Ida inhoaa pänttäämistä, mutta kirjoitti 8 ällää - Tuore ylioppilas kertoo, millainen on hyvä opettaja iltalehti 15:45 21.05

Innostavat opettajat siivittivät Ida Koskisen kahdeksaan laudaturiin ylioppilaskirjoituksissa - ja nyt pänttäämistä inhoava nainen haluaa opettajaksi itsekin. Lappeenrantalainen Ida Koskinen oli yhdeksännellä luokalla, kun hänen fysiikan ja kemian opettajansa sai hänet ostamaan MAOL:in taulukkokirjan. - En muista ihan tarkkaan, miten se meni. Olin tyyliin kysynyt, onko olemassa jotakin kirjaa, jossa on kaikki kaavat; Koskinen muistelee.


Ida inhoaa pänttäämistä, mutta kirjoitti 8 ällää - Tuore ylioppilas kertoo millainen on hyvä opettaja iltalehti 15:45 21.05

Innostavat opettajat siivittivät Ida Koskisen kahdeksaan laudaturin ylioppilaskirjoituksissa - ja nyt pänttäämistä inhoava nainen haluaa opettajaksi itsekin. Lappeenrantalainen Ida Koskinen oli yhdeksännellä luokalla, kun hänen fysiikan ja kemian opettajansa sai hänet ostamaan MAOL:in taulukkokirjan. - En muista ihan tarkkaan, miten se meni. Olin tyyliin kysynyt, onko olemassa jotakin kirjaa, jossa on kaikki kaavat; Koskinen muistelee.


Taas upea leijonauutinen: Suomen sensaatiopakki teki NHL-sopimuksen! iltalehti 17:18 17.05

Moni suomalaispelaaja lähtee koittamaan siipiensä kantavuutta NHL:ään ensi kaudella. Mikko Koskinen, Kaapo Kähkönen, Saku Mäenalanen, Juuso Riikola. Siinä muutama esimerkki viime aikoina NHL-sopimuksen tehneistä suomalaispelaajista. Tuorein nimi listalla on viime kaudella KalPassa pelannut puolustaja Juuso Riikola. Neljä jääkiekkomaailman sisäpiiriläistä vahvisti tänään Iltalehdelle, että Riikolan sopimus on tehty ja puolustaja pelaa ensi kaudella NHL:n itäisen konferenssin joukkueessa.


Näkökulma: SDP:stä tuli aloiteautomaatti iltalehti 20:53 16.05

Antti Rinteen johtama SDP suoltaa nyt erilaisia aloitteita ja ohjelmia sellaista vauhtia, että hyvä jos edes vannoutuneimmat demarit pysyvät kärryillä. Keskellä aloitetulvaa voi kysyä äänestäjän kuluttajasuojan perään, kirjoittaa iltalehden Mika Koskinen. Kevään uutisia demareista: Sata euroa lisää alimpiin eläkkeisiin, 850 miljoonan euron eriarvoisuusohjelma, sosiaaliturvamalli. Keskiviikkona SDP julkisti laajan vero-ohjelman, josta valitut tiedotusvälineet tosin saivat pikku maistiaisia jo etukäteen. Voisi kuvitella, että kun puolue esittelee vero-ohjelman vajaa vuosi ennen eduskuntavaaleja, niin sillä olisi jotain tekemistä vaalien kanssa. Vaan ei ole. Rinteen mukaan Suomi 2030 -vero-ohjelmasta löytyvät ne "perusperiaatteet", joita SDP pyrkii jatkossa noudattamaan.


Hallitus vesitti soten veropykälät - ”pahasti torso” lakiesitys ei paljasta terveysjättien veronkiertoa ja vierittää vastuun kansalle iltalehti 11:17 13.05

Valtiovarainministeri Petteri Orpo vakuuttaa, että sote-yritysten veronkierto pyritään estämään lailla. Pepper-robotti ohjaa kysyjää Helsingin Kalasataman uudessa terveys- ja hyvinvointikeskuksessa. Neuvoja tulee mm. ilmoittautumisesta ja oikeasta odotustilasta. - Pepperin päähän voisi kyllä ohjelmoida muutakin tietoa. Kysyjiä kyllä riittää, aulaneuvoja Anu Koskinen naurahtaa.


Pavel Datsjuk Mikko Koskisen ja Ilja Kovaltshukin NHL-siirroista: "Etenkin Koskinen teki hyvän päätöksen" MTV 14:06 08.05

KHL:n suurseura Pietarin SKA menettää kaksi tärkeintä pelaajaansa – Mikko Koskisen ja Ilja Kovaltshukin – ensi kaudeksi NHL:ään.


Työoikeuden professori kommentoi Helteen siirtymistä Teknologiateollisuuteen: ”vähintäänkin epäilyttävää” iltasanomat 19:30 06.05

Työoikeuden professori Seppo Koskinen: Helle kertoi siirtymisestään uuteen tehtävästään liian myöhään.


Ministeriö alkaa pohtia virkarikoksista syytetyn Helsingin poliisipäällikön hyllyttämistä iltalehti 14:20 04.05

Sisäministeriön kansliapäällikkö Esko Koskinen kertoo IL:lle, että poliisipäällikkö Lasse Aapiota kuullaan reilun viikon päästä ja päätös tehdään heti sen jälkeen. Sisäministeriö on perjantaina päättänyt käynnistää hallinnollisen prosessin sen miettimiseksi, onko Helsingin poliisipäällikkö Lasse Aapiolla edellytyksiä jatkaa nykyisessä virassaan. Päätöksestä kertoo Iltalehdelle ministeriön kansliapäällikkö Esko Koskinen. Aapiolle on ilmoitettu päätöksestä ja häntä on tarkoitus kuulla asiassa ensi viikkoa seuraavalla viikolla.


Nyt se on varmaa: KHL-tähti Mikko Koskinen lähtee NHL:ään, seuratoveriksi Jesse Puljujärvi iltalehti 20:36 01.05

Edmonton Oilers tiedotti Twitterissä, että maalivahti Mikko Koskinen siirtyy seuraan yksivuotisella sopimuksella. siirron yli viikko sitten sunnuntaina ja nyt Oilers virallisti uutisen. Koskinen jättää taakseen KHL:n jättiseuran Pietarin SKA:n, jota hän edusti kaikkiaan kolme ja puoli kautta. SKA-visiitiltä palkintokaappiin kertyi kaksi KHL:n mestaruutta. Edmontonissa pelaa suomalaisista lisäksi Jesse Puljujärvi. Öljypaidassa on kuluneella kaudella pelannut myös Iiro Pakarinen, joka siirtyy ensi kaudeksi KHL:ään.


Oilers pestasi KHL:ssä menestyneen SKA-vahdin ? Mikko Koskinen palaa Pohjois-Amerikkaan jatkoaika.com 20:25 01.05

Edmonton Oilers hankki maalilleen KHL:ssä menestyneen suomalaisvahti Mikko Koskisen.


Leijonavahti Mikko Koskiselle NHL-sopimus! MTV 20:21 01.05

Mikko Koskinen on solminut NHL-seura Edmonton Oilersin kanssa yhden vuoden sopimuksen.


Mikko Koskinen teki NHL-sopimuksen iltasanomat 20:07 01.05

Mikko Koskinen siirtyy Edmontoniin.


Tällaisissa tunnelmissa Selviytyjät -osallistujat lähtivät viidakkoon - katso kuvat iltalehti 21:01 25.04

Selviytyjät Suomi -sarjan uuden kauden kuvauksiin Filippiineille matkusti eilen 16 kilpailijaa. Selviytyjät Suomi on kuulunut Suomen katsotuimpiin ohjelmiin koko kevään. Kevään 2018 suosituimpiin sarjoihin kuulunut Selviytyjät Suomi saa jatkoa. Uudella kaudella nähdään Miss Suomi ja juontaja Lola Odusoga, ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman, fitness-urheilija Eevi Teittinen, reality-tähti Sauli Koskinen, ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen, somepersoona ja radiojuontaja Veronica Verho, laulaja Virpi Kätkä, kulttuurin tuottaja Wallu Valpio, painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asell, vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä, jääkiekkomaalivahti Noora Räty, rock-artisti Olli Herman, huippumalli Vilma Bergenheim, muusikko Kim Herold, tubettaja Miska Haakana ja aerobicin maailmanmestari Tuuli Matinsalo.


Kuka on uuden Selviytyjät-kauden tubettaja-Miska? Kuvailee itseään suorasukaisesti: ”Ei lihaksikkain tai älykkäin pelaaja” iltalehti 22:15 24.04

Miska Haakana, 22, lähtee 16 muun rohkean pelaajan kanssa Selviytyjät Suomi -ohjelman uudelle kaudelle. Selviytyjät Suomi -ohjelman kakkoskaudella tullaan näkemään julkisuudesta tuttuja henkilöitä kamppailemasta paikasta auringon alla keskellä Filippiinien viidakkoa. Mukana menossa ovat muun muassa Lola Odusoga, Niklas Hagman, Eevi Teittinen, Wallu Valpio, Lotta Näkyvä, Sauli Koskinen ja myös Miska Haakana. Tubettajana tunnetuksi tullut Miska on tuttu monelle YouTube-kanavaltaan, jossa hän julkaisee videoita yli 142 000 seuraajansa iloksi MiskaMH-nimimerkillä. - Mä oon ettinyt mahdollisuutta päästä eroon siitä kaikesta nykymaailman teknologiasta ja nähdä että selviydynks mä oikeesti, kertoo Miska Selviytyjät Suomi -tiedotteessa.


Näkökulma: Loikkaus sinisistä oli odotettu ja lisääkin voi tulla - moni ”hillotolppalainen” miettii nyt tulevaisuuttaan iltalehti 16:36 24.04

Kun vaalit lähestyvät ja sinisten kannatus vaan mataa, moni ”hillotolppalainen” joutuu tosissaan miettimään poliittista tulevaisuuttaan, kirjoittaa Iltalehden Mika Koskinen. Sinisten puheenjohtaja Sampo Terho kommentoi loikkausta ja sen seurauksia tuoreeltaan. Kaj Turusen loikka sinisistä kokoomukseen oli odotettavissa. Pitkään on arvuuteltu, milloin sinisten eduskuntaryhmä alkaa ratketa liitoksistaan.


Näkökulma: Loikkaus sinisistä oli odotettu ja lisääkin voi tulla iltalehti 14:47 24.04

Kun vaalit lähestyvät ja sinisten kannatus vaan mataa, moni ”hillotolppalainen” joutuu tosissaan miettimään poliittista tulevaisuuttaan, kirjoittaa Iltalehden Mika Koskinen. Kaj Turusen loikka sinisistä kokoomukseen oli odotettavissa. Pitkään on arvuuteltu, milloin sinisten eduskuntaryhmä alkaa ratketa liitoksistaan. Taustalla vaikuttaa sinisten heikko kannatus. Puolueesta on tullut politiikan prosenttiliike. Vain selitykset kannatuksen alhaisuudesta vaihtelevat. Kesällä siniset selittivät heikkoa suosiotaan sillä, ettei se ole vielä puolue. Sen jälkeen kun puolue saatiin perustetuksi, heikkoa kannatusta on sinisten piirissä selitetty mm. sillä, että kansa ei osaa tehdä eroa sinisten ja perussuomalaisten välillä.


Suomen KHL-tähti siirtyy NHL:ään! Saa seuratoverikseen Jesse Puljujärven iltalehti 17:32 22.04

Iltalehden tietojen mukaan leijonavahti Mikko Koskinen pelaa ensi kaudella NHL:ssä. Iltalehden tietojen mukaan Koskinen siirtyy ensi kaudeksi Edmonton Oilersiin. Kesällä 30 vuotta täyttävä suomalainen on pelannut viimeiset neljä kautta KHL-jätti Pietarin SKA:ssa, jossa hän on voittanut kaksi KHL:n mestaruutta. Koskinen on lisäksi palkittu KHL:n parhaana maalivahtina.


Lähde: Mikko Koskista viedään nyt uuteen NHL-seuraan MTV 15:34 22.04

Viimeisten kolmen ja puolen kauden ajan Pietarin SKA:ta edustanut Mikko Koskinen on siirtymässä eri lähteiden mukaan Pohjois-Amerikkaan. Aiempiin tietoihin nähden venäläissivusto Championat vie Koskista nyt Edmonton Oilersiin päin.


- video ja ei suosinut illan hehkuttivat huimaa jättimäisiä virheitä kävellyt Alan Bean kuvat harvinaisesta kokoelmasta liigan finaalissa! liigan finaalissa! Realin mitään järkeä! Hurjan painajainen! seurasi livenä Daniel siirtyy uusiin tekisit 14,5 Ugandassa –Kymmeniä kuoli – Tero Pitkämäeltä – ”Nyt testataan, –Kymmeniä ”Naiset eivät

Uutiset