Valioliigan tähtimaalivahdilta upea ele kotimaansa hädänalaisille – oman isän kotiseutukin vaarassa

MTV 11:06 21.09

Manchester Unitedin maalivahti David de Gea lahjoitti rahaa Espanjan tulvan uhreille. 


Miljoonia tienannut tähtipelaaja syöksykierteessä: Rahat ovat kadonneet – ajaa silti huimalla superautolla: ”Ainoa asia, joka tuo sisältöä elämääni”

iltalehti 20:14 10.09

Martin Kližanin sijoitus maailmanrankingissa on mennyt jyrkästi alaspäin. Mies valittelee rahallisen tuen puutetta. ATP:n sivujen mukaan urallaan 5 382 414 dollaria palkintorahoja tienannut slovakialainen tennistähti Martin Kližan avautui kotimaansa mediassa rahavaikeuksistaan. Kližan kertoi olevansa rahallisissa hankaluuksissa, ettei hänellä ole varaa valmentajaan ja kritisoi maansa liittoa rahallisen tuen puutteesta.


Katso Vaahteraliigan ottelu Butchers-Royals suorana ISTV:ssä kello 16.30!

iltasanomat 14:44 29.08

ISTV näyttää amerikkalaisen jalkapallon kotimaan pääsarjan Vaahteraliigan ottelun Butchers-Royals suorana torstaina 29.8.2019 jo kello 16.30 alkaen.


Eeppisen finaalin tuomari antoi haastattelun ja sai kenkää

MTV 14:00 28.08

Heinäkuun Wimbledonin tennisturnauksen miesten kaksinpelin maratonfinaalin tuominnut Damian Steiner on saanut kansainväliseltä tennisliitolta ATP:lta potkut annettuaan ilman lupaa haastattelun kotimaansa Argentiinan medialle.


Sääntödopingista syytetty Taika Koilahti jyrähti: ”Joku voi kertoa mulle, missä ne ilmaiset sentit olivat”

iltalehti 22:53 24.08

Pituushyppääjä ei ymmärrä, miksi Espanjan vuoristossa hypätystä kilpailusta kohistaan. Taika Koilahti ja muutama muu kotimaan kärkipään pituushyppääjä kilpailivat 17. elokuuta yli 2 000 metrin korkeudessa Espanjan vuoristossa Sierra Nevadan Monachilissä. Asiasta on noussut julkisuudessa valtava kohu, sillä muutamat asiantuntijat ovat puhuneet, että ohuessa ilmassa käytävät kilpailut ovat sääntödopingia. Joidenkin arvioiden mukaan pituushyppääjä hyötyy merkittävästi, kun kilpaillaan päälle 2 000 metriä merenpinnan yläpuolella.


Children of Bodom esiintyy tänään rankkasateiden keskipisteessä – keikkajärjestäjä: "Sadetutkaa on tarkkailtu"

iltasanomat 16:25 23.08

Children of Bodom on palannut maailmalta ja vuorossa on bändin isoin keikka koskaan kotimaan kamaralla. Etelä-Suomeen on ennustettu uusia rankkasateita.


Katso Vaahteraliigan ottelu Royals-Roosters suorana ISTV:ssä!

iltasanomat 16:22 22.08

ISTV näyttää amerikkalaisen jalkapallon kotimaan pääsarjan Vaahteraliigan ottelun Royals-Roosters suorana torstaina 22.8.2019.


Children of Bodom on palasi Suomeen pitkältä kiertueelta – edessä odottaa oma jättikeikka Helsingissä: ”Vähän eeppisempi show luvassa”

iltasanomat 14:39 20.08

Children of Bodom on palannut maailmalta ja vuorossa on bändin isoin keikka koskaan kotimaan kamaralla, kun ryhmä valtaa ensi perjantaina Kaisaniemen.


Children of Bodom palasi Suomeen pitkältä kiertueelta – edessä odottaa oma jättikeikka Helsingissä: ”Vähän eeppisempi show luvassa”

iltasanomat 14:39 20.08

Children of Bodom on palannut maailmalta ja vuorossa on bändin isoin keikka koskaan kotimaan kamaralla, kun ryhmä valtaa ensi perjantaina Kaisaniemen.


Näkökulma: Tässä sitä taas ollaan! Suomen yleisurheilun synkän putken katkeaminen on jälleen kahden mieskeihäänheittäjän varassa

iltalehti 11:16 19.08

Kotimaan yleisurheilun GP-sarja tarjosi paljon hienoja suomalaishetkiä, mutta arvokisamitali ei näytä kovin todennäköiseltä, kirjoittaa Espoosta Santtu Silvennoinen. Tuleeko uusia Suomen ennätyksiä? Kuka pääsee arvokisoihin? Miten käy aitanaisten tai keihäsmiesten keskinäisissä kilpailuissa? Aiempina vuosina hieman näivettyneissä yleisurheilun kotimaan GP-sarjan (aiemmin eliittikisasarjan) kilpailuissa oli tänä vuonna poikkeuksellisen paljon mielenkiintoa. Lahdessa kesäkuun alussa ihasteltiin Taika Koilahden tuulitulosta, Jyväskylässä ennen juhannusta Krista Tervo pyöräytti moukarissa uuden SE:n, Tampereella heinäkuun alussa Ella Junnila paransi Suomen ennätystään, Lapinlahdelta ja Joensuusta muistetaan Annimari Kortteen ja Reetta Hurskeen ennätysmurskajaiset.


HJK kaatui päävalmentajan mukaan kotimaan kentiltä tuttuun perisyntiinsä: "Meillä ei ole voittamisen rutiinia"

yle 21:44 15.08

Päävalmentaja Toni Koskelan mukaan HJK ei kyennyt pitämään johtoasemassa palloa haluamallaan tavalla Riga FC:tä vastaan.


Katso Vaahteraliigan ottelu Roosters-Wolverines suorana ISTV:ssä!

iltasanomat 17:05 15.08

ISTV näyttää amerikkalaisen jalkapallon kotimaan pääsarjan Vaahteraliigan ottelun Roosters-Wolverines suorana torstaina 15.8.2019.


Katso suorana: Kiskaiseeko keihäsmies Toni Kuusela yli 80 metriä? Topi Raitanen mukana 1 500 metrillä Oulun Tähtikisoissa

yle 17:44 14.08

Kotimaan yleisurheilua pääsee seuraamaan kuvaa klikkaamalla alkaen klo 18. Jussi Eskola selostaa tapahtumaa.


Katso suorana: Yleisurheilun Oulun Tähtikisat Areenassa

yle 17:44 14.08

Kotimaan yleisurheilua pääsee seuraamaan kuvaa klikkaamalla alkaen klo 18. Jussi Eskola selostaa tapahtumaa.


SM-liiga muuttamassa kohua herättänyttä häirintätulkintaansa – MM-kisoissa tehokkaaksi osoittautunut aloitussääntö testiin myös kotimaassa

MTV 10:46 14.08

Jääkiekon SM-liigan sääntötulkinta maalivahdin häirintää koskevassa sääntöpykälässä on yksi poikkeuksista, joita kotimaan Liiga on tehnyt testattavaksi harjoitusotteluissa Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n sääntöpykäliin.


SM-liiga muuttaa kohua herättänyttä häirintätulkintaansa – MM-kisoissa tehokkaaksi osoittautunut aloitussääntö testiin myös kotimaassa

MTV 10:02 14.08

Jääkiekon SM-liigan sääntötulkinta maalivahdin häirintää koskevassa sääntöpykälässä on yksi poikkeuksista, joita kotimaan Liiga on tehnyt testattavaksi harjoitusotteluissa Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n sääntöpykäliin.


SM-liiga muuttaa kohua herättänyttä häirintätulkintaansa – MM-kisoissa tehokkaaksi osoittautunut aloitussääntö myös kotimaan valikoimaan

MTV 10:02 14.08

Jääkiekon SM-liigan sääntötulkinta maalivahdin häirintää koskevassa sääntöpykälässä on yksi poikkeuksista, joita kotimaan Liiga on tehnyt alkavaksi kaudeksi Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n sääntöpykäliin.


Kotimaan yleisurheilun vanha mestari katosi kuvasta – yrittää väkevää paluuta ja MM-kisapaikkaa

iltalehti 07:02 13.08

Moukarimies David Söderberg, 40, on kärsinyt selkävaivoista. Kausi 2019 on vielä avaamatta. – Tuntui pahalta, kun mietti, että olen niin vanha. Näin analysoi moukarimestari David Söderberg pyhänä mittariin tullutta 40 vuoden ikää.


ilotuliterekka syttyi tuleen jos kärsit Tapparalla tavaramerkistään 35-vuotiaana törkeästi hyväksi pientä vietiin Isisin

Hot topics