Huuhkajat-luotsi Markku Kanervalle kelpaisi patsas – ei tosin itselle

MTV 18:10 14.11

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on totutun rauhallinen historiallisen ottelun aattona, mutta kyllähän mielessä myllertää.


Norjalaiset närkästyivät Jelena Välben ilkeästä sivalluksesta Therese Johaugin ylivoimasta

iltasanomat 20:51 13.11

Venäläiset ovat kyllästyneet Therese Johaugin ylivoimaan.


Kävikö rallitähti Puuppolassa? Tommi Mäkinen meni hämilleen suorasta kysymyksestä: "Ei siitä... Ei kyllä..."

iltalehti 15:31 13.11

Toyotan WRC-tiimin kuljettajavalintoja on odotettu pitkään, mutta Tommi Mäkisen johtama tiimi ei ole julkistanut vielä yhtäkään sopimusta kaudelle 2020. Toyota koki pahan takaiskun Katalonian MM-rallin jälkeen, kun Hyundai tiedotti tehneensä kaksivuotisen sopimuksen tämän vuoden maailmanmestaruuden voittaneen Ott Tänakin kanssa. Mäkinen oli yrittänyt pitää ykköstähtensä Toyotalla, mutta virolainen päätti vaihtaa leiriä. Tänakin lähdön varmistuttua Toyotalle on istutettu spekulaatiossa useita kuljettajia. Reilu viikko sitten huhuiltiin, että M-Sport Fordin kuljettaja Elfyn Evans olisi käynyt vierailemassa Mäkisen tiimin päämajalla Keski-Suomessa.


Lähettiläs: "Trumpia kiinnostivat Biden-tutkimukset USA:n Ukraina-politiikkaa enemmän" – Yle seuraa virkarikostutkinnan tv-kuulemisia suorana

yle 15:06 13.11

Suuria uutisia ei välttämättä ole luvassa, mutta poliittista viihdettä kylläkin, kun Yhdysvaltain presidentin virkarikostutkinnan julkiset kuulemiset alkavat.


Lähettiläs: "Trumpia kiinnostivat Biden-tutkimukset Ukraina-politiikkaa enemmän" – Yle seuraa virkarikostutkinnan tv-kuulemisia suorana

yle 15:06 13.11

Suuria uutisia ei välttämättä ole luvassa, mutta poliittista viihdettä kylläkin, kun Yhdysvaltain presidentin virkarikostutkinnan julkiset kuulemiset alkavat.


Trumpin virkarikostutkinnan tv-kuulemiset alkoivat – Yle seuraa todistajien kuulemista suorana

yle 15:06 13.11

Suuria uutisia ei välttämättä ole luvassa, mutta poliittista viihdettä kylläkin, kun Yhdysvaltain presidentin virkarikostutkinnan julkiset kuulemiset alkavat.


Trumpin virkarikostutkinta muuttuu julkiseksi – Seuraa todistajien kuulemista suorana Ylen sivuilta klo 17

yle 15:06 13.11

Suuria uutisia ei välttämättä ole luvassa, mutta poliittista viihdettä kylläkin, kun Yhdysvaltain presidentin virkarikostutkinnan julkiset kuulemiset alkavat.


Trumpin virkarikostutkinta muuttuu julkiseksi – Seuraa todistajien kuulemista suorana Ylen sivuilta

yle 15:06 13.11

Suuria uutisia ei välttämättä ole luvassa, mutta poliittista viihdettä kylläkin, kun Yhdysvaltain presidentin virkarikostutkinnan julkiset kuulemisen alkavat Suomen aikaa kello 17.


”Asuntokaupan Cheek” Andrei Koivumäki kyllästyi Maseratiin - haluaa nyt tilalle Bentleyn tai Mersun

iltalehti 06:51 13.11

Andrei Koivumäki kertoo Kaasujalka-ohjelmassa ajavansa päivässä helposti sata kilometriä. Asuntokaupan Cheekiksi kutsuttu Andrei Koivumäki, 31, ajaa noin sadantonnin Maseratilla. Se on hänen neljäs autonsa. – Minullahan ei ole ollut kuin kolme Mersua ja nyt tämä Maserati, mies kertoo tänään AlfaTV:ltä tulevassa Kaasujalka-ohjelmassa.


Salkkarit-hahmo bongataan epäilyttävässä tilanteessa: "Saa kyllä rangaistuksen"

mtv 20:00 12.11

Keskiviikon Salkkarit-jaksossa Viola ja Nella todistavat epäilyttävää tilannetta supermarketissa.


Sini Ariell laihtui hittidieetillä yli 6 kiloa – määräsi myös Stuart-rakkaan laihikselle: ”Patistin pullukan ketokuurille”

iltasanomat 18:53 12.11

Sini Ariell kyllästyi painonsa jojoiluun ja pisti ruokavalionsa remonttiin.


”Husu” Hussein narahti valehtelusta – Taksi Helsinki harkitsee jatkotoimia: ”Kyllä tästä sen verran negatiivista julkisuutta on tullut”

iltasanomat 07:21 12.11

Taksi Helsingin laatuelin käsittelee Abdirahim ”Husu” Husseinin tapauksen viikon sisällä. Yhtiön toimitusjohtaja paheksuu Husseinin käytöstä.


Lemmikeille halutaan nyt syöttää raakaa lihaa: Elina Heino kyllästyi heikkoon tarjontaan ja perusti oman kaupan Espooseen

iltasanomat 09:27 11.11

Ihminen ei voi syödä lemmikkien raakaruokintaan tarkoitettua lihaa.


Horoskooppi

iltalehti 02:02 11.11

OINAS 21.3.–19.4. Olet ailahtelevainen ja haluat yhtenä hetkenä yhtä ja toisena toista. Päättämättömyytesi käy muiden hermoille ja syö omaakin energiaasi, joten tee päätös ja pysy siinä. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Panostasi pyydetään johonkin hankkeeseen. Kykysi kyllä riittävät, mutta suostu vain, mikäli todella haluat. Vastentahtoinen osallistuminen ei ilahduta eikä hyödytä ketään.


Rattijuoppo pullisteli pidätyskuvassa – oikeudenkäynti hyydyttää kyllä hymyn

stara 11:20 10.11

Yhdysvalloissa pienessä tuiterissa auton ajeleminen on yleistä, koska toisinaan pitkien


Suosikki­bloggaaja julkaisi bikini­kuvan ja töykeä utelu alkoi välittömästi – näpäytti kipakasti takaisin: ”Kyllä, odotan burritoa”

iltasanomat 19:59 09.11

Ruotsalaisbloggaaja Kenza Zouiten julkaisi kuvan itsestään bikineissä viisi kuukautta esikoisensa syntymän jälkeen, mikä poiki lukuisia asiattomia kommentteja.


Daniel Ricciardon mielestä Valtteri Bottaksen paikalla pitäisi pystyä parempaan - ”En aio kaunistella sitä”

iltalehti 13:30 09.11

Renault'n Daniel Ricciardon mielestä Mercedes-kuljettajien ero retkahti liian suureksi. Ricciardolta kysyttiin Sky Sportsin haastattelussa, olisiko hän kyennyt panemaan Lewis Hamiltonin ahtaammalle MM-taistossa kuin Valtteri Bottas. – En aio kaunistella sitä; vastaan kyllä, Ricciardo sanoi.


Runsaasti nokkapokkaa sisältänyt ottelu sopi Sam Reinhartille: "Tiesimme kyllä, mitä tuleman pitää"

jatkoaika.com 08:30 09.11

Tukholman ensimmäisen Global Series -ottelun tunnelataus ei päässyt yllättämään Sam Reinhartia, joka iski taiston tuoksinassa kaksi maalia. Hän kuitenkin peräänkuuluuttaa tasaisuutta joukkueensa otteisiin.


epäilty sarjaraiskaaja kiinni Flames-puolustaja T.J. Brodie Israel kertoo iskeneensä taas hurjaa tulosta

Hot topics