Loistavasti välieriin – Henri Laaksonen sivuaa tennisuransa parasta MTV 19:46 20.07

Henri Laaksonen iski komeasti välieriin tenniksen ATP-turnauksessa Ruotsin Båstadissa. Puolivälieräottelussa perjantaina hän voitti Simone Bolellin 3-6, 6-2, 6-4.


Nainen hukkui Virolahdella – mies löysi uimaan lähteneen vaimon vaatteet rannasta MTV 20:13 18.07

Nainen hukkui lähellä kotirantaansa Virolahdella keskiviikkona alkuillasta, kertoi Kymenlaakson pelastuslaitos.


Vuoden ensimmäinen puolivälieräpaikka – Henri Laaksonen upeassa tennisvireessä MTV 17:55 18.07

Henri Laaksonen on iskenyt puolivälieriin eli kahdeksan parhaan joukkoon tenniksen ATP-turnauksessa Ruotsin Båstadissa.


Viihdekonkari Jukka Laaksonen täyttää 60 vuotta – paljastaa pitkään vaietun vastoinkäymisen uransa vaiheilta: ”Se oli kova paikka” iltasanomat 10:55 15.07

Viihdekonkari Jukka Laaksonen täyttää sunnuntaina 60 vuotta, mutta ikä ei miestä hidasta.


Nainen iski veitsellä miestä keittiössään – selitti tekoa oikeudessa itsemurhaksi MTV 12:29 09.07

Kotkalainen nainen iski maaliskuussa vierailulla ollutta miestä veitsellä kaulaan keittiössään, mutta selitti tapauksen itsemurhaksi, kertoo Kymenlaakson käräjäoikeus.


Niko Karilla ikävä viikonloppu Silverstonessa MTV 10:51 08.07

GP3-sarjan suomalaisajajat eivät saavuttaneet pisteitä Silverstonen kisaviikonloppuna. Simo Laaksonen oli sunnuntain sprinttikisassa 16:s ja Niko Kari keskeytti jousitusvikaan kolaroituaan aiemmin Jake Hughesin kanssa.


Tästä on kyse ex-kansanedustaja Jaakko Laakson elinikäisessä porttikiellossa Euroopan neuvostoon – taustalla lahjontaa ja lobbausta iltasanomat 11:37 06.07

Vasemmistoliiton entinen kansanedustaja Jaakko Laakso sai elinikäisen porttikiellon Euroopan neuvoston sekä neuvoston parlamentaarisen yleiskokouksen tiloihin.


Simo Laaksonen harmissaan: ”Kauden paras startti ja sen jälkeen tuli seinä vastaan” MTV 15:47 01.07

Simo Laaksonen koki GP3-sarjan sprinttilähdössä sunnuntaina Itävallassa ison pettymyksen. Tekniset ongelmat pudottivat hänet pistetaistelusta ja maaliin hän ajoi vasta sijalla 15.


Niko Kari nousi pisteille – Kärki kolaroi startissa kunnolla MTV 11:29 01.07

Niko Kari sijoittui Itävallassa sunnuntaina GP3-sarjan sprinttikisassa kahdeksanneksi saavuttaen yhden pisteen. Simo Laaksonen putosi startissa joukon hännille ja oli sen myötä lopputuloksissa vasta 15:s.


Simo Laaksoselta hieno taistelu GP3-kisassa – iso pettymys lopussa MTV 12:23 30.06

Simo Laaksonen ajoi Itävallan lauantain GP3-kilpailussa pisteille sijoituttuaan yhdeksänneksi. Niko Kari oli maalissa 11:s.


GP3-aika-ajot jäivät kesken – suomalaiset lähtevät kaukaa kisaan MTV 19:46 29.06

Simo Laaksonen oli 12:s ja Niko Kari 16:s GP3-luokan aika-ajoissa Itävallan F1-viikonlopun yhteydessä.


Useista väkivaltarikoksista tuomittu kotkalaisnainen jälleen oikeudessa – epäillään iskeneen veitsen miehen kaulaan MTV 13:29 25.06

Kotkan Pirosenvuoressa maaliskuussa tapahtuneen henkirikoksen käsittely on alkanut Kymenlaakson käräjäoikeudessa. Vuonna 1971 syntyneen naisen epäillään tappaneen ikätoverinsa veitsellä.


Simo Laaksonen jäi Ranskassa pisteittä: ”Kyllä tämä oli laiha viikonloppu” MTV 15:42 24.06

Campos Racing-tallissa ajava Simo Laaksonen oli Ranskan Paul Ricardilla GP3-sarjan sunnuntain sprinttilähdössä 11:s. Hän nousi lähtöruudustaan neljän ensimmäisen kierroksen aikana kaksi sijaa ja piti sen jälkeen sijoituksensa.


Simo Laaksonen harmitteli aika-ajoa – vei mahdollisuudet GP3-kisassa MTV 16:42 23.06

Paul Ricardilla lauantaina ajetun GP3-sarjan kauden kolmannesta osakilpailusta muodostui Campos Racing-tallin Simo Laaksoselle pettymys. Epäonnistuneen aika-ajojen myötä ruudusta 17 kilpailuun startannut Laaksonen epäonnistui lähdössä ja oli maalissa vasta 15:s.


Niko Karilla hyvä GP3-kisa Paul Ricardilla lauantaina MTV 13:24 23.06

Suomen formulalupaus Niko Kari sijoittui viidenneksi lauantaina Ranskan Paul Ricardin radalla ajetussa GP3-sarjan kilpailussa. Toinen suomalaiskuski Simo Laaksonen oli maalissa 15:s.


Niko Kari hyvistä asemista GP3-kisaan MTV 22:37 22.06

Niko Kari onnistui hyvin GP3-sarjan aika-ajoissa Paul Ricardin radalla perjantaina sijoituttuaan kuudenneksi. Toinen suomalaisajaja Simo Laaksonen oli aika-ajoissa 18:s.


Eremenkon SJK otti ensimmäisen voittonsa – Laaksonen osui jälleen iltasanomat 21:45 12.06

SJK murskasi Tepsin Seinäjoella.


Viime vuonna ei yhtään pöllöhavaintoa: Googlen kissakerho tuhoaa Piilaakson pöllökannan MTV 10:08 28.05

Ympäristönsuojelijat ovat jo jonkin aikaa olleet huolestuneita kissojen suuresta määrästä Kalifornian tietyillä alueilla. Samaan aikaan Kalifornian Piilaakson alueelta alkoi löytyä kuolleita pöllöjä ja pöllönraatoja. Asiasta kertoo sanomalehti New York Times.


Espoossa kajahti yöllä laukaus: Poliisi takavarikoi paikalta aseita ja otti kiinni kuusi henkilöä MTV 18:40 24.05

Espoon Kattilalaaksonkadulla yöllä tapahtuneen tilanteen selvittely on jatkunut. Poliisi kertoo aloittaneensa esitutkinnan pahoinpitely- ja ampuma-aserikosepäilyjen perusteella. 


Espoolaisella pientaloalueella kaikui yöllä laukaus - ketään ei ole ammuttu, mutta poliisi takavarikoi lähialueelta käsiaseita ja patruunoita iltalehti 18:13 24.05

Länsi-Uudenmaan poliisi on jatkanut Kattilalaaksontien yöllisten tapahtumien tutkintaa. Poliisin ensitietojen perusteella tapahtumapaikalla on kuultu laukausta muistuttava ääni, minkä jälkeen kiinteistön edustalla tapahtuman aikaan ollut mies on kaatunut maahan. Mies oli siirretty kiinteistön aitojen sisäpuolelle. Poliisi tarkasti tapahtumapaikalla olevat tilat useiden poliisipartioiden voimin. Ketään ei kuitenkaan ole selvitysten perusteella ammuttu, eikä tarkempaa selvitystä laukauksen äänestä ole saatu.


erikoistaito ilma jatkuu kaukomailta – Suuret ampiaisparvet yllätti kommenteillaan ”Hermot ”Emme voi käydä

Uutiset