Leijonakuninkaasta Oscarin voittanut Elton John lyttää elokuvan uusintaversion: ”Taika oli kadonnut”

iltalehti 21:45 18.10

Muusikko Elton John on sitä mieltä, että uusi Leijonakuningas-elokuva ei tenhoa musiikillisesti samalla lailla kuin alkuperäinen animaatio. Vuonna 1994 ilmestynyt Disneyn animaatioelokuva Leijonakuningas toimi uutena ponnahduslautana pianovirtuoosi Elton Johnille. Hänen ja Tim Ricen elokuvaan tekemä Can You Feel the Love Tonight -kappale (suom. Tunnetko jo rakkauden) voitti Oscar-gaalassa parhaan laulun palkinnon. Samassa kategoriassa ehdolla olivat myös samassa elokuvassa soineet kaksikon kappaleet Circle of Life ja Hakuna Matata. Elokuvan soudtrackista tuli aikanaan kaikkien aikojen myydyin animaatioelokuvan soundtrack.


Hiihtoliitossa on äijiä kuin pipoa – kolisevatko huippuvalmentajien päät yhteen?

iltalehti 17:41 18.10

Hiihdon A-maajoukkueessa on viisi valmentajaa ja liiton konttorilla kaksi valmentajaksi profiloitunutta johtajaa. Hiihtoliiton operatiivisessa johdossa on tapahtunut huomattavia muutoksia. Viime kaudella maajoukkueen A-päävalmentajana toiminut Matti Haavisto on nyt titteliltään maajoukkuejohtaja. Miehen toimenkuvaan kuuluvat vastaaminen naisten ja miesten maajoukkueista, huolto, arvokisat, yhteistyö Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen kanssa, terveydenhuollon organisointi, kisa- ja leirimatkojen logistinen suunnittelu sekä maajoukkueen budjettivastuu.


Juontaja Alma Hätönen esitteli vihdoin avopuolisonsa - tässä on BB-äänenä tunnettu Jaakko

iltalehti 19:16 17.10

Juontaja Alma Hätönen saapui Tampereen Työväen Teatterin Juhannustanssit-näytöksen ensi-iltaan avopuolisonsa Jaakon kanssa. Suosittu tv- ja radiojuontaja Alma Hätönen, 29, saapui keskiviikkona Juhannustanssit-teatteriesitykseen Tampereelle avopuolisonsa Jaakon kanssa. Almaa on harvoin nähty julkisuudessa avopuolisonsa kanssa. Mies on teatteritaiteen maisteri Jaakko Ohtonen, 30, joka valmistui näyttelijäksi Tampereen Nätystä 2015. Hän on kotoisin Oulusta ja työskentelee vapaana näyttelijänä. - Jos nyt suostumme kuvaan, kun niin kauniisti pyysit, pariskunta totesi Tampereen Työväen Teatterin Juhannustanssit -näytelmän ensi-iltakiireessä.


Kuvat: Triplan avaaminen veti kauppa­keskuksen edustalle hurjan jonon – Jan-Mikael asettui oville puoli kolmelta yöllä

iltasanomat 09:01 17.10

Torstaina Helsingissä koettiin merkittävä kaupunkikuvaan vaikuttava uudistus, kun Mall of Tripla -kauppakeskus, uusi Pasilan asema ja pysäköintilaitos avasivat ovensa Keski-Pasilassa. Ensimmäiset asiakkaat pääsivät sisään Mall of Triplaan aamulla kello 9.


Mitä ihmettä tähtinäyttelijä Colin Farrellille tapahtui? Täysin tunnistamaton näky

iltalehti 09:38 16.10

Näyttelijä Colin Farrell, 43, kuvattiin tunnistamattomana partakörmynä Los Angelesissa. Irlantilainen Hollywoodin supertähti Colin Farrell, 43, muistetaan monista ikimuistoisista roolisuorituksistaan, kuten rooleista elokuvissa Dumbo, Total Recall, Kaameat pomot ja Aleksanteri. Punaisella matolla mies on ollut yleensä sliipattu ja tyylikäs näky. Vapaa-aika on sitten erikseen. Nyt Colin Farrell on ikuistettu täysin tunnistamattomana Los Angelesissa. Väärinpäin käännettyyn lippikseen, hyvin avonaiseen roikkuvaan kauluspaitaan ja verkkarihousuihin sonnustautunut tähti käveli tähtikaupungin kaduilla take away -kahvikuppi kädessään.


Tässä se on! Jennifer Anistonin ensimmäinen Instagram-kuva – tuttu seurue 1990-luvulta varastaa huomion

iltalehti 20:41 15.10

Jennifer Aniston on liittynyt Instagramiin. Aniston nappasi ensimmäiseen kuvaan myös 1990-luvulta tutun kaveriporukkansa: Frendit-ohjelman näyttelijäkatraan. –?Ja nyt olemme Frendit myös Instagramissa. Hei Instagram, Jennifer Aniston päivitti kuvan yhteyteen.


Sauli Niinistö ja Jenni Haukio pyysivät päästä Eppu Normaalin keikan jälkeen takahuoneeseen - lupa yhteiskuvaan yllättävältä taholta

iltalehti 12:15 11.10

Eppu Normaali on saanut keikoilleen presidenttitason vieraita. Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio olivat katsomassa Helsingin Musiikkitalossa Eppujen akustisen konsertin. Juha Torvisen ja Harri Hinkan kirjassa Aika normaalia – Tarinoita Eppu Normaalista kerrotaan, että tasavallan ykköspari pyysi jo etukäteen kohteliaasti luvan takahuonevierailuun. Toisin kuin niin moni muu, joka vain rynnii sisään lupaa kysymättä ja iskee kouransa takahuonetarjoiluihin. Arvovieraiden seurueeseen kuulunut yhtyeen tuttava ehdotti Torvisen kameran takahuoneessa nähdessään yhteiskuvan ottamista.


Esikoisromaanin julkaissut Pauli Hanhiniemi hioi juonikuvioita poikansa nukkuessa: "Olin lapsenvahtina ja kirjoitin kirjaa”

iltalehti 20:38 09.10

Pari vuotta sitten uudestaan isäksi tullut Pauli Hanhiniemi oli aikeissa tehdä käsikirjoituksen lyhytelokuvaan, mutta lopputuloksena syntyikin romaani. Laulaja-lauluntekijä Pauli Hanhiniemen, 54, esikoisromaani näki päivänvalon tiistaina. – Olen tyytyväinen lopputulokseen. Kun sain kirjan käsiini, tulin siihen lopputulokseen, että tuli kirjoitettua oikein napakka romaani, Hanhiniemi sanoo Iltalehden haastattelussa.


Älä kokeile tätä – mies liitti taitettavan tuolin sähköpotkulautaan

stara 18:20 09.10

Monien kaupunkien katukuvaan ilmestyneet sähköpotkulaudat jakavat mielipiteitä. Jotkut ovat erityisesti


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:20 09.10

Monien kaupunkien katukuvaan ilmestyneet sähköpotkulaudat jakavat mielipiteitä. Jotkut ovat erityisesti


Hallituspuolueen kansanedustaja haukkui hävittäjäkaupat: ”Jättihankinta saattaa perustua menneen ajan uhkakuvaan”

iltasanomat 15:13 08.10

Markus Mustajärvi (vas) pelkää, että hävittäjähankinnoissa tehdään virhearvio.


Hallituspuolueen kansanedustaja haukkui hävittäjäkaupat: ”Jättihankinta saattaa perustua uhkakuvaan”

iltasanomat 15:13 08.10

Markus Mustajärvi (vas) pelkää, että hävittäjähankinnoissa tehdään virhearvio.


Miltä tuntuu menettää 250 miljoonaa dollaria? Avatar-hittielokuvasta kieltäytynyt Matt Damon tietää: ”Minulla menee ihan hyvin”

iltalehti 22:55 02.10

Matt Damon kertoo Avatar-elokuvaan liittyvästä muistostaan brittiläisen GQ-lehden haastattelussa. James Cameron tarjosi Matt Damonille pääroolia kassamagneetiksi nousseesta Avatar-elokuvasta. 48-vuotias näyttelijä paljastaa brittilehden haastattelussa, että Cameron ei ainoastaan tarjonnut pääroolia elokuvasta vaan myös kymmenen prosenttia elokuvan jättimäisiksi nousseista lipputuloista.


James Cameron halusi Hollywood-tähden hittielokuvaansa – tarjosi valtavan siivun Avatar-elokuvan tuotoista

mtv 21:04 02.10

Näyttelijä Matt Damon jätti väliin rahakkaan tarjouksen, jossa hänelle tarjottiin 10 prosentin osuutta elokuvan tuotoista.


Emilia Bottas kertoo arjestaan ja siitä, miten suhtautuu jatkuvaan huomioon F1-varikolla – ”Kenenkään ei tarvitse yrittää olla muuta kuin on”

iltasanomat 07:02 02.10

Emilia Bottas hyppää lähes joka päivä autoonsa ja ajaa hevostallille. F1-varikolla hän ei suostu esittämään mitään muuta kuin mitä todella on, vaikka salamavalot kuinka räiskyisivät ympärillä.


Nyt se on varmaa: Huippusuosittu Stranger Things saa jatkoa – tulossa neljäs kausi ja vuosien jatkosopimus

iltalehti 22:28 30.09

Netflix ja sarjan luoneet Dufferin veljekset uutisoivat sopimuksesta maanantaina. Netflix on solminut huippusuositusta Stranger Things -sarjasta monivuotisen jatkosopimuksen, joka kattaa neljännen kauden lisäksi myös monivuotiset oikeudet televisiosarjan lisäksi myös mahdolliseen Stanger Things -elokuvaan. Netflix uutisoi asiasta maanantaina, mutta se ei kertonut tulevan neljännen kauden julkaisupäivää.


Kysely: Vain joka kolmas suomalainen on tyytyväinen omaan vartaloonsa, muualla Euroopassa peilikuvaan ollaan tyytyväisempiä

yle 20:13 23.09

Kahdeksassa Euroopan maassa tehdyssä kyselyssä suomalaiset olivat kehoonsa kaikkein tyytymättömimpiä. Italialaiset ja saksalaiset pitivät eniten omasta kehostaan.


Tiesitkö? Turkulaisen Xysman kappale päätyi 90-luvulla Hollywood-elokuvaan – näin yhtyeelle kävi 28 sekunnin mittaisen tähtihetken jälkeen

iltasanomat 16:28 22.09

Suomalaisbändi Xysman biisi päätyi 1990-luvulla Nicolas Cagen tähdittämään Hollywood-elokuvaan.


Tiesitkö? Suomalaisen Xysman kappale päätyi 90-luvulla Hollywood-elokuvaan – näin yhtyeelle kävi 28 sekunnin mittaisen tähtihetken jälkeen

iltasanomat 16:28 22.09

Suomalaisbändi Xysman biisi päätyi 1990-luvulla Nicolas Cagen tähdittämään Hollywood-elokuvaan.


19, lähti esikoisensa Hollantia ja jotain oli villakoiran

Hot topics