Eva Wahlströmille hävinnyt yhdysvaltalainen latoi törkeää tekstiä suomalaisesta – väittää myös promoottorin järjestäneen kotivoiton: ”Minulla on ne viestit paperilla!” iltalehti 14:15 08.07

Wahlström voitti Melissa St. Vilin huhtikuussa 2018 Kulttuuritalolla. Amerikkalainen ei ole kuitenkaan vieläkään päässyt suomalaisen kohtaamisesta yli. St. Vil hävisi Wahlströmille WBC-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestaruusottelun enemmistötuomiolla. Ottelu oli tasainen, mutta Wahlströmin käyminen lattiassa ilman luvunlaskua tuskastutti St. Viliä heti taiston jälkeen. Haitilais-amerikkalainen nyrkkeilijä on jatkanut suunsoittoaan, vaikka kohtaamisia Wahlströmin kanssa ei ole nähty uudestaan. Kun suomalainen taipui Katie Taylorille vuoden 2018 joulukuussa, St. Vil haukkui Wahlströmiä Instagram-tilillään valemestariksi ja julkaisi myös kuvayhdistelmän itsestään hymyilemässä Wahlströmin murjottujen kasvojen vieressä.


eurooppalaisessa kritisoi NHL-tähti läheisyydessä – Malissa itsemurhaisku pitäisi olla” vesillä ”Ihmiset huutavat voima-arvoilla voittojuoksu ympäristövaliokunnassa – kauppakirjat allekirjoitettu!

Uutiset