Räikkönen kysäisi kuin ohimennen yhden asian F1-kisan takahuoneessa – Hamilton töksäytti lyhyen vastauksen iltasanomat 10:14 22.10

Kimi Räikkösen kysymys aiheutti naurua takahuoneessa ennen F1-kisan palkintojenjakoa.


Tätä et nähnyt tv:ssä: Mikko Leppilammen kysymys Antonio Floresille sai yleisön nauramaan – vastaus löi juontajan ällikällä iltasanomat 21:06 21.10

Tanssii tähtien kanssa -juontaja Mikko Leppilampi hauskuutti yleisöä Antonio Floresin kanssa.


Tätä et nähnyt TV:ssä: Mikko Leppilammen kysymys Antonio Floresille sai yleisön nauramaan – vastaus löi juontajan ällikällä iltasanomat 19:30 21.10

Tanssii tähtien kanssa -juontaja Mikko Leppilampi hauskuutti yleisöä Antonio Floresin kanssa.


F1-kuskilta raju kommentti nykytallin kohtelusta: "Se on aika paska paikka olla" MTV 20:15 20.10

Toro Rossolla ajavan uusiseelantilaiskuljettajan Brendon Hartleyn F1-tulevaisuuden ylle on nostettu isoja kysymysmerkkejä koko kauden ajan. Hartley laukoi nyt varsin suoria kommentteja siitä, millaista kohtelua hän on kokenut nykytallissaan.


SAK:n Eloranta torjuu Terhon syytökset: "Irtisanomislaki on susi, palkansaajien yhdenvertaisuus ei ole puoluepoliittinen kysymys" MTV 19:37 20.10

Palkansaajakeskusjärjestö SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta torjuu eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terhon (sin.) syytökset. 


Nyt tuli SAK:n vastaus ministerin kovaan väitteeseen: ”Hallituksen esitys on susi” uusisuomi 14:57 20.10

SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta linjaa, että palkansaajien yhdenvertaisuus ei ole puoluepoliittinen kysymys, vaan perusoikeuskysymys.


Vasemmistosta heti kuittaus kovan väitteen heittäneelle Sampo Terholle: ”Liitot eivät lakkoile huvikseen” uusisuomi 11:21 20.10

Vasemmistonuorten puheenjohtaja Hanna-Marilla Zidan vastaa terävään sävyyn Sinisten puheenjohtajalle, Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terholle, jonka mukaan poliittisissa lakoissa on nyt kysymys sdp:n ja vasemmiston vaalikampanjan ajamisesta.


Sampo Terho syytti Ylellä ay-liikettä valehtelusta – ”Ollaan valmiita viemään leipä lasten suusta, että saadaan puskettua Rinteen kampanjaa” iltasanomat 11:15 20.10

Terhon mukaan irtisanomiskiistassa on kyse pienestä asiasta, josta on tullut periaatekysymys.


”Miksi järeä ase suunnataan nyt sairaimpien hoitamiseen?” – Sairaalapomolta havahduttava kysymys Ylellä uusisuomi 10:52 18.10

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin johtaja Juha Kinnunen hämmästelee, miksi Julkisten ja hyvinvointialojen liiton julistama kaksipäiväinen poliittinen lakko kohdentuu maakunnan sairaimpiin ihmisiin. Lakko kohdentuu ruokapalveluihin ja siivoukseen päiväkodeista vanhuspalvelun yksiköihin.


”Suomi sahaa itseään jalkaan” – Näin eduskuntapuolueet näkevät irtisanomissuojan uusisuomi 20:04 17.10

Onko Suomessa liian vaikea irtisanoa hankala työntekijä? Kysymys on noussut esiin hallituksen valmisteleman lakiesityksen myötä. Lakimuutos madaltaisi irtisanomiskynnystä alle 10 hengen yrityksissä.


Kello käy Brexit-sopimukselle – Sipilä: Kaikki on kesken, kunnes iso kysymys ratkeaa iltasanomat 16:03 17.10

Ensi kuulle varattu lisäpäivä tarvitaan, sen jälkeen tulevat aikataulut vastaan.


Kasperi Kapanen mutkistaa NHL-seuransa isoa kysymystä – iskee hurjia näyttöjä pöytään! MTV 06:19 16.10

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Toronto Maple Leafsin suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen on pelannut jo useamman ottelun ajan nuoren supertähden Auston Matthewsin rinnalla. Matthews ja Kapanen ovat muodostaneet hyvin tehokkaan tutkaparin, mikä on osaltaan mutkistanut Maple Leafsin yhtä isoa kysymystä.


Antti Tuisku poseeraa yhteiskuvassa Lordin kanssa: "Herää kysymys, kumpi on peto" mtv 15:23 15.10

Antti Tuisku otti yhteiskuvan Mr. Lordin kanssa yhtyeen keikkaillessa Tuiskun uusilla kotikonnuilla.


Brexit-neuvotteluiden umpikujaan etsitään ratkaisuja tällä viikolla – kuvailtu "totuuden hetkeksi" MTV 06:46 15.10

Miten kriisiytyneissä brexit-neuvotteluissa päästään eteenpäin? Se on alkavan viikon isoin kysymys, koska sunnuntaina käydyissä viime hetken neuvotteluissa ei päästy sopuun.


Nyt tuli Juha Sipilän perustelu - Yle: ”Otettiin käyttöön järein työkalu, mitä hallituksella on” uusisuomi 14:40 14.10

Pääministeri Juha Sipilän (kesk) mukaan hallitus vie kiistan työelämäpolitiikasta eduskunnan keskusteluun ja äänestykseen, koska ”pienestä asiasta” on tullut suuri poliittinen kysymys, jonka vuoksi sivulliset kärsivät työtaisteluiden vaikutuksista.


Nyt tuli Juha Sipilän perustelu: ”Otettiin käyttöön järein työkalu, mitä hallituksella on” uusisuomi 14:40 14.10

Pääministeri Juha Sipilän (kesk) mukaan hallitus vie kiistan työelämäpolitiikasta eduskunnan keskusteluun ja äänestykseen, koska ”pienestä asiasta” on tullut suuri poliittinen kysymys, jonka vuoksi sivulliset kärsivät työtaisteluiden vaikutuksista.


SaiPa ei onnistunut tavoitteessaan JYPiä vastaan – päävalmentaja ihmetteli kysymystä aloituksista MTV 22:21 13.10

SaiPa nousi JYPiä vastaan kahden maalin tappioasemasta 3-2- voittoon asti lauantai-iltana Lappeenrannassa. Ottelun jälkeen Tero Lehterä oli ihmeissään joukkueensa suorituksesta.


4 avointa kysymystä: Nämä asiat ovat yhä hämärän peitossa Kalajoen onnettomuudessa iltasanomat 20:17 13.10

Pohjois-Pohjanmaan Kalajoki heräsi lauantaina murheelliseen päivään.


Kuvat Ylöjärveltä olennainen osa tunnissa, Willan Yllätys hakusessa

Uutiset