Trump tuomitsi iskut Saudi-Arabian öljyntuotanto­laitoksiin

iltasanomat 18:37 15.09

Trump keskusteli Saudi-Arabian kruununprinssin kanssa.


Trump tuomitsi iskut Saudi-Arabian öljyntuotantolaitoksiin

iltasanomat 01:11 15.09

Trump keskusteli Saudi-Arabian kruununprinssin kanssa.


Saudi-Arabian kruununprinssin sisar sai tuomion Pariisissa – määräsi henkivartijansa sitomaan ja pieksemään putkimiehen

iltasanomat 17:54 12.09

Prinsessa Hassa bint Salman ei ollut paikalla oikeudessa, vaikka hänestä annettiin pidätysmääräys jo joulukuussa vuonna 2017.


Pariisilainen oikeusistuin tuomitsi Saudi-Arabian kruununprinssin siskon ehdolliseen vankeuteen työmiehen pahoinpitelytapauksessa

yle 16:33 12.09

Oikeuden mukaan prinsessa määräsi henkivartijansa pahoinpitelemään työmiehen.


Tältä Norjan kuningas Harald näyttää purjehduksen jälkeisissä tunnelmissa - tuoreet kuvat

iltalehti 19:19 06.08

Kuningas Harald V lomailee parhaillaan Espanjassa. Norjan kuningas Harald V nauttii aurinkoisista kesäpäivistä Mallorcalla. Tuoreissa kuvissa erittäin ruskettunut mies nauttii ystäviensä seurasta. Ohjelmaan kuului esimerkiksi purjehdusta ja virvokkeita. Kuningas Harald V on naimisissa kuningatar Sonjan kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta: prinsessa Märtha Louise ja Norjan kruununprinssi Haakon. Lapsenlapsia pariskunnalla on viisi.


Norjan kruununprinssin perhe harvinaisissa kesäkuvissa - tältä prinsessa Ingrid Alexandra, 15, ja prinssi Sverre Magnus, 13, näyttävät nyt

iltalehti 15:14 13.07

Norjan kruununprinssiparin rakkaustarina on kestänyt jo 20 vuotta. Norjan kruununprinssi Haakonin puoliso kruununprinsessa Mette-Marit on seissyt miehensä rinnalla jo 20 vuotta. Pariskunta tutustui yhteisten ystävien kautta vuonna 1999 ja suhde on vain voimistunut vuosien vieriessä, vaikeasta alusta huolimatta. Mette-Maritin ja Haakonin suhdetta ei katsottu hyvällä suhteen alkaessa, sillä Mette-Marit oli yksinhuoltaja ja hänen taustaansa tavallisen perheen tyttärenä pidettiin huonona kruununprinssille. Haakon ei kuitenkaan ilkeistä puheista välittänyt, vaan avioitui rakastamansa naisen kanssa elokuussa 2001. Vuonna 2000 hovi oli jo ilmoittanut julkisesti hyväksyvänsä Mette-Maritin ja toivovansa muidenkin tekevän niin.


Prinssi Charles, 70, osallistui terveystiedon tunnille ja sai punaisen lohikäärmeen - tältä näyttää Walesin prinssin arki

iltalehti 18:57 12.07

Kruununprinssi Charles ja herttuatar Camilla vierailivat heinäkuun alussa Walesissa. Molemmilla oli aikaa myös kuninkaallisfanien tapaamiselle. Walesin prinssi Charles ja herttuatar Camilla vierailivat heinäkuun ensimmäisenä torstaina New Tredegarissa Walesissa. Vierailu sisälsi tuttuun tapaan paljon ohjelmaa. Kuningatar Elisabet II:n ja prinssi Philipin vanhin poika ei ole vetäytynyt vielä kesälomalle. Heinäkuisista helteistä huolimatta Walesin prinssin ja Cornwallin herttuatar Camillan viikko-ohjelma on täynnä erilaisia tapahtumia. Vierailuun New Tredegarissa kuului esimerkiksi kouluvierailu ja paikallisten tapaamista. Kouluvierailulla prinssi Charles tapasi oppilaita ja pääsi kuuntelemaan oikeanlaisesta ravinnosta terveystiedon tunnille.


Japanin kruununprinssi pisti kameran räpsymään! Kukko kiinnosti eniten kuninkaallisten vierailulla Seurasaaressa

iltalehti 13:11 05.07

Japanin kruununprinssiparin nelipäiväinen vierailu Suomessa saa tänään päätöksensä. Japanin kruununprinssi Akishino, 53, ja kruununprinsessa Kiko, 52, saapuivat tiistaina Suomeen. Kruununprinssipari on kiertänyt ahkerasti nähtävyyksiä muun muassa Helsingissä ja Turussa. Lisäksi he ovat tutustuneet suomalaiseen neuvolajärjestelmään Iso Omenassa sekä vierailleet presidenttiparin luona Kultarannassa. Nelipäiväisen vierailun viimeisenä päivänä pari vieraili muun muassa Ainolassa ja Seurasaaressa.


Japanin kruununprinssin vierailu hämmensi monia kävijöitä Fallkullan eläintilalla – 2,5 -vuotiaat kaksostytöt Ella ja Emma saapuivat paikalle varta vasten

iltalehti 17:08 04.07

Ihmiset yllättyivät toden teolla, kun Fallkullan kotieläintilalla vastassa oli Japanin kruununprinssi. Japanin kruununprinssi Akishino, 53, vieraili torstaina Fallkullan kotieläintilalla. Vierailu oli varmasti kruununprinssin mieleen, sillä hän on opiskellut eläintiedettä Oxfordin yliopistossa. Prinssi kuvasikin innokkaasti tilan maatiaiskanoja järjestelmäkamerallaan. Paikalla oli lapsiperheitä ihmettelemässä tilaisuutta. Harva tiesi etukäteen kotieläintilalle saapuvasta arvovieraasta.


Japanin kruununprinssin vierailu hämmensi monia kävijöitä Fallkullan eläintilalla – 2,5 -vuotiaat kaksostytöt Ella ja Emma saapuivat paikalle varten vasten

iltalehti 17:08 04.07

Ihmiset yllättyivät toden teolla, kun Fallkullan kotieläintilalla vastassa oli Japanin kruununprinssi. Japanin kruununprinssi Akishino, 53, vieraili torstaina Fallkullan kotieläintilalla. Vierailu oli varmasti kruununprinssin mieleen, sillä hän on opiskellut eläintiedettä ja väitellyt filosofian tohtoriksi ornitologiasta, jossa tutkitaan lintuja. Prinssi kuvasikin innokkaasti tilan maatiaiskanoja järjestelmäkamerallaan. Paikalla oli lapsiperheitä ihmettelemässä tilaisuutta. Harva tiesi etukäteen kotieläintilalle saapuvasta arvovieraasta.


Espoolaiset sisarukset lähtivät lasten kanssa katsomaan lehmiä: vastaan tuli ensin poliisi, sitten prinssi

iltasanomat 15:47 04.07

Japanin kruununprinssi innostui silminnähden Fallkullan kotieläintilasta, johon hän pääsi tutustumaan Helsingissä.


Japanin kruununprinssi innostui odottamattomalla tavalla Fallkullan eläintilalla - paikalla olijat hämmästelivät prinssin tarkkaavaisia touhuja

iltalehti 13:38 04.07

Eläintiedettä opiskellut kruununprinssi innostui Fallkullan kotieläintilan asukeista. Japanin kruununprinssi Akishino, 53, vieraili torstaina Fallkullan kotieläintilalla. Vierailu oli varmasti kruununprinssin mieleen, sillä hän on opiskellut eläintiedettä ja väitellyt filosofian tohtoriksi ornitologiasta, jossa tutkitaan lintuja. Kruununprinssi Akishinolla oli mukanaan muistiinpanovälineet, joihin hän kirjasi tarkasti havaintojaan. Lisäksi hän kantoi olallaan omaa järjestelmäkameraa, jolla hän räpsi kuvia. Kruununprinssi innostui kotieläintilan maatiaiskanoista niin, että hän astui tomuiseen kana-aitaukseen ja ryhtyi kuvaamaan kanoja. Aitauksessa vierähtikin tovi.


Japanin kruununprinssi Akishino innostui kotieläintilalla – tempaisi kanatarhauksessa taskustaan yllätyksen

iltasanomat 12:02 04.07

Kruununprinssi Akishino nautti silminnähden vierailustaan Fallkullan kotieläintilalla.


Japanin kruununprinssi Akishino villiintyi kotieläintilalla – tempaisi kanatarhauksessa taskustaan todellisen yllätyksen

iltasanomat 12:02 04.07

Kruununprinssi Akishino nautti silminnähden vierailustaan Fallkullan kotieläintilalla.


Suora lähetys on päättynyt: Japanin kruununprinssi katseli kanoja ja muita kotieläimiä Fallkullassa

iltasanomat 11:57 04.07

Japanin kruununprinssipari tutustuu tällä viikolla Suomessa muun muassa kulttuuriin. ISTV näytti kruununprinssin vierailun suorana lähetyksenä.


Suora lähetys: Japanin kruununprinssi katselee kanoja ja muita kotieläimiä Fallkullassa

iltasanomat 10:58 04.07

Japanin kruununprinssipari tutustuu tällä viikolla Suomessa muun muassa kulttuuriin. ISTV näyttää kruununprinssin vierailun suorana lähetyksenä.


Suora lähetys noin kello 10.50: Japanin kruununprinssi katselee kanoja ja muita kotieläimiä Fallkullassa

iltasanomat 09:45 04.07

Japanin kruununprinssipari tutustuu tällä viikolla Suomessa muun muassa kulttuuriin. ISTV näyttää kruununprinssin vierailun suorana lähetyksenä.


Suora lähetys noin kello 10.50: Japanin kruununprinssipari vierailee Fallkullassa

iltasanomat 09:45 04.07

Japanin kruununprinssipari tutustuu tällä viikolla Suomessa muun muassa kulttuuriin. ISTV näyttää kruununprinssin vierailun suorana lähetyksenä.


Japanin kruununprinssi vaikuttui syvästi presidentti Niinistön luona – pisti merkille samankaltaisuuden Suomen ja Japanin kulttuureissa

iltasanomat 21:01 03.07

–?Minusta tuntui vahvasti, että Suomi kunnioittaa luontoa ja asettaa aina toiset etusijalle, Japanin kruununprinssi ylisti puheessaan Suomea.


Japanin prinsessa Kiko hurmasi valkoisessa kimonossa – ulkoministeri Pekka Haavisto otti kruununprinssiparin juhlallisesti vastaan suurlähetystössä

iltasanomat 20:44 03.07

Japanin Suomen-suurlähettilään residenssissä vietettiin keskiviikkona arvovaltaista iltaa, kun Japanin kruununprinssipari saapui juhlavastaanotolle.


HS Tallinnan huijaritaksit onnen hetket rikoslakiuudistuksessa – avioliiton sadassa vuodessa varaustilaisuudesta –

Hot topics