Virolaisen Enen isä lähti vain 18-vuotiaana pienellä veneellä lahden yli – maksoi kovan hinnan taisteluista Suomen puolesta iltasanomat 15:54 24.02

Tallinnan Piritassa asuva Ene Hälinen aloitti Viron 100-vuotisjuhlinnan viemällä kynttilän isänsä Enn Kalmun haudalle yhdessä poikansa Jonin kanssa.


Huolestunut soitti poliisit, kun huomasi hautakynttilän koulun pihalla - 15-vuotias poika halusi muistaa moponromuaan iltalehti 10:00 23.02

Kokkolan Hakalahden koulun pihaan tuotu hautakynttilä ihmetytti ohikulkijoita ja sosiaalisessa mediassa. Kokkolan Hakalahden koulun pihaan torstai-iltana ilmestynyt hautakynttilä herätti ihmetystä. Mysteerikynttilästä tehtiin ilmoitus Pohjanmaan poliisilaitokselle. Ilmoituksen vuoksi poliisi oli aamulla näkyvästi esillä koulun lähistöllä ja oli vahvistanut päivän resurssejaan.


Vesa kuvasi Iso-Syötteellä häkellyttävän aurinkopilarin - ”Kynttilän näköistä auringonlaskua en ole ennen nähnyt” iltalehti 12:24 21.02

Ursan mukaan auringonpilari on haloilmiö, joka on erityisen yleinen Suomessa talvisaikaan: juuri nyt on otollinen aika halojen bongailulle. Oululainen Vesa Koivunen kiipesi viime lauantaina Iso-Syötteen huipulle katsomaan auringonlaskua, mutta tällä kertaa aiemmilta reissuilta tuttu maisema näyttäytyikin yllättävän erilaiselta. Pudasjärvellä sijaitseva 432 metriä korkea Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi. Valokuvausta harrastava Koivunen on kuvannut luontoa paljon, mutta liekehtivältä näyttävä auringonlasku oli hänellekkin uusi näky.


Ernest Lawson sketsihahmonsa rankasta taustasta: ”Ansa on koulukiusaaja” mtv 12:32 18.02

Putous-tähti Ernest Lawson toivoo, että hänen sketsihahmonsa taival Putouksessa kestäisi mahdollisimman pitkään, jotta opettaja Ansa Kynttilän huonon käytöksen syy selviäisi katsojille.


Kasmir Axl Smith -kohusta: "Alkaa olla mitta täynnä siitä puhumista" mtv 09:45 18.02

Kasmir asteli lauantai-illan Putouksessa Saara Aallon, Ansa Kynttilän ja Michael Monroen muodostaman raadin eteen Ansa Factor -osiossa.


Putous-tähti yllättyi saamastaan palautteesta: ”Alun perin ajattelin, että onko tämä liian törkeä tai ilkeä” mtv 20:17 13.02

Putouksen sketsihahmo Ansa Kynttilän luonut näyttelijä Ernest Lawson on positiivisesti yllättynyt palautteesta, jota hänelle on sadellut sketsihahmoaan koskien.


Putous-juontajaa sketsihahmollaan tylyttänyt Ernest Lawson sai osansa kuittailusta: "Ai niin, olet Roopen kaveri" mtv 13:03 11.02

Putous-juontaja Roope Salminen on joutunut yhdeksännellä Putous-kaudella sketsihahmo Ansa Kynttilän erityiskuittailun kohteeksi. Sketsihahmon luonut Ernest Lawson pääsi tänään vuorostaan tylytettäväksi.


Roope Salminen sai kylmää kyytiä suorassa lähetyksessä: "Sinä, jos kuka tunnistat nollan" mtv 20:09 10.02

Putous-juontaja Roope Salminen joutui Ernest Lawsonin sketsihahmo Ansa Kynttilän kuittailun kohteeksi neljännessä Putous-jaksossa.


Jymy-yllätys! Pikku G vieraili Putouksen suorassa lähetyksessä: "Olen puolustamassa nuorisoa" mtv 20:30 03.02

Lauantaina 3.2. Putouksen suorassa lähetyksessä nähtiin suuryllätys, kun räppäri Pikku G saapui esiintymään Ansa Kynttilän kanssa. 


Sketsihahmo Ansa Kynttilä on päässyt Roope Salmisen ihon alle: "Eiköhän se vielä pahemmaksi mene" mtv 21:20 01.02

Putous-juontaja Roope Salminen on joutunut Ernest Lawsonin sketsihahmo Ansa Kynttilän kuittailun kohteeksi ensimmäisissä Putous-jaksoissa.


Imagon muutos: Putin ei enää lennä kurkien kanssa, vaan sytyttää kynttilän kirkossa iltalehti 06:00 17.01

Venäjän presidentti Vladimir Putin korostaa perinteisiä arvoja, ja siinä oiva väline on ortodoksikirkko. Videolla Putinin machoesiintymisiä vuosien varrelta. Kaikki todennäköisesti muistavat tiikeriä nukutusnuolella ampuvan, paidatta ratsastavan tai kurkien kanssa lentävän Putinin. Venäjän presidentti Vladimir Putin on luonut määrätietoisesti itsestään kuvaa voimakkaana, viriilinä ja nuorekkaana presidenttinä, ja hetken myös pääministerinä.


Kyllönen puhuu huoltovarmuuden puolesta – vietti kolme päivää ilman sähköä: ”Vuosi vaihtui kynttilän valossa ja kiroilun merkeissä” iltasanomat 15:17 02.01

Presidentti Sauli Niinistön lisäksi omia uudenvuodenpuheitaan pitivät myös muut presidenttiehdokkaat.


Sähkökatkos pimensi laskettelukeskuksen Ukkohallassa – Pulkkaset viettivät iltaa kylmenevässä mökissä kynttilänvalossa iltasanomat 23:51 30.12

Piinalliset sähkökatkot ovat piinanneet Ukkohallan hiihto- ja laskettelukeskusta lauantaina. Jari Pulkkanen joutui viettämään iltaa vaimonsa kanssa pelkän kynttilän valossa.


Sähkökatkos pimensi laskettelukeskuksen Ukkohallassa – Pulkkaset viettävät iltaa kylmenevässä mökissä kynttilänvalossa iltasanomat 21:37 30.12

Piinalliset sähkökatkot ovat piinanneet Ukkohallan hiihto- ja laskettelukeskusta lauantaina. Jari Pulkkanen joutuu viettämään iltaa vaimonsa kanssa pelkän kynttilän valossa.


Uutiset