Jennifer Lopezin, 50, treenikuvaan tallentui kylmäävä näky – nyt tähti paljastaa, mistä todellisuudessa oli kyse

iltasanomat 21:47 25.05

Jennifer Lopez kertoi Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa vastauksen fanejaan askarruttaneeseen kysymykseen ”mysteerimiehen” henkilöllisyydestä.


Jukka ”Pyöveli” Järvinen odottaa Mike Tysonin paluuta vesi kielellä: ”Kyyti on varmasti kylmää”

iltasanomat 13:43 25.05

Helsingissä asunnottomia ja syrjäytymisvaarassa olevia auttava ex-nyrkkeilijä Jukka Järvinen arvostaa kovasti Mike Tysonin tempausta.


Kylmäävä tutkimus: Liverpoolin Mestarien liiga -ottelu kylvi tuhoa lukuisina koronakuolemina

MTV 08:01 25.05

Englantilaistutkimuksen mukaan Liverpoolin ja Atletico Madridin maaliskuinen Mestarien liiga -ottelu on johtanut 41 koronakuolemaan. Asiasta kertoo The Times.


Mercedes-pomo Toto Wolff antoi kollegoilleen kylmää kyytiä: laukoi kovaa tekstiä kohua herättäneistä uudistuksista – "Kun lippu heilahtaa, paskanjauhanta päättyy"

MTV 11:38 24.05

F1-tallit päättivät perjantaina järjestetyssä puhelinkokouksessa kulukatosta, joka astuu voimaan ensi kaudella. Tapa, jolla asiaa vietiin eteenpäin, ei miellyttänyt Mercedes-pomo Toto Wolffia.


F1-kisoille tyrmäys – kahden osakilpailun järjestäminen poikkeusluvalla sai kylmää vettä niskaan

MTV 22:45 22.05

Britannian hallituksen perjantain linjaus matkustusrajoituksista saattaa kaataa F1 -sarjan toiveet kahdesta kilpailusta Silverstonessa.


Uhri vietiin metsään ja jätettiin vähissä vaatteissa kylmään – poliisi pysäytti sattumalta epäiltyjen auton

iltasanomat 14:22 22.05

Poliisi on tutkinut maaliskuun lopussa tapahtunutta törkeää ryöstöä ja törkeää vapaudenriistoa.


Yksi F1-kalenterin yleisömagneeteista sai kylmää vettä niskaansa – viranomaisilta tympeä arvio USA:n GP:tä silmällä pitäen

MTV 17:17 21.05

Austinissa, Teksasissa ajettavan Yhdysvaltain F1-osakilpailun tilanne näyttää koronavirustilanteen vuoksi vaikealta. Terveysviranomaisten arvion mukaan on epätodennäköistä, että kaupungissa saisi järjestää tänä vuonna suuria yleisötapahtumia.


Lähde: Jesse Puljujärven arvo romahtanut NHL:ssä – jopa floppiseura antaa kylmää kättä

MTV 13:45 19.05

Vuoden 2016 nuorten MM-kotikisoissa Patrik Laineen ja Sebastian Ahon kanssa hurmannut Jesse Puljujärvi on limbossa. Puljujärvi yrittää palata NHL:ään, mutta kuvion yllä on yhä isoja kysymysmerkkejä.


Kylmää vettä Valtteri Bottaksen niskaan? Mercedeksen pomo ei sulje pois Sebastian Vettelin palkkaamista – ”Keskitymme menestykseen”

iltasanomat 20:30 17.05

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ei tyrmännyt ajatusta siitä, että Sebastian Vettel ajaisi ensi vuonna hänen tallissaan.


Valmentajan kylmäävä veto pukukopissa herätti Japanin ennen MM-puolivälierää: vaihtopelaaja nousi sankariksi keskeltä ydinkatastrofia ja rohkaisi kokonaista kansaa

yle 06:59 16.05

Japani pelasi vuoden 2011 jalkapallon MM-kisoissa maanjäristyksen aiheuttaman tuhon varjossa.


Kylmää kyytiä: Arin ja Riinan yhteinen taival Lapsi tuntemattoman kanssa -sarjassa päättyy ikävään kohtaamiseen: ”Haluaisin unohtaa hänet”

iltasanomat 14:36 15.05

Arin ja Riinan välit tulehtuivat niin pahasti Lapsi tuntemattoman kanssa -sarjassa, että pari päätti unohtaa yhteiset lapsihaaveet.


Merw:lle kylmää kyytiä - vain lahjotut tuomarit voivat pelastaa kohujoukkueen kotitappiolta Altyn Asyria vastaan

iltalehti 11:23 13.05

Keskiviikon pelivalinta löytyy Turkmenistanin liigasta. Turkmenistanin liigan Merw pelasi sarjassa viikko sitten erikoisen ottelun. Se voitti silloisessa jumbofinaalissa Nebitcin kotonaan 2-0. Tuloksessa ei sinänsä ollut vielä mitään ihmeteltävää, mutta tavassa ja ottelun vedonlyöntikertoimissa sitäkin enemmän. Merw-Nebitci-ottelu oli puoliajalla lukemissa 0-0 ja ottelun tilastojen mukaan vierasjoukkue Nebitci oli hallinnut peliä. Siitä huolimatta ottelun kertoimet kansainvälisillä markkinoilla näyttivät puoliajalla seuraavilta 1,50/3,25/8,50. Ja kuinka ollakaan Merw sai kuin saikin toisen puoliajan puolessa välissä rangaistuspotkun ja pelin lopussa vielä tehtyä toisenkin maalin. Näin pelin tilastoihin nähden todella erikoiset kertoimet olivatkin lopulta "oikeassa" ottelun voimasuhteiden suhteen.


Pian kylmenee ja nopeasti, lämpenemiseen menee koko viikko – lähes koko maahan liikennevaroituksia räntä- ja lumisateen takia

yle 18:29 10.05

Jäämereltä puskee iso massa kylmää ilmaa, joka jää pyörimään Suomen ylle pitkäksi aikaa.


Miten pahoissa vaikeuksissa kylpylät ovat koronan vuoksi? Flamingo Spaan toimitusjohtaja: "Onhan tämä ollut todella kylmää kyytiä"

yle 10:45 08.05

Ylen suorassa lähetyksessä vieraana Flamingo Span toimitusjohtaja Sanna Himberg.


F1-sarjan tulot romahtivat 84 prosenttia – kylmää kyytiä luvassa myös jatkossa

iltalehti 20:49 07.05

Formula One Groupin taloudelliset tunnusluvut olivat vuoden avausneljänneksen osalta synkkää luettavaa. F1-sarjan tulot laskivat odotetusti ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. The Racen saamien asiakirjojen mukaan sarjaa hallinnoivan Formula One Groupin tulot laskivat 39 miljoonaan dollariin, kun vielä vuosi sitten vastaavana aikana tuloja oli 246 miljoonaa dollaria. Näin ollen pudotusta tuli kylmäävät 84 prosenttia.


Postiluukusta putoili öisin kylmääviä viestejä – kotkalaisessa taloyhtiössä erikoinen selkkaus

iltasanomat 17:32 07.05

– Kun kävit Espanjassa, olisit ottanut vain menolipun, eräs taloyhtiön hallituksen puheenjohtajalle pudotettu viesti kuului.


Jörn Donnerin avioton poika Otto järkyttyi siitä, miten isä suhtautui Susanna-tyttärensä kuolemaan – sähköpostiin kilahti kylmäävä viesti

iltasanomat 17:14 07.05

Otto Gabrielsson pitää isänsä Jörn Donnerin suhtautumista tyttärensä Susannan kuolemaan epätodellisena.


Täällä on paras sää vapun viettoon – lauantaina iso muutos

iltasanomat 08:32 30.04

Vapuksi on luvassa kylmää.


Kylmää ja sateista ainakin vappuun asti

iltasanomat 07:19 28.04

Ajankohtaan nähden viileämpi sää jatkuu.


Forbes laski F1:n kannalta kylmääviä talouslukuja – tallien saamiset romahtamassa 93 prosenttia, pikkusumma jaettava kaikkien kesken

iltalehti 22:36 27.04

Formula ykkösten tulot ovat ehtymässä, mutta menot kasvamassa. Formula ykkösten talousluvut uhkaavat romahtaa tämän vuoden osalta alhaisemmiksi kuin vuosikymmeniin. Sillä voi olla kauaskantoiset seuraukset sekä tallien että koko sarjan tulevaisuuden kannalta. Kausi 2020 ollaan saamassa vihdoinkin käyntiin, kun Itävalta ja Iso-Britannia ovat järjestämässä kaksi historiallista tuplakisaa. GP:t oltaisiin kuitenkin ajamassa tyhjille katsomoille, mikä lienee ainoa vaihtoehto vielä pitkälle tulevaisuuteen.


Hot topics