Ladattu ase vaginassa toi naiselle vankeustuomion stara 15:20 19.06

Kerroimme aiemmin naisesta, jonka vaginasta löydettiin pidätyksen yhteydessä ladattu käsiase.


Viihdelehti Stara.fi stara 15:20 19.06

Kerroimme aiemmin naisesta, jonka vaginasta löydettiin pidätyksen yhteydessä ladattu käsiase.


Serbian MM-tähdelle yllätyslahja upean vaparimaalin jälkeen – ei Ferraria, vaan Lada iltasanomat 19:14 18.06

Aleksandar Kolarov sai yllätyslahjan Costa Rica -pelin unelmamaalin johdosta.


Helsingissä kännykköihin ja sähköpyöriin saa virtaa aurinkopaneelipenkeistä – vastaavia ei ole muualla Suomessa MTV 16:44 12.06

Suomen yksi suurimmista energia-alan yrityksistä toi Helsinkiin viisi aurinkopaneelipenkkiä, joissa voi ladata sähköpyörän tai mobiililaitteen. Vastaavia ei ole muualla Suomessa.


Tässä on Räikköstä väitetysti kiristänyt nainen – esiintyy rohkealla videolla yläosattomissa MTV 19:45 29.05

Kimi Räikköstä väitetysti kiristänyt nainen esiintyy paljastavassa asussa internetiin ladatulla videolla. Nainen työskenteli tarjoilijana yökerholla Kanadan Montrealissa, jossa hän väittää formulakuljettajan kourineen häntä. 


Tässä on Räikköstä kiristänyt nainen – esiintyy rohkealla videolla yläosattomissa MTV 19:45 29.05

Kimi Räikköstä kiristänyt nainen esiintyy paljastavassa asussa internetiin ladatulla videolla. Nainen työskenteli tarjoilijana yökerholla Kanadan Montrealissa, jossa hän väittää Räikkösen kourineen häntä. 


Lopen koululla tietoihin käsiksi päässyt poika kertoo: kansiossa hyvin arkaluontoisia tietoja oppilaista - ”Pelottaa, että joku on ladannut tietojani” iltalehti 12:28 25.05

Lopen yläkoululla Kanta-Hämeessä on tapahtunut tietovuoto, jossa oppilailla on ollut tietokoneella pääsy kansioon, jossa oli tietoja oppilaista. Lopen yläkoululla oppilaiden tietoihin käsiksi päässyt poika kertoo Iltalehdelle tapahtumista. Lopen yläkoululla Kanta-Hämeessä on tapahtunut tietovuoto, jossa oppilailla on ollut tietokoneella pääsy kansioon, jossa oli tietoja oppilaista. Tapaus sattui eilen torstaina.


Tänään tv:ssä: USA:n katuväkivalta rehottaa - äiti nukkuu ladatun haulikon kanssa, poika opetteli aseen käytön 7-vuotiaana iltalehti 08:28 13.05

Brittitoimittaja Louis Theroux matkaa dokumentaarisessa ohjelmassaan Yhdysvaltojen Milwaukeen, missä mustien ja poliisien välit ovat tulehtuneet. Milwaukeessa katuväkivallan uhreina kuolee ennätysmäärä ihmisiä ja vankilatuomioiden määrä on maan suurimpia. Asukkaat eivät luota viranomaisiin ja uskovat omien aseiden tuovan paremmin turvaa. Tämä on lisännyt ammuskelujen määrää entisestään. Henkirikosten määrä alueella lisääntyi pari vuotta sitten. Jotkut syyttävät lakeja, jotka helpottavat oman aseen saamista. Milwaukee on taantunut teollisuuskaupunki, jota vaivaa työttömyys, huonot koulut ja rehottava rikollisuus.


Yle: Olkiluoto 3:n testeissä havaittu ongelmia - Voimalan tärkein putkilinja ”värisee liikaa” iltalehti 19:14 12.05

Voimalaan ei voida ladata polttoainetta, ennen kuin vika on korjattu. Projektijohtajan mukaan tärinän syytä selvitetään. Ydinvoimala Olkiluoto 3:n koeajossa on havaittu ongelmia. Asiasta kertoo . - Isoin tähän mennessä vastaan tullut ongelma on se, että laitoksen primaarilinjan putkilinja värisee liikaa, Säteilyturvakeskuksen pääjohtaja Petteri Tiippana sanoo Ylelle.


Elias Kaskinen vihjaili Insta-kuvassa parisuhteesta - kertoo nyt jaetun ilon ihanuudesta iltalehti 11:56 11.05

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit julkaisi tänään uutta musiikkia. Laulaja, lauluntekijä Elias Kaskinen, 25, säteilee kilpaa auringon kanssa. Mies kukkapaidassaan on täynnä virtaa, vaikka edellisenä yönä on tullut nukuttua kokonaista kaksi tuntia. Kaskinen palasi Nizzan-lomalta ja pyyhälsi liki suoraan aamutelevisioon. Uuden singlen promopäivä pistää vipinää punttiin, mutta se ei miestä haittaa. Kuuden päivän loma teki tehtävänsä ja akut on nyt ladattu.


Elias Kaskinen pohtii rauhoittumisen vaikeutta: ”Paha tapa tukottaa lomat ja vapaapäivät” iltalehti 15:27 10.05

Tähdet, tähdet -voittaja on ladannut akkujaan Nizzassa ennen uuden musiikin julkaisemista. Laulaja-lauluntekijä Elias Kaskinen, 25, on lomaillut Nizzassa, Ranskassa. Hän on postannut Instagramiinsa aurinkoisia lomakuvia. Yhden kuvan ohessa Elias pohdiskelee rauhoittumisen vaikeutta: - Oon luonteeltani tosi aktiivinen tyyppi ja paikoillaan oleminen ei oo koskaan ollu mulle mitenkään kovin luonnollinen olemisen muoto. Mulla on usein ollu paha tapa tukottaa kaikki vapaapäivät ja lomat täyteen aktiviteetteja ja välillä oonkin huomannut, et oon väsyneempi loman jälkeen kuin sinne lähtiessä, hän kirjoittaa.


Törkyohitus tallentui kojelautakameraan - pakettiauto ajaa kuin muita ei tiellä olisikaan iltalehti 16:04 06.05

Vaarallinen ohitustilanne tapahtui 80 kmt rajoitusalueella. Youtubeen ladattu, auton kojelautakameralla kuvattu ohitusvideo näyttää, miten pakettiauton kuljettaja vähät välittää kanssatielläliikkujien ajoturvallisuudesta. Tapahtumapaikka ei käy ilmi videolta. Tilanne on tapahtunut todennäköisesti lauantaina.


Poliisit pidättivät naisen – vaginasta löytyi ladattu käsiase stara 13:30 01.05

Poliisiviranomaiset pysäyttivät liikenneratsian yhteydessä 27-vuotiaan amerikkalaisnaisen Missourin osavaltiossa. Anika Wattin


Amerikkalaisnainen pidätettiin huumeiden takia - ladattu ase löytyi haarovälistä iltalehti 15:00 29.04

Anika Witt oli vaikeuksissa jo autostaan ja rintaliiveistään löytyneen heroiinin ja ekstaasin takia. Witt, 27, halusi välttää lisäsyytteet ja kätki ladatun Kimber .380 -pistoolinsa paikkaan, jossa arveli sen olevan hyvässä piilossa. Ase löytyi kuitenkin, kun McLeanin piirikunnan vankilaviranomainen teki Wittille täydellisen ruumiintutkinnan ennen kuin Wittin joutumista seliin.


Kim Jong-un astuu historiallisen harppauksen yli Koreoita erottavan betonikorokkeen – jopa jälkiruoka on symbolinen iltasanomat 22:05 26.04

Etelä- ja Pohjois-Korean johtajien huippukokous on ladattu täyteen symboliikkaa yhteisestä puun istutuksesta alkaen. Asialista on vaikea.


Teinipoika roikkui bussin perässä, typerällä tempulla kehuskeltiin ja yllytettiin somessa - bussiyhtiön toimitusjohtaja tuomitsee: ”Ihan oikeasti vaarallista” iltalehti 13:54 26.04

Kuljettaja ei todennäköisesti havainnut bussin perässä roikkunutta teinipoikaa. Sosiaalisessa mediassa levisi tiistaina video, jossa teini-ikäinen poika oli kiivennyt roikkumaan paikallisbussin perään Tampereen Linnainmaalla. 16-vuotias tamperelaispoika kertoi keskiviikkona miettineensä temppua jo pidempään. Noin sadan metrin matkan bussista roikkunut poika sanoi tempun olleen "yllättävän helppoa". Snapchatiin saatetekstillä "Tehkää perässä" ladattu video herätti keskustelua muun muassa Facebookissa.


Reunaehtoja ladannut Sampo Terho puhunut Orpon kanssa vain tekstiviestissä: ”Kumppanit eivät voi juonitella” uusisuomi 09:05 26.04

Sinisten puoluehallitus päätti jatkaa hallituksessa huolimatta kokoomuksen ”rumasta teosta”. Koko puoluehallitus ja sinisten puheenjohtaja Sampo Terho pitivät aiheesta tiedotustilaisuuden.


Reunaehtoja ladannut Sampo Terho puhunut Orpon kanssa vain tekstiviestissä: ”Tulee puukko selkään” uusisuomi 09:05 26.04

Sinisten puoluehallitus päätti jatkaa hallituksessa huolimatta kokoomuksen ”rumasta teosta”. Koko puoluehallitus ja sinisten puheenjohtaja Sampo Terho pitivät aiheesta tiedotustilaisuuden.


Aarnio ja järvi tuttu ”zombikaloista” puu mennä nurin” Suomalaisseuroille arvotaan tiistaina Tämä ääninauha vaarallista kaasua vanhusten kotihoidosta vuonna – määrä

Uutiset