Pöllöraadin välitilinpäätös: Vanhanen ja Haavisto kärjessä, mutta nouseeko joku heidän ohitseen? MTV 11:49 13.01

MTV:n presidenttitentit ovat nyt puolivälissä. Kuluneen viikon aikana kahdeksasta ehdokkaasta neljä kävi yksittäistenteissä: keskustan Matti Vanhanen, vasemmistoliiton Merja Kyllönen, vihreiden Pekka Haavisto ja Sdp:n Tuula Haatainen.


IL-jättivertailussa Suomi, Viro, Latvia ja laivat - täältä saat halvinta vahvaa olutta ja lonkeroa iltalehti 06:01 11.01

Latvian Valkassa saa litran olutta eurolla ja Tallinkilta lonkerolitran 1,50 eurolla. Markkinatilanne oluissa ja lonkeroissa muuttuu Suomen ja Viron välillä nyt vauhdilla. Kuka olisi vielä pari vuotta sitten uskonut, ettei juomien hakeminen ”halpa-Virosta” olekaan vuonna 2018 enää itsestäänselvyys? Viimeksi kuluneen noin vuoden aikana Viro on nostanut alkoholiveroaan hurjasti, mikä on synnyttänyt Viron ja Latvian raja-alueelle kymmenien ellei satojen miljoonien eurojen halpa-alkoholibisneksen.


Näin vuosi 2018 tulisi ottaa haltuun – mies näyttää esimerkkiä stara 15:00 02.01

Vuodenvaihteen jälkeen moni haluaa viettää hetkisen miettien kuluneen vuoden tapahtumia.


Viihdelehti Stara.fi stara 15:00 02.01

Vuodenvaihteen jälkeen moni haluaa viettää hetkisen miettien kuluneen vuoden tapahtumia.


Ruotsin kuningasperhe toivottaa videolla hyvää uutta vuotta - mukana menossa myös Sauli Niinistö iltalehti 14:38 31.12

Kuluneena vuonna Ruotsissa juhlittiin myös Suomea. Ruotsin hovi on julkaissut Instagramissaan videon, jolla se toivottaa hyvää uutta vuotta. Videolle on koottu parhaat palat kuningasperheen kuluneesta vuodesta. Videolla nähdään muun muassa valtioiden päämiehiä, jota kuninkaalliset ovat vuoden varrella tavanneet. Yksi heistä on Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö, joka vieraili rouva Jenni Haukion kanssa loppukesällä Tukholmassa Suomi 100-juhlien merkeissä.


Jalkapallolegenda Matti Paatelainen, 73, määrättiin välittömästi vankilaan: tästä petostuomiossa on kyse iltalehti 18:20 30.12

Suomalaisen jalkapallon 1970-luvun ehdottomiin suuriin lukeutuva Matti Paatelainen määrättiin perjantaina vangittavaksi välittömästi. Paatelainen, 73, tuomittiin Turun hovioikeudessa kahden vuoden ja yhdeksän kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen törkeästä petoksesta ja törkeästä kirjanpitorikoksesta. Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi Paatelaisen viime vuoden kesäkuussa puoli vuotta pidempään vankeusrangaistukseen, mutta hovioikeus kohtuullisti tuomiota rikoksista kuluneen pitkän ajan takia. Paatelainen sai tuomion vuosina 2007 ja 2008 tapahtuneista rikoksista.


50 kuluneen vuoden upeinta uutiskuvaa: Tältä näytti vuosi 2017 iltasanomat 06:11 30.12

Kuvakavalkadiin mahtuu politiikkaa, luonnonilmiöitä, sotia ja paljon muuta.


Mies kyllästyi huonoihin uutisiin - kokosi vuoden 2017 valopilkut iltalehti 15:15 29.12

Kuluneen vuoden aikana on tapahtunut maailmanlaajuisesti hyviä asioita. Aina vaan valitetaan ja negatiiviset uutiset valtaavat alaa. Mutta myös hyviä juttuja tapahtuu. Muuan Twitter-käyttäjä, Jacob Atkins, sai tarpeekseen Donald Trumpiin, terrorismiin, Brexitiin ja Pohjois-Koreaan keskittyvään uutisointiin ja listasi vuonna 2017 tapahtuneita valopilkkuja.


Kuinka hyvin pysyit kärryillä vuonna 2017? Testaa IL-visan avulla, muistatko vuoden tärkeimmät tapahtumat iltalehti 12:49 28.12

Iltalehden tietovisan avulla voit tarkistaa, miten hyvin kuluneen vuoden käänteet painuivat muistiin. 2017-visa


Cardi B kohahdutti – seksiä suorassa Instagram-videossa? stara 20:01 27.12

Räppäri Cardi B on nauttinut kuluneen vuoden aikana kasvavasta suosiosta


Melkoinen saldo: poliisi epäilee, että 27 Turun keskustassa tapahtuneen murron takana on sama mies iltalehti 14:01 27.12

Turun poliisi on ottanut kiinni 43-vuotiaan suomalaismiehen, jota epäillään 27 liikekiinteistömurrosta Turun keskustan alueella kuluneen puolen vuoden aikana. Poliisi pääsi tekijän jäljille marraskuussa valvontakameran kuvan perusteella. Poliisin tavoitettua henkilön selvisi, että häntä on syytä epäillä useista liikekiinteistöihin tehdyistä murroista Turun keskusta alueella. Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi miehen 19.12.2017 ja tammikuun 2018 aikana poliisi tulee kuulustelemaan yli seitsemääkymmentä asianomistajaa liittyen murtoihin.


Tuukka Raskista NHL:n viikon paras pelaaja iltasanomat 20:26 24.12

Boston Bruinsin suomalaisvahti valittiin kuluneen viikon ykköstähdeksi.


Paljastus: Force India -kuskeilla räiskyi – Mersu-pomo pyydettiin hätiin MTV 15:46 22.12

Force India -piloteilla Esteban Oconilla ja Sergio Perezillä salamoi kuluneen F1-sesongin aikana ajoittain pahasti. Ocon paljastaa pyytäneensä hädän hetkellä apua myös Mercedeksen tallipäälliköltä Toto Wolffilta.


Kotiliesi: Anni Hautala avoimena rumasta palautteesta: ”Ihmettelen aina, kuinka ihmiset kehtaavat” mtv 09:09 21.12

Suomipopin Aamulypsystä julkisuuteen noussut juontaja Anni Hautala on saanut kokea televisiotöiden nurjat puolet kuluneen vuoden aikana. Hautala avautuu saamastaan palautteesta Kotiliesi-lehden haastattelussa. 


Ruotsin hovi riemuitsee - Brittihovi pönöttää - kuninkaallisten joulukuvat herättävät kateutta iltalehti 17:32 20.12

Kuningashuoneiden joulukuvissa on eroa. Kuningashuoneet ovat julkaisseet kuluneen viikon aikana kuvia jouluun valmistautumisesta. Britannian hovin virallisessa joulupotretissa kuninkaalliset William ja Kate sekä heidän lapsensa George ja Charlotte poseeraavat sinisävyisissä vaatteissa studiossa. Vaikka kaikki ovat iloisia, ei joulun lämpöä ja tunnelmaa kuvasta tahdo löytyä. Ruotsissa kaikki on toisin. Kuningashuoneen joulutervehdysvideolla Victoria, Daniel, Estelle ja Oscar laskevat mäkeä ja peuhaavat iloisesti lumipalloja heitellen Haga-linnan mailla. Kuvista huokuu joulun tunnelma.


Turkki kielsi uudenvuodenjuhlat Taksimin aukiolla iltalehti 14:32 20.12

Juhlat Istanbulin ikonisella Taksimin aukiolla kiellettiin turvallisuussyistä. Turkin viranomaiset eivät salli uudenvuodenjuhlia Istanbulin Taksimin aukiolla turvallisuussyistä. Asiasta kertoi Turkin valtion uutistoimisto Anadolu. Istanbulin Beyoglun alueen poliisipäällikön mukaan turvatoimet on tuplattu tänä vuonna Turkissa kahden viimeksi kuluneen vuoden aikana sattuneiden iskujen takia.


Olli Lindholm toipuu isosta leikkauksesta, taustalla pitkäaikainen ylirasitustila – ei voi pitää mikrofonia kädessään iltasanomat 07:03 14.12

Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholmilla on mennyt kuluneena vuonna niin lujaa, että jouluna hän aikoo hakea kuusen jalkaisin.


Vuoden naissolisti -Emma-ehdokkuuksissa erikoinen tilanne: vain Laura Voutilainen on julkaissut tänä vuonna albumin iltalehti 13:14 12.12

Emma-gaalassa artistit pääsivät tänä vuonna ehdolle, jos he ovat julkaisseet vähintään kolme kappaletta tai albumin. Vuoden naissolistin Emma-palkinnosta kisaavat tänä vuonna Evelina, Janna, Jenni Vartiainen ja Laura Voutilainen. Nelikosta ainoastaan Voutilainen on julkaissut kuluneen vuoden aikana kokonaisen albumin, joka kantaa nimeä Miks ei. Vain elämää -ohjelmassa alkuvuonna nähty Voutilainen on viimeksi saanut vuoden naissolistin Emman kahteen kertaan 1990-luvulla, vaikka on ollut sittemminkin ehdolla. - Aivan upeaahan se on, olen kuitenkin pyörinyt alalla 22 vuotta ainakin. Nämä tunnustukset, se että on mukana kahdessa kategoriassa, tuntuu tietenkin aivan upealta. Se, että mun tekemisillä on joku merkitys, antaa uskoa ja luottamusta tulevaankin. Toki yleisö ja fanikunta ovat olleet mukana tähänkin asti.


Emma-ehdokkaat julki: Haloo Helsinki!, JVG ja Antti Tuisku kahmivat ehdokkuuksia iltalehti 14:30 11.12

Emma-patsaat jaetaan helmikuussa. Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus Emma Gaala järjestetään tänä vuonna 3. helmikuuta. Tunnustusta kuluneen vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille jakava gaala on nyt julkistanut vuoden 2017 ehdokkaat. Palkintoja jaetaan yhdeksässätoista eri ehdokassarjassa, joista seitsemäntoista voittajan päättää alan ammattilaisista koostuva tuomaristo.


Uutiset