Kimi Räikkösellä hyvää onnea: uhannut rangaistus poistui näköpiiristä! MTV 15:03 24.05

Kimi Räikkösen keskeytys formula ykkösten Espanjan GP:ssä ei ole näillä näkymin vaikuttamassa Ferrari-kuskin käytössä kauden aikana olevaan moottorikiintiöön.


Salamanisku katkaisi sähköt Kymin sellutehtaalta – ympäristöön vuosi pahanhajuista kaasua MTV 19:15 17.05

Salamanisku on aiheuttanut Kymin paperi- ja sellutehtaalla Kouvolassa sähkökatkon, jonka takia ympäristöön on päässyt väkeviä hajukaasuja. Asiasta tiedottaa Kuopion hätäkeskus.


Rick and Morty -faneille ilouutisia – sarja jatkuu ainakin 70 jakson verran! stara 16:00 12.05

Suosittu aikuisten animaatiosarja Rick and Morty tulee näillä näkymin jatkumaan


Viihdelehti Stara.fi stara 16:00 12.05

Suosittu aikuisten animaatiosarja Rick and Morty tulee näillä näkymin jatkumaan


Kilpakumppanit valittivat – Räikkösellä sääntöjen vastainen auto? iltasanomat 22:59 11.05

Ferrari joutuu näillä näkymin tekemään muutoksia Kimi Räikkösen ja Sebastian Vettelin ajamiin autoihin.


Suomalainen kasvihuonevihannes kamppailee luomutunnuksestaan MTV 03:04 06.05

Eurolehti-merkkiä ei enää näillä näkymin myönnetä kasvihuonevihannekselle, jos sen juuret eivät ole olleet maassa. Suomessa luomuasetus tarkoittaa sitä, että kasvualustoilla viljeltävät luomutuotteet menettävät EU-luomumerkin kymmenen vuoden siirtymäajan jälkeen.


Suureellinen superfinaali kuopataan - finaalisarjat tekevät paluun salibandyliigaan: ”Lajiyhteisöä ei saatu riittävän hyvin mukaan” iltalehti 12:16 23.04

Salibandyliitto on päättänyt lopettaa kerrasta poikki -menetelmän superfinaalit. Jatkossa miesten ja naisten salibandymestaruudet ratkaistaan perinteisellä finaalisarjalla. Salibandyliiton hallitus päätti kokouksessaan, että superfinaalin konseptia ei jatketa. Viime viikonloppuna salibandymestaruudet ratkaistiin siis näillä näkymin viimeistä kertaa suurin puittein järjestetyssä yksittäisessä finaalitapahtumassa.


Winnipegin suomalaislupaus joutuu odottamaan: playoff-debyytti siirtyy MTV 20:28 20.04

Ensimmäisessä NHL-ottelussaan heti maalin tehnyt puolustaja Sami Niku ei ole näillä näkymin Winnipeg Jetsin kokoonpanossa, kun joukkue pääsee yrittämään pudotuspelisarjan katkaisua kotikaukalossaan.


Tolvasen pudotuspelidebyytti siirtyy – konkarihyökkääjä pelikiellossa olevan pelaajan tilalle MTV 19:21 20.04

Nashville Predatorsin suomalaishyökkääjä Eeli Tolvanen ei pääse näillä näkymin tositoimiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattavassa NHL:n läntisen konferenssin viidennessä puolivälieräottelussa Colorado Avalanchea vastaan.


Silminnäkijä kertoo karmeasta hetkestä, kun nainen imeytyi lentokoneen ikkunasta – tältä näyttää kuolonturman aiheuttanut moottori MTV 11:39 18.04

Amerikkalaisen lentoyhtiö Southwest Airlinesin lento New Yorkista Dallasiin sai järkyttävän käänteen, kun lentokoneen moottori särkyminen johti yhden ihmisen kuolemaan. Lennolla ollut matkustaja kertoo, mitä järkyttävässä tilanteessa tapahtui.


Video: Riihimäellä kaksikerroksinen rakennus roihusi ilmiliekeissä –?neljän asunnon rivitalo tuhoutui täysin MTV 00:39 16.04

Riihimäellä Kanta-Hämeessä on palanut neljän asunnon rivitalo. Päivystävän palomestarin mukaan kaksikerroksinen rivitalo tuhoutui palossa täysin, mutta henkilövahinkoja ei ole näillä näkymin tullut.


Video: Riihimäellä kaksikerroksinen rakennus ilmiliekeissä –?neljän asunnon rivitalo tuhoutumassa täysin MTV 00:39 16.04

Riihimäellä Kanta-Hämeessä palaa neljän asunnon rivitalo. Päivystävän palomestarin mukaan kaksikerroksinen rivitalo tuhoutuu palossa täysin, mutta henkilövahinkoja ei ole näillä näkymin tullut.


Juuri nyt: Riihimäellä kaksikerroksinen rakennus ilmiliekeissä –?neljän asunnon rivitalo tuhoutumassa täysin MTV 00:39 16.04

Riihimäellä Kanta-Hämeessä palaa neljän asunnon rivitalo. Päivystävän palomestarin mukaan kaksikerroksinen rivitalo tuhoutuu palossa täysin, mutta henkilövahinkoja ei ole näillä näkymin tullut.


Potkut tuotannollisista ja taloudellisista syistä liian helppoja Suomessa? Hallitus hakee nyt ”tasapainoa” uusisuomi 21:32 11.04

Juha Sipilän hallitus aikoo vielä tämän vuoden aikana muuttaa yt-lakia. Kilpailukykyministeriryhmän kokoomuslainen ministeri Kai Mykkänen kertoo, että tavoitteena on löytää nykyistä parempi tasapaino yksilöllisen ja kollektiivisen irtisanomisen välillä.


Aktiivimalli leikkaamassa työttömyysturvaa yli 90 000:lta – Kela julkaisi ensimmäiset luvut uusisuomi 09:32 05.04

Puolet Kelan maksamien työttömyysetuuksien saajista on täyttänyt aktiivimallin niin sanotun aktiivisuusehdon ensimmäisellä tarkastelujaksolla. Työttömyysturva on siis näillä näkymin pienentymässä noin puolelta Kelan työttömyysturvan saajista.


Juuri nyt: Näin aktiivimalli vaikutti työttömiin – Kela julkaisi ensimmäiset viralliset luvut uusisuomi 09:32 05.04

Puolet Kelan maksamien työttömyysetuuksien saajista on täyttänyt aktiivimallin aktiivisuusehdon ensimmäisellä tarkastelujaksolla. Työttömyysturva on siis näillä näkymin pienentymässä noin puolelta Kelan työttömyysturvan saajista.


Tangomarkkinat-järjestäjä: ”Jari Sillanpää on yhä tangoperhettämme” iltalehti 16:41 04.04

Jari Sillanpää esiintyy näillä näkymin Seinäjoen Tangomarkkinoilla, mutta ”tilanteen kehittymistä” seurataan. Jari Sillanpää kruunattiin vuonna 1994 Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokuninkaaksi. Tuosta lähtien hän on osallistunut Tangomarkkinoille esiintyjänä.


Mikael Gabrielilta tulossa kesäkiertue, uusi single ja viides albumi iltalehti 15:52 04.04

Räppäri kiertää kesällä ahkerasti ympäri Suomen festareita. Tällä hetkellä esiintymisiä on edessä 18. Räppäri Mikael Gabriel aloittaa keikkakesänsä 9. kesäkuuta Kaarina Saaristo Open Festivalilla. Näillä näkymin Mikael Gabriel nähdään kesän aikana ainakin 18 keikalla, muun muassa Himos Juhannuksessa Jämsässä, Jyväskylän Suomipop Festivalissa ja Helsingin Weekend Festivalissa. Kesäkiertue päättyy Tampereen Blockfestiin 18. elokuuta. Lisäksi Vain elämää -tähdeltä on tulossa kesäkuussa viides albumi ja hän julkaisee uuden singlen Timanttei huomenna torstaina. Fanit ovat inspiroineet häntä biisin teossa ja Mikael Gabriel kertoo tiedotteessa halunneensa tallentaa kappaleeseen hetken, kun fanit nostavat puhelimet ilmaan.


Victoria’s Secret -malli narahti huumeiden hallussapidosta – poliisi pidätti 21-vuotiaan kaunottaren iltasanomat 22:48 02.04

Näillä näkymin malli näyttää selvinneen tilanteesta sakoilla.


käyttökelpoisiksi lyyhistyi kentälle - oli täysin eri on jättimäiset ”Kyseessä oli

Uutiset