Suomen uusi keihäskomeetta paransi ennätystään melkein kolme metriä ja rikkoi MM-rajan – täräytti itsevarmana: ”Pystyn vielä parempaankin” iltalehti 22:53 11.06

Toni Kuusela hämmästytti upealla heittosarjallaan Turussa. Petteri Piirosen valmentama Toni Kuusela jysäytti keihäspaikalla pikkuisen pommin, kun Kuortaneen Kunnon heittäjä täräytti heti ensimmäisellään 83,40. Tulos on miehen komea oma ennätys ja ylittää 40 sentillä Dohan MM-kisojen tulosrajan.


Taiwanin ihmemies heittää keihästä juhannuksena Suomessa iltalehti 10:10 24.05

Kuortaneelle on kiinnitetty kuusi maailman huippuheittäjää. Myös naisten pika-aidoissa on nimekkäitä urheilijoita. Taiwanin keihäänheittäjä Chao-Tsun Cheng on Kuortaneen juhannuskisojen tuorein huippuluokan kiinnitys. Cheng oli Shangain Timanttiliigassa viime lauantaina kakkonen tuloksella 87,12. Miehen ennätys on päälle 91 metriä vuodelta 2017, mutta suorituksessa oli rutkasti tuuliapuja.


Kaksi olympiavoittajaa, maailmanmestari, EM-hopeamitalisti, kotimaan ykkönen... – hirmuinen keihäskisa Suomeen iltalehti 09:35 19.05

Kuortaneen juhannuspäivän kisoihin on kiinnitetty uusia yleisurheiluhuippuja. Kuortaneella järjestetään juhannuspäivänä rautainen miesten keihäskisa, sillä mukana on muun muassa kaksi olympiavoittajaa, maailmanmestari ja EM-hopeamitalisti. Olympiakultaa 2012 ja olympiapronssia 2016 voittanut Keshorn Walcott, viime kesän Berliinin EM-kisojen hopeamitalisti Andreas Hofmann sekä viime kaudella ennätyksensä 88,02 kiskaissut Oliver Helander ovat tuoreimmat huippukiinnitykset.


entistä lainasi raskaista talousrikoksista Ravivihje GS75 sijaa – toisessa erässä –

Uutiset