Uusimaa eristetty, jo yhdeksän suomalaista kuollut – tässä ovat lauantain tärkeimmät käänteet koronatilanteessa

iltasanomat 21:30 28.03

Uusimaa eristettiin muusta Suomesta ja ensimmäinen kuninkaallinen menehtyi koronavirukseen.


Espanjan prinsessa Maria Teresa on kuollut koronavirukseen

mtv 20:02 28.03

Maria Teresa on ensimmäinen kuninkaallinen, joka on kuollut virukseen.


Espanjan prinsessa Maria Teresa on kuollut koronavirukseen

iltasanomat 19:50 28.03

Ensimmäinen kuninkaallinen on menehtynyt koronavirukseen.


Ensimmäinen kuninkaallinen kuoli koronavirukseen – Espanjan prinsessa Maria Teresa

iltalehti 19:25 28.03

Prinsessa Maria Teresa on kuollut 86-vuotiaana. Espanjan prinsessa Maria Teresa, 86, on kuollut. Prinsessalla oli diagnosoitu uusi koronavirus. Kuolemasta tiedotusvälineille kertoi prinsessan veli, prinssi Sixtus Henry. Prinsessa Maria Teresa kuului Bourbon-Parman sukuun. Hän on sukua nykyiselle kuninkaalle, Felipe VI:lle.


Hän on maailman epäonnisin kuninkaallinen – näin takaiskut ovat seuranneet toisiaan

mtv 10:40 27.03

Kuninkaallisten käänteitä ruotivan podcastin mukaan Britannian prinsessa Beatricen kohtaamat vastoinkäymiset tekevät hänestä tällä hetkellä maailman epäonnisimman prinsessan.


Britit raivostuivat erityiskohtelusta: Näin prinssi Charlesin, 71, koronatesti meni oikeasti - ei ohittanut testausjonoa

iltalehti 18:54 26.03

Prinssi Charles on nyt karanteenissa Skotlannissa. Uutistoimisto Reutersin mukaan aikaisemmin tällä viikolla positiivisen koronatestin tehnyt prinssi Charles, 71, on tällä hetkellä eristäytyneenä karanteeniin Skotlannissa. Kuninkaallinen ei käyttänyt Britannian terveysministerin Edward Argarin mukaan hyväksi asemaansa, ja etuillut koronavirustestijonossa.


Koronavirusta sairastava prinssi Charles tapasi useita julkisuuden henkilöitä – nämä tähdet kuninkaallinen tapasi hiljattain

mtv 18:30 25.03

Prinssi Charles, 71, on saanut positiivisen testituloksen koronaviruksesta. Hän on tavannut useita henkilöitä lähiviikkojen aikana.


Koronavirusta sairastava Prinssi Charles tapasi useita julkisuuden henkilöitä – nämä tähdet kuninkaallinen tapasi hiljattain

mtv 18:30 25.03

Prinssi Charles, 71, on saanut positiivisen testituloksen koronaviruksesta. Hän on tavannut useita henkilöitä lähiviikkojen aikana.


Espanjassa muhii kuninkaallinen kriisi – kuningas luopui perinnöstään, isän epäillään saaneen miljoonia saudeilta

yle 21:30 16.03

Lehtiväitteiden mukaan Espanjan entinen kuningas sai Saudi-Arabialta jopa 90 miljoonaa euroa.


Herttuatar Catherine muuttui silmin nähden kiusallisen jumalanpalveluksen jälkeen

iltalehti 19:19 10.03

Maanantai-illan gaalaa Catherine emännöi jo huomattavan sädehtivänä. Maanantai oli tärkeä päivä brittikuninkaallisille. Lontoon Westminster Abbeyssä järjestettiin Kansainyhteisöä kunnioittava jumalanpalvelus, johon kuningatar Elisabetin johdolla osallistui koko kuninkaallinen perhe.


Viimeistä viedään! Hovista karkaavat Harry ja Meghan saapuivat viimeiseen edustustehtäväänsä – herttuatar varasti huomion näyttävästi vihreässä

mtv 17:20 09.03

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viimeinen kuninkaallinen edustustehtävä on alkanut. 


Hovi varmistaa Megxitin loppuhuipennuksen – tämä tulee olemaan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viimeinen kuninkaallinen työtehtävä

mtv 18:03 03.03

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viimeinen virallinen kuninkaallinen edustustehtävä koittaa pian.


Vieläkin epäselvää: Kuka maksaa Harryn ja Meghanin turvamiehet?

iltalehti 20:28 27.02

Kanadalaiset eivät haluaisi raotella kukkaronnyörejään ex-kuninkaallisten vuoksi. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat asuneet jo jonkin aikaa Kanadan Vancouverissa. Kuningatar Elisabet myönsi heille vuodenvaihteen jälkeen luvan vetäytyä kuninkaallisesta ytimestä ja kuninkaallisista velvoitteista. Samalla kuitenkin myös kuninkaalliset rahahanat menivät kiinni ja kaksikko menetti ”Teidän kuninkaallinen korkeutenne” -puhuttelun.


Thomas Markle tylyttää tyttärensä Meghanin tuoreinta tempausta: ”Ei ole oikeutta puhua kuningattarelle noin”

iltalehti 07:45 26.02

Thomas Markle on kommentoinut kärkkäästi Sussexin herttuaparin tuoreinta käännettä hovista irtautumisessa. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat perjantaina lopettavansa royal- eli kuninkaallinen-sanan käytön bisnestensä toiminnan edistämisessä. Päätös tuli sen jälkeen, kun kuningatar Elisabet kielsi kaksikolta kuninkaallisuudella ratsastamisen. Harry ja Meghan ovat nimittäin jo aiemmin ilmoittaneet vetäytyvänsä kuninkaallisista edustustehtävistä ja kuninkaallisesta ytimestä. He myös asuvat jatkossa osan vuodesta Pohjois-Amerikassa.


Sivalsivatko prinssi Harry ja herttuatar Meghan prinssin serkkuja? Asiantuntijoilta tyly arvio herttuaparin tiedotteesta

iltalehti 17:16 24.02

Sussexin herttuapari haluaa irtautua kuninkaallisesta perheestä. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat lopettaneet royal- eli kuninkaallinen-sanan käytön kuningatar Elisabetin toiveesta. Kuningatar ei hyväksy kuninkaallisuudella ratsastamista. Pari elättänee itsensä jatkossa itsensä erilaisilla yhteistöillä eri tahojen kanssa. Harry ja Meghan ehtivät jo mainostaa uusia aluevaltauksiaan nimellä Sussex Royal eli Sussexin kuninkaalliset. Myös kotisivut kantoivat nimeä sussexroyal.com. Sussexien edustaja vahvistaa The Guardianille, että Harry ja Meghan jättävät Sussex Royal -nimen taakseen. Pari kertoi asiasta myös tiedotteella.


Harry ja Meghan siivosivat kotisivunsa – taipuivat kuningattaren tahtoon piikitellen

iltalehti 13:49 22.02

Herttuaparin tiedotteessa sivalletaan hovia rivien välissä. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat perjantaina lopettavansa royal- eli kuninkaallinen-sanan käytön bisnestensä toiminnan edistämisessä. Päätös tuli sen jälkeen, kun kuningatar Elisabet kielsi kaksikolta kuninkaallisuudella ratsastamisen. Harry ja Meghan ovat nimittäin jo aiemmin ilmoittaneet vetäytyvänsä kuninkaallisista edustustehtävistä ja kuninkaallisesta ytimestä. He myös asuvat jatkossa osan vuodesta Pohjois-Amerikassa.


Harry ja Meghan tottelevat kuningattaren määräystä - lopettavat Sussex Royal - brändin käytön

iltalehti 22:38 21.02

Pelkona oli, että pariskunta käyttää kuninkaallista titteliään kaupallisiin tarkoituksiin. Prinssi Harry ja hänen puolisonsa Meghan Markle ilmoittivat perjantaina illalla, että he lopettavat royal eli kuninkaallinen sanan käytön omien bisnestensä tai järjestöjensä toiminnan edistämisessä. Päätöksen takana on kuningatar Elisabet, joka kielsi kuninkaallisuudella ratsastamisen sen jälkeen, kun Harry ja Meghan ilmoittivat vetäytyvänsä kuninkaallisista edustustehtävistä.


Amerikkalaislehdeltä yllättävä linjaus: Hän on maailman parhaiten pukeutuva kuninkaallinen

mtv 09:02 20.02

Ruotsin prinsessa Sofia rankattiin amerikkalaisessa InStyle-lehdessä maailman parhaiten pukeutuvaksi kuninkaalliseksi.


Hovi tiedottaa: Prinssi Harry ja herttuatar Meghan joutuvat jättämään Buckinghamin palatsin huhtikuussa

iltalehti 19:45 19.02

Sussexin herttuaparin hovista eroaminen konkretisoituu entisestään kevään aikana. Reutersin tietojen mukaan prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät saa enää käyttää Buckinghamin palatsia työtiloinaan huhtikuun alusta alkaen. Myös muutokset herttuaparin kuninkaallisiin titteleihin liittyen astuvat voimaan 31. maaliskuuta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Harrya ja Meghania ei enää kutsuta termillä ”hänen kuninkaallinen korkeutensa”.


Kuningatar puuttui prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kuninkaallisuudella ratsastamiseen - kieltää markkinoinnin

iltalehti 08:58 19.02

Kuningatar Elisabetin uskotaan kieltäneen prinssi Harrylta ja herttuatar Meghanilta Sussexin kuninkaalliset -tittelin käytön markkinointitarkoituksessa. Tammikuussa kuningatar Elisabet suostui Sussexin herttuaparin pyyntöön elää jatkossa ilman hovin rahallista tukea ja vetäytyä edustustehtävistä. Samalla kuningatar tiedotti, että Harrya ja Meghania ei enää kutsuta termillä ”hänen kuninkaallinen korkeutensa”. Jatkossa herttuapari aikoo todennäköisesti elättää itsensä kaupallisilla yhteistyökuvioilla, jotka ovat olleet perinteisesti kiellettyjä kuninkaallisilta. Harry ja Meghan olivat valmistautuneet pesäeroon jo hyvissä ajoin. Viime vuonna he muun muassa erottivat prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kanssa saman katon alla toimineen toimistonsa omaksi kokonaisuudekseen, jonka nimeksi tuli Sussex Royal, eli Sussexin kuninkaalliset. Pariskunta avasi myös samannimisen Instagram-tilin ja nettisivun. Lehtitietojen mukaan nimen alla tehtyihin projekteihin, kuten nettisivujen perustamiseen, on käytetty kymmeniä tuhansia puntia.


Hot topics