Alkaako Helmerillä ja Anulla BB-romanssi? Hipsuttelu sai jo Kristianin härskiksi: ”Tuituitui! Vähän sisäreittä siitä!”

iltalehti 13:52 23.09

Skuuttiammattilainen Helmerin ja sinkkuäiti Anun orastava romanssi alkaa saada uusia kierroksia Big Brotherissa. Vaikka Eevis joutui lähtemään Big Brother -talosta, vaikuttaa siltä, että läheisyyttä ei talosta puutu senkään jälkeen. Maanantaina nimittäin 31-vuotiaan potkulauta-ammattilaisen Helmerin ja 32-vuotiaan kiinteistönvälittäjä Anun kaveruus alkaa muuttua läheisemmäksi.


BB-Kristian esittelee pakaransa – Arvaisitko, mitä siellä lukee?

iltalehti 15:50 21.09

Kristianin pakaroissa näkyvät hävityt vedonlyönnit. Big Brother -talossa on nähty jo jokusen kerran paljasta pakaraa. Nyt siellä ihmeteltiin pyllyn poskia tatuointien vuoksi. Milla, Helmeri ja Kevin halusivat kuulla tarinat Kristianin leimojen takaa.


Äidin varovainen avunpyyntö Facebookissa sai aikaan ketjureaktion – dyspraksiaa sairastavan Kristianin, 9, unelmasta tuli totta

iltasanomat 05:58 16.09

Yksi Facebook-julkaisu käynnisti ketjureaktion, joka teki 9-vuotiaan Kristianin erittäin onnelliseksi.


BB: Tarina sai Kristianin tulistumaan - iso sanaharkka: ”Miesvaltaisissa porukoissa auktoriteetti on selvä!”

iltalehti 09:55 11.09

Hierarkinen viikkotehtävä kuumentaa tunteita Big Brother -talossa. Tällä viikolla Big Brother -talossa asukkaiden viikkotehtävänä on elää risteilylaiva-simulaattorissa. Jokaisella asukkaalla on oma rooli tehtävässä. Roolit vaihtuvat lukuun ottamatta Kristianin roolia: hän on koko viikon risteilypäällikkö, joka jakaa käskyt ja uudet roolit. Laivan työntekijöiden välillä ollut jo havaittavissa kitkaa. Tiistaina Kristian joutui huomauttelemaan pitkin päivää alaisilleen Kevinille ja Tarinalle siitä, että näiden tulisi pysyä rooleissaan.


IL:n lukijat: Kristian on suosikki Big Brother -asukas!

iltalehti 20:32 03.09

Iltalehden suosikkiasukki Big Brother -talossa on odotetusti Kristian. 27-vuotias Kristian kahmi peräti 39 prosentin osuuden suosikkiasukasta äänestettäessä. Kristianin ykköspaikka ei tule millään muotoa yllätyksenä, mikäli on yhtään seurannut ohjelmasta kirjoitettuja juttua tai sosiaalisessa mediassa käytävää keskustelua. Helsingin Kalliossa asuva ja Hangosta kotoisin oleva Kristian on myös se asukas, josta on eniten väännetty meemejä.


Alle vuorokausi BB-talossa! Kristianin paljonpuhuva tyhjä katse nousi jo nettihitiksi - some ryöpsähti täyteen hulvattomia meemejä

iltalehti 18:44 02.09

Big Brotherin meemikuninkaaksi nousi helsinkiläinen Kristian. Big Brother Suomi alkoi sunnuntai-iltana. Somessa on alkanut jo kuhina talon asukkaiden ympärillä. Lyhyessä ajassa meemikuninkaaksi nousi helsinkiläinen Kristian, 27, jonka tyhjä katse on kirvoittanut yleisön luovuuden esiin. Meemejä löytyy Twitteristä joka lähtöön.


BB-Kristianin paljonpuhuva ”tyhjä katse” nousi nettihitiksi - some ryöpsähti täyteen meemejä: tässä niistä hulvattomimmat

iltalehti 18:44 02.09

Big Brotherin meemikuninkaaksi nousi helsinkiläinen Kristian. Big Brother Suomi alkoi sunnuntai-iltana. Somessa on alkanut jo kuhina talon asukkaiden ympärillä. Lyhyessä ajassa meemikuninkaaksi nousi helsinkiläinen Kristian, 27, jonka tyhjä katse on kirvoittanut yleisön luovuuden esiin. Meemejä löytyy Twitteristä joka lähtöön.


Big Brother -Kristianin tyhjä tuijotus sai katsojat sekaisin, meemikuningasta verrataan Tonnin seteliin ja Mona Lisaan

iltasanomat 15:05 02.09

Big Brother Suomi käynnistyi sunnuntai-iltana ja some riehaantui persoonallisista asukkaista.


hyväksi pientä lasta ilmastokokouksessa kuunteli maailman johtajia ylöspäin tuoreella maailmanlistalla

Hot topics