Anne Kyllösen kovat näyttöpaineet tuottivat tuplapettymyksen - päävalmentaja paljasti jatkosuunnitelman iltalehti 15:42 14.01

Anne Kyllösen saaliiksi jäi SM-laduilta parisprintin hopea, sillä molemmat henkilökohtaiset matkat päätyivät kitkerään nelossijaan. Kyllösen alavire on ollut yksi hiihtoväen kuumimpia puheenaiheita viimeistään Tour de Skin keskeytyksestä alkaen. Muun muassa pahasta virustaudista kauden alussa kärsinyt hiihtotähti on ollut kaukana parhaasta vireestään, eikä SM-laduiltakaan herunut kovia päänahkoja. Huolimatta kahdesta täpärästä mitalinmenetyksestä, Kyllönen oli luottavainen. - Homma menee eteenpäin. Elimistö vasta alkaa palautua, Kyllönen viittasi sairasteluunsa.


Vaikeassa tilanteessa oleva Anne Kyllönen paljasti jatkosuunnitelmansa iltasanomat 14:06 14.01

Anne Kyllösen ensi kauden suunnitelmat ovat selvillä.


Anne Kyllönen vastasi polttavaan kysymykseen – ”Kyllä se jatkuu” iltasanomat 13:54 14.01

Anne Kyllösen ensi kauden suunnitelmat ovat selvillä.


Valtava yllätys SM-hiihdoissa - B-maajoukkuehiihtäjä löi Anne Kyllösen mitaleilta, takana paha sairaus iltalehti 14:02 13.01

Vantaan SM-hiihtojen naisten kympillä nähtiin iso yllätys, kun Susanna Saapunki keilasi Anne Kyllösen ulos mitaleilta ja nappasi liki sensaatiomaisen pronssin. 25-vuotias kuusamolainen on kyllä ollut maailmancupissa mukana harvakseltaan ja saavuttanut pisteitäkin, mutta Kyllösen lyömistä ja mitaleille pääsyä voi silti pitää melkoisena pommina. Oman mausteensa tähän keitokseen tuo Saapungin lähtötilanne. Hän kertoi Vantaan SM-hiihtojen lehdistötilaisuudessa, että on vasta suhteellisen hiljattain toipunut pahasta sairaudesta.


Riitta-Liisa Roposelle uran 14. Suomen mestaruus - Susanna Saapunki pesi Anne Kyllösen pronssitaistelussa iltalehti 12:06 13.01

Riitta-Liisa Roponen kruunattiin hiihdon Suomen mestariksi kympin vapaalla Vantaalla. Roponen otti kilpailun johtopaikan nimiinsä puolessa matkassa ja hänen vauhdissaan pysyi vain Laura Mononen, joka lähti ladulle minuutin Roposen perään. Roponen kasvatti johtoaan kilometri kilometriltä, ja maalissa Mononen jäi mestarille 10,9 sekuntia.


Anne Kyllönen tyrmäsi virustautiinsa liittyneet epäilykset iltalehti 11:27 13.01

Hiihtopiirien ykköspuheenaiheita Suomessa on ollut Anne Kyllösen vakava alavire - ja yllättävä Tour de Skin keskeytys. Kyllönen teki johtopäätöksen kesken kiertueen, kun sijoitukset painuivat järjestään ynnä muut -osastolle. Muun muassa Iltalehden hiihtoasiantuntija Toni Roponen ihmetteli, että Kyllönen ylipäätään starttasi koko Tourille. - Miksi hän meni Tourille, vaikka nyt olisi ollut paikka harjoitella? Roponen pohti.


Vanhanen ja Kyllönen kampanjoivat täysillä iltalehti 10:23 13.01

Iltalehti tapasi presidenttiehdokkaat Matti Vanhasen ja Merja Kyllösen. Suomen entinen pääministeri Matti Vanhanen kertoi perjantaina toipuneensa täysin rytmihäiriöistä. Vanhaselle tehtiin sähköshokilla päivätoimenpiteenä sydämen rytminsiirto.


Niinistö arvuutteli Tampereen vaalitentissä, miksi sai Kyllösen äidiltä villasukat lahjaksi – Kyllösellä oli vastaus valmiina iltasanomat 20:14 12.01

Tampereen vaalitentissä ehdokkaat saivat vuorollaan tehtäväkseen arvioida toisiaan.


Harri Kirvesniemeltä suora arvio Anne Kyllösestä – ”Näyttää erittäin huonolta” iltasanomat 18:50 12.01

Anne Kyllösen valinta olympialaisiin ei ole mahdotonta. Se taas on täysin toinen asia, pääseekö hän hiihtämään lainkaan kilpaa.


Kimmo Grönlund: "Vanhanen onnistui hyvin, Kyllösen ongelma ulkopoliittisen kokemuksen puute" MTV 06:35 10.01

Åbo Akademin valtio-opin professori Kimmo Grönlund arvioi Matti Vanhasen selvinneen eilisestä MTV Uutisten vaalitentistä hyvin.


MTV:n presidenttitentit: Vanhanen vakuutti pöllöraadin, Kyllösen esitys vaisu – "Rehellisyys on aina hyvästä, mutta vähän keveäksi jää" MTV 21:46 09.01

MTV:n vaalitentit ovat pyörähtäneet käyntiin, illalla puolen tunnin grillissä nähtiin keskustan Matti Vanhanen ja Vasemmistoliiton Merja Kyllönen. Kuinka he pärjäsivät, sitä ruotii MTV:n oma "pöllöraati".


Presidentti Tarja Halonen tuki Tuula Haataisen ja Merja Kyllösen kampanjaa – Demarivaikuttaja ärähti some-kriitikolle uusisuomi 20:54 08.01

Presidentti Tarja Halonen antoi näkyvästi tukea Tuula Haataisen (sd.) ja Merja Kyllösen (vas.) presidentinvaalikampanjoille sunnuntaina. Somessa tukea on myös kyseenalaistettu. Demarivaikuttaja Kaarin Taipale puolustaa Halosta.


Presidentti Halonen vauhditti Haataisen ja Kyllösen vaalikampanjoita: ”Tsemppiä matkaan, mimmit!” iltalehti 07:18 08.01

Halosen mukaan SDP:n ja vasemmistoliiton presidenttiehdokkailla on ”muutosnäkymää”. Helsingin Hakaniemessä sijaitseva Koko-teatteri oli sunnuntai-iltapäivällä ääriään myöten täynnä, kun presidentti Tarja Halonen, SDP:n presidenttiehdokas Tuula Haatainen ja vasemmistoliiton presidenttiehdokas Merja Kyllönen keskustelivat teatterin lavalla teemasta naiset, valta ja unelmat. Iltalehti tiedusteli Haloselta tilaisuuden alussa, halusiko hän tulla vauhdittamaan läsnäolollaan Haataisen ja Kyllösen vaalikampanjoita.


Kolumni: Huippuhiihtäjä Anne Kyllönen ajautui umpikujaan – katkeran episodin jälkipyykki yhä pesemättä iltasanomat 06:00 05.01

Anne Kyllösen tämän kauden tulokset ovat surullista luettavaa, kirjoittaa Pekka Holopainen.


Kolumni: Edes papista ei ollut apua - Anne Kyllösen ura huipulla lienee ohi iltalehti 17:30 02.01

Anne Kyllönen on ajautunut henkisesti ja fyysisesti niin syvään monttuun, että sieltä nousu takaisin palkintopallille olisi yksi Suomen hiihdon viime vuosien kovimmista tempuista, kirjoittaa Lenzerheidesta Santtu Silvennoinen. Avautuminen tuli monille yllätyksenä, mutta hiihdon sisäpiirille urheilijan toistuva välinekritiikki oli tuttu juttu. Anne Kyllönen heitti suksimiehensä Are Metsin Caterpillarin alle Lahden MM-kisojen perinteisen kympin jälkeen 28. helmikuuta 2017.


Anne Kyllösen ongelmat kuohuttavat hiihtoväkeä: ”Tilanne on katastrofi” iltalehti 07:31 02.01

Iltalehden asiantuntija Toni Roponen sanoo, että hiihtäjän laiva on ollut menossa karille jo pidemmän aikaa, ja se on ollut kaikkien näköpiirissä urheilijaa itseensä laskematta. - Anne Kyllösen tilanne on katastrofi, tiivistää Iltalehden asiantuntija Toni Roponen. Suomalaishiihtäjä on ajautunut huippu-uransa syvimpään kriisiin, josta näyttää olevan vaikea löytää ulospääsyä.


Pokeritähti Jens Kyllönen kosi rakastaan polvillaan Singaporessa: ”Hän vastasi kyllä” iltalehti 17:34 01.01

Jens Kyllösen tuore kihlattu vaikuttaa kuvan perusteella olevan riemuissaan poikaystävänsä yllätyksestä. Pokeriammattilainen Jens Kyllönen, 27, on vuoden vaihtumisen kunniaksi kosinut vaaleahiuksista rakastaan. Mies julkaisi Instagramissa kuvan, jonka perusteella tuleva morsian oli varsin innoissaan poikaystävänsä yllätyksestä. Kuvan yhteydessä on paikkamerkintänä Singapore. Kenties kosinta siis tapahtui kesken lemmenloman. Ikkunasta avautuvan maiseman perusteella pari on kosinnan aikana ollut korkealla pilvenpiirtäjässä.


Päävalmentaja kertoi Anne Kyllösen kriisistä: ”Samoista asioista käsityksemme ovat erilaiset” iltalehti 15:50 01.01

Reijo Jylhän mukaan Tourin keskeyttäneen suomalaishiihtäjän valmennuksessa on tehty virheitä. Anne Kyllösen tunnelmat ennen kauden alkua Hiihdon päävalmentaja ja Anne Kyllösen henkilökohtainen valmentaja Reijo Jylhä kertoi suojattinsa kriisistä.


Anne Kyllönen jättää Tour de Skin kesken kolmen osakilpailun jälkeen iltalehti 15:24 01.01

Anne Kyllönen jättää Tour de Skin kesken Lenzerheidessa käytyjen kilpailujen jälkeen. Anne Kyllösen tunnelmat ennen kauden alkua Anne Kyllönen hiihti vielä viime vuonna Tour de Skin kympin massalähdössä toiseksi ja sijoittui kiertueen kokonaistuloksissakin hienosti seitsemänneksi.


Uutiset