Palomiehen päähänpisto 24-tuntisen työvuoron jälkeen vetää sanattomaksi: Tyyni sää houkutteli soutamaan Helsingistä Tallinnaan – "Soitin vaimolle, että hengissä selvittiin" MTV 07:11 14.06

Oli sunnuntaiaamu, kun palomies Jari Saarion 24-tuntinen työvuoro Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen Niittykummun paloasemalla päättyi. Levon sijaan pitkän vuoron tehnyt mies päättikin suotaa Tallinnaan.


Espoossa kadonnut neljävuotias tyttö on löytynyt MTV 15:34 09.06

Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan tyttö löytyi kunnossa läheltä kotiaan.


Rakenteilla ollut omakotitalo tuhoutui tulipalossa Espoossa MTV 23:32 07.06

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos kertoo tiedotteessa, että rakenteilla ollut omakotitalo syttyi tuleen Espoossa.


Kaksi pientä lasta kuoli Lohjan kolarissa – nuori isä ei joudu oikeuteen, koska syyttäjän mukaan mahdollinen rangaistus olisi ”kohtuuton ja tarkoitukseton” MTV 10:41 06.06

Lohjalla alkuvuodesta kahden pienen lapsen kuolemaan johtanutta liikenneonnettomuutta ei tulla puimaan oikeudessa. Länsi-Uudenmaan syyttäjänvirasto ei nosta asiassa syytettä. Syyttäjä perustelee syyttämättäjättämispäätöstä sillä, että oikeudenkäynti ja miehen mahdollinen rangaistus olisivat kohtuuttomia ja tarkoituksettomia.


Kolari käänsi auton katolleen Turunväylällä – kuljettaja helikopterilla sairaalahoitoon, poliisi varoittaa kuljettajia MTV 10:05 02.06

Turunväylällä Espoossa tapahtui lauantaiaamuna ennen yhdeksää onnettomuus, jossa kaiteeseen ajanut henkilöauto kääntyi katolleen keskellä tietä, kertoi Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.


Espoon Kauklahdessa tuhoutui kaksi rivitaloasuntoa: ”Marsu pelastettiin” iltalehti 15:27 29.05

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tulipalosta kello 14.35. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta lähti paikalle 14 pelastuslaitoksen yksikköä. - Ei henkilövahinkoja. Yksi marsu pelastettiin palavasta huoneistosta.


Espoon Kauklahdessa palaa kuuden asunnon rivitalo - kaksi huoneistoa tulessa: ”Ei tietoa loukkaantuneista” iltalehti 15:27 29.05

Espoon Kauklahdessa on tulessa kuuden asunnon rivitaloasunto. Pelastuslaitos sai ilmoituksen tulipalosta kello 14.35. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta lähti paikalle 14 pelastuslaitoksen yksikköä. - Kuuden huoneiston rivitalossa kaksi huoneistoa palaa. Ei tietoa vielä mahdollisista loukkaantuneista, pelastuslaitos tiedottaa pelastuslaitosten mediapalvelussa.


60-kiloinen koira puri kolmea naista Vihdissä, järsi myös hihnat poikki - hovioikeus ei määrännyt lopetettavaksi iltalehti 21:18 28.05

Turun hovioikeus on kumonnut Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden päätöksen, jolla käräjäoikeus oli määrännyt vihtiläisen miehen kaukaasianpaimenkoiran lopetettavaksi. Turun hovioikeuden mukaan eläimen määrääminen lopetettavaksi ei ole rangaistus. Se on turvaamistoimi, jolla ehkäistään vaarallisia eläimiä vahingoittamista ihmisiä. Hovioikeus toteaa kyseisen koiran olevan suurikokoinen ja voimakas. Tällaisen koiran vartiointi edellyttää erityistä huolellisuutta.


Lohjalla frisbeegolf-radan läheltä löytyi sodanaikainen kranaatti: ”Kansalainen löysi” iltalehti 16:06 28.05

Puolustusvoimat on poistanut ammuksen paikalta. Lohjalla Lehmijärventiellä sijaitsevan frisbeegolf-radan läheisyydestä löytyi tänään aamupäivällä sodanaikainen ammus, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisi. Länsi-Uudenmaan poliisin yleisjohtaja Petteri Hyytiäinen kertoo, että kyseessä oli kranaatinheittimistön tai tykistön kranaatti. Hyytiäisen tietojen mukaan kranaatti oli kuitenkin vaaraton, koska siitä puuttui sytytinosa. Kranaatin löysi sivullinen kansalainen.


Lohjalla frisbeegolf-radan läheltä löytyi sodanaikainen ammus iltalehti 15:40 28.05

Puolustusvoimat on poistanut ammuksen paikalta. Lohjalla Lehmijärventiellä sijaitsevan frisbeegolf-radan läheisyydestä löytyi tänään aamupäivällä sodanaikainen ammus, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisi. Puolustusvoimat on poistanut ammuksen paikalta. Ammus ei aiheuttanut vaaraa yleisölle.


S-market tyhjennettiin hiilidioksidivuodon takia Espoossa iltalehti 15:31 25.05

Espoolainen S-market jouduttiin tyhjentämään asiakkaista perjantaina iltapäivällä. Pelastuslaitos sai espoolaisesta Malminmäen S-marketista hälytyksen puoli kahden aikoihin iltapäivällä. Syynä oli putkivuoto, jonka seurauksena ilmaan vuoti hiilidioksidia. Myymälästä evakuoitiin parikymmentä henkilöä, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen palomestari Clas Tallberg kertoo Iltalehdelle. Tallbergin mukaan kukaan ei saanut oireita vuodon seurauksena.


Espoolaisella pientaloalueella kaikui yöllä laukaus - ketään ei ole ammuttu, mutta poliisi takavarikoi lähialueelta käsiaseita ja patruunoita iltalehti 18:13 24.05

Länsi-Uudenmaan poliisi on jatkanut Kattilalaaksontien yöllisten tapahtumien tutkintaa. Poliisin ensitietojen perusteella tapahtumapaikalla on kuultu laukausta muistuttava ääni, minkä jälkeen kiinteistön edustalla tapahtuman aikaan ollut mies on kaatunut maahan. Mies oli siirretty kiinteistön aitojen sisäpuolelle. Poliisi tarkasti tapahtumapaikalla olevat tilat useiden poliisipartioiden voimin. Ketään ei kuitenkaan ole selvitysten perusteella ammuttu, eikä tarkempaa selvitystä laukauksen äänestä ole saatu.


Autoilija törmäsi suojatietä ylittävään 78-vuotiaaseen naiseen Kirkkonummella - pakeni paikalta iltalehti 13:50 24.05

Onnettomuuden uhri on viety sairaalaan. Hänen vammojensa vakavuudesta ei ole tietoa. Onnettomuus tapahtui Kirkkonummen Veikkolassa noin kello 11.45 torstaina. Länsi-Uudenmaan poliisista kerrotaan Iltalehdelle, että Turuntietä Vihdin suunnasta ajanut pieni henkilöauto törmäsi 78-vuotiaaseen naiseen, joka ylitti suojatietä. Poliisin mukaan auton kuljettaja pysähtyi törmäyksen jälkeen hetkeksi, mutta poistui sitten paikalta jättämättä itsestään tietoja.


Poliisi Espoon yöllisestä laukauksesta: paikalla tehtiin kiinniottoja, sivulliset eivät olleet vaarassa iltalehti 10:33 24.05

Pientaloalueella Espoon Kattilalaaksossa ammuttiin oletettavasti laukaus torstaina kello yhden aikoihin. Poliisi on aloittanut esitutkinnan yöllä Kattilalaaksontiellä tapahtuneesta tilanteesta. Poliisin saaman tiedon mukaan alueelta oli kuultu laukauksen ääni. - Paikalle meni useita poliisin yksiköitä. Paikalta on otettu kiinni henkilöitä ja heitä kuulustellaan tämän päivän aikana. Tilanne ei aiheuttanut vaaraa ulkopuolisille, Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo tiedotteessaan.


Laukaus yössä - poliisin joukot ympäröivät Helvetin enkeleiden kerhotilat Espoossa iltalehti 07:36 24.05

Pientaloalueella Espoon Kattilalaaksossa ammuttiin oletettavasti laukaus torstaina kello yhden aikoihin. Laukauksen uskottiin liittyvät Hells Angels -moottoripyöräjengiin, jonka kerhorakennukset sijaitsevat Kattilalaaksonkadun alkupäässä Kivenlahdesta katsoen. Länsi-Uudenmaan poliisi lähetti paikalle runsaasti voimia.


Espoossa kuului ampuma-aseen laukaus - poliisi selvittää asiaa iltalehti 03:24 24.05

Laukaus kajahti Kattilalaaksossa yöllä. Länsi-Uudenmaan poliisi selvittää, kuka tai ketkä ampuivat aseella Espoon Kattilalaaksossa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Toistaiseksi poliisi ei ole kommentoinut tilannetta tarkemmin.


Poliisi epäilee: Tuhopolttaja iski omakotitaloon ja aiheutti maastopaloja iltalehti 18:30 22.05

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi viime perjantaina poliisin esityksestä keski-ikäisen karkkilalaismiehen. Häntä epäillään maanantaina 14. toukokuuta Karkkilassa tapahtuneesta tuhotyöstä. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että miehen epäillään aiheuttaneen tulipalon omakotitalokiinteistössä Jaakonkadulla sekä maastopaloja läheisellä alueella.


Karjaan S-Marketin ryöstänyt saatiin kiinni – poliisi pyysi kansalta vihjeitä miehen henkilöllisyydestä MTV 17:21 19.05

Länsi-Uudenmaan poliisi on ottanut kiinni miehen, jota epäillään ryöstöstä Karjaan S-Marketissa torstaina.


Poliisi epäilee: Punatakkinen mies ryösti S-marketin Karjaalla iltalehti 16:18 19.05

S-market ryöstettiin torstaina Karjaan keskustassa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kaipasi tiedotteessaan yleisön vihjeitä Karjaan S-marketin ryöstäneestä henkilöstä. Poliisin julkaisemassa valvontakameran kuvassa näkyvän miehen epäillään ryöstäneen S-marketin Karjaan keskustassa torstaina noin kello 17.30. Mies oli tullut kauppaan ja anastanut elintarvikkeita. Epäilty oli uhannut paikalle tullutta vartijaa ja kaupan työntekijöitä ruiskulla. Tämän jälkeen mies poistui kaupasta. Poliisin tietojen mukaan kukaan ei vahingoittunut tapauksessa.


Hallituksen sote-juna pelejä – ”Tämä

Uutiset