Yhdysvaltalaissenaattorin sosiaalisen median tilit hakkeroitiin välivaalien alla iltasanomat 01:27 02.11

Demokraatti Joe Manchin yrittää säilyttää paikkansa Länsi-Virginiassa.


Trump: Minä ja Kim Jong-un rakastuimme toisiimme MTV 08:04 30.09

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kuvaillut lämpimiä välejään Pohjois-Korean johtajaan Kim Jong-uniin kannattajilleen pitämässään puheessaan Länsi-Virginiassa.


Trump vastustaa senaattoripyrkyriä, joka sanoo olevansa trumpimpi kuin Trump: ”Muistakaa Alabama” iltalehti 10:58 08.05

Presidentti ei usko, että 29 ihmisen kuolemaan johtaneeseen onnettomuuteen osasyyllinen hiilikaivosjohtaja pärjäisi ensi syksyn vaaleissa. Länsi-Virginiassa republikaanien senaattoriehdokkaaksi pyrkivä Don Blankenship on julistanut olevansa "trumpimpi kuin Trump", mutta ei saa presidentiltä tukea. Donald Trump kirjoitti maanantaina Twitterissä, ettei Blankenshipillä ole toivoakaan voittaa syksyn vaaleja. - Ei todellakaan! Muistakaa Alabama. Äänestäkää edustaja Jenkinsiä tai oikeusministeri Morriseyta!


41-vuotias nainen tokaisi karmivat sanat poliisiauton takapenkillä Länsi-Virginiassa – pian löytyi päätön ruumis iltasanomat 21:29 10.04

Paikallisen median mukaan oikeus on määrännyt epäillyn mielentilatutkimukseen, jossa määritellään, kykeneekö hän selviytymään oikeudenkäynnistä.


kiersi kouluja kipukohta kokeilu jatkuu Naisten liigassa S-marketista puukon suoran lähetyksen Kouvolasta, tutustui lumileirillä yhä ilman hallitusta

Uutiset