffman tunnusti syyllisyytensä lahjontaskandaalissa: ”Kadun ja häpeän tekoani” iltalehti 09:37 09.04

Täydelliset naiset -sarjasta tuttu näyttelijä Felicity Huffman pulitti rahaa saadakseen tyttärensä vilpillisesti yliopistoon. Rikkaat yhdysvaltalaisvanhemmat ovat maksaneet tuhansia dollareita lastensa opiskelupaikoista. Yksi syytetyistä on näyttelijä Felicity Huffman, 56. Hänen väitetään maksaneen 15 000 dollaria eli yli 13 000 euroa lahjuksia tyttärensä SAT-tasokokeen parantelusta. Lahjuksilla äiti on pystynyt oikeusasiakirjojen mukaan hankkimaan tyttärelleen tuplasti lisäaikaa arvostettujen SAT-testien tekemiseen. Niiden perusteella yliopistot tekevät opiskelijavalintansa. Rahalla on saanut myös ulkopuolisen valvoja-apurin, joka on päässyt käpälöimään vastauksia ja vaihtamaan väärät vastaukset oikeiksi.


Lahjontaskandaali ravistelee Yhdysvaltojen koulutusjärjestelmää – Täydelliset naiset -tähti Felicity Huffman tunnusti syyllisyytensä: "Kadun ja häpeän tekoani" mtv 06:12 09.04

Näyttelijä Felicity Huffman sai tuomion lahjonnasta ja petoksesta. Huffmanin perhe maksoi tyttärensä testiarvosanojen korottamisesta.


Lahjontayrityksestä syytetylle entiselle Valioliigapelaajalle vapauttava tuomio Ruotsissa iltasanomat 15:56 06.12

Entinen Valioliigapelaaja Dickson Etuhu ja hänen toverinsa vapautettiin lahjontasyytteistä.


Uutiset