Jalkapallon villiä superliigaa ei hyväksytä – pelaajia uhkaa MM-kisapanna uusisuomi 16:21 08.11

Eurooppalaiseen huippujalkapalloon suunnitellaan uutta superliigaa. Siihen osallistuisivat vain Euroopan rahakkaimmat seurat, kuten Real Madrid, Manchester United tai Bayern München.


Kimi Räikkösen päätös mietityttää Sebastian Vetteliä – ”Tietenkin siitä tulee erilaista” iltasanomat 19:21 05.11

Sebastian Vettel ei pidä mahdottomana, että hän ajaisi F1-sarjassa vielä yli 40-vuotiaana kuten Kimi Räikkönenkin päätti tehdä.


SaiPa ei lamaantunut nopeista takaiskuista - komea voitto 70-vuotisjuhlissa jatkoaika.com 19:42 03.11

SaiPan 70-vuotisjuhlaottelu päättyi kuten joukkue oli toivonutkin. Kolmannen erän kaksi maalia antoivat hyvän asetelman.


SaiPa ei lamaantunut nopeista takaisuista - komea voitto 70-vuotisjuhlissa jatkoaika.com 19:42 03.11

SaiPan 70-vuotisjuhlaottelu päättyi kuten joukkue oli toivonutkin. Kolmannen erän kaksi maalia antoivat hyvän asetelman.


Näkökulma: Sdp näyttää ykköseltä – mutta sen kokoama hallitus voi olla monenlainen uusisuomi 20:24 31.10

Vaikka sdp olisikin kevään eduskuntavaaleissa ykkönen, kuten tällä hetkellä näyttää, sen kokoama hallitus voi olla monenlainen, kirjoittaa Juha Ristamäki.


F1-legendan kova ennuste: ”Lewis Hamilton palaa loppuun” MTV 14:24 28.10

Kolminkertainen F1-maailmanmestari Jackie Stewart ei usko Lewis Hamiltonin voittavan seitsemää maailmanmestaruutta, kuten Michael Schumacher. Stewart ennustaa Hamiltonin palavan loppuun ennen sitä.


Raakel Lignellin kolumni: Mielensäpahoittajat asialla – eikö Helene Schjerfbeck saisi puhua suomea? "Tämä on suorastaan älytöntä" MTV 11:59 27.10

Moni suomenruotsalainen pahoitti mielensä, kun kansainvälisesti yhdestä menestyneimmistä taiteilijastamme, Helene Schjerfbeckistä, kertova elokuva toteutetaan täysin suomenkielisenä. Taiteilija kun oli täysin ruotsinkielinen, kuten moni taide-eliittiin kuulunut aikalaisensa, kirjoittaa Raakel Lignell kolumnissaan.


Merten suurin saastuttaja onkin tupakka – filttereiden sisältämät myrkyt päätyvät lopulta ruokaamme MTV 10:55 25.10

Usein merten saastumiseen yhdistetään muovituotteet, kuten pullot ja muut pakkaukset, mutta suurin saastuttaja onkin tupakka. Business Insider kertoo, että tupakan filtterit ovat jääneet vähälle huomiolle, mutta merten kannalta ne ovat vakava ongelma.


Verstappen täräyttää Vettelin tunaroinneista: "Häntä ei vaadita muuttamaan ajotyyliään" MTV 09:07 25.10

Sebastian Vettelin viime aikaiset lukuisat ajovirheet puhuttavat. Max Verstappen hämmästeleekin, ettei Vetteliä vaadita muuttamaan ajotyyliään, kuten häntä itseään on vaadittu.


Anne avautuu järkyttävästä kohtelusta ulkoministeriössä: Esimies haukkui, huusi ja halaili takaapäin – kukaan ei puuttunut tilanteeseen MTV 21:51 23.10

Ulkoministeriössä on viime vuosina ollut lukuisia häirintätapauksia, joita vasta äskettäin on alettu purkaa. MTV Uutiset haastatteli ulkoministeriössä työskentelevää naista, joka ei jutussa halua esiintyvän omalla nimellään. Hän on työssään joutunut epäasiallisen käytöksen, kuten seksuaalisen häirinnän, huutamisen ja uhkailun kohteeksi. 


Mustasukkainen koira löi älypuhelimen kädestä – tältä se näytti stara 18:00 22.10

Kuten monet koiranomistajat tietävät, voivat lemmikit heittäytyä toisinaan varsin mustasukkaisiksi.


Viihdelehti Stara.fi stara 18:00 22.10

Kuten monet koiranomistajat tietävät, voivat lemmikit heittäytyä toisinaan varsin mustasukkaisiksi.


Erdogan lupaa kertoa ”alastoman totuuden” Khashoggin kuolemasta – Saudi-Arabia ei tiedä vieläkään, missä ruumis on iltasanomat 19:14 21.10

Saudi-Arabian ulkoministerin mukaan toimittaja kuoli kuristamalla, kuten uutiskanava CNN:n lähde kertoi jo lauantaina.


Älä anna kumppanin latistaa – älä hyväksy näitä syytöksiä stara 23:40 20.10

Kuten avioliittolupauksessa sanotaan, rakastavat kumppanit toisiaan niin myötä- kuin vastoinkäymisissä.


Älä täytä auton rengasta liikaa – muuten voi käydä näin köpelösti! stara 10:00 19.10

Kuten useimpien muiden päivittäisten asioiden tapauksissa, kannattaa kohtuus muistaa myös


”Joustoturvalla” uusia työpaikkoja Suomeen? - Ex-työministeriltä vinkki Jari Lindströmille uusisuomi 07:40 19.10

Politiikan konkari, europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (sd.) muistelee tänään ilmestyneessä kirjassaan Tarkoitus (Kirjapaja 2018) työministeriaikojaan 1990-luvun loppupuolella. Hän kertoo, että jo silloin työvoimapolitiikan kuuma aihe oli Tanskan malli – aivan kuten nytkin.


Banksyn paljastus miljoonan euron huijauksesta: Silppuri ei toiminutkaan suunnitellusti – "Harjoituksissa se onnistui joka kerta" MTV 17:30 18.10

Banksyn kotisivuilla ja Youtube-kanavalla on julkaistu video, jossa selitetään miten hän toteutti yli miljoonalla eurolla huutokaupatun Girl And The Balloon -teoksensa tuhoutumisen. Videossa paljastetaan myös, ettei tapahtuma edennyt, kuten maailman tunnetuin katutaiteilija olisi halunnut.  Asiasta kirjoittaa muun muassa BBC.


Gazan tulitauon ja kaamosta Kazanin möröstä keskellä oleva voimisteluvalmentaja komentaja Kazanin Kommentti Theresa lehmillä neljä vangittu henkirikoksesta päättää nappikautensa vaaleanvihreä lava-auto Poliisi

Uutiset