Eevis poistui BB-talosta vain hetki sitten, mutta Jukka päätyi jo Millan sänkynaapuriksi: ”Jahas, uutta matoa koukkuun”

iltasanomat 21:34 23.09

BB-talossa on leikitty sänkyleikkiä.


Patrik Laineen sopimussaaga voi käydä Winnipegille todella kalliiksi, Sebastian Ahon Carolina tekemässä ison liikkeen – tässä ovat NHL-syksyn kuumat kysymykset

iltalehti 20:51 21.09

Mitä pidemmälle Patrik Laineen ja Kyle Connorin neuvottelut venyvät, sen kalliimmaksi se käy Winnipegille. Kuten odottaa saattoi, NHL:n palkkakatto nousi myös tälle kaudelle. Maksimi on 81,5 miljoonaa ja minimi 60,2 miljoonaa dollaria. Tuon välin puitteissa joukkueiden pitää saada koottua kokoonpanonsa alle kahden viikon päästä alkavalle kaudelle. Iltalehti koosti viime aikojen mielenkiintoisimmat käänteet ja tutki, mitä voi vielä tapahtua ennen runkosarjan alkua.


”Yksi rumimmista taklauksista, jonka olen koskaan nähnyt” - kammotaklaus aiheutti pahat vammat juniorisarjan kiekkoilijalle Kanadassa, tekijää rankaistiin pitkällä pelikiellolla

iltalehti 13:47 17.09

Maalivahti ajeltiin todella karulla tavalla kanadalaisessa juniorisarjassa. Maalivahti Berk Berkeliev loukkaantui vakavasti lauantaina pelatussa SJHL-liigan ottelussa jäätyään Greg Mulhallin järjettömän taklauksen alle. – Se oli varmaankin yksi rumimmista taklauksista, jonka olen koskaan nähnyt pelaajana tai valmentajana, Melville Millionairesin päävalmentaja Kyle Adams päivitteli CTV News -kanavalle.


Joukkuekaveri kaipaa Patrik Lainetta ja Kyle Connoria Winnipegin leirille – ”Olemme parempi joukkue, kun he ovat kokoonpanossamme”

iltasanomat 09:16 14.09

Hyökkääjäkaksikko odottaa sopimusneuvotteluiden etenemistä.


Näkemys: Toronto Maple Leafsin tulisi harkita vakavasti Mitch Marnerin kauppaamista

jatkoaika.com 07:00 13.09

Vaikka Maple Leafs -GM Kyle Dubas on vannonut pystyvänsä pitämään joukkueen nuoret tähtipelaajat kasassa, epärealistisen suurta sopimusta vaativan Mitch Marnerin kohdalla kauppaamisen tulisi olla mahdollinen vaihtoehto.


Tosi-tv puhdistautui törkyleimasta – Love Islandin suosio toi Big Brotherin takaisin

yle 19:05 08.09

Mediatutkijan mukaan sosiaalinen media on muuttanut suhtautumista reality-ohjelmiin.


Patrik Laineen valmentaja myönsi paineet - maalitykki on Suomessa, harjoitusleiri lähestyy: ”Voi näyttää siltä, että jotain on vialla”

iltalehti 13:35 28.08

Winnipeg Jetsin valmentaja Paul Maurice pitää sopimusneuvotteluiden venymistä normaalina. Winnipeg Jetsillä on yhä kesken kaksi korkean luokan sopimusvääntöä, sillä Patrik Laine ja Kyle Connor ovat ilman sopimuksia. Laine on tällä hetkellä Suomessa treenaamassa, ja Jets aloittaa harjoitusleirin 13. syyskuuta.


Patrik Laineen joukkuekaveri samassa ahdingossa – toivoo pikaista ratkaisua sopimustilanteeseen

MTV 09:55 15.08

Winnipeg Jetsin NHL-hyökkääjän Kyle Connorin sopimusneuvottelut linkittyvät niin ikään ilman jatkodiiliä olevan Patrik Laineen tilanteeseen. 


Moni yhdysvaltalaistähti jättää koripallon MM-kisat väliin – Kyle Lowry tuorein nimi

iltasanomat 10:39 13.08

NBA-tähti Kyle Lowrya ei nähdä koripallon miesten MM-turnauksessa, joka pyörähtää käyntiin Kiinassa elokuun lopussa.


Tänään tv:ssä: Realitytähti raivoaa ja haastaa riitaa kaikkien kanssa - Syyttää muita salaliitosta

iltalehti 10:10 03.08

Camille Grammer Meyerin näkemyksen mukaan eripura on kaikkien muiden syytä, mutta ei hänen. The Real Housewives of Beverly Hillsissä vietetään tänään yhdeksännen kauden päätösjuhlia. Jenkkirealityä on silti vielä kolme osaa jäljellä, sillä sen verran kestää kauden käänteiden puinti jälleennäkemisjaksoissa. Ne ovat jo katsottavissa maksullisessa C Moressa. Ristiriitaisia tunteita herättävä Camille haastaa tänään Avalla riitaa vuorostaan Kylen kanssa. Camille ei ole erityisen hyvissä väleissä myöskään Doritin, Denisen, Lisa R:n eikä Teddin kanssa, mutta on sitä mieltä, että eripura johtuu kaikista muista.


Patrik Laineen uusi megasopimus ajaa Jetsin todella ahtaalle – kaksi pelaajaa liipaisimella: ”Epätoivoiset ajat saattavat vaatia epätoivoisia toimenpiteitä”

iltalehti 15:01 31.07

The Hockey Newsin Jared Clinton pohtii Patrik Laineen ja Kyle Connorin tulevia sopimuksia sekä Winnipeg Jetsin palkkakatto-ongelmaa kolumnissaan. Patrik Laine on yhä ilman sopimusta. Jared Clinton arvioi The Hockey Newsin sivuilla, minkälaisen pahvin suomalainen saa. – Muihin vastaaviin RFA-pelaajiin verrattuna Laine hakee vähintään 8,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, vaikka kyseessä olisi siltasopimus. Tilanne oli tämä jo ennen kuin Sebastian Aho sai Carolinalta 8,454 miljoonan dollarin sopimuksen, Clinton kirjoittaa.


E-urheilun palkintopotit pesevät perinteiset lajit – 16-vuotias Kyle Giersdorf tienasi enemmän kuin Novak Djokovic tai Tiger Woods

MTV 19:15 30.07

Yhdysvaltalaisesta Kyle Giersdorfista tuli viikonloppuna yksi eniten tänä vuonna yksittäisestä kilpailusta tienanneista urheilijoista, kun 16-vuotias e-urheilija voitti verkkomoninpeli Fortniten maailmanmestaruuden. Pelinimellä Bugha tunnettu Giersdorf tienasi Fortniten maailmanmestaruudesta yli kolme miljoonaa dollaria eli noin 2,7 miljoonaa euroa. Potti on historian suurin yksittäisen pelaajan voittama summa kilpapeliturnauksista.


Winnipeg-tähti otti kantaa Patrik Laineen sopimustilanteeseen – "Heidän on selvitettävä se"

MTV 22:37 26.07

Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Mark Scheifele ei halua puuttua liikaa Patrik Laineen ja Kyle Connorin sopimustilanteisiin.


Nicole Kidmanin mies kuvailee vaimonsa seksitaitoja kappaleessaan, näyttelijä ei silti halunnut rajoittaa rakastaan: ”En halua sensuroida hänen taidettaan”

iltalehti 01:45 26.07

Näyttelijä Nicole Kidman on muusikko Keith Urbanin vaimo ja muusa. Näyttelijä Nicole Kidman toimii mielellään miehensä muusana, vaikka Keith Urban tekisikin kappaleita hänestä. Breakfast With the Stars With Kyle \& Jackie O -ohjelmassa antamassaan haastattelussa Kidman korosti kannustavansa miestään olemaan luova. Keith Urbanin Gemini -kappaleessa mies kertoo yksityiskohtaisesti pariskunnan seksielämästä. Hän kuvailee biisissä Kidmania esimerkiksi maaniseksi sängyssä. – En sensuroi hänen taidettaan. Voin toimia hänen muusanaan, Kidman kertoi keskusteluohjelmassa.


Patrik Laine on yhä vailla miljoonadiiliä – mihin sopimuksiin Winnipeg Jetsillä on vielä varaa?

iltasanomat 05:57 23.07

Winnipeg Jets kiinnitti puolustaja Neal Pionkin puolustukseensa. Palkkakaton alla oleva tila alkaa vähentyä, kun Patrik Laineen ja Kyle Connorin isot sopimukset ovat vielä solmimatta.


Winnipeg Jets hankkimassa lisää suomalaisia? Lehti nosti yllättävän nimen jopa Rasmus Ristolaisen edelle

iltalehti 11:31 22.07

Julius Hongalla ei ole vielä NHL-sopimusta ensi kaudelle. Winnipeg Jetsillä on ehkä sen uuden tulemisen jälkeen vaikein kesä meneillään. Palkkatilaa on käytössä rajallisesti, ja seuran pitäisi tehdä uudet sopimukset muun muassa tähtihyökkääjilleen Patrik Laineelle ja Kyle Connorille.


Katto tulossa vastaan – näin paljon Winnipeg Jetsillä on varaa maksaa Patrik Laineelle

MTV 09:46 22.07

Winnipeg Jetsin pomoilla on tekemistä, jos he aikovat saada mahdutettua sekä Patrik Laineen että Kyle Connorin uuden NHL-sopimuksen palkkakaton alle. 


Vuosia jatkunut riita vihdoin ohi – Katy Perry kommentoi välejään Taylor Swiftiin: ”Luotamme toisiimme täysin”

iltalehti 04:02 21.07

Laulajien välinen vihanpito alkoi vuonna 2012. Laulaja Katy Perry kertoi The Kyle \& Jackie O -radio-ohjelmassa vihanpitonsa Taylor Swiftiin olevan täysin ohi. Perry kommentoi välien selvittelyn olleen pitkä prosessi. Kahden suositun naislaulajan vihanpito alkoi jo vuonna 2012, kun Perry syytti kollegaansa tanssijoidensa varastamisesta. Piikikkäitä kuittailuja puolin ja toisin on kuultu jopa täyspitkien kappaleiden muodossa.


omakotitalopalossa Halsualla – paikassa, KuPSin dominointi – Rantanen ja ”Koko ala-asteen

Hot topics