Luvassa on sittenkin penkki­urheilukesä! Katso tästä koti- ja ulkomaiden sarjojen sekä tapahtumien uudet aikataulut

iltasanomat 05:55 15.05

IS listasi kevään ja tulevan kesän urheilusarjat ja -tapahtumat.


Moni Helmari-pelaaja suuntasi koti-Suomeen, mutta Sanni Franssi päätti jäädä Tanskaan – siirtyneet pelit harmittavat, mutta toivoa on: "Eivät ne matsit mihinkään ole kadonneet"

yle 11:00 03.05

Tanskassa miesten jalkapallokauden odotetaan jatkuvan ja toukokuun puolella.


Lapsi tuntemattoman kanssa: Nyt tärppäsi!

iltalehti 22:18 20.04

Ensimmäinen lapsi on saatu alulle. Arin ja Riinan lapsenteossa oli jo aistittavissa turhautumista, kun ensimmäiset koti-inseminaatiot eivät tuottaneet tulosta. Kun kuukautiset olivat pari päivää myöhässä, raskaustestissä odotti kuitenkin iloinen yllätys: kaksi viivaa!


Lapsi tuntemattoman kanssa: Erilaiset elämäntilanteet koituvat kohtaloksi – ”Tää oli tässä”

iltalehti 09:28 20.04

Yksi lasta havittelevista pareista heittää hanskat tiskiin. SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSIA! Hannan ja Marcon kumppanuusvanhempitaival käy entistä kimurantimmaksi. Hanna saa hormonihoitoja, mutta mitään ei tunnu tapahtuvan. Ensimmäinen koti-inseminaatio ei tuottanut tulosta ja toisen järjestämisessä on logistisia haasteita. Hannaa tilanne masentaa, Marcoa stressaa.


Ilkka Jääskeläinen voitti Idolsin ja katosi julkisuudesta – edes tutut eivät enää tunnista: ”En ole käynyt parturissa 10 vuoteen”

iltalehti 06:20 20.04

Idolsista tutuksi tullut Ilkka Jääskeläinen viihtyy koti-isänä. Vuonna 2005 Idols-laulukilpailun toisen tuotantokauden voittanut Ilkka Jääskeläinen, 40, katosi julkisuudesta pian sen jälkeen, kun hän oli vuonna 2006 julkaissut esikoisalbuminsa Vuosisadan rakkaustarina. Iltalehti otti selvää, mitä hänelle kuuluu nyt.


Ruotsalaislegenda kertoi pysäyttävästä hetkestä, joka käänsi hänen elämänsä suunnan – ja toi koti-MM-kisoista jättipotin: "Lukittauduin asuntooni kolmeksi viikoksi, ja yritin ymmärtää"

MTV 09:37 15.04

Anja Pärson oli vuosituhannen alussa maailman parhaita alppihiihtäjiä. Kahdeksan vuotta sitten uransa lopettanut ruotsalainen ymmärsi vasta huipulla ollessaan, mikä elämässä on tärkeää – ja se otti koville.


Helmi-Leena Nummelan läheiset järjestivät liikuttavan yllätyksen odottavalle äidille – harmittelee koronarajoituksia synntyssairaalassa

mtv 07:57 08.04

Näyttelijä sai koskettavan yllätyksen läheisiltään koti-ovelle. 


NHL löi lapun luukulle – Antti Raannasta koti-isä: ”Pysyy jalat auki, kun leikkii poliisia ja rosvoa!”

yle 13:06 13.03

NHL-yhteisö oli mykistävän päätöksen jälkeen torstaina yhtä kysymysmerkkiä.


Tyhjä Helsingin halli ei vienyt JYP-luotsin iloa voitosta – ”Kuin paluu juurille”

iltalehti 21:17 12.03

Antti Kalapudas ratkaisi jatkoaikamaalillaan JYPille 4–3-vierasvoiton HIFK:sta. HIFK hallitsi hienokseltaan ottelua koti-Nordiksellaan, vaikka yleisön tuki tyhjässä hallissa puuttuikin. JYP nousi kuitenkin toisessa erässä kahden maalin takaa tasoihin ja kävi kolmannessa johdossakin ennen kuin Otto Paajanen tasoitti viimeisellä minuutilla HIFK:n pelatessa ilman maalivahtia.


Myyntipäällikkö hyppää vaimonsa saappaisiin – pääsee kauppaamaan seksileluja naisten kutsuille

mtv 12:00 20.02

Siipan saappaissa -ohjelmassa nähdään tällä kertaa kätilöopiskelija Ninni ja myyntipäällikkö Teemu. Pariskunta vaihtaa niin koti- kuin työrooleja keskenään. 


Suomenhevonen hämmästytti Pariisissa – valmentaja säikähti nähtyään ahmatin perillä

iltasanomat 18:01 17.02

Koti-ikävästä ei näkynyt merkkiäkään, kun kuopiolaisen tallin hevonen löylytti vastustajansa Pariisissa.


Isä sai kuolleen tyttärensä tuhkat koti-Suomeen jätesäkissä ja vanhassa pahvilaatikossa

iltalehti 06:18 13.02

Petrin Lumi-tytär oli kuollessaan vasta 23-vuotias. Hyväsydäminen, muut huomioon ottava, hyväntahtoinen, lämmin, sympaattinen, kovapäinenkin. Sellainen oli läheistensä mukaan Lumi-Inkeri Ihanus.


Tämä tilasto hämmentää: Miksi kotietu on niin pieni Suomen urheilusarjoissa? Yhdessä lajissa kotikentästä onkin haittaa

iltalehti 12:55 06.02

Kotiedun tilastollinen mittaaminen onnistuu laskemalla pelattujen otteluiden 1X2-jakaumat. Se ei välttämättä ole ainoa tai paras tapa. Kotiedun selvittäminen on ollut viime aikoina artikkeleissani tapetilla. Viimeksi haastateltavat avasivat asian syvintä olemusta omien kokemustensa perusteella ja samalla esittelin eri sarjojen kotivoittoprosentteja. Näiden niin sanottujen 1X2-jakaumien perusteella voi laskea sarjan keskimääräisen kotiedun, mutta on myös toinen tapa toimia. Kotiedun suuruuden saa selville laskemalla sarjan koti- ja vierasmaalien välisen suhteen sekä niiden erotuksen ottelua kohden. Tällä tavoin kotiedun määrittely on helpompaa, eritoten mikäli lasketaan todennäköisyysarvioita käyttämällä maaliodotusarvoja.


Sami Kuronen täyttää 46 vuotta – paljastaa faktoja keski-ikäisyydestä: "Vähempikin riittää..."

mtv 08:59 21.01

Suosittu radiojuontaja täyttää 46 vuotta. Happy Hourit täydessä baarissa ovat muuttuneet hänen kohdallaan koti-illoiksi ystävien kesken.


Jannika B joutui jättämään Venla-gaalan väliin - syynä koira

iltalehti 08:30 20.01

Jannika B:n olisi pitänyt jakaa palkinto perjantaisessa Kultainen Venla-gaalassa. Hän jätti kuitenkin juhlat väliin. Jannika B kertoo Instagramissa, että hänen perjantainen gaalailtansa muuttuikin koti-illaksi. Syynä oli uusi perheenjäsen, pomeranian-rotuinen hauva, Tuire Madonna. Wirtasten perhe hankki tammikuun puolivälissä uuden koiran. Entuudestaan heillä on iäkäs chihuahua.


Risto jäi panttivangiksi Libanonissa - Traumaattiset oireet iskivät 30 vuotta myöhemmin

iltalehti 05:00 26.11

Tapahtumista puhuminen on yhä vaikeaa rauhanturvaajana toimineelle Ristolle. Sodan kauhut kokenut pappa oli oikeassa. Hän sanoi aikanaan Ristolle, että jos tämä lähtee Libanoniin YK-hommiin, hän ei palaa koti-Suomeen samana miehenä. Rauhanturvaajapesti jättikin 1980-luvulla Ristoon lähtemättömät jäljet. Hän jäi panttivangiksi, ja hengenlähtö oli pelkän liipaisimen vedon päässä. Risto kertoo kokemuksistaan stylisti Outi Brouxille, jonka johdolla Tuhkimotarinoita-sarja palaa tänään TV2:lle uusin jaksoin. Helppoa kertominen ei ole. Kyyneleet kihoavat silmiin, jotka Riston on välillä suljettava ja keskityttävä vain puhalteluun.


Megan Crabben, 26, paino-ongelmat alkoivat päiväkodista ja veivät jopa sairaalaan - tältä hän näyttää nyt

iltalehti 11:25 23.11

Megan Jayne Crabbe haluaa kannustaa muita paino-ongelmien kanssa painiskelevia hyväksymään itsensä. Megan Jayne Crabbe, 26, on paininut ulkonäköpaineiden kanssa päiväkoti-ikäisestä asti. Ensimmäisen kerran hän törmäsi erilaisuuteen aloittaessaan koulun Essexissä ja kuullessaan ensimmäisenä päivänä olevansa "läski". Nykyään hän luennoi kehopositiivisuudesta niin brittiparlamentissa kuin sosiaalisessa mediassakin. Matka kohti itsensä hyväksymistä on ollut pitkä ja kivikkoinen. Crabbe joutui vakavan anoreksian takia esimerkiksi sairaalahoitoon. Lopulta hän saavutti normaalipainon ja vihasi itseään. Nyt hän on terve, mutta ylipainoinen. Laihdutus ei kuulu suunnitelmiin.


Näitä ohjelmia brittikuninkaalliset katsovat – Arvaatko kuningatar Elisabetin suosikin?

iltalehti 06:45 19.11

Erilaiset kisat ja brittidraama kiinnostavat kuninkaallisia. Vaikka kuninkaallisilla on omat työkiireensä ja velvoitteensa, ehtivät he myös rentoutua television ääressä. Brittihovissa sitä paitsi nautitaan pitkälti ihan samoista ohjelmista kuin mitä koti-Suomessakin katsellaan.


JYP ja Ilves kaunistelivat voittoputkiaan – Julius Nättinen dominoi pörssejä, Ville Heinolalla vaikea alku

yle 21:48 13.11

Miesten jääkiekkoliigassa nähtiin kolmen koti- ja yhden vierasvoiton ilta, kun Ilves, JYP, Jukurit ja Pelicans kukistivat vastustajansa.


Näkemys: Keskustelu naiskiekkoilun arvostuksesta on saamassa lisää näkökulmia

jatkoaika.com 11:00 12.11

Jatkoajan toimittaja Jere Korkalaisen perjantaina julkaisema kolumni teki tehtävänsä, sillä aiheesta ollaan saamassa lisää tärkeää keskustelua. Monta vuotta naiskiekkoilua, niin koti-kuin ulkomaistakin, seurannut Jarno Tuokkola halusi kantaa oman kortensa kekoon ja lähestyi Jatkoaikaa omalla mielipiteellään.


Hot topics