Yllätyskäänne siirtosaagaan: Chelsea nappaamassa saksalaissensaation Liverpoolin nokan edestä

iltalehti 00:38 05.06

Chelsea siirtyi RB Leipzigin maalitykin tavoittelussa paalupaikalle, kun lontoolaisjoukkueen kerrottiin aktivoineen Timo Wernerin ulosostopykälän. Brittimedian mukaan Chelsea on lähellä RB Leipzigin maalitykki Timo Wernerin värväystä. 24-vuotiasta saksalaishyökkääjää on viety siirtohuhuissa vahvasti Liverpooliin, mutta saaga sai uuden käänteen, kun Chelsean kerrottiin aktivoineen 58 miljoonan euron ulosostopykälän. Liverpoolin jättäminen nuolemaan näppejään Wernerin suhteen olisi iso sulka Chelsean hattuun. Liverpool on kevään ajan jahdannut Saksan maajoukkuehyökkääjää, mutta ei ole tehnyt Leipzigille vielä tarjousta. Aika alkaa käymään vähiin Liverpool-leirissä, sillä Wernerin sopimuksen ulosostopykälä umpeutuu 15. kesäkuuta, kaksi päivää ennen Valioliigan käynnistymistä.


Cristiano Ronaldon meno ällistyttää – Juventuksen supertähti palasi ryminällä

MTV 22:15 04.06

Jalkapallon Serie A:n on tarkoitus jatkua 20. kesäkuuta, ja joukkueet ovat vähitellen päässeet harjoittelemaan otteluita varten. Juventuksen Cristiano Ronaldo on myös päässyt vauhtiin – omaan tuttuun tyyliinsä.


Kansanedustaja pettyi pahasti ministerin vastaukseen – 500 katsojan rajoitusta vain pyöritellään: ”Aika iso paine avissa”

iltalehti 11:45 04.06

Aiemmin aluehallintovirasto (Avi) tiedotti viime kuussa, että yli 500 henkilön yleisötilaisuuksia ei sallita edes erityisjärjestelyin ainakaan 30. kesäkuuta asti. Kokoomuksen kansanedustaja Pauli Kiuru kertoo saaneensa tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kososelta (kesk.) vastauksen koskien hänen kirjallista kysymystä urheilutapahtumien enimmäisosallistujamääriin ja niiden vastuulliseen soveltamiseen. Kiuru kertoo sivuillaan saaneensa Kososelta vastauksen, jossa kerrotaan että aluehallintovirastoja on kehotettu ohjeiden asettamisesta enintään 500 henkilölle. Vastuu on aluehallintovirastoilla ja tapahtumien järjestäjillä.


Makwan Amirkhani palaa UFC-häkkiin heinäkuussa – ”Se putoo!”

iltalehti 09:41 04.06

Makwan Amirkhani paljasti Betsafelle palaavansa UFC-kehään 11. heinäkuuta. Suomen vapaaottelutähti Makwan Amirkhani astuu UFC-häkkiin reilun kuukauden päästä. – En itsekään tiedä matsin tarkkaa lokaatiota. Jenkeissä se on, ja sinne pitää lähteä. Kyllä ne mulle paikan kertoo, Amirkhani kertoo Betsafen sivuilla.


Makwan Amirkhani palaa UFC-kehään "tappelusaarella": "Tulkoon vaikka tiilimuuri, niin meen läpi"

MTV 08:13 04.06

Suomalainen vapaaottelija Makwan Amirkhani palaa UFC-kehään 11. heinäkuuta. Ottelu käydään Amirkhanin mukaan tappelusaarella, jonka tarkkaa sijaintia Yhdysvalloissa hän ei itsekään tiedä.


Makwan Amirkhani palaa UFC-kehään: "Tulkoon vaikka tiilimuuri, niin meen läpi"

MTV 08:13 04.06

Suomalainen vapaaottelija Makwan Amirkhani palaa UFC-kehään 11. heinäkuuta. Ottelu käydään Amirkhanin mukaan tappelusaarella, jonka tarkkaa sijaintia Yhdysvalloissa hän ei itsekään tiedä.


TIS-Wallu esiintyi Kotikadussa vauvana – kertoo hulvattoman tarinan roolistaan: "Faija heilutti lelua jossain pöydän alla”

iltalehti 07:54 04.06

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Waldermar ”Wallu” Kettunen nähtiin Kotikadun näyttelijänä – vauvana. Torstaina 24. elokuuta 1995 monen suomalaisen arkirutiinit muuttuivat, kun Kotikatu nähtiin ensimmäisen kerran tutulla ohjelmapaikallaan torstai-illassa. Jos pilottijakso lasketaan mukaan, Kotikatua esitettiin 589 jaksoa TV1:llä.


Tänään tv:ssä: Puolustusvoimain lippujuhlan päivän konsertti suorana - solisteina Suvi Teräsniska, Arttu Wiskari ja Pete Parkkonen

iltalehti 06:05 04.06

Laulajat tunnelmoivat konsertissa yhdessä Laivaston soittokunnan kanssa. Puolustusvoimain lippujuhlapäivän perinteistä valtakunnallista paraatia ei nähdä tänä vuonna koronavirustilanteen takia. Paraati oli määrä järjestää Raaseporissa 4. kesäkuuta, mutta puolustusvoimien mukaan tilaisuutta ei järjestetty poikkeusoloista johtuen. Lippujuhlan päivän juhlallisuudet käynnistyvät kuitenkin aamulla lipunnostolla Mäntyniemestä ja seppeleenlaskulla Hietaniemen hautausmaalla.


Monetko olympialaiset Teemu Selänne pelasi? Pelaa torstain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 04.06

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Missä maassa ajetaan F1-kauden avauskilpailu 5. heinäkuuta? 2) Mikä NHL-joukkue voitti neljä Stanley Cupia putkeen 1980–83?


Katso täältä tasavallan presidentin ylennykset puolustusvoimain lippujuhlan päivänä – tänä vuonna ei ylennyksiä kenraalikunnassa

yle 00:01 04.06

Ta­sa­val­lan pre­si­dent­ti on tänään 4. kesäkuuta ylen­tä­nyt puo­lus­tus­hal­lin­non hen­ki­lös­töä sekä re­ser­vien up­see­rei­ta ja hen­ki­lös­töä.


Sadat saivat tänään ylennyksen reservissä! Katso, onko listalla tuttuja

iltasanomat 00:00 04.06

Tasavallan presidentti on ylentänyt Puolustusvoimain lippujuhlan päivänä 4. kesäkuuta 2020 yhteensä 902 reservin upseeria ja erikoisupseeria.


Marco Bjurströmillä on takanaan elämänsä rankin kevät – suree veljensä kuolemaa: "Pikkubroidia on kauhea ikävä"

mtv 22:01 03.06

Helsinkiläinen ravintoloitsija Janek Bjurström menehtyi 4. toukokuuta sairauden uuvuttamana.


Lähes puhtaat koronatestit: Englannin Valioliigan paluu lähestyy suotuisasti

yle 20:24 03.06

Englannin Valioliigan on tarkoitus jatkua 17. kesäkuuta.


Kuopiossa jaossa ilmaisia hengityssuojaimia jalkapallofaneille – Veikkausliigajoukkueet palailevat kentille

iltalehti 18:46 03.06

Veikkausliigan 2020 otteluohjelma julkaistaan perjantaina. Kotimaisen jalkapallon pääsarja Veikkausliigan on määrä alkaa heinäkuussa. Liiga on kertonut aiemmin, että se julkaisee tulevan kauden otteluohjelman perjantaina 5. kesäkuuta. Tätä ennen joukkueet palailevat kentille harjoitusotteluiden muodossa.


Jäivätkö selkärankaan? 12 kysymystä, joihin todennäköisesti vain intin käynyt osaa vastata

iltasanomat 18:45 03.06

Torstaina 4. kesäkuuta vietetään Puolustusvoimain lippujuhlan päivää! Voit valmistautua siihen pienellä testillä.


12 kysymystä, joihin intin käynyt osaa vastata – testaa tietosi

iltasanomat 18:45 03.06

Torstaina 4. kesäkuuta vietetään Puolustusvoimain lippujuhlan päivää! Voit valmistautua siihen pienellä testillä.


Puolassa pidetään kuun lopussa koronan lykkäämät presidentinvaalit

iltasanomat 14:57 03.06

Puolassa pidetään koronaviruspandemian vuoksi lykätyt presidentinvaalit 28. kesäkuuta, kertoi maan parlamentin puhemies keskiviikkona.


ESPN: NBA-kausi päättyisi viimeistään 12. lokakuuta

yle 12:44 03.06

ESPN:n mukaan NBA palaisi 31. heinäkuuta 22 joukkueen voimin.


Erikoista pompottelua: urheilun katsomorajoitusten vastuuministeriö vaihtui taas – määräaika meni jo

iltalehti 12:11 03.06

Kansanedustaja Pauli Kiurun (kok) kirjalliseen kysymykseen vastaakin opetus- ja kulttuuriministeriöstä ministeri Hanna Kosonen (kesk). Urheilun katsojarajoitusasiassa saatiin jälleen erikoinen käänne, kun kansanedustaja Pauli Kiurun (kok) esittämä kirjallinen kysymys rajoitusten lieventämisestä siirtyy taas eri ministeriöön. Kiurun kysymys ohjattiin aluksi opetus- ja kulttuuriministeriöön urheilusta vastaavan ministerin Hanna Kososen (kesk) työpöydälle. Viidestoista toukokuuta kirjallinen kysymys siirrettiin sosiaali- ja terveysministeriöön perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurulle (sd).


Annimari Korte sai asuntoautolla saapuneita kutsumattomia vieraita – "huijarien jouluaatto" huolettaa pika-aituria: "Olen varma, että jotkut käyttävät tämän tilaisuuden hyväkseen"

MTV 11:57 03.06

Pika-aituritähti Annimari Kortteen oveen koputettiin 18. toukokuuta Helsingissä. Asialla olivat Suomessa antidopingtyötä tekevät ihmiset, jotka olivat saapuneet ottamaan näytettä.


Hot topics