Pakolaiset tukkivat tien pois Qamishlin kurdikaupungista: "Miksi olet menossa sinne", kysytään Ylen toimittajalta Irakin ja Syyrian rajalla

yle 10:43 18.10

Tulitauon juhlinta loppui kurdialueella lyhyeen, kun sana sopimuksen sisällöstä levisi, kertoo Ylen toimittaja Antti Kuronen.


Yle Pohjois-Syyriassa: Katso videolta, kuinka ihmiset pakenevat Turkin ilmaiskuja vain noin kilometrin päässä rajalta

yle 20:16 17.10

Ylen toimittaja Antti Kuronen matkusti illalla Pohjois-Syyriaan Turkin rajan tuntumaan.


Mitä ihmettä! Michaela Söderholm istuu Tempation Island Suomen iltanuotiolla: ”Katsottaisko vähän videoita?”

iltalehti 06:34 10.10

Miss Suomi 2017 Michaela Söderholm on jakanut Instagram-sivullaan harvinaisen yhteiskuvan Sami Kurosen kanssa. Juontaja, radioääni ja toimittaja Sami Kuronen juontaa suosittua Temptation Island Suomi -ohjelmaa. Ohjelman uudet jaksot alkoivat keskiviikkona Nelosella. Nyt Kurosen naisystävä Michaela Söderholm on jakanut muistelukuvan kuvauksista. Kuvan saatteeksi hän on kirjoittanut: – Katsottaisko vähän videoita?


Näin Sami Kuronen hurmasi Miss Suomen, Michaela Söderholm paljastaa nyt - viesti ja vinkit osuivat oikeaan

iltalehti 18:40 28.09

Miss Suomi 2017 Michaela Söderholm, 27, juontaa missifinaalin tänään lauantaina. Michaela Söderholm odottaa innoissaan missifinaalin juontamista. Hän kertoo saaneensa kannustusta kotoaan. Hänen miesystävänsä Sami Kuronen on juontanut missifinaalin useamman kerran. – No hän sanoi, että muista olla oma itsesi ja muista nauttia, koska se näkyy kotikatsomoon asti, Söderholm kertoo Iltalehden haastattelussa.


Tällaista on Temptation Island -ohjelman tekeminen kulissien takana - Sami Kuronen paljastaa kuvausten kulun: ”Pitää olla koko ajan hereillä”

iltalehti 15:38 27.09

Sami Kuronen kertoo yksityiskohtia Temptation Island Suomen tekemisestä. Sami Kuronen on luotsannut suosittua Temptation Island Suomea ohjelman ensimmäisestä tuotantokaudesta lähtien. Ohjelman kuudes tuotantokausi alkaa keskiviikkona 9.10. klo 21. – Tässä viimeisten kausien aikana olen lentokentällä ajatellut, ettei tule mitään yllättävää enää, mutta jokaisella kaudella aina uudet ihmiset ja uudet tapahtumat. Kyllä tämäkin on sellainen kausi, Kuronen lupailee.


Santeri, 26, ja Eveliina, 22, elävät avoimessa suhteessa – Sami Kuronen huomasi heti merkittävän muutoksen Temptation Island -kuvauksissa

iltasanomat 20:19 24.09

Temptation Islandin uudella kaudella nähdään ensimmäistä kertaa mukana avoimessa suhteessa elävä pariskunta. Pari vaikuttaa juontaja Sami Kurosen mukaan merkittävästi saaren tapahtumiin.


Tässä ovat uudet Temptation Island Suomi -pariskunnat – mukana yksi avoimessa suhteessa oleva pari

iltalehti 11:38 24.09

Temptation Island Suomi starttaa pian uusin jaksoin. Ohjelmaa juontaa tuttuun tapaan Sami Kuronen. Temptation Island Suomi alkaa Nelosella 9. lokakuuta Sami Kurosen vetämänä. Ohjelman uudet sinkut esiteltiin jo aiemmin ja tiistaina oli vuorossa pariskuntien esittelyt. Ensimmäisenä parina esiteltiin äänekoskelaiset Mari, 21, ja Eero eli Väpä, 21.


Sami Kuronen yllättää muusikkona: tekee kappaleensa itse – Michaela Söderholmilta rakkaudellinen kannanotto

iltalehti 17:40 22.09

Juontajana ja ääninäyttelijänä tunnettu Sami Kuronen on kunnostautunut lauluntekijänä. Sami Kuronen julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoo tehneensä paluun vanhan musiikkiharrastuksensa pariin. Kuronen kertoo innostuneensa uudelleen säveltämisestä, sanoittamisesta ja soittamisesta. – Musiikki on ollut mulle aina yksi tärkeimmistä tavoista käsitellä tunteita. Se on ottanut roolia silloin kun oon tarvinnut voimaa ja auttanut kun on tehnyt mieli rypeä suruissa. Se on saanut miehen itkemään, nauramaan ja nostanut kylmiä väreitä pintaan, Kuronen kirjoittaa.


Yle: Susanna Laine toimi Sami Kurosen ja Michaela Söderholmin Amorina: ”Ihan sun tyyppinen - siitä kiinni!”

iltalehti 21:22 09.09

Puoli Seitsemän -ohjelmassa Sami Kuronen avautuu suhteen alusta. Radiotähti Sami Kuronen vieraili vastikään Ylen Puoli Seitsemän -ohjelmassa. Hän kertoi Mikko Kekäläisen ja Susanna Laineen vieraana uudesta kirjastaan Elämäni reseptit (Otava). Haastattelussa sivuttiin myös suhdetta Miss Suomi Michaela Söderholmiin. – Sulla menee siis rakkausrintamalla hyvin? Heittää Kekäläinen.


Susanna Laine paljasti Ylellä toimineensa Amorina Sami Kuroselle ja Michaela Söderholmille: ”Sanoin Samille, että siitä kiinni”

iltasanomat 20:31 09.09

Sami Kuronen vieraili tänään Puoli seitsemän -ohjelmassa.


Sami Kurosen uimahallireissu päättyi nolosti – pursuili ulos liian pienistä ”munauikkareista”, peitteli itseään uimaleluilla

iltasanomat 16:23 06.09

Sami Kuronen kertoo Facebookissa oman kokemuksensa uimahallin tiukoista puketumissäännöistä.


Oletko huomannut? Sami Kuronen ikuisti Temptation Islandin iholleen – TIS-tatuointeja on jo kuusi, seitsemäs pian tulossa

iltasanomat 07:10 06.09

Tempparit-juontaja Sami Kuronen on halunnut ikuistaa juontamansa Temptation Island -kaudet käsivarteensa.


Saavatko al-Holin leirin suomalaisorvot apua? Mikä jarruttaa toimia? Ylen toimittaja, tutkija ja Pelastakaa Lapset -järjestön edustaja vastasivat yleisön kysymyksiin

yle 09:49 04.09

Vastaajina olivat al-Holin leirillä kahdesti vieraillut Ylen toimittaja Antti Kuronen, Pelastakaa lapset -järjestön hankepäällikkö Eveliina Viitanen ja tutkija Karin Creutz.


Mikä on tilanne al-Holin leirillä? Mikä olisi lasten etu? Ylen paikalla käynyt toimittaja, tutkija ja Pelastakaa Lapset -järjestön edustaja vastaavat yleisön kysymyksiin

yle 09:49 04.09

Vastaajina ovat syyrialaisleirillä jo kahdesti vieraillut Ylen toimittaja Antti Kuronen, Pelastakaa lapset ry:n hankepäällikkö Eveliina Viitanen ja tutkija Karin Creutz.


Mikä on tilanne al-Holin leirillä? Mikä olisi lasten etu? Kysy tässä, Ylen paikalla käynyt toimittaja, tutkija ja Pelastakaa Lapset -järjestön edustaja vastaavat klo 14-16

yle 09:49 04.09

Vastaajina ovat syyrialaisleirillä jo kahdesti vieraillut Ylen toimittaja Antti Kuronen, Pelastakaa lapset ry:n hankepäällikkö Eveliina Viitanen ja tutkija Karin Creutz.


Mikä on tilanne al-Holin leirillä? Mikä olisi lasten etu? Kysy tässä, Ylen paikalla käynyt toimittaja, tutkija ja Pelan edustaja vastaavat klo 14-16

yle 09:49 04.09

Vastaajina ovat syyrialaisleirillä jo kahdesti vieraillut Ylen toimittaja Antti Kuronen, Pelastakaa lapset ry:n hankepäällikkö Eveliina Viitanen ja tutkija Karin Creutz.


Suomalainen Minna al-Holin leirillä: "Menen mieluummin sharia-valtioon kuin Suomeen" – Muut naiset toivovat paluuta kotimaahan

yle 07:08 31.08

Leirin naiset ovat huolissaan lastensa terveydestä, asiantuntijoita huolettaa mahdollinen radikalisoituminen. Ylen Antti Kuronen kävi Syyrian al-Holissa toista kertaa.


Sami Kuronen julkaisi hulvattoman kuvasarjan vuosien takaisista tv-lookeistaan – tunnistaisitko suosikkijuontajan 25-vuotiaana?

iltalehti 20:01 30.08

Sami Kuronen julkaisi kuvia juontajalookeistaan 20 vuoden takaa. Radio- ja televisiojuontaja Sami Kuronen on tehnyt töitä television parissa jo 20 vuotta. Hän on juontanut muun muassa ohjelmia Temptation Island ja Toisenlaiset äidit. Nyt Kuronen muistelee vuosien takaisia juontohommiaan ja on julkaissut Instagramissa hauskoja arkistokuvia vuosien varrelta.


Sami Kuronen julkaisi viattoman kuvan raitiovaunusta – juontajan Instagramiin kilahti välittömästi viesti, jollaista kukaan ei haluaisi saada

iltasanomat 09:07 26.08

Sami Kuronen kertoo Instagramissa, millaisia kommentteja julkisuudesta tutut henkilöt välillä saavat sosiaalisessa mediassa.


Ilveksen Joona Ikonen karttava Maria-puoliso Räisänen ei ilmestynyt – tässä kaikki,

Hot topics