Maailman parhaalla pelaajalla on erikoinen kuvio: matkustaa viikoittain Helsingistä Seinäjoelle harjoituksiin ja peleihin – ”Toinen reissu voi kestää kolme päivää”

iltalehti 10:40 19.09

Eero Kososen viime kauteen mahtui MM-kulta, SM-pronssi ja lukuisia junamatkoja. Seuraavana Seinäjoki. Nästa Seinäjoki. Tuota kuulutusta Eero Kosonen saa kuunnella jälleen useaan otteeseen syksyn, talven ja kevään aikana.


Tältä näyttää kohuttu Koirat eivät käytä housuja -elokuva: Krista Kosonen ja Pekka Strang yhdessä rajuissa BDSM-kohtauksissa – video ei herkille!

iltasanomat 10:29 18.09

Krista Kososen ja Pekka Strangin tähdittämän Koirat eivät käytä housuja -elokuvan traileri on julkaistu. Video ei sovi herkimmille.


Sitran hallitus esittää Jyrki Kataista yliasiamieheksi, mutta hallintoneuvosto haluaa haastatella myös toista ehdokasta

yle 20:25 11.09

Uuden ylijohtajan viisivuotinen pesti alkaa ensi vuoden alussa, kun Mikko Kosonen siirtyy sivuun.


Komea kaari moukaripaikalla – nuorten SE meni uusiksi

iltalehti 20:46 06.09

Silja Kosonen kiskaisi Somerolla neljän kilon välineellä 63,60. Someron Esan Silja Kososen hieno moukarikesä jatkui perjantaina, kun urheilija heitti 17-vuotiaiden SE:n neljän kilon välineellä. Tulos 63,60 on seitsemän senttiä parempi kuin Sara Killisen viime vuonna nakkaama 63,53.


Porvoon ampuminen nosti muistot pintaan: poliisi-Lassea ammuttiin Kuusan­koskella 1977 – ”Tuntui humaus ja ruuti oikein haisi”

iltasanomat 08:19 01.09

Eläkkeellä oleva poliisi Lasse Kosonen, 74, sanoo, että poliisin työ on nykyään turvallisempaa kuin 1970-luvulla.


Krista Kosonen näyttelee nykyaikaan joutunutta viikinkisoturia – norjalainen Beforeigners-sarja tarjoaa ronskia huumoria

yle 17:34 23.08

Krista Kosonen näyttelee toista pääosaa scifiä ja rikosta sekoittavassa norjalaissarjassa Beforeigners. Kosonen puhuu roolissaan norjan lisäksi muinaisnorjaa ja muinaissaamea.


Saadaanko sosionomeista ratkaisu lastentarhaopettajapulaan? Ministeri Kosonen ei muuttaisi pätevyysvaatimuksia ainakaan vielä

yle 17:08 20.08

Korkeakoulut odottavat lisärahoitusta pitkän leikkauskuurin jälkeen.


Valtiovarainministeri yllätti tiedeministerin poistamalla koulutusmiljoonat esityksestään – Kosonen hakee nyt puoluejohdolta tukea

iltasanomat 16:32 19.08

Valtiovarainministeri Mika Lintilä muistutti, että hallitusohjelmassa puhutaan 60 miljoonan lisäyksestä vuoteen 2023 mennessä.


Kiista korkeakoulujen miljoonien aikataulusta kuumensi keskustaa – Lintilän esitys yllätti Kososen: "En usko että Suomella on aikaa tuhlattavana"

yle 14:37 19.08

Tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen (kesk.) haastaa puolueensa johdon ja ministerit tukemaan korkeakoulumiljoonien maksamista jo ensi vuonna. Kokouksessa todettiin, että kiista ratkaistaan syyskuussa koko hallituksen budjettiriihessä.


Krista Kososen perhe matkusti mukana, kun Beforeigners-sarjan kuvaukset veivät kuukausiksi maailmalle: ”Välillä tytär kysyi, että mikä lomakoti tämä on”

iltasanomat 22:09 16.08

Krista Kosonen työskenteli monta kuukautta ulkomailla, mutta hänen ei tarvinnut olla ilman perhettään: tytär ja mies matkustivat mukana.


Krista Kosonen palkattiin norjalaiseen sarjaan, vaikka ei osaa sanaakaan kieltä – näyttelijä paljastaa nyt, miten nappasi roolin huipputuotannosta

iltasanomat 12:50 16.08

Krista Kosonen sai pääroolin norjalaisesta sarjasta, vaikka ei osaa norjaa. Kristaa kiinnostaisi tehdä lisääkin töitä kansainvälisissä tuotannoissa.


Tuore ministeri Hanna Kosonen on moninkertainen maailmanmestari – näin hän vertaa urheilua ja politiikkaa

iltasanomat 16:59 09.08

Annika Saarikon tilalle tullut tuore ministeri on taustaltaan urheilun ja kulttuurin moniottelija.


Hanna Kososesta uusi tiede- ja kulttuuriministeri – otti kantaa Veikkauksen toimintaan: ”Voi olla syytä tarkastella”

iltasanomat 16:41 09.08

Kosonen peri salkun äitiyslomalle jäävältä Annika Saarikolta.


Presidentti nimitti Hanna Kososen tiede- ja kulttuuriministeriksi

yle 12:52 09.08

Hanna Kosonen korvaa tehtävässä Annika Saarikon.


Tiede- ja kulttuuriministeri vaihtuu Annika Saarikon jäädessä perhevapaalle – Hanna Kosonen aloittaa ministerinä

yle 02:02 09.08

Saarikko palaa tehtävään vuoden päästä elokuussa 2020.


Tiede- ja kulttuuriministeri vaihtuu Annika Saarikon jäädessä perhevapaalle – Hanna Kosonen aloittaa ministerinä

iltasanomat 01:07 09.08

Saarikko palaa tehtävään vuoden päästä elokuussa 2020.


Miten tämä on edes mahdollista? Krista Kosonen puhuu uutuussarjassa täydellisesti kahta kieltä, joita ei oikeasti osaa – opetteli lausumaan nauhan perässä

iltalehti 05:30 07.08

Krista Kosonen kuvasi kokonaisen tv-sarjan norjaksi, vaikka ei osaa edelleenkään kieltä enempää kuin kahvin tilaamisen verran. Krista Kosonen tähdittää HBO Europen tuottamaa uutta pohjoismaista draamasarjaa Beforeigners. Sarjan tapahtumat sijoittuvat Norjaan, missä se myös kuvattiin. Juoni alkaa, kun vedestä ilmestyy nykyaikaan ihmisiä menneisyydestä: kivikaudelta, viikinkiajalta ja 1800-luvulta.


Krista Kosonen näyttelee HBO Nordicin sarjassa kielillä, joita hän ei osaa: "Tuntui, että tässä ei ole mitään järkeä"

mtv 19:01 01.08

Norjassa sarjaa viime syksyn kuvannut Krista Kosonen kertoo agentinkin nauraneen, kun roolitarjous esitettiin.


Suomen ennätykset paukkuvat! Suomalaislupaukset hirmuiskussa nuorten olympiafestivaaleilla

MTV 21:33 25.07

Suomen Saga Vanninen ja Silja Kosonen olivat kovassa iskussa Euroopan nuorten olympiafestivaaleissa torstaina.


Superlupaus Silja Kosonen, 16, moukaroi kultaa, uuden Suomen ennätyksen ja maailman kärkituloksen nuorten olympiafestivaaleilla!

iltalehti 21:15 25.07

Silja Kososen tulos 72,35 on uusi 17-vuotiaiden Suomen ennätys. Someron Esan moukarinheittäjä Silja Kosonen, 16, voitti kultaa nuorten olympiafestivaaleilla Bakussa keskiviikkoiltana. Kososen voittotulos 72,35 on uusi 17-vuotiaiden Suomen ennätys ja maailman tämän kauden kärkitulos.


brexit-lausuntoaan ”Syyskuun lopun ojaan – pelaajauransa ? "En takaisesta tapaamisesta

Hot topics