Urheilulehti 21: Leijonien kultainen MM-satu vielä kerran – Jukka Jalosen kertomana

iltasanomat 07:00 21.05

Tuore lehti vie lukijat Pohjois-Koreaan, ylävitosen alkulähteille, Mario Lemiux’n kulta-aikoihin ja Ari Hjelmin lopettamisen syihin.


Kultainennoutaja auttaa karanteenissa olevaa naapuria – toimittaa hänelle elintarvikkeita

stara 16:40 03.05

Sosiaalinen eristäytyminen voi olla haastavaa erityisesti niille, jotka kärsivät jo


Mestiksen pistepörssin voittanut Jaakko Lantta palkittiin Kultaisella kiekolla

yle 13:06 04.04

Pelaajayhdistyksen jakama Kultainen kiekko -palkinto on annettu kaudesta 1997–98 alkaen.


Pelaajayhdistys jakoi palkintonsa ? Danforthille Kultainen Kypärä

jatkoaika.com 11:13 19.03

Suomen jääkiekkoilijat ry on jälleen valinnut Liiga-kauden parhaan pelaajan ja erotuomarin. Palkinnot menivät Justin Danforthille ja Antti Bomanille.


Pelaajayhdistys jakoi palkintonsa ? Danforthille kultainen kypärä

jatkoaika.com 11:13 19.03

Suomen jääkiekkoilijat ry on jälleen valinnut Liiga-kauden parhaan pelaajan ja erotuomarin. Palkinnot menivät Justin Danforthille ja Antti Bomanille.


Pelaajat äänestivät katkenneen SM-liiga­kauden parhaat – Kultainen kypärä Lukon tähtihyökkääjälle

iltasanomat 09:48 19.03

Lukon Justin Danforth on viides Kultaisen kypärän saava ulkomaalaisvahvistus.


SM-liigan parhaita palkittiin koruttomasti kabinetissa – Lukko-tähti sai kaksi arvokasta pystiä

iltalehti 09:44 19.03

Kultainen kypärä on pelaajien jakama palkinto. Jääkiekon Suomen mestaruutta ei tänä keväänä jaeta koronaviruspandemian takia. Kuten Iltalehti jo keskiviikkona kertoi, Liiga kuitenkin julisti lopullisen runkosarjan sarjataulukon, ja myös henkilökohtaisia palkintoja jaetaan kauden parhaille. Torstaina julkistettiin ensin SM-liigapelaajien valitsema kauden paras pelaaja ja paras tuomari.


SM-liigan parhaita palkittiin koruttomasti kabinetissa – Lukko tähti sai kaksi arvokasta pystiä

iltalehti 09:44 19.03

Kultainen kypärä on pelaajien jakama palkinto. Jääkiekon Suomen mestaruutta ei tänä keväänä jaeta koronaviruspandemian takia. Kuten Iltalehti jo keskiviikkona kertoi, Liiga kuitenkin julisti lopullisen runkosarjan sarjataulukon, ja myös henkilökohtaisia palkintoja jaetaan kauden parhaille. Torstaina julkistettiin ensin SM-liigapelaajien valitsema kauden paras pelaaja ja paras tuomari.


SM-liigan parhaita palkittiin koruttomasti kabinetissa – kollegoilta arvokas tunnustus Lukon tähdelle

iltalehti 09:44 19.03

Kultainen kypärä on pelaajien jakama palkinto. Jääkiekon Suomen mestaruutta ei tänä keväänä jaeta koronaviruspandemian takia. Henkilökohtaisin palkintoja kuitenkin jaetaan, sillä SM-liigapelaajat ovat valinneet kauden parhaan pelaajan ja parhaan tuomarin. Kultaisen kypärän eli parhaan pelaajan palkinnon voitti Lukon Justin Danforth. Hyökkääjä sai äänestyksessä 105 ykkössijaa ja 686 pistettä.


Jääkiekon SM-liigassa jaetaan sentään jotain palkintoja: pelaajat valitsivat Lukon tähtihyökkääjän kauden parhaaksi

MTV 08:48 19.03

Lukon Justin Danforth on valittu jääkiekon SM-liigan runkosarjan parhaaksi pelaajaksi. Danforth sai Jääkiekon pelaajayhdistyksen Kultainen Kypärä -palkinnon.


Pelaajien valinta: Kultainen Kypärä Justin Danforthille

yle 08:48 19.03

Kultainen Kypärä -palkinnosta äänestettiin jo 34. kerran.


Huomasitko? Herttuatar Meghanin tuoreissa asukokonaisuuksissa oli piiloviestejä

iltalehti 06:19 09.03

Herttuatar Meghan viestii koruillaan. Prinssi Harry ja vaimonsa herttuatar Meghan ovat Lontoossa hoitamassa viimeisiä hovin edustustehtäviään ennen lopullista pesäeroa ja hovin raha-avusta luopumista. Torstaina Meghan vieraili Lontoon kansallisteatterin näyttelyssä ja hänen kaulallaan kimmelsi kaunis riipus. Kultainen riipus oli Sophie Lis -merkkinen ja se henkii rakkaudellista viestiä. Korun suunnittelija bongasi korun herttuattaren yllä ja kertoi olevansa otettu kunniasta. Hän jakoi korun tarinan Instagramiin.


Eemil Selänne täytti 24 vuotta - Sirpa ja Teemu järjestivät merelliset synttärit esikoiselleen

iltalehti 10:00 24.02

Eemil Selänne on juhlinut synttäreitään vesillä ystävien ja vanhempiensa kera. Sirpa Selänne hehkuttaa somessa esikoispoikansa Eemilin 24-vuotissyntymäpäiviä isosti. Hän on julkaissut muutaman lapsuuskuvan pojasta sekä tunnelmia tämän synttärijuhlista Yhdysvalloista. – Meidän super söpö Eemil tänään jo 24-vuotta!! Onnea kultainen rakas esikoisemme!! Sirpa kirjoittaa kuvan ohessa.


Ampumahiihdon MM-kisoissa jättisensaatio! Nuori ranskalainen pesi norjalaishirmun upeasti

iltalehti 16:52 16.02

Émielien Jacquelin voitti uransa ensimmäisen MM-mitalin, joka oli kultainen. Ampumahiihdon MM-kisojen miesten takaa-ajossa nähtiin hurja voittokamppailu. 24-vuotias Ranskan Émilien Jacquelin järjesti jymypaukun Antholzissa, kun hän voitti maailmanmestaruuden ja samalla uransa ensimmäisen MM-mitalin. Jacquelin ampui kisassa täydellisen rivin. Loppukirissä taipui norjalainen Johannes Bö. Kolmanneksi tuli Venäjän Aleksandr Loginov.


Siikajoki palkitsi tv-tähti Markus Kuotesahon ämpärillä: ”Siinähän se on elämä mennä nilikuttanut”

iltasanomat 10:30 15.02

Kultainen Venla-finaaliin päässyt Markus Kuotesaho on kisan henkinen voittaja, arvioi Siikajoen kunnanjohtaja.


Markus Selin täytti 60 vuotta – sai huikean lahjan: Elokuva-alan kultainen ansiomerkki

iltalehti 10:50 14.02

Markus Selin yllätettiin 60-vuotissyntymäpäivänään arvostetulla tunnustuksella. Elokuvatuottaja Markus Selin, 60, juhli syntymäpäiviään Se mieletön remppa -elokuvan kutsuvierasensi-illassa. Selin yllätettiin ennen elokuvan alkua arvostetulla tunnustuksella, elokuva-alan kultaisella ansiomerkillä. Elokuva-alan kultaista ansiomerkkiä on jaettu vuodesta 1951 lähtien. Ensimmäisten myönnettyjen ansiomerkkien saajia olivat muun muassa T. J. Särkkä, Risto Orko ja Väinö Mäkelä. Markus Selinille myönnetty ansiomerkki on järjestyksessään 58.


60-vuotissyntymäpäiväänsä juhlivalle Markus Selinille myönnettiin elokuva-alan kultainen ansiomerkki

mtv 19:24 13.02

60-vuotissyntymäpäiväänsä juhlivalle Markus Selinille myönnettiin torstaina elokuva-alan kultainen ansiomerkki.


Markus Selinille luovutettiin elokuva-alan kultainen ansiomerkki – myönnetty aiemmin muun muassa Toivo Särkälle

iltasanomat 18:28 13.02

Tuottaja Markus Selinille myönnettiin elokuva-alan ansiomerkki torstaina.


Karkurit-sarjan keskiössä on karkureita paikantava eliittipoliisiyksikkö – taustalla on liuta draaman huipputekijöitä

mtv 10:03 12.02

C Moren kotimaisen draamatuotannon valikoima vahvistuu Jussi- ja Kultainen Venla -palkittujen tekijöiden uudella Karkurit-alkuperäissarjalla.


Kansanedustaja Jaana Pelkonen jättää politiikan

iltalehti 20:09 10.02

Kansanedustaja Jaana Pelkonen on päättänyt, että politiikka saa jäädä seuraavissa eduskuntavaaleissa. Sää on sumuisen sateinen, mutta vantaalaiseen teollisuushalliin rakennetussa studiossa kimaltaa. Nelosen All Together Now Suomi -musiikkiohjelman juontaja Jaana Pelkonen säteilee hopeanhohtoisessa haalarissaan. Kolmannen kauden kansanedustaja on varma ja elementissään myös poliittista uraansa edeltäneessä työssään televisiokasvona. Niin nyt kuin taannoisen Kultainen Venla -lähetyksen juontajana, ja lähimenneisyydessä myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana. Moni kadehtii televisionäkyvyyttä ja pitää sitä jopa äänten kalasteluna. Turhaan.


Hot topics