Elizabeth Hurleyn, 52, poika anelee äitiään lopettamaan paljastavien kuvien julkaisemisen - saa liikaa kuittailua kavereilta iltalehti 07:25 20.04

Brittiläinen kaunotar on saanut nuhteita teini-ikäiseltä pojaltaan asuvalinnoistaan. Brittiläinen malli ja näyttelijä Elizabeth Hurley, 52, on ikäisekseen loistokunnossa. Nainen esiintyykin usein sosiaalisessa mediassa paljastavissa asuissa, kuten bikineissä tai minimekoissa. Nyt tähden 16-vuotias Damien-poika on tullut siihen ikään, että oman äidin rohkeat kuvat nolostuttavat. Lähde kertookin Heat-lehdelle, että poika on anellut Liz Hurleyta valitsemaan ylleen peittävämpi vaateparsia.


Oppositio ryöpyttää hallitusta aktiivimallista: ”Kokoomuksen kova keppilinja on täysin selvä” - ministeri myönsi: ”Ei mennyt kuten Strömsössä” iltalehti 17:46 19.04

Kansalaisaloitteen lähetekeskustelu kiinnosti vain kourallista kansanedustajia. Suora lähetys eduskunnasta yllä olevalla videolla. Vain kourallinen kansanedustajia jäi keskustelemaan aktiivimallin kumoamista vaativan kansalaisaloitteen lähetekeskustelusta eduskunnan kyselytunnin jälkeen. Keskustelun aloitti hallituspuolue kokoomuksen Timo Heinonen, joka puolusti aktiivimallia.


Saara Aalto paljastaa ensimmäistä kertaa yhden muutoksen viisuesityksessään iltalehti 17:15 19.04

Saara Aallon Monsters-esitys menee Lissabonin Euroviisuissa kokonaan uusiksi. Saara Aallon, Suomen Euroviisuedustajan viisuesityksen ympärillä on riittänyt puhuttavaa. Monsters valittiin Saaran edustuskappaleeksi Uuden musiikin kilpailussa, ja heti valinnan jälkeen syntyi poru. Monsters kun ei show'ltaan yltänyt Dominon ja Queensin tasolle. Aalto lupaili heti UMK:n jälkeen esitykseensä muutoksia, ja niitä myös tehtiin. - Monsters oli hyvä, mutta haastava. Uv-valo-homma ei toiminut niin hyvin, mitä suunnitelmissa oli. Yritimme saada sitä toimimaan, että se ei olisi niin tumma, mutta ei saatu uv-valoja näkymään, kuten olisi pitänyt. Mun vaatteessa oli uv-raitoja, mutta se ei toiminut, kuten toivoimme ja joissain kohdin olin pimennossa. Esitys oli silti musta hyvä.


Kolumni: Suomalaishämähäkin viimeiset viikot Frankfurtissa iltasanomat 12:05 19.04

Vaikka virallisesti ”kaikki on vielä auki” – kuten Lukas Hradecky itse sanoo – käytännössä vain tuleva osoite on auki, kirjoittaa Johanna Nordling.


Suomalaistenkin yleisesti käyttämästä lääkkeestä runsaasti annostusvirheitä, osa tapauksista johtanut kuolemaan - Euroopan lääkevirasto aloittaa selvityksen iltalehti 20:33 17.04

Metotreksaatti-lääkkeen yliannostukset ovat johtaneet jopa potilaiden kuolemiin Euroopassa. Suomessa yliannostustapauksia on tullut Fimean tietoon kaksi. Euroopan lääkevirasto (EMA) on aloittanut selvityksen annostusvirheiden riskistä metotreksaatilla, jota käytetään tulehduksellisten sairauksien, kuten nivelreuman ja psoriasiksen, hoidossa sekä syöpälääkkeenä. Selvityksen aloittaminen johtuu jatkuvista raportoiduista yliannostustapauksista, joista osa on johtanut potilaan kuolemaan. Vakavia yliannostustapauksia on ollut viime aikoina etenkin Saksassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Italiassa ja Espanjassa. Kolmen vuoden aikana yliannostuksia on ollut satoja - siitä huolimatta, että tapauksia on yritetty estää muun muassa tiedottamalla asiasta terveydenhuollon ammattilaisille.


19-vuotias nainen raiskattiin junan vessassa: Epäilty jäi kiinni saksalaisfanien esimerkillisen toiminnan ansiosta iltalehti 20:36 16.04

Saksan jalkapallopiirit järkyttyivät viime viikonlopun tapahtumista Borussia Mönchengladbachin fanijunassa. Noin 750 kannattajaa vetävä juna oli matkalla takaisin Münchenistä, jossa Mönchengladbach oli hävinnyt Bayern-vierasottelunsa murskalukemin 1-5. Noin 190 junassa ollutta fania oli luokiteltu poliisin kirjoissa niin sanotuiksi riskifaneiksi, joten pääteasemalle oli jo valmiiksi varattu lukuisia poliiseja. Kuten kävi ilmi, varautuminen kannatti. Tällä hetkellä 30-vuotias Mönchengladbachin kannattaja on pidätettynä raiskauksesta epäiltynä. Hänen epäillään pakottaneen 19-vuotiaan naisuhrinsa junan vessaan ja raiskanneen tämän siellä.


Ex-diplomaatti US-blogissa: ”Länsi tuhosi merkittävällä tavalla Syyrian kykyä tuottaa kauhistuttavia aseita” iltalehti 09:06 16.04

Entinen diplomaatti, historioitsija Jukka Seppinen arvioi Uuden Suomen blogissaan (15.4.), että laillisuuden kannalta Syyrian iskut olivat hyväksyttäviä. Seppinen korostaa kemiallisten ja biologisten aseiden laittomuutta sekä käytön tuomittavuutta. - Kemialliset ja biologiset aseet ovat kerta kaikkisen tuomittavia, ja niiden käyttö sivullisia siviilejä, kuten lapsia, vastaan on jotain, mikä menee yli tavallisen järjen ymmärryksen.


Kuva: Näin pahaa jälkeä Max Verstappenin idioottimainen ratkaisu teki Sebastian Vettelin autolle iltalehti 16:36 15.04

F1-sarjan aggressiivisimmasta kuljettajasta ei alkukauden perusteella ole pienintäkään epäselvyyttä. Vain viikko ehti vierähtää siitä, kun nuori Max Verstappen pilasi oman kisansa törmäämällä Lewis Hamiltoniin tyhmänrohkean ohitusyrityksen aikana. Tänään Shanghaissa rytisi taas. Nyt Verstappenin hölmöily pilasi sekä hänen että Sebastian Vettelin kilpailun. Verstappen törmäsi mutkassa Vettelin Ferrariin ja lopputuloksena molempien autot spinnasivat. Vettelin ajokki kärsi varsin näkyviä vaurioita, kuten Sky Sportsin julkaisemista kuvista ilmenee.


Parisuhdeterapeutit paljastivat: Näin naurettavista syistä ihmiset eroavat! stara 16:30 15.04

Parisuhdeterapeutit kuulevat usein samoja ongelmia pariskuntien suusta, kuten liian vähäisen


Maritta ja Jouni avioituivat nuorina, saivat lapsen, erosivat ja menivät uusiin naimisiin - 40 vuoden jälkeen vanha rakkaus roihahti uudelleen: ”Vaatii rohkeutta antaa tunteiden tulla” iltalehti 10:17 15.04

Teinivuosien rakkaus roihahti uudelleen tyttären syntymäpäiväjuhlissa. Nyt pariskunta suunnittelee uusia häitä. Oli lokakuu 1965, kun 15-vuotias Maritta Kuusisto laskeutui alas Göteborgin Suomi-kirkon alakertaan. Siellä Ruotsiin muuttaneet suomalaisnuoret tapasivat toisiaan ja viettivät aikaa pelejä pelaten ja jutellen. Maritta oli liikkeellä tyttökaverinsa kanssa, kuten hänellä oli tapana. Tuonakin iltana paikalla oli nuoria ystäviensä kanssa. Niin myös joukko nuoria miehiä, jotka olivat kerääntyneet Korona-pelin äärelle ottamaan mittaa toisistaan. Joukossa oli myös tuolloin 19-vuotias Jouni Liljeroos.


Kettu-fanit huomio! Tänään käynnistyy jo sarjan 46. kausi - mukaan uusi poliisi iltalehti 08:25 15.04

Gerd Heymannia ei enää nähdä mukana uudella tuotantokaudella. Ketun fanit sen jo hyvin tietävätkin, että viime viikolla jätettiin haikeat hyvästit Gerd Heymannille. Poliisi jäi eläkkeelle, aivan kuten hänen näyttelijänsä Michael Andekin. Ande oli dekkarin ainoa alkuperäinen näyttelijä. Tänään nähdään ensimmäinen jakso ilman Heymannia. Samalla kyseessä on ensimmäinen 46. tuotantokauden osa. Se on esitetty Saksassa reilu vuosi sitten.


Espoo Unitedilla edessä kohtalon viikko - Jussi Salonoja tuskailee: ”Mestis ei kiinnosta ketään” iltalehti 13:28 14.04

Espoolaisen huippu-urheilun kohtalon päivät ovat edessä. Jussi Salonoja etsii yhä rahoitusta Espoo Unitedin toiminnalle. Kuten Iltalehti aiemmin uutisoi, Espoo United ei ole kyennyt maksamaan kiekkojoukkueen pelaajien maalis- ja huhtikuun palkkoja. - Näin asia on, rahaa ei ole. Eikä sitä seuraan tähän aikaan vuodesta mistään sisään tule. Kaikki rästit pyritään maksamaan, liikemies ja Unitedin omistaja Jussi Salonoja myöntää kiertelemättä Iltalehdelle.


Tositv-tähti Chloe Ferryn, 22, huikea muodonmuutos - 60 000 euroa kauneusleikkauksiin: Katso kuvat ennen ja jälkeen iltalehti 22:45 13.04

Chloe Ferry, 22, tunnustaa brittimediassa rakastavansa kasvojensa piikittämistä täyteaineilla. Chloe Ferry, 22, tuli julkisuuteen vuonna 2015 Geordie Shore -tositv-ohjelmasta. Tuolloin hän oli 19-vuotias. Kolmessa vuodessa hänen ulkonäkönsä on muuttunut rajusti. Geordie Shore -ohjelma jälkeen Chloe on ollut lukuisissa muissa tositv-ohjelmissa, kuten julkkis-Big Brother -ohjelmassa.


Presidenttiparin vauvan perinteikäs nimi: Aaro oli suosionsa huipulla vuosina 2000-2009 - Tuleeko Velistä tai Väinämöstä uusi trendinimi? iltalehti 19:44 12.04

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio valitsivat pojalleen rehdit suomalaiset etunimet. Varjeltu salaisuus paljastui viimein lauantaina. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö kertoi Facebook-sivullaan: Piispa Eero Huovinen antoi tänään kasteen pojallemme Aaro Veli Väinämölle. Niinistön ja rouva Jenni Haukion yhteisen lapsen nimen saattoi uumoilla olevan perinteikäs. He, kuten vanhemmat usein, valitsivat nimien joukkoon, myös suvussa kulkevan nimen. Tässä tapauksessa se oli isän toinen etunimi Väinämö.


Pudotuspeliennakko: Bruins jahtaa mestaruutta, Auston Matthews ja Mitch Marner vasta opettelevat voittamaan jatkoaika.com 12:00 12.04

Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs ottavat yhteen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Bruins on noussut runkosarjan jälkipuoliskon hyvien otteidensa ansiosta jo varteenotettavaksi Stanley Cup -voittajaehdokkaaksi. Maple Leafs puolestaan on nuorten tähtien, kuten Auston Matthewsin varaan rakennettu joukkue, joka hakee nyt tosissaan menestystä pudotuspeleistä.


Ylilääkärin epäillään huumanneen naisia kokaiinipeniksellään Saksassa: yksi uhreista kuoli yliannostukseen iltalehti 10:10 12.04

Naisten uskotaan saaneen huumetta elimistöönsä suuseksin aikana. 42-vuotiaan ylilääkärin uskotaan huumanneen naisia panemalla salaa kokaiinia penikseensä. Kokaiini joutui naisten elimistöön suuseksin yhteydessä. Tapauksesta kertovat saksalaiset mediat kuten Bild, Volksstimme ja Mitteldeutsche Zeitung. Yksi naisista kuoli yliannostukseen. Uhreja on yhteensä neljä.


Suuri osa sairauspäivistä mielenterveysongelmien syytä – Ylityöt lisäävät masennuksen riskiä MTV 10:47 11.04

Kelan korvaamista sairauspäivistä noin neljännes johtuu mielenterveyden häiriöistä, kuten masennuksesta, kertoo Työterveyslaitos. Sen mukaan masennukseen sairastumisen riskiä lisäävät ylipitkät työpäivät ja liiallinen työstressi.


8 keinoa, joilla järjestät itsellesi keskittymisrauhaa töissä - Työpiste listaa iltalehti 07:10 11.04

Moni tehtävä, kuten suunnittelu, kirjoittaminen tai uuteen asiaan perehtyminen voivat vaatia keskittymisrauhaa, jota työpaikalla ei välttämättä ole. Työpiste-verkkolehti kertoo, että Työterveyslaitoksen AikaJärjestys asiantuntijatyössä -tutkimushanke piti työpajan, jossa 70 asiantuntijaa ja esimiestä etsi ratkaisuja ajanhallintansa pulmiin. Heidän mielestään keskittymisajan luomiseen voi käyttää esimerkiksi näitä keinoja: Varaa kalenteristasi aikaa suunnitteluun.


20.4.2018 83-vuotiaan Berliinin keskustan epäillään 20?000 Forssa ja Trumpin Laine kiitti synttärionnitteluista materiaali pääsee Miguel Diaz-Canel NHL-tähti Sebastian pelota, Subban ovat tyrkyllä vääntöön Venäjä-tutkinnasta

Uutiset