Seiska: Nanna ja Jere Karalahti - vauva tulossa! iltalehti 06:53 15.02

Tuore Seiska-lehti uutisoi, että Jere Karalahdesta tulee isä neljännen kerran. Tuore uutisoi, että Nanna ja Jere Karalahden perheeseen on tulossa vauva. Lehden mukaan vinkkejä raskaudesta on ollut jo pitkään. Myös Iltalehden toimitukseen on kantautunut vinkkejä, jonka mukaan Nanna olisi raskaana.


Pelicansin armoton paine ei riittänyt - Lukon mielettömän tyly esitys toi arvokkaat pisteet jatkoaika.com 21:35 13.02

Liigassa suorasta puolivälieräpaikasta vääntävä Lukko maksoi Pelicansille kalavelat, kun se haki Lahdesta tiistaina täydet pisteet numeroin 4?1. Pussinokat jyräsivät raumalaislauman tasan viikko sitten länsirannikolla luvuin 5?2.


Suorasta pudotuspelipaikasta taistelevalle Lukolle tärkeä vierasvoitto iltasanomat 21:21 13.02

Suorasta pudotuspelipaikasta taisteleva Rauman Lukko haki tärkeät pisteet Lahdesta.


HIFK hakee revanssia Lahdesta – Jatkuuko voittoputki? jatkoaika.com 09:00 09.02

Pelicans ja HIFK yrittävät molemmat jatkaa voittoputkiaan, kun joukkueet kohtaavat neljättä ja viimeistä kertaa tämän kauden runkosarjassa. Aiemmissa kamppailuissa lahtelaisjoukkue on ollut parempi voittaen kaksi peliä kolmesta.


Kari-Pekka Kyrö kritisoi suomalaista maastohiihtoa – ”Lahdesta ei opittu mitään” iltasanomat 05:52 08.02

Kari-Pekka Kyrön mielestä tuoreet tiedot hiihtäjien veriprofiileista osoittavat, että vuosikymmeniä vallinnut dopingin käyttö jatkuu edelleen.


Tältä näytti tunnelma SAK:n lakkobussissa Lahdesta Helsinkiin – puheissa toistui yksi ajatus iltasanomat 10:14 02.02

SAK järjestää maakunnista maksuttomia ja kaikille avoimia bussikyytejä tänään Helsingissä järjestettävään mielenilmaukseen aktiivimallia vastaan. IS hyppäsi kyytiin yhteen Lahdesta startanneista busseista.


Filppulan syötöt ratkaisivat – TPS kaatoi Pelicansin iltasanomat 21:09 01.02

TPS haki kolme pistettä Lahdesta.


Kärppien ensimmäinen erä oli murskaa Pelicansille jatkoaika.com 20:40 20.01

Lauantai-illan Liigakierroksella kotijoukkue Kärpät sai vastaansa Pelicansin Lahdesta. Kotitjoukkueen esitys ensimmäisessä erässä oli sen verran murskaava, sillä se iski kolme maalia erän aikana eikä vierasjoukkue siitä suosta enää noussut. Lopulta Kärpät vei ottelun nimiinsä luvuin 4-1.


Karkumatkalla ihastuttava käänne: Hoitopaikasta karannut Sofia-koira juoksi pitkin moottoritietä kotiovelleen – sankarinainen vei nälkiintyneen koiran työpaikalleen MTV 06:20 20.01

Nyt täytyy etsiä emäntä, taisi Sofia-koira miettiä ollessaan hoidossa vieraassa kaupungissa. Alkoi pakomatka Espoon Haukilahdesta osin moottoritietäkin pitkin kohti Helsingin Ullanlinnaa. 


Muistatko vuoden 1978 miesten viestin Lahdesta? Ruotsille mestaruuden ratkaissut hiihtäjä loukkaantui vakavasti väistettyään kissaa iltasanomat 10:39 06.01

Vuonna 1978 Matti Pitkänen jäi toiseksi Karpalonmäessä Thomas Magnussonille. Enää ruotsalaislegenda ei pysty hiihtämään.


Muistatko vuoden 1978 miesten viestin Lahdesta? Ruotsille mestaruuden ratkaisseen hiihtäjän sivakointi päättyi vakavaan vammaan iltasanomat 10:39 06.01

Vuonna 1978 Matti Pitkänen jäi toiseksi Karpalonmäessä Thomas Magnussonille. Enää ruotsalaislegenda ei pysty hiihtämään.


Ravivihje: Pitkäveto Lahti 30.12.2017 iltasanomat 12:11 30.12

Veikkauksen karkea kerroinvirhe ei ehtinyt Lahdesta vihjattavaksi saakka, mutta kaksi kohdetta tuo silti jännitettävää iltapäiväksi.


Uutiset