Napakympin herra C tunnustaa pahimman syntinsä: ”Tuli talvella liukkaat ja oli takavetoinen auto, kikkailin vähän yli taitojeni” iltalehti 08:35 25.02

Napakympin neiti X tivaa sermin takana istuvien miesten synkimpiä syntejä. Napakympin neiti X:nä nähdään sunnuntaina 34-vuotias Tiinaliisa Kuopiosta. Hän esittelee itsensä vanhana piikana ja kertoo opiskelleensa itselleen neljä ammattia. Yhtäkään ammattia hän ei silti jaksossa kerro. Juontaja Janne Kataja utelee neidiltä millainen ihminen hän on. - Pikkuisen pessimistinen ja skeptinen, Tiinaliisa tokaisee nauruun purskahtaen.


Raijan uskomaton otos: tulipallo ja revontulet samassa kuvassa iltalehti 07:00 21.02

Alkuvuoden aikana Suomen taivaalla näkyvistä tulipalloista on kirjoitettu lukuisia uutisia. Syynä voi olla se, että ihmisten ja median kiinnostus aiheeseen on kasvanut sen jälkeen, kun meteoriitti putosi Lappiin viime marraskuussa. Iltalehteen yhteyttä ottanut Raija Kokkola oli napannut maanantai-iltana varsin komea kuvan Valtimon yllä olleista revontulista ja tulipallosta. Valtimo sijaitsee Pohjois-Karjalassa, noin 140 kilometriä Koilliseen Kuopiosta. Kokkola kertoo Iltalehdelle, että talvi on ollut Itä-Suomessa hyvin pilvinen, eikä revontulia ole juuri päässyt ihastelemaan. Nyt kävi onni, kun revontulien lisäksi Kokkola näki vaikuttavan tulipallon.


Hurlumheistä jääshakkiin - Tappara ylitsepääsemätön KalPalle iltalehti 21:38 13.02

Tappara haki 2-1-voiton Kuopiosta. Voitto ratkesi vasta voittomaalikilpailussa, jossa ainoa onnistuja oli vieraiden Matti Järvinen. Viime kevään finaalistien kauden viimeinen kohtaaminen oli pelillisesti hyvin kaksijakoinen. Avauserässä mentiin vauhdikkaasti päästä päähän ja lauottiin hanakasti. Varsinkin kotijoukkue sai erässä monta pitkää pyöritystä Tapparan päätyyn ja eritoten savolaisten ykkösketju esitti vahvaa peliä.


Kapteeni Paajanen näytti hauista - Kerho haki pisteet Kuopiosta iltalehti 21:09 01.02

HPK jahtaa playoff-paikkaa. Pudotuspeleihin vahvasti tähyävä HPK haki Kuopiosta kolme pistettä 4-2-voitolla. Hämeenlinnalaisten sankariksi nousi Otto Paajanen, joka iski tiistain tapaan kaksi maalia. Molemmat Paajasen maalit olivat todellisia tahtomaaleja. Avausmaalissa Paajanen rynni laidasta Mikael Seppälän ohi ja sujautti kiekon etunurkasta Niko Hovisen selän taakse. Päätöserän voittomaalissa HPK-kapteeni väänsi itsensä maalin takaa tekopaikalle ja survoi oman irtokiekkonsa verkon perille.


Lukon jarrumiehet painoivat kaasua - ”Surma-Suuronen” osui kahdesti iltalehti 20:55 09.01

Lukon jarruketjujen työmiehet pääsivät vaihteeksi painamaan kaasupoljinta, kun raumalaiset kohtasivat tiistaina kotikivikylässään KalPan Kuopiosta. Muikun lailla liukkaasti liikkuneet vieraat joutuivat seuraamaan kukon lailla päät kallellaan, kun Toni Suuronen ja Jere Friberg johtivat Lukon 4-2-voittoon. Valentin Claireauxin passaama ja ampuma-asennon polvelta ottaneen Fribergin viimeistelemä 3-0-maali oli sen verran hieno, että siitä puhutaan Kallaveden rannalla ja Niiralan montussa varmasti vielä pidempäänkin.


Sukellusonnettomuudessa menehtynyt nainen oli Kuopiosta - sukelluskaveri: oli erityisen kiinnostunut kaivossukelluksista iltalehti 16:53 08.01

Ruotsissa sunnuntaina menehtynyt suomalaisnainen oli kokenut sukeltaja. Ruotsissa sukellusonnettomuudessa sunnuntaina menehtynyt nainen oli kotoisin Kuopiosta.Nainen oli koulutukseltaan hätäkeskuspäivystäjä. Asiasta kertoi ensin . Suomalainen nainen oli Tuna Hästbergin kaivoksessa sukeltamassa sunnuntaina noin 20 hengen ryhmän kanssa. Luola sijaitsee Borlängessä.


Pelicans venyi voittoon ”inhottavassa paikassa” iltasanomat 20:20 30.12

Pelicans haki itseluottamusta kasvattavan voiton Kuopiosta lauantaina SM-liigassa.


Uutiset