Kylie Jenner haukkui Snapchatia – sovelluksen arvo romahti heti miljardi euroa stara 11:00 23.02

Sosiaalista mediaa hallitsevat Kardashianit nettoavat suuria summia päivityksillään ja julkaisemilla


Kylie Jenner haukkui Snapchatia – sovelluksen arvo laski heti miljardi euroa! stara 11:00 23.02

Sosiaalista mediaa hallitsevat Kardashianit nettoavat suuria summia päivityksillään ja julkaisemilla


Kylie Jennerin vauvakuvasta kynsitaidetta – tulos herättää kysymyksiä stara 22:30 22.02

Realitytähti ja kosmetiikka-alan yrittäjä Kylie Jenner julkaisi hiljaittain Instagramissa ensimmäisen


Viihdelehti Stara.fi stara 22:30 22.02

Realitytähti ja kosmetiikka-alan yrittäjä Kylie Jenner julkaisi hiljaittain Instagramissa ensimmäisen


Kylie Jenner paljasti yhdennäköisyyden vastasyntyneen Stormi-tyttären kanssa: ”Hän näyttää ihan minulta” iltalehti 15:15 22.02

Julkkiskaunotar Kylie Jenner, 20, on tuore äiti. Hän sai ensimmäisen lapsensa helmikuun alussa. Realitykaunotar Kylie Jenner synnytti esikoistyttärensä Stormin kolme viikkoa sitten. Hän on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kalifornialaisen kartanonsa sisätiloissa ja totutellut tuoreen äitiyteensä. Nyt 20-vuotias Jenner on kuitenkin vastannut fanille, joka tiedusteli Twitterissä Stormin vointia. - Hän voi hyvin. Tuijottelen häntä koko päivän. Hän näyttää ihan minulta, kun olin vauva, Jenner kertoi.


Ero 30-vuotiaasta rakkaasta aiheutti Kylie Minoguelle hermoromahduksen - suree myös lapsettomuuttaan iltalehti 09:40 22.02

Laulaja Kylie Minogue, 49, kokee, että on hänen kohtalonsa olla saamatta lapsia. Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä laulajatar Kylie Minogue näyttää upealta ja säteilevältä. Hänen hymynsä takaa löytyy kuitenkin murheita ja sydänsuruja. Popin supertähti avautui viimeisimmästä erostaan Sunday Times -lehdelle. Minogue erosi 30-vuotiaasta poikaystävästään Joshua Sassesta viime vuonna. Pari ehti seurustella kolme vuotta ja olla kihloissa vuoden ajan.


Travis Scott kommentoi ensikerran tytärtään: ”Hän on kaunis!” stara 12:10 19.02

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Los Angelesissa sijaitsevassa Cedars-Sinain sairaalassa


44-vuotias insinööri keksi erikoisen harrastuksen - jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa iltalehti 12:56 18.02

Just Sul on voittanut sosiaalisen median puolelleen. Just Sul on 44-vuotias insinööri Intiasta. Miestä seuraa pelkästään Instagramissa jo yli 2,3 miljoonaa seuraajaa. Sul jäljittelee tähtien kuvia ja tekee niistä omia versioitaan. Sul jäljittelee kaikkia Kylie Jenneristä Justin Bieberiin. - Olen epävirallinen viihdyttäjä. Kamera on paras ystäväni. Olen insinööri, mies kertoo taidoistaan.


Nainen varoittaa: ”Älkää ostako Kylie Jennerin huulimeikkiväärennöksiä!” stara 22:00 16.02

Realitytähti ja tuore perheenäiti Kylie Jenner on onnistunut tekemään Kylie


Kris Jenner julkaisi koomisen teinikuvan Kim Kardashianista - ”Minulla oli pakkomielle Drew Barrymoren kulmakarvoihin” iltalehti 17:28 16.02

Kris Jennerin Instagram-kuvassa palataan vuoteen 1997. Kris Jennerin julkaisemassa kuvassa on hänen lisäkseen kolme lasta. Teini-ikäinen Kim Kardashian on selvästi tunnistettavissa Kris Jennerin takana. Sylissään Kris pitää mitä ilmeisimmin alle vuoden ikäistä lastaan Kylie Jenneriä.


Kylie Jennerillä ei ole kiire avioon - sormen rinkula on Travis Scottilta saatu raskauslahja mutta ei kihlasormus iltalehti 21:20 15.02

Lähipiirin mukaan kaksiviikkoinen vauva on nyt pariskunnan prioriteettilistalla ykkösenä. Tosi-tv-tähti Kylie Jenneristä, 20, tuli äiti pari viikkoa sitten. Hän synnytti tytön, Stormi Websterin. Lapsen isä on Travis Scott. Jenner piti raskautensa salassa loppuun asti, vaikka siitä huhuttiinkin varmana tietona. Kun lapsi oli syntynyt, onnellinen äiti tiedotti asiasta Instagramissa.


Vuoden kekseliäimmät penkkarilakanat: Salen ja Jennin bABIes, lakki yhtä epävarma kuin Kylien raskaus ja tuntematon oppilas iltalehti 16:47 15.02

Penkkarijulisteissa oli tuttuun tapaan meemejä, mutta myös kannanottoja muun muassa koulutuslupaukseen liittyen. Tänään on monen abiturientin vuoden pääpäivä! Tänään nimittäin juhlittiin ja mitä todennäköisimmin juhlitaan edelleen penkkareita. Penkkareiden jälkeen abeilla on yleensä edessään enää ylioppilaskirjoitukset. Lukion oppimäärä on siis suoritettu, joten nyt on syytä juhlaan!


Kylie ja Kendall Jennerin seksikäs serkku tekee nyt malliuraa stara 23:00 13.02

Kardashianien klaanin isoäiti ja manageri Kris Jenner on tehnyt kaikkensa


Nyt se tapahtui! Kylie Jenner julkaisi ensimmäisen raskauden jälkeisen selfie-kuvansa stara 19:30 13.02

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormi Websterin 1. helmikuuta piiloteltuaan


Ensimmäiset kuvat Kylie Jenneristä synnytyksen jälkeen julki – vyötäröllä kevään trendikkäin asuste iltasanomat 22:38 12.02

Kylie Jenner kuvattiin ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen rennossa asukokonaisuudessa, jonka täydensi vyötärölle aseteltu vyölaukku.


Tyga vaatii isyystestiä – uskoo Kylien vauvaa omakseen stara 18:30 12.02

Kardashianin julkkisperheen 20-vuotias tytär Kylie Jenner synnytti noin viikko sitten


Kylie Jennerin äiti neuvoo lapsen saanutta 20-vuotiasta tytärtään: ”Nauti!” iltalehti 13:26 12.02

Kris Jenner iloitsee lapsistaan. Hän on neuvonut tyttäriään vain nauttimaan. Kris Jenneristä tuli jälleen kerran isoäiti, kun hänen nuorimmaisensa, Kylie Jenner, synnytti esikoisensa. Kylie Jenner on nyt pienen Stormin onnellinen äiti. Us Weeklylle Jenner on kertonut, että antaa lapselleen vain yhden neuvon. - Täytyy nauttia jokaisesta sekunnista.


Ex-poikaystävä Tyga uskoo olevansa Kylie Jennerin lapsen isä - vaatii isyystestiä iltalehti 10:15 11.02

Kylie Jennerin mukaan lapsen isä on Travis Scott, mutta räppäri Tyga väittää lapsen olevan hänen. Kylie Jennerin vastasyntyneen Stormi-lapsen isän henkilöllisyydestä tuntuu olevan epäselvyyttä. Kylie Jenner ilmoitti lapsen isän olevan räppäri Travis Scott, mutta Kylien ex-poikaystävä räppäri Tyga väittää voivansa olla lapsen isä. Radaronlinen mukaan Tyga vaatii isyystestiä, koska hän todella uskoo, että vauva voi olla hänen.


Uutiset