KuPS-pomo Ari Lahti hakee Palloliiton puheenjohtajan paikkaa: ”Haluan kehittää suomalaista jalkapalloa” iltalehti 12:59 10.11

Ari Lahti kertoo Twitterissä, että on käytettävissä Palloliiton puheenjohtajan tehtävään. Ari Lahti tunnetaan menestyneenä liikemiehenä ja erityisesti Kuopion Palloseuran pääomistajana. Lahti on toiminut aiemmin Jalkapalloliiga ry:n puheenjohtajana. Häntä on pidetty ennakkospekulaatioissa erittäin vahvana kandidaattina Palloliiton puheenjohtajan paikalle. - Haluan kehittää suomalaista jalkapalloa ja vastaan lukuisiin pyyntöihin: olen käytettävissä Palloliiton pj:n tehtävään, Lahti kirjoitti perjantaina Twitterissä.


PS Kemi hävisi, mutta vältti karsinnat – KuPSille hopeaa iltasanomat 17:01 28.10

Kemissä kuului ottelun jälkeen ilonpitoa molemmista pukukopeista. KuPS palasi mitalikantaan seitsemän vuoden tauon jälkeen ja kun FC Lahti voitti HIFK:n Lahdessa, PS Kemi vältti liigakarsintaottelut.


Veikkausliiga päätökseen: HIFK joutuu liigakarsintaan, KuPSille hopeaa iltalehti 16:24 28.10

Veikkausliiga saatiin päätökseen lauantaina. Kuopion Palloseura on sijoittunut jalkapalloliigassa toiseksi. KuPS:n hopeamitalit varmistuivat päätöskierroksen 3-1-voitolla PS Kemistä. KuPS karkasi PS Kemiltä ensimmäisen puoliajan lopun tehohetkellä. Ats Purje, Ville Saxman ja Nikko Boxall pistivät pallon PS Kemin verkkoon viiden minuutin sisään.


Näin kävi Veikkausliigan päätöskierroksella – HIFK joutuu liigakarsintaan, HJK juhlii mestaruutta iltasanomat 16:15 28.10

HJK juhlii kultaa, KuPSille hopeaa ja Ilvekselle pronssia. HIFK joutuu liigakarsintaan.


KuPSille kovan luokan värväys – läpimurron tehnyt nuorisotähti Kuopioon iltasanomat 16:05 28.10

Rasmus Karjalainen on siirtymässä Kuopion Palloseuraan.


KuPS varmisti mitalin ja pudotti JJK:n iltasanomat 21:27 20.10

KuPS varmisti Veikkausliigassa mitalisijan, vaikka yksi kierros on vielä pelaamatta.


JJK:n putoaminen Veikkausliigasta varmistui - KuPS ja Ilves ratkaisevat himmeämpien mitalien kohtalon iltalehti 21:04 20.10

Jyväskyläläinen JJK putoaa jalkapalloliigasta sarjaporrasta alemmaksi. Liigassa viimeisenä olevan JJK:n putoaminen varmistui, kun se hävisi vieraissa KuPSille 1-2. Samalla KuPS varmisti itselleen mitalin. KuPSin ohella mitalin varmisti Ilves, joka voitti PS Kemin kotonaan 1-0.


JJK putoaminen Veikkausliigasta varmistui - KuPS ja Ilves ratkaisevat himmeämpien mitalien kohtalon iltalehti 21:04 20.10

Jyväskyläläinen JJK putoaa jalkapalloliigasta sarjaporrasta alemmaksi. Liigassa viimeisenä olevan JJK:n putoaminen varmistui, kun se hävisi vieraissa KuPSille 1-2. Samalla KuPS varmisti itselleen mitalin. KuPSin ohella mitalin varmisti Ilves, joka voitti PS Kemin kotonaan 1-0.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Tasoituksellinen KuPS maistuu iltalehti 13:32 20.10

Perjantain vetovihje uskoo, että KuPS pökkäsee JJK:n tänään Ykköstä kiertävälle radalle. KuPS-JJK-ottelun asetelma kummallekin joukkueelle selväpiirteinen. KuPS on kiinnostunut voitosta saalistaessaan Veikkausliigan mitaleita ja pääsyä ensi kaudeksi Euroopan kentille. JJK:lle kelpaa vain voitto taistelussa sarjapaikkansa puolesta.


SuperMoniveto: KuPS ja Ilves runkona iltasanomat 18:53 19.10

JJK:n putoamisen varmistusta haetaan sekä Ilvekselle mitalia.


Erotuomari määräsi KuPSin joukkueen pukukoppiin heti ottelun jälkeen: ”Ylilyöntien vaara oli todella suuri” iltasanomat 21:02 15.10

Tunteet kuohahtivat Tampereella pelatussa tärkeässä ottelussa.


Ilves on lähellä eurocupia - päävalmentaja kertoo, miksi iltalehti 18:59 15.10

Ilves kaatoi kotonaan KuPS:n ja tarrasi lujasti eurocupin paikkaan ja mitaliin. Viime kaudella Ilves jäi täpärästi mitaleilta ja eurokentiltä. Nyt tavoite näyttää toteutuvan. Päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo, että ensi kauden sopimuspelaajia on jo viitisentoista. Kolme uutta suomalaissopimusta on tehty ja muutama hyvän profiilin ulkomaalaispelaaja katsottu. Teemu Penninkangas puski ratkaisun viime hetkillä. Ilves voitti 1-0.


Ilves otti viime hetken voiton KuPS:sta - Veikkausliigan mitalitaisto tiivistyi entisestään iltalehti 17:51 15.10

KuPS ja Ilves ovat Veikkausliigan sarjataulukossa tasapistein kakkosena, kun tamperelaiset voittivat keskinäisen kohtaamisen kotikentällään maalein 1-0. Ilveksen voittomaali syntyi, kun Tammelassa pelattiin 92. peliminuuttia. Maalin viimeisteli puskemalla Ilveksen pitkänhuiskea puolustaja Teemu Penninkangas. Tamperelaiset nousivat voitolla tasapisteisiin KuPS:n kanssa. KuPS on toisella sijalla paremman maalieron (+12 vs. +2) ansiosta.


Uutiset