Salmonellan selättänyt suomalaiskiekkoilija kertoo värikkäästä elämästään Euroopassa: ”Jäällä oli enemmän soraa kuin Yyterissä”

iltalehti 15:43 19.05

Iiro Vehmanen, kiekkokaukaloiden väriläiskä, kertoo minkälaista on ammattilaisen elämä lätkän lilliputtimaissa. – 16-vuotiaana lopetin ammattikoulun sähköpuolella. Sanoin äidille, että musta tulee jääkiekkoilija. Iiro Vehmanen pelasi ilmoituksen aikaan B-junnuissa, Ässien kakkosjoukkueessa.


”Viruskarkotin” riippuu yhä Putinin tiedottajan autossa – korona­sairas Peskov pohtii vieläkin, olisiko se voinut auttaa

iltasanomat 16:09 14.05

Vladimir Putinin tiedottaja Dmitri Peskov antaa ymmärtää lehtihaastattelussa, että hän saattoi ottaa suotta pois rintapielestään kohutun ja vaaralliseksi tuomitun ”antiviruslätkän”.


NHL-pelaajan törkyviestit vuotivat julkisuuteen – legenda syyttää puhelimia hauskuuden tuhoamisesta: ”Teimme samoja asioita”

iltalehti 17:48 09.05

Brett Hullin mukaan hauskuus on poissa. Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja ja jääkiekon kunniagallerian jäsen Brett Hull, 55, sanoi kanadalaisen Sportsnetin tuoreessa haastattelussa, että kännykät ovat vieneet lätkänpelaajilta hauskuuden pois. Hull viittasi tuoreeseen NHL-skandaaliin. Washington Capitals asetti pelaajansa Brendan Leipsicin siirtolistalle sen jälkeen, kun tämän törkeät yksityisviestit levisivät julkisuuteen. Leipsic muun muassa haukkui joukkuetovereitaan ja muiden jääkiekkoilijoiden vaimojen ulkonäköä.


Epätoivoinen ilmaveivi on niin outo kikka, että se mykistää Niko Tuomisen vastustajat – Sormitemppu häikäisee klassikkopelissä, jota räiskitään miesten kesken

iltasanomat 12:48 06.02

Niko Tuominen päätyi puolivahingossa lapsuutensa suosikkipelin, pöytälätkän, ääreen. Hänellä ei ollut aluksi mitään käsitystä, miten aikuiset pelaavat sitä sormillaan. Sitten hän opetteli legendaarisen ”Grimaldi” -liikkeen.


Ensi vuoden nuorten MM-lätkän lohkot selvillä - Suomi kohtaa maailmanmestari Kanadan

iltalehti 09:46 06.01

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut pelataan ensi vuodenvaihteessa Kanadassa. Turnauksen isäntäkaupungit ovat Edmonton ja Red Deer. Suomi on sijoitettu A-lohkoon, jonka pelit pelataan Edmontonissa. Nuoret Leijonat pääsevät alkulohkossa mittelemään taitojaan maailmanmestari Kanadaa vastaan.


Näin teet puhelimestasi Nuorten MM-lätkän hermokeskuksen, jonka avulla katsot matsit suorana, seuraat tuloksia ja tiedät mistä kisoissa puhutaan

yle 13:24 23.12

Yle.fi-sovelluksesta voit tilata puhelimeesi ilmoitukset, joiden avulla pysyt kartalla Suomen otteista MM-turnauksessa.


Lätkän MM-kisojen lähetysoikeudet vaihtoivat omistajaa - vuodesta 2024 lähtien Leijonat nähdään Viasatilla

iltalehti 10:26 17.10

Nordic Entertainment Group on tehnyt Pohjoismaat kattavan sopimuksen jääkiekon MM-kilpailujen lähetysoikeuksista. NENT Groupin tekemä sopimus koskee vuosia 2024-2028. Suomessa MM-lähetykset nähdään kyseisenä ajanjaksona Viasatin kanavilla ja Viaplay-palvelussa.


Jonne Virtanen panee TPS:n ahtaalle sopimuskiistassa, lakimiehen kanssa punottu selvä suunnitelma - ”En ole ihan niin yksinkertainen kuin miltä ehkä näyttää”

iltalehti 09:21 17.09

Jonne Virtasen arki TPS-kohun jälkeen alkoi maanantaina. Omatoiminen aamutreeni Kupittaan jäähallilla täydentyi joukkueharjoituksella Mestiksessä pelaavan Tuto Hockeyn edustusjoukkueen kanssa maanantai-iltana. Iltalehden Kupittaan hallilta harjoituksen jälkeen tavoittama "Monsterimonni" oli intoa täynnä kuin vissypullo. Lätkänpelaaminen joukkueen kanssa maistui taas mansikoilta. - Todella hyvältä tuntui päästä taas treenaamaan ja pelaamaan joukkueen kanssa. On aina eri juttu treenata yksinään kuin joukkueen kanssa. Parin viikon tauko oli syönyt hiukan ajoituksia ja vastaavaa, mutta muuten tilanne oli oikeinkin hyvä. Vauhtia Mestis-ukoilla ainakin riitti, Virtanen puhkui.


Paitsiossa: Lätkän seuraaminen ei ole hetken huumaa, vaan siihen on panostettava

jatkoaika.com 10:00 15.09

Kaikkein eniten huhtikuun pudotuspeleistä saavat ne, joiden kaveriporukka on ollut hallilla jo syyskuussa, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Hot topics