”Mun kanssa on vaikea olla paras kaveri” – Timo Furuholm on valmis vuodattamaan verta Interin valmentajan José Riveiron puolesta

iltalehti 12:06 19.10

Timo Furuholm on nähnyt ja kokenut Interin kriisin. Nyt on niin seesteistä, että se välillä hämmentää. Turku on vihdoin herännyt mestaruuskamppailuun. Interin ja KuPS:n ratkaisuotteluun Kupittaalle on tulossa yli 9 300 silmäparia.


Interin ja KuPSin ratkaisupelissä miljoonapanos: ”En usko, että minkään muun lajin mestaruuden hinta on Suomessa noin suuri”

iltasanomat 12:04 19.10

Inter ja KuPS pelaavat mestaruudesta, mutta myös valtavasta rahapotista.


Veikkausliigan mestaruus ratkaistaan jättiyleisön edessä – raikuuko Uuno-elokuvista tuttu klassikkokappale tänään Kuopion illassa? "Olen kuullut huhuja"

MTV 11:39 19.10

Kotimainen jalkapallokausi saa Veikkausliigan osalta komean sinetin, kun mestaruus ratkaistaan lauantain päätöskierroksella Interin ja KuPS:in välillä Turussa. MTV Urheilu tapasi kuopiolaisten kapteenin Petteri Pennasen ja joukkueen päävalmentajan Jani Honkavaaran huippuottelun alla.


Kuopio on sekaisin jalkapallosta – ratkaisupeliin Turkuun saapuu tänään yli tuhat savolaista: ”En ole eläessäni kokenut vastaavaa”

iltalehti 10:56 19.10

Syksy Savossa on edennyt huumaavissa tunnelmissa. –?Kaupunki ja ihmiset hengittävät tosi vahvasti mukana, Kuopion Palloseuran kapteeni Petteri Pennanen kuvailee. Kaupungin perinneseura on juhlinut SM-kultaa viimeksi vuonna 1976. Vuonna 2017 KuPS pokkasi hopeaa, viime kaudella pronssia. Nyt on tekeillä jotain poikkeuksellista. Mestaruus on ilmassa.


Panoksena Veikkausliigan mestaruus – Interin ja KuPS:n ottelu hemmottelee jalkapallofaneja

iltalehti 10:16 19.10

Suomalaisen jalkapallokulttuurin kaikkien aikojen huipennuksen pitää olla lähellä, kun Turun Veritas Stadion myydään loppuun lokakuussa kaksi kertaa muutaman päivän välein. Turkulaisia jalkapalloilun ystäviä hemmotellaan. Tiistaina Huuhkajat otti Veritaksella käytännössä jo ratkaisevan askeleen kohti ensimmäistä arvokisapaikkaansa lyömällä Armenian vastustamattomasti 3–0. Lauantaina sama stadion saa toimia näyttämönä Veikkausliigan mestaruusottelulle. Suomalaisesta jalkapallokulttuurista kertoo hyvää se, että molemmat ottelut ovat loppuunmyytyjä.


Kaapo Kakon Rangersin kotipeli ilmaiseksi, Veikkausliigan mestaruus ratkeaa – tässä viikonlopun tv-urheilut

iltasanomat 08:01 19.10

Veikkausliigan mestaruus ratkeaa lauantaina Turussa Interin ja KuPSin välisessä päätöskierroksen ottelussa.


Onko vihdoin KuPSin vuoro juhlia, kuka nappaa himmeimmät mitalit? Katso, mistä kaikesta Veikkausliigan päätöskierroksella pelataan

yle 07:25 19.10

Jalkapallon Veikkausliigan päätöskierroksella ratkeaa koko mitalikolmikko.


Kuopion tori on lauantaina todellinen mualiman napa! KuPSin ja Interin ratkaisupeliä jännitetään koko kaupungin voimin – ”Mistä saataisiin kyllin jämäkkä netti”

iltalehti 16:23 18.10

Kuopion torista rakentuu paikallisille jalkapallofaneille lauantaiksi lisänimensä mukainen mualiman napa, sillä KuPS näyttää mestaruuden ratkaisevan ottelun siellä suorana lähetyksenä. Vaikea arvioida, kuinka paljon väkeä on tulossa, sillä tällaista ei ole koskaan järjestetty, sanoo KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen. KuPSille riittää Veikkausliigan mestaruuteen tasapeli kauden viimeisestä ottelusta Turusta. Mikäli taas kotijoukkue FC Inter voittaa, se vie mestaruuden.


Mahdollisuus vai pakkovoiton paikka? Inter lähtee mestaruustaistoon ennätysyleisön edessä: “Lyödään kaasu pohjaan ja lähdetään mestaruuden perään”

yle 11:56 18.10

Veikkausliigan mestaruus ratkeaa Turussa lauantaina. KuPS:ille mestaruuteen riittää tasapeli.


KuPS ei lannistunut, vaikka mestaruus karkasi käsistä viime hetkillä – jalkapallohuuma Kuopiossa kiihtyy ennen Veikkausliigan huipennusta: "Joka toinen ihminen kadulla toivottaa tsemppiä"

yle 09:55 18.10

KuPS ja Inter ratkaisevat Veikkausliigan mestaruuden Turussa lauantaina.


Jalkapallomestaruus ratkeaa yleisömeren keskellä – Interin yleisöennätys luvassa

yle 14:53 09.10

Inter ja KuPS ratkaisevat jalkapallomestaruuden Turussa 19. lokakuuta.


Pallokerho: Inter väänsi itsensä väkisin takaisin mestaruustaisteluun – KuPSin on turha kiukutella ”menetetyistä” rankkareista

iltasanomat 16:18 07.10

Veikkausliigan ratkaisu siirtyi päätöskierrokselle.


KuPSin päävalmentaja liittyi ratkaisuottelun tuomarin arvostelijoiden joukkoon – ”Hänellä on se historia täällä”

iltasanomat 22:03 06.10

Päävalmentaja Jani Honkavaara ihmetteli, mitä Mattias Gestraniuksella on KuPSia vastaan.


KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoi mestaruusottelun paineista: ”Aika hyvin pystyin nauttimaan”

iltalehti 21:07 06.10

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara sanoi pystyneensä nauttimaan mestaruusottelusta kaikkine paineineen. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli Jani Honkavaaralle nautinnollinen, koska pelaajilla oli hyvä flow, ja pelisuunnitelma toimi. Toisella puoliajalla paine kasvoi kuten otteluissa yleensä. Honkavaaran mielestä Honka ei varsinaisesti päässyt mihinkään, mutta hallinta siirtyi hieman ylemmäs. Se toi vaaraa.


KuPSin kapteeni ei sulattanut ratkaisupelin tuomaripäätöksiä – ”Kaksi ihan selvää pilkkua”

iltasanomat 20:52 06.10

Kultajuhlia toivoneen KuPSin Petteri Pennanen manaili kotitasapeliä – ja ottelun tuomioita.


KuPS:n kapteeni Petteri Pennanen pettyi pahoin mestaruustaistelussa: ”Seitsemäntuhatta ihmistä hiljeni"

iltalehti 20:38 06.10

KuPS:n kapteeni Petteri Pennanen pelasi jälleen yhden huippupelin mutta jäi kymmenen minuutin päähän mestaruudesta – toistaiseksi. Petteri Pennanen teki KuPS:n maalin, järjesti tilanteita ja ehti repiviin juoksuihin myös puolustussuuntaan. Hän tunsi kuulevansa jokaisen katsojan huudon maalin tehtyään.


Honka pilasi KuPSin kultajuhlat, mutta tulos harmitti espoolaisiakin – ”Päällimmäisenä mielessä on lähinnä pettymys”

iltasanomat 20:34 06.10

Hongan kapteeni Henri Aalto ei iloinnut tasapelistä.


Veikkausliigan kultakamppailun dramaattinen käänne palautti hymyn Inter-leirin kasvoille : “Vaihtaisin mitalin ja toisen jalkani mestaruuteen”

yle 19:24 06.10

FC Inter ja KuPS ratkaisevat Suomen mestaruuden kahden viikon kuluttua Turussa.


Veikkausliigan kultataistelun dramaattinen käänne palautti hymyn Inter-leirin kasvoille : “Vaihtaisin mitalin ja toisen jalkani mestaruuteen”

yle 19:24 06.10

FC Inter ja KuPS ratkaisevat Suomen mestaruuden kahden viikon kuluttua Turussa.


Veikkausliigan mestaruustaistelun dramaattinen käänne palautti hymyn Inter-leirin kasvoille : “Vaihtaisin mitalin ja toisen jalkani mestaruuteen”

yle 19:24 06.10

FC Inter ja KuPS ratkaisevat Suomen mestaruuden kahden viikon kuluttua Turussa.


ruudusta MotoGPn

Hot topics