Kyllönen esittäytyi ”rautaisena rauha-rouvana” – uskoo yhä kansalta saamaansa ohjeeseen iltasanomat 19:10 18.01

Vasemmiston presidenttiehdokas Merja Kyllönen uskoo kansalta saamaansa ohjeeseen: Ole oma itsesi.


Ylen toimittaja repesi kesken vaalitentin - Merja Kyllösen tantraseksikommentti oli liikaa iltalehti 09:55 18.01

- Tässä vaiheessa täytyy tietysti sanoa, että tantraseksi ei automaattisesti tarkoita mitään penetraatiota, Kyllönen kommentoi vakavalla naamalla. Ylen toimittajan Kirsi Heikelin pokka petti vaalitentissä. Heikel repesi muistellessaan, minkälaiset vasemmistoliiton presidenttiehdokas Merja Kyllönen lähetti silloiselle perussuomalaisten puheenjohtajalle Timo Soinille puoluekokouspuheessaan Oulussa kesäkuussa 2016.


IL Leijonat ja lampaat: Kyllönen paukutteli munasarjoilla, muttei osunut maaliin - kaksi lammasta ja yksi leijona iltalehti 22:25 17.01

Presidenttiehdokas Merja Kyllönen (vas) oli keskiviikkoiltana Ylen vaalitentissä. Iltalehden raati antoi Kyllöselle vain yhden leijonan. Toimittaja Mika Koskinen


Viimeinen mahdollisuus! Anne Kyllönen valittiin maailmancupiin, saa kovan haastajan olympiapaikasta iltalehti 17:20 15.01

Suomen maastohiihtomaajoukkue Planican maailmancupiin on julkistettu. Valinnoissa ei ole juurikaan yllätyksiä. Suomi lähtee Sloveniaan seitsemän naisen ja kymmenen miehen voimin. Mukana on koko ehdoton kärkikaarti sekä olympiapaikoista tappelevia haastajia. Suuri mielenkiinto kohdistuu ennen muuta naisten matkoille, sillä muun muassa pahoista terveysmurheista kärsinyt Anne Kyllönen saa nyt viimeisen näytönpaikkansa ennen Pyeongchangin olympiavalintoja. Virustaudin jäljiltä edelleen kuntoaan haeskeleva maajoukkueen kiintotähti kertoi Vantaan SM-viikonlopun aikana, että paras kunto on edelleen hakusessa, ja alle tarvitaan kovia kisoja.


Vain Kyllönen ja Niinistö avanneet vaalirahoituksensa - ”Oli kyllä tarkoitus jättää ilmoitus, mutta...” iltalehti 05:56 15.01

Presidentinvaalit ovat jo kahden viikon päästä, mutta suurin osa ehdokkaista ei ole vieläkään kertonut mistä jopa satojen tuhansien eurojen kampanjarahat ovat tulleet. Presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen äänestyspäivä on enää kahden viikon päässä ja ehdokkaat kampanjoivat täydellä teholla ympäri maata. Vaalirahoituslain mukaan ehdokkailla on ollut mahdollisuus tehdä vapaaehtoinen vaalirahoitusilmoitus kampanjoidensa rahoituksesta, mutta sunnuntai-iltaan mennessä vain vasemmistoliiton Merja Kyllönen ja oman valitsijayhdistyksensä ehdokas, tasavallan presidentti Sauli Niinistö olivat tehneet ennakkoilmoituksen.


Anne Kyllösen kovat näyttöpaineet tuottivat tuplapettymyksen - päävalmentaja paljasti jatkosuunnitelman iltalehti 15:42 14.01

Anne Kyllösen saaliiksi jäi SM-laduilta parisprintin hopea, sillä molemmat henkilökohtaiset matkat päätyivät kitkerään nelossijaan. Kyllösen alavire on ollut yksi hiihtoväen kuumimpia puheenaiheita viimeistään Tour de Skin keskeytyksestä alkaen. Muun muassa pahasta virustaudista kauden alussa kärsinyt hiihtotähti on ollut kaukana parhaasta vireestään, eikä SM-laduiltakaan herunut kovia päänahkoja. Huolimatta kahdesta täpärästä mitalinmenetyksestä, Kyllönen oli luottavainen. - Homma menee eteenpäin. Elimistö vasta alkaa palautua, Kyllönen viittasi sairasteluunsa.


Vaikeassa tilanteessa oleva Anne Kyllönen paljasti jatkosuunnitelmansa iltasanomat 14:06 14.01

Anne Kyllösen ensi kauden suunnitelmat ovat selvillä.


Anne Kyllönen vastasi polttavaan kysymykseen – ”Kyllä se jatkuu” iltasanomat 13:54 14.01

Anne Kyllösen ensi kauden suunnitelmat ovat selvillä.


Aino-Kaisa Saarinen kiri yhdistelmäkisan Suomen mestariksi - Anne Kyllönen taipui taas niukasti neljänneksi iltalehti 12:42 14.01

Vantaalla ratkottiin sunnuntaina naisten hiihdon yhdistelmäkisan Suomen mestari. Yhdistelmäkilpailu käytiin Vantaan Hakunilassa kahtena 6,6 kilometrin osuutena. Perinteisen osuudelta suksienvaihtoon kärjessä tuli Johanna Matintalo. Aino-Kaisa Saarinen ja Anne Kyllönen olivat aivan Matintalon kannoilla.


Hurja loppukiri! Aino-Kaisa Saarinen tykitti SM-kultaan – Kyllönen taas niukasti neljäs MTV 12:41 14.01

Aino-Kaisa Saarinen valloitti Suomen mestaruuden maastohiihdon naisten 2 x 6,6 kilometrin yhdistelmäkilpailussa Vantaalla sunnuntaina.


MT: Kolme presidenttiehdokasta haluaisi lopettaa turkistarhauksen Suomessa iltalehti 12:19 14.01

Presidentti Sauli Niinistö antaisi kuluttajien ratkaista asian. Presidenttiehdokkaista Pekka Haavisto (vihr), Tuula Haatainen (sd) ja Merja Kyllönen (vas) lopettaisivat turkistarhauksen Suomessa siirtymäajan jälkeen. Ehdokkaat vastasivat eläinpoliittisiin kysymyksiin Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton ja Animalian kyselyssä. Asiasta uutisoi Nykyinen presidentti Sauli Niinistö ei vastaa tarhauksen lakkauttamista koskevaan kysymykseen suoraan. Niinistön mielestä eurooppalaisten maiden tarhauskieltojen syihin olisi hyvä "perehtyä tarkoin".


Anne Kyllönen taipui SM-hiihtojen yllätysnimelle - "Hänen voittaminen ei ole mikään itsestäänselvyys" MTV 17:28 13.01

Alkukaudella ongelmien parissa paininut Anne Kyllönen oli neljäs SM-hiihtojen naisten 10 kilometrin vapaan hiihtotavan kisassa lauantaina.


Anne Kyllönen taipui SM-hiihtojen yllätysnimelle - "Hänen voittamisensa ei ole mikään itsestäänselvyys" MTV 17:28 13.01

Alkukaudella ongelmien parissa paininut Anne Kyllönen oli neljäs SM-hiihtojen naisten 10 kilometrin vapaan hiihtotavan kisassa lauantaina.


Tässäkö on Suomen hiihdon tuleva supertähti? Anita Korva, 18, laittoi itsensä Aikku Saarisen hikoilemaan kunnolla! iltalehti 12:44 13.01

Vantaan SM-hiihtojen avauspäivän parisprinttien ylivoimainen säväyttäjä oli Kainuun Hiihtoseuran ”kakkoshiihtäjä”. Vaikka suurin huomio kiinnittyi kilpaladuille paluun tehneeseen Anne Kyllöseen, antoi hänen viestikaverinsa sellaisen näytön, että alta pois. Anita Korva paineli etenkin viimeisellä omalla osuudellaan sen luokan höpinät tötteröön, että Kyllönen pääsi ankkuriosuudelle yli yhdeksän sekuntia Ikaalisten Urheilijoiden Krista Pärmäkosken edellä. Vaikka Kyllönen taipui ylivoimaisen Pärmäkosken edessä, tuomisina oli mainio kakkossija. Siitä suuri kiitos kuuluu Korvalle. Edes se ei tuntunut liialti haitanneen, että kaksikon viime vuoden mestaruus vaihtui hopeaksi. Viime vuonna Pärmäkosken tähdittämä Ikaalisten Urheilijat ei vielä ollut mukana.


Riitta-Liisa Roposelta väkevin olympianäyttö – Kyllönen taipui ulos SM-mitaleilta MTV 12:03 13.01

Riitta-Liisa Roponen hiihti Suomen mestariksi naisten 10 kilometrin vapaan kisassa SM-laduilla Vantaalla lauantaina.


Pöllöraadin välitilinpäätös: Vanhanen ja Haavisto kärjessä, mutta nouseeko joku heidän ohitseen? MTV 11:49 13.01

MTV:n presidenttitentit ovat nyt puolivälissä. Kuluneen viikon aikana kahdeksasta ehdokkaasta neljä kävi yksittäistenteissä: keskustan Matti Vanhanen, vasemmistoliiton Merja Kyllönen, vihreiden Pekka Haavisto ja Sdp:n Tuula Haatainen.


Anne Kyllönen tyrmäsi virustautiinsa liittyneet epäilykset iltalehti 11:27 13.01

Hiihtopiirien ykköspuheenaiheita Suomessa on ollut Anne Kyllösen vakava alavire - ja yllättävä Tour de Skin keskeytys. Kyllönen teki johtopäätöksen kesken kiertueen, kun sijoitukset painuivat järjestään ynnä muut -osastolle. Muun muassa Iltalehden hiihtoasiantuntija Toni Roponen ihmetteli, että Kyllönen ylipäätään starttasi koko Tourille. - Miksi hän meni Tourille, vaikka nyt olisi ollut paikka harjoitella? Roponen pohti.


Vanhanen ja Kyllönen kampanjoivat täysillä iltalehti 10:23 13.01

Iltalehti tapasi presidenttiehdokkaat Matti Vanhasen ja Merja Kyllösen. Suomen entinen pääministeri Matti Vanhanen kertoi perjantaina toipuneensa täysin rytmihäiriöistä. Vanhaselle tehtiin sähköshokilla päivätoimenpiteenä sydämen rytminsiirto.


Uutiset