Simo Laaksosen yhteenveto GP3-testeistä: Renkaiden kuluminen hallintaan niin hyvä tulee MTV 21:02 18.04

Simo Laaksonen lähtee luottavaisin mielin GP3-debyyttinsä Barcelonaan ensi kuussa.


Simo Laaksosen yhteenveto testeistä: Renkaiden kuluminen hallintaan niin hyvä tulee MTV 21:02 18.04

Simo Laaksonen lähtee luottavaisin mielin GP3-debyyttinsä Barcelonaan ensi kuussa.


Niko Kari kymmenen joukossa GP3-testien päätöspäivänä MTV 17:45 18.04

Niko Kari päätti GP3-testit kymmenenneksi nopeimpaan aikaan Barcelonan radalla keskiviikkona. Sarjan toinen suomalaiskuljettaja Simo Laaksonen oli päätöspäivän 12. nopein.


Muhkea löytöpalkkio menee arvosormuksen pelastajalta sivu suun - syynä lain pikkutarkka muotoilu iltalehti 18:46 16.04

Rikoskomisarion mukaan palkkio olisi ollut noin 50 000 euron arvoisen sormuksen löytäjälle huomattava, jos arvokoru oli löytynyt esimerkiksi kadulta. Tampereen Stockmannin yhteydessä toimivan Robert's Coffee -kahvilan jäätelövitriinin alta löytyneen, puoli vuotta sitten omistajaltaan kadonneen sormuksen löytäjä ei saa löytöpalkkiota - tai ainakaan laki ei sellaista hänelle takaa. Rikoskomisario Markku Laakson mukaan palkkio olisi ollut noin 50 000 euron arvoisen sormuksen löytäjälle huomattava, jos arvokoru oli löytynyt esimerkiksi kadulta.


Vain 40 prosenttia liiton työttömistä täyttää aktiivisuusvaatimukset - JHL-pomo murjoo: ”Surkea juttu koko aktiivimalli!” iltalehti 16:13 16.04

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton toimialajohtaja Teija Asara-Laaksonen sanoo, että vain 40 prosenttia liiton työttömistä jäsenistä on pystynyt täyttämään aktiivimallin vaatimukset. - Surkea juttu koko aktiivimalli ja kaikki muut nämä toimenpiteet, mitä hallitus tämän riihen yhteydessä keksi vielä kaiken päälle, JHL:n toimialajohtaja Teija Asara-Laaksonen sanoo. Hallitus teki huhtikuun kehysriihessä pieniä kevennyksiä aktiivimalliin, mutta Asara-Laaksonen ei pidä niitä millään tapaa riittävinä. JHL arvostelee, että hallitus päätti kehysriihen yhteydessä muun muassa helpottaa työntekijöiden irtisanomista ja mahdollisuutta teettää alle 30-vuotiailla määräaikaisia pätkätöitä ilman perusteita.


Täällä kasvisruokapäivä on normi, josta poiketaan - helsinkiläiskoulussa tarjoillaan lihaa vain kerran viikossa iltalehti 06:24 16.04

Yksityiskoulun vuosirehtorin Kirsi Laakson mukaan kouluruoka maistuu oppilaille hyvin. Helsinkiläinen steinerpedagogiikkaa käyttävä erityiskoulu Marjatta-koulu on vienyt kasvisruokaan panostamisen niin pitkälle, että koulussa on vain yksi liha- ja kalaruokapäivä viikossa. Muuten koulussa tarjotaan luonnonmukaista ja biodynaamisesti tuotettua kasvisruokaa.


Kymijoen heikoilla jäillä oli syntymässä paniikin ketjureaktio - Jyri ja Pasi kiilasivat kuoleman vain minuuteilla: ”Älä nyt hyvä mies mene” iltalehti 21:14 13.04

Kaksi ihmistä selviytyi jäihin putoamisesta Pyhtäällä. Paikalle osuneet kalamiehet arvioivat, että kuolema oli enää minuuteista kiinni. Kevätaurinko sulattaa jäitä rannikkoalueilla nyt sellaisella vauhdilla, että vesialueille ei ole enää mitään asiaa ilman ammattitason paikallistuntemusta. Eri alueiden pelastuslaitokset ovat varoittaneet tilanteesta useiden jäihinputoamistapausten vuoksi. Perjantaina turma oli sattua Kymenlaakson Pyhtäällä. Pelastuslaitos sai jäihin pudonneista ihmisistä ilmoituksen kello 11.55 aikaan perjantaina ja lähti paikalle. Kaksi ihmistä oli pudonnut kylmän veden varaan Kymijoen sivuhaaralla lähellä merenrantaa.


Tulipalo Martinlaakson voimalaitoksella Vantaalla – ”Voiteluaine oli syttynyt palamaan” iltasanomat 02:32 12.04

Palo ei aiheuttanut vaaraa työntekijöille. Vahingotkin olivat pieniä.


Ilveksen kapteeni siirtyy Lukkoon - ”Kivenkova ammattilainen” iltalehti 13:10 11.04

Rauman Lukko on hankkinut riveihinsä Tapio Laakson. Ilveksessä neljä viimeisintä kautta pelannut Tapio Laakso on solminut Rauman Lukon kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Laakso toimi Ilveksen kapteenina edelliset kolme kautta. - Tapio on kivenkova ammattilainen, joka ajattelee aina ensisijaisesti joukkuetta. Kyseessä on huippu-urheilija ja johtajatyyppi, joka tuo vahvaa vaatimustasoa joukkueen sisälle, toteaa Lukon päävalmentaja Pekka Virta seuran tiedotteessa.


Katolla kävellyt henkilö aiheutti suuren pelastusoperaation Kotkassa - pelastustuslaitos ei löytänyt ketään iltalehti 23:15 09.04

Katolla kävellyt henkilö aiheutti suuren pelastusoperaation Kotkan keskustassa maanantai-iltana. Lähistöllä ollut henkilö oli havainnut ihmisen kävelevän Kotkansaarella sijaitsevan kerrostalon katolla. Kymenlaakson pelastuslaitokselle tuli ilmoitus mahdollisesti katolla havaitusta ihmisestä kello 19.03. - Kuusi pelastuslaitoksen yksikköä ja kaksi ensihoidon yksikköä hälytettiin Kotkaan Kaivokadulle pelastamaan kerrostalon katolla havaittua henkilöä, kertoo päivystävä palomestari Toni Kuoppamäki.


Suistunut tavarajunan säiliövaunu vuotaa vaarallista ainetta Mäntyharjulla - junaliikenne alueella seisahduksissa iltalehti 16:57 07.04

Pelastustoimet Mäntyharjulla ovat käynnissä, ja ne jatkuvat myöhäisiltaan. Mäntyharjulla Etelä-Savon ja Kymenlaakson rajamailla tavaranjunan säiliö on suistunut raiteelta. Säilöstä ehti vuotaa maastoon suuria määriä bensiinin lisäainetta, ennen kuin vuoto saatiin tukittua, kertoo päivystävä palomestari Eero Aho. Kyse on vakavasta onnettomuudesta, arvioi Onnettomuustutkintakeskuksen johtaja Veli-Pekka Nurmi.


Tavarajunan säiliövaunu suistui raiteilta - tuhansia litroja vaarallista ainetta valui maastoon iltalehti 14:39 07.04

Pelastustoimet Mäntyharjulla ovat käynnissä. MMäntyharjulla Etelä-Savon ja Kymenlaakson rajamailla tavaranjunan säiliö on suistunut pois raiteilta. Pelastuslaitos sai onnettomuudesta hälytyksen kello 12.10. Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan säiliövaunu suistui radan päätypukin lävitse. Samalla säiliöön tuli repeämä, josta on valunut maastoon herkästi syttyvää ja vaarallista ainetta useita tuhansia litroja.


Nämä ovat parhaat kesälomaviikot kotiseudullasi - katso vinkit jättitaulukosta iltalehti 19:23 01.04

Iltalehti selvitti parhaat kesälomaviikot maakunnittain. Katso, milloin lomaa kannattaa pitää omalla kotiseudullasi! Jos etsit lämmintä kesäloma-aikaa ja paikkaa, tässä varma vinkki: suuntaa heinäkuuksi Kymenlaaksoon. Peräti viisi Suomen 21 lämpimimmästä viikosta osuu Kymenlaakson maakuntaan heinäkuun tai heinä-elokuun vaihteen viikkoihin. Lähdössä matkalle? - kuusi vinkkiä pakkaamiseen Iltalehti pyysi Ilmatieteen laitokselta jokaisen maakunnan kesälomakuukauden sää tilastot 30 vuoden viime vuoden ajalta eli vuodesta 1981 vuoteen 2010 saakka.


Mörkö se lähti piiriin! Ja uimaan, ja jäätelökioskille, ja saunaan ja jopa Tinderiin - Marjutin puvusta tuli hitti: ”Päästin Mörön kesälomalle” iltalehti 13:05 25.03

Marjut kertoo, että kuvat hänen mörköpuvustaan ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa. Marjut itse on onnellisessa parisuhteessa, mutta hänen sinkkukavereilleen kuvat ovat tulleet vastaan jopa deittipalvelu Tinderissä. Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt hupaisia kuvia, joissa Muumilaakson rakastettu ja pelätty Mörkö seikkailee erilaisissa suomalaisille tutuissa tilanteissa. Kylmänä ja ärisevänä tunnettu hahmo esimerkiksi jäätelökioskilla hellekesänä tai saunan lauteilla on kieltämättä riemastuttava näky. Osa kirjoittelijoista on epäillyt, että kyseessä olisi hilpeiden olutveikkojen käytännön pila, jonka äijät ovat keksineet pienessä hiprakassa. Ei ole. Nerokkaan ja erikoisen idean taustalla on espoolainen kolmekymppinen Marjut ja hänen karmiva pukuideansa vuoden 2015 halloween-juhliin.


ja NBAn pudotuspelit, kahdelle Helsingin kesälomille – Maailman suurin rannikolla ongelmiin roskaajille ”500 SDP tekee seurahistorian Tulvavedet tyrmäävällä avauserällä voittorahat takaisin

Uutiset